• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله هاردتون از نظر اسمارت اوكي هست . اين مشكلات رو هاردهاي هيتاچي و توشيبا به وفور دارن . بنا به بودجت يا هارد وسترن بگير يا ssd plextor اگر ssd بگيري . سرعت لپتاپت خيلي بالا ميره .

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
بله هاردتون از نظر اسمارت اوكي هست . اين مشكلات رو هاردهاي هيتاچي و توشيبا به وفور دارن . بنا به بودجت يا هارد وسترن بگير يا ssd plextor اگر ssd بگيري . سرعت لپتاپت خيلي بالا ميره .

پس هاردهای هيتاچي و توشيبا این حالت رو دارن؛ یعنی شما میگید هارد رو تعویض کنم؛فعلا برای گارانتی دست نگه میدارم بعدا به احتمال قوی شاید به یک هارد 1ترابایت از برند وسترن تبدیلش کنم ولی ssd هارو که خوب خیلی گرونن...دوست عزیز ممنونم از راهنماییت و اطلاعات خوبتون. تشکر

Nazisme

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
چند روز پیش برای یکی از دوستان یه لپ تاپ acer v3 خریدیم و سیستمش داس بود وقتی ویندوز رو نصب کردیم از صحفه ی مشکی که آرم ویندوز 7 رو نشون میده تا وقتی که میخواد وارد ویندوز بشه نزدیک به 30 ثانیه طول میشکه
بعدشم قبل از صحفه wellcome اول صحفه سیاه میاد که نزدیک به 15 ثانیه طول میکشه که صحفه wellcome رو نشون بده
چندتا ویندوزم روش نصب کردیم
خواستم بدونم ایرادش چیه
رم:6
گرافیک:4اختصاصی
سی پی :i5

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ويندوز 8.1 رو تست كردي براي نصب ؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سلام دوستان
مدل لپتاپ :ASUS U30JC

مشکل:

بدون سابقه ی قبلی وقتی لپتاپ رو روشن کردم دیدم هیچ چیزی بالا نمیاد و فقط روی صفحه این اررور نوشته میشه:

Operating System Not Found و میخواد که Crtl + Alt +Del رو بگیریم

ویندوز هم بهیچ وجه نصب نمیشه و اصلا با سی دی بالا نمیاد. توی SETUP مادربرد میتونم برم، بوت رو هم تنظیم میکنیم اما بازم خبری نمیشه و نمیتونم ویندوز نصب کنم.

مشکل از بایوس هستش؟

فایل بایوسش رو دانلود کردم. بنظرتون باید آپدیت کنم؟ اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
توی بایوس هارد رو می شناسه ؟!

• Like
Reactions: rms

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
آره دوست عزیز بهتر شد ولی خوب نشد
حالا فروشنده میگفت برای هارده که تعداد دورش 5400 دوره
ربطی داره؟

بايوسش رو بگير . از سايت سازندش چك كن ببين براي هاردش فريم وير جديدي نيومده .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
مدل لپتاپ :ASUS U30JC

مشکل:

بدون سابقه ی قبلی وقتی لپتاپ رو روشن کردم دیدم هیچ چیزی بالا نمیاد و فقط روی صفحه این اررور نوشته میشه:

Operating System Not Found و میخواد که Crtl + Alt +Del رو بگیریم

ویندوز هم بهیچ وجه نصب نمیشه و اصلا با سی دی بالا نمیاد. توی SETUP مادربرد میتونم برم، بوت رو هم تنظیم میکنیم اما بازم خبری نمیشه و نمیتونم ویندوز نصب کنم.

مشکل از بایوس هستش؟

فایل بایوسش رو دانلود کردم. بنظرتون باید آپدیت کنم؟ اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
برو تو بايوس ببين sata mode در وضعيت ata هست يا ahci ?
بايوس رو حتما اپديت كن .

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
درود بر رفقا

من به خاطر سر و صدای فن لپتاپ ............. ای سون 4 هسته رو فروختم ............... ای فایو دو هسته یو خریدم ............ لپتاپ بسیار کم صدا و اروم بود .....بعضی وقتا فک میکردم فنش نمیچرخه!

از وقتی ویندوز 8.1 ارتقا دادم ( از 8 ارجینال به 8.1 ارجینال) صدای فن رفته بالا ...دایما هم راه میافته . زیاد میشه .کم میشه .......... تنظیماتم چک کردم .چیزی به چشمم نخورد .........

اینم کم کم داره دلمو میزنه! ............ با توجه به کار اصلی من که وبگردی هست! .............. دوس دارم کمترین صدا از دستگاه شنیده بشه!

پ . ن ویندوز 8.1 فک کنم اصلا جا نیافتاده ............ از کرش کردن کروم و غیر فعال شدن افزونه هاش گرفته تا از کار افتادن ان اف سی تا مشکل درایور ها ...................

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درود بر رفقا

من به خاطر سر و صدای فن لپتاپ ............. ای سون 4 هسته رو فروختم ............... ای فایو دو هسته یو خریدم ............ لپتاپ بسیار کم صدا و اروم بود .....بعضی وقتا فک میکردم فنش نمیچرخه!

از وقتی ویندوز 8.1 ارتقا دادم ( از 8 ارجینال به 8.1 ارجینال) صدای فن رفته بالا ...دایما هم راه میافته . زیاد میشه .کم میشه .......... تنظیماتم چک کردم .چیزی به چشمم نخورد .........

اینم کم کم داره دلمو میزنه! ............ با توجه به کار اصلی من که وبگردی هست! .............. دوس دارم کمترین صدا از دستگاه شنیده بشه!

پ . ن ویندوز 8.1 فک کنم اصلا جا نیافتاده ............ از کرش کردن کروم و غیر فعال شدن افزونه هاش گرفته تا از کار افتادن ان اف سی تا مشکل درایور ها ...................

يكسري از درايورها نصب نباشه اينطوري ميشه . سايت توليد كننده لپتاپ رو چك كن . ببين درايوري براي ويندوز 8.1 منتشر كرده يا نه

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
يكسري از درايورها نصب نباشه اينطوري ميشه . سايت توليد كننده لپتاپ رو چك كن . ببين درايوري براي ويندوز 8.1 منتشر كرده يا نه

تمام آپدیتها رو گرفتم ...........بجز اونایی که هنوز ندادن بیرون!!!!!!!!!

بعد از آپدیت به 8.1 ...NFC لپتاپ از کار افتاد ..بعد از کلی پیغام و پسغام !! ......... سونی گفت باید صبر کنی درایور سازگار با 8.1 رو بدیم بیرون!!!!:blink: از صبر شما مچکریم!!!!!!!!!!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تمام آپدیتها رو گرفتم ...........بجز اونایی که هنوز ندادن بیرون!!!!!!!!!

بعد از آپدیت به 8.1 ...NFC لپتاپ از کار افتاد ..بعد از کلی پیغام و پسغام !! ......... سونی گفت باید صبر کنی درایور سازگار با 8.1 رو بدیم بیرون!!!!:blink: از صبر شما مچکریم!!!!!!!!!!

متاسفانه اينطور هست . روند رفع عيب و آماده سازي درايور ها به دليل بالا بودن تعداد قطعات نياز به زمان داره كه يك پروسه 3 تا 6 ماهه هست .

منوچهری

Registered User
لایک‌ها
46
سلام
من نوت بوک ایسوس n56vz دارم میشه روش هارد ssd 128 نصبش کنم؟باتشکر

siahkamar

Registered User
لایک‌ها
168
سلام

من بازی بتفیلد رو تو لپ تاپ نصب کردم که ارور زیر رو داد

http://www.uploadax.com/images/66103068439498948518.jpg

بعد که اپدیت کارت گرافیک رو نصب کردم این ارور رو داد

http://www.uploadax.com/images/06821143621205322439.jpg

بعد از اون انگار درایور کارت گرافیک نصب نیست

http://www.uploadax.com/images/33754285373095780614.jpg
http://www.uploadax.com/images/99383530390081435038.jpg
اگه ممکنه درایور کارت مدلacer v3 571g زیر برای ویندوز 8.1 64 بیتی برای لپ تاپ

intel core i77-3610qm 2.3gh wite turbo boost upto 3.3ghz
nvidia geforce gt640m wite 2gb dedicated vram

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام

من بازی بتفیلد رو تو لپ تاپ نصب کردم که ارور زیر رو داد

http://www.uploadax.com/images/66103068439498948518.jpg

بعد که اپدیت کارت گرافیک رو نصب کردم این ارور رو داد

http://www.uploadax.com/images/06821143621205322439.jpg

بعد از اون انگار درایور کارت گرافیک نصب نیست

http://www.uploadax.com/images/33754285373095780614.jpg
http://www.uploadax.com/images/99383530390081435038.jpg
اگه ممکنه درایور کارت مدلacer v3 571g زیر برای ویندوز 8.1 64 بیتی برای لپ تاپ

intel core i77-3610qm 2.3gh wite turbo boost upto 3.3ghz
nvidia geforce gt640m wite 2gb dedicated vram

بايد هم درايور گرافيك اينتل و هم nvidia رو نصب كني . اول اينتل و بعد nvidia

AminoDanger

Registered User
لایک‌ها
7
تقریباً هفت ساله که Dell Vostro 1000 رو دارم و به خاطر استفاده نادرست و صد البته مرور زمان، باطری لپ تاپ از کار افتاده چند مدتیه و دارم با سیم برق ـش استفاده میکنم. امروز یه لپ تاپ Lenovo Essential G500 خریدم و نمی خوام مشکل باطری هم برای این درست بشه. خواستم ببینم اگه زمانی که برق در دسترس ـم هست از باطری استفاده نکنم و فقط از برق کار بکشم مشکلی برای لپ تاپ پیش نمیاد؟ یا به طور کُلی برای جلوگیری از خراب شدن باطری چه کارایی رو انجام بدم؟ ممنون.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تقریباً هفت ساله که Dell Vostro 1000 رو دارم و به خاطر استفاده نادرست و صد البته مرور زمان، باطری لپ تاپ از کار افتاده چند مدتیه و دارم با سیم برق ـش استفاده میکنم. امروز یه لپ تاپ Lenovo Essential G500 خریدم و نمی خوام مشکل باطری هم برای این درست بشه. خواستم ببینم اگه زمانی که برق در دسترس ـم هست از باطری استفاده نکنم و فقط از برق کار بکشم مشکلی برای لپ تاپ پیش نمیاد؟ یا به طور کُلی برای جلوگیری از خراب شدن باطری چه کارایی رو انجام بدم؟ ممنون.

باطري لپتاپ عمر محدود داره . هميشه سعي كن شارژ به زير 20 درصد نرسه

AminoDanger

Registered User
لایک‌ها
7
یه مشکلی هم هست که مدتی ـه برای اسپیکر Dell Vostro 1000 ـم پیش اومده. متاسفانه جفت اسپیکر ـای لپ تاپ پاره شدن. خواستم ببینم اسپیکر لپ تاپ های جدیدتر ـه Dell هم بهش میخوره که تهیه کنم؟ متاسفانه هر چقدر گشتم اسپیکر مخصوص ـه خودشو نتونستم پیدا کنم. در ضمن اسپیکرها سوکت دارن یا باید سیم های اسپیکر ـا لحیم بشن؟ مرسی.

ویرایش: لپ تاپ رو بدون مشکل باز کردم، خوشبختانه سوکت بود و لحیمی نبودن. الان تنها مشکلم فقط گیر آوردن یه جفت اسپیکره جدیده.

Last edited:
بالا