• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

ahmad.y

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان خسته نباشید .

من این لپ تاپ رو تازه خریدم.مشکل اینجاست بعضی وقتا که می خوام سیستم رو روشن کنم سیستم روشن نمیشه و چراغ دکمه پاور هرچند ثانیه یک بار چشمک می زنه . مجبورم چند بار دکمه رو بزنم خاموش روشن بشه تا دوباره بتونه load بشه و بالا بیاذ .
وقتی این مشکل براش پیش میاد هر دکمه ای می زنم ماوس رو کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته .
ممنون میشم راهنمایی کنید .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
یه مشکلی هم هست که مدتی ـه برای اسپیکر Dell Vostro 1000 ـم پیش اومده. متاسفانه جفت اسپیکر ـای لپ تاپ پاره شدن. خواستم ببینم اسپیکر لپ تاپ های جدیدتر ـه Dell هم بهش میخوره که تهیه کنم؟ متاسفانه هر چقدر گشتم اسپیکر مخصوص ـه خودشو نتونستم پیدا کنم. در ضمن اسپیکرها سوکت دارن یا باید سیم های اسپیکر ـا لحیم بشن؟ مرسی.

ویرایش: لپ تاپ رو بدون مشکل باز کردم، خوشبختانه سوکت بود و لحیمی نبودن. الان تنها مشکلم فقط گیر آوردن یه جفت اسپیکره جدیده.

خواستيد آدرس دفترم رو ميدم بياريد ببينم . ميتونم براتون پيدا كنم .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام به همه دوستان خسته نباشید .

من این لپ تاپ رو تازه خریدم.مشکل اینجاست بعضی وقتا که می خوام سیستم رو روشن کنم سیستم روشن نمیشه و چراغ دکمه پاور هرچند ثانیه یک بار چشمک می زنه . مجبورم چند بار دکمه رو بزنم خاموش روشن بشه تا دوباره بتونه load بشه و بالا بیاذ .
وقتی این مشکل براش پیش میاد هر دکمه ای می زنم ماوس رو کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته .
ممنون میشم راهنمایی کنید .

مدل لپتاپ رو ذكر كنيد .

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
راهی نیست بشه حافظه گرافیکی لپتاپ افزایش داد ؟؟ مثلا الان برای من GT 525 یک گیگ هست. لپتاپ 5110

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نه عزيز ... از ميزان تعيين شده بيشتر نميشه . مگر اينكه تو بايوس بشه اين مقدار رو افزايش داد .

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
سلام وقت بخیر ، من یه مشکلی با لپ تاپم پیدا کردم ، من چند وقت پیش واسه اینکه فن لپ تاپم صدا میداد لپ تاپمو باز کردم فن و پاک کردم بعد خمبر سیلیکون رو تمدید کردم تا اینجا همه چی خوب بود (البته اینو بگم که چون اول بارم بود مشکلاتی داشتم و چند بار هی لپ تاپ رو باز و بسته کردم) تا اینکه یه روز لپ تاپ رو خاموش کردم بعدش که خواستم روشنش کنم دیدم لپ تاپم چراغاش روشن میشه اما تصویر بالا نمیاد سیاهه سیاه یعنی حتی تا بوت هم بالا نمیاد فقط چراغاش حالت فلاشر چشمک میزنه ، البته بعدا فهمیدم که چند بار به صورت تصادفی با باز و بسته کردن در لپ تاپ و چند بار از برق کشیدن لپ تاپ ، لپ تاپ روشن میشه به نظرتون مشکل از چیه؟؟!!تورو خدا کمکم کنید دارم دیوانه میشم..

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام وقت بخیر ، من یه مشکلی با لپ تاپم پیدا کردم ، من چند وقت پیش واسه اینکه فن لپ تاپم صدا میداد لپ تاپمو باز کردم فن و پاک کردم بعد خمبر سیلیکون رو تمدید کردم تا اینجا همه چی خوب بود (البته اینو بگم که چون اول بارم بود مشکلاتی داشتم و چند بار هی لپ تاپ رو باز و بسته کردم) تا اینکه یه روز لپ تاپ رو خاموش کردم بعدش که خواستم روشنش کنم دیدم لپ تاپم چراغاش روشن میشه اما تصویر بالا نمیاد سیاهه سیاه یعنی حتی تا بوت هم بالا نمیاد فقط چراغاش حالت فلاشر چشمک میزنه ، البته بعدا فهمیدم که چند بار به صورت تصادفی با باز و بسته کردن در لپ تاپ و چند بار از برق کشیدن لپ تاپ ، لپ تاپ روشن میشه به نظرتون مشکل از چیه؟؟!!تورو خدا کمکم کنید دارم دیوانه میشم..

كابل فلت پنل از lcd به مادربرد رو خراب كردي در اثر باز كردن غير اصولي پيش مياد / بايد بياري ببينم

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
كابل فلت پنل از lcd به مادربرد رو خراب كردي در اثر باز كردن غير اصولي پيش مياد / بايد بياري ببينم
ممنون از پاسختون متاسفانه بنده شهرستان هستم به نظرتون چقد خرجشه؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست من اين چيزي كه من گفتم ... فقط ميتونه يكي از دلايلش باشه . شما براي تعمير بايد بفرستي تهران . تا دقيق بررسي بشه

sky13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام خدمت اساتید گرامی غرض از مزاحمت امروز با مشت کوبیدم به صحفه لب تابم و صحفش الوداع رو خوند .میخواستم صحفه نمایشش رو تعمیر کنم اگه کسی تعمیرکار خوب داره بهمون ادرس بده تا لب تابه رو براش پست کنم. در ضمن مدل لب تاب ایسوس x44h هست که فکر کنم خودش به چند دسته تقسیم میشه با سخت افزار متفاوت ولی سایز صحفه نمایشش اندازه همه و در اخر چقد خرج تعمیرش میشه

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام خدمت اساتید گرامی غرض از مزاحمت امروز با مشت کوبیدم به صحفه لب تابم و صحفش الوداع رو خوند .میخواستم صحفه نمایشش رو تعمیر کنم اگه کسی تعمیرکار خوب داره بهمون ادرس بده تا لب تابه رو براش پست کنم. در ضمن مدل لب تاب ایسوس x44h هست که فکر کنم خودش به چند دسته تقسیم میشه با سخت افزار متفاوت ولی سایز صحفه نمایشش اندازه همه و در اخر چقد خرج تعمیرش میشه
Byg.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
حدود 300 هزينشه . اگر پيدا بشه . خواستيد براي شنبه با من هماهنگ كنيد .

meysam6541

Registered User
لایک‌ها
152
با سلام
یه لپ تاپ dell inspiron 7520 هست این لپ تاپ رو زمانی که روشن میکنید 5-15 دقیقه روشن هست بعدش خاموش میشه تا 2 الی 4 مرتبه این طوری میشه برای بار بعدی که روشن میشه دیگه عین خر کار میکنه و هیچ مشکلی نداره و دیگه از خاموش شدن خبری نیست ویندوز عوض کردم هارد رو هم تست کردم و رم ها هم همچنین مشکلی نداره یعنی هر روز چند دفعه پشت سر هم خاموش میشه و بعدش دیگه بدون مشکل کار میکنه اساتید مشکل از کجاست و اینکه آیا به مرور زمان این مشکل احتمال داره بدتر بشه یا نه
ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اين كه خاموش ميشه / يعني اشكالي هست بايد بررسي بشه . احتمال يك قطعه داره اورهيت ميكنه . يك شات با HWMONITOR بهم بده ببينم اوضاع رو

meysam6541

Registered User
لایک‌ها
152
اين كه خاموش ميشه / يعني اشكالي هست بايد بررسي بشه . احتمال يك قطعه داره اورهيت ميكنه . يك شات با HWMONITOR بهم بده ببينم اوضاع رو
اینم شات آخه اگه اور هیت میشه قطعه ای چرا بعد بار سوم یا چهارم دیگه رون کار میکنه؟ واقعا موندم قضیه چیه ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید

فایل های ضمیمه

• Untitled.png
    Untitled.png
    160.7 KB · نمایش ها: 4

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بايد بررسي بشه . تا تست نشه مشخص نميشه . شما برنامه wprime رو اجرا كن .ببين تا 1 يكساعت اوضاع چطوره

sabegian

Registered User
لایک‌ها
306
سلام من میخواستم بایوس لپتاپمو آبدیت کنم تو وسط آبدیت ارور داد و هر کاری کردم تکان نخورد مجبور شدم باتریشو دربیارم حالا روشن میشه ولی تصویر نداره میخواستم بدونم راهی برای بازگشت بایوسش هست مدلشم این هست:
acer extensa 4230

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بايد بدي بيرون برات پروگرام كنند .خواستي بفرست برات رديفش كنم .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بستگي به چيپ بايوس داره ..... اجرت باز و بسته كردنش به همراه پروگرايم بايوس حدود 70-80

بالا