• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

MostafaIT

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام.

کلید پاور این لپ تاپ خراب شده! لپ تاپ FS8900

یک مدت با زور و فشار کار میکرد دیگه نمه نمه از کار افتاد!

چطوری میتونم اتصال کوتاه بدم؟ کلید پاورش هم مثل اینکه پیدا نمیشه! میخوام سیم بکشم بیارمش بیرون اگه بشه!!!

راهنمایی کنید!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام.

کلید پاور این لپ تاپ خراب شده! لپ تاپ FS8900

یک مدت با زور و فشار کار میکرد دیگه نمه نمه از کار افتاد!

چطوری میتونم اتصال کوتاه بدم؟ کلید پاورش هم مثل اینکه پیدا نمیشه! میخوام سیم بکشم بیارمش بیرون اگه بشه!!!

راهنمایی کنید!

از روي مادربردش بايد دنبال PSW باشي .

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
سلام دوستان
یه لبتاب ایسوس k55vd هست که میخام روش ویندوز نصب کنم اما در قسمت بایوس و بوت چیزی به اسم دی وی دی رایترش نیست تا بوت اول رو برابر اون قرار بدم ازین گذشته موقع روشن شدن اسک‍ب رو که میزنم و بوت منو میاد فقط دوتا گزینه داره یکیش وارد شدن به ستاب و دیگری ریکاوری ویندوز هست- ویندوز فابریکش هم ۸ هست.دوستان اگه راهی به ذهنشون میرسه لطفا بگن.در قسمت ساتا صفحه ستاب هم هارد و هم دی وی دی شناخته شده اند

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
یه لبتاب ایسوس k55vd هست که میخام روش ویندوز نصب کنم اما در قسمت بایوس و بوت چیزی به اسم دی وی دی رایترش نیست تا بوت اول رو برابر اون قرار بدم ازین گذشته موقع روشن شدن اسک‍ب رو که میزنم و بوت منو میاد فقط دوتا گزینه داره یکیش وارد شدن به ستاب و دیگری ریکاوری ویندوز هست- ویندوز فابریکش هم ۸ هست.دوستان اگه راهی به ذهنشون میرسه لطفا بگن.در قسمت ساتا صفحه ستاب هم هارد و هم دی وی دی شناخته شده اند

دوست گرامي .... يك dvd writer usb وصل كن و ويندوز رو نصب كن .

rezamelika2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
مدتی است که اکثر دی وی دی هایی که رایت می کنم وسط رایت می سوزه می خوام ببینم هیچ کاریش میشه کرد؟
(نصف دی وی دی سالم رایت می شه و کار می کنه)
با تشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام
مدتی است که اکثر دی وی دی هایی که رایت می کنم وسط رایت می سوزه می خوام ببینم هیچ کاریش میشه کرد؟
(نصف دی وی دی سالم رایت می شه و کار می کنه)
با تشکر

قسمت دانلود مربوط به مدل لپتاپ خود رو چك كنيد ببينيد فريم ويري براي دانلود هست .

javad-88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بادرود در lenovo g585 وقتی ویندوز ۸ نصب میکنم نمبتونم وای فای رو فعال کنم هرکاری که لازم بوده انجام دادم حتی تمامی درایورهایی که مربوط به ویندوز۸ برای این مدل بود از سایت lenovo نصب ولی همچنان کلید fn+f5که برای روشن کردن وای فای هست کار نمیکنه.
ممنون میشم راهنماییم کنید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست عزيز ويندوز 8 رو كه نصب كرديد .اكتيو شده هست ؟
ممكنه به دليل اكتيو نبودن ... يا مشكل نسخه ويندوز باشه .

alkaline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کسی می تونه راهنمایی کنه؟ لپ تاپ من در زمان خاموشی هم از شارژ باتریش کم میشه؟
مدل asus k56cb

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام...دوستان عزیز کسی در مورد هارد لپ تاپ واشکالاتش آگاهی داره,لپ تاپ ایسوس Asus K55V دارم مدتی گوشمو روی هاردش که میگذارم همش صدایی مثل استارت خوردن هارد و چرخیدن هد رو میده یا بهتر بگم یه صدایی همش مدام تکرار میشه و کمی خرخر با تق تق خیلی خفیف داره...کسی میدونه ایراد از کجاست. حدود چند ماه که این لپ تاپ رو خریدم همش اینطوری میشه؟ راهنمایی میکنید تا گارانتیش تموم نشده ببرم یک بار تست کنن.
با تشکر از شما

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام...دوستان عزیز کسی در مورد هارد لپ تاپ واشکالاتش آگاهی داره,لپ تاپ ایسوس Asus K55V دارم مدتی گوشمو روی هاردش که میگذارم همش صدایی مثل استارت خوردن هارد و چرخیدن هد رو میده یا بهتر بگم یه صدایی همش مدام تکرار میشه و کمی خرخر با تق تق خیلی خفیف داره...کسی میدونه ایراد از کجاست. حدود چند ماه که این لپ تاپ رو خریدم همش اینطوری میشه؟ راهنمایی میکنید تا گارانتیش تموم نشده ببرم یک بار تست کنن.
با تشکر از شما

کسی نیست به ما یک راهنمایی برساند...

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با تشکر از شما

دوست عزيز با برنامه hd senitel از صفحه اسمارتش يك شات بگيريد بگذاريد اينجا

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
لب تاب ایسر E1-571 و باطری 6 cell
دیروز خریدار کردم
باطری روی لب تاب گذاشتم و موقع استفاده از لب تاب تو برق هست این ایرادی نداره؟
باید چیکار کنم و موقع کار کردن باهاش اگه لب تاب تو برق باشه مشکلی پیش نمی یاد یا باید از برق بکشم و بزارم از قدرت باطری استفاده کنه؟
با تشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
لب تاب ایسر E1-571 و باطری 6 cell
دیروز خریدار کردم
باطری روی لب تاب گذاشتم و موقع استفاده از لب تاب تو برق هست این ایرادی نداره؟
باید چیکار کنم و موقع کار کردن باهاش اگه لب تاب تو برق باشه مشکلی پیش نمی یاد یا باید از برق بکشم و بزارم از قدرت باطری استفاده کنه؟
با تشکر

اگر ميخواهيد از برق مستقيم استفاده كنيد . باطري رو وصل نكنيد

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
اگر ميخواهيد از برق مستقيم استفاده كنيد . باطري رو وصل نكنيد

ممنون
ولی تا جایی که خوندم تو نت نوشتند باطری رو در نیارید چون لب تاب های جدید خودشون اتوماتیک از برق استفاده می کنند
حالا نمی دونم این درست باشه یا خیر
دوست ندارم باطری رو چپ و راست در بیارم
با تشکر

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
دوست عزيز با برنامه hd senitel از صفحه اسمارتش يك شات بگيريد بگذاريد اينجا

سلام دوست عزیز؛ ممنونم از شما بابت راهنماییتون برنامه رو دانلود کردم و نصب کردم این هم صفحه smart نرم افزار هستش:
HD SMART.jpg

ظاهرا که مشکلی نیست ولی باز اگر تست یا کاری میشه با این برنامه انجام داد لطف کنید بگید که اجرا کنم. با تشکر و احترام

بالا