• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام . خسته نباشید بنده چند وقتی هست که این مشکل با وای فای دارم وقتی در لپ تاپ میبندم سرعت دانلود میاد پایین :| ممنون اگر میشه راهنمایی کنید ویندوز عوض کردم همه کاری کردم با کابل لن مشکلی نداره اما با وای فای چرا .
مدل لپتاپ و نام وایرلسش رو بنویس

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
از توی دیوایس منیجر نام دقیق وایرلست رو بهم بگو.بعد از اپدیت بایوس باید load setup default کنی /

mamad711

Registered User
لایک‌ها
11

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
AMD.POWER داداش !
نرم افزری هست که پردازش سیستم رو به پایین ترین حد ممکن برسونه مثلا فقط اجازه ی کار رو به ی برنامه بده و بقیه برنامه ها رو از کار ببنده تا از سی پی یو و رم و هارد ریاد استفاده نشه ؟!
مشابه این هم چیزی هست معرفی کن
دمت گرم !

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
AMD.POWER داداش !
نرم افزری هست که پردازش سیستم رو به پایین ترین حد ممکن برسونه مثلا فقط اجازه ی کار رو به ی برنامه بده و بقیه برنامه ها رو از کار ببنده تا از سی پی یو و رم و هارد ریاد استفاده نشه ؟!
مشابه این هم چیزی هست معرفی کن
دمت گرم !
با اجازه از @AMD.POWER
به نظرم این کار و میشه به راحتی و بدون هیچ برنامه ی جانبی انجام داد. کافی برنامه های غیر ضروری و Service های اون و همچنین Service های غیر ضروری ویندوز و غیر فعال کنید. اون موقع رم و Cpu نفس میکشن. البته این برنامه هم هست که احتمالا به دردتون بخوره : http://soft98.ir/software/80-Tuneup-Utilities.html

mamad711

Registered User
لایک‌ها
11
سلام . ببخشید من توی ویندوز 8.1 نور صفحه تا آخر زیاد نمیشه لپ تاپ دارم همه کارم کردم حتی توی Advance رفتم اونجا هم زیاد کم کردم ولی فایده نداره اصلا از 90 درصد به بالا هیچ تغییری نمیکنه زیر 70 درصد هم کاملا خاموش میشه و 70 به بالا هم 10 تا 10 تا تغییر میکنه .

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
سلام . ببخشید من توی ویندوز 8.1 نور صفحه تا آخر زیاد نمیشه لپ تاپ دارم همه کارم کردم حتی توی Advance رفتم اونجا هم زیاد کم کردم ولی فایده نداره اصلا از 90 درصد به بالا هیچ تغییری نمیکنه زیر 70 درصد هم کاملا خاموش میشه و 70 به بالا هم 10 تا 10 تا تغییر میکنه .
سلام، گرافیک و CPU رو اپدیت کنید.

mamad711

Registered User
لایک‌ها
11

rogera75

Registered User
لایک‌ها
30
سلام من یه مشکل عجیب و اعصاب خورد کن با لپتاپ جدید ام دارم ! مدل لپتاپم lenovo G510 هست و مشکل اینه که موقع تایپ کردن یهو وسط کار حرفی که دارم تایپ می کنم میره وسط جمله یا ته جمله خلاصه یهو حروف جابجا و نا منظم تایپ میشن !! همه چیز هم درسته تنظیمات زبان و ...! کسی تا حالا این مشکلو داشته؟ نرم افزاریه این مشکل؟

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام من یه مشکل عجیب و اعصاب خورد کن با لپتاپ جدید ام دارم ! مدل لپتاپم lenovo G510 هست و مشکل اینه که موقع تایپ کردن یهو وسط کار حرفی که دارم تایپ می کنم میره وسط جمله یا ته جمله خلاصه یهو حروف جابجا و نا منظم تایپ میشن !! همه چیز هم درسته تنظیمات زبان و ...! کسی تا حالا این مشکلو داشته؟ نرم افزاریه این مشکل؟
TouchPad رو قفل کنید. دستتون میخوره روی تاپ پد !

rogera75

Registered User
لایک‌ها
30
ممنون به این فکر نکرده بودم !!

بالا