• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

HARAY

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان
برنامه هست بشه روی ایسر نصب کنیم که موقعه ای که به شارژر وصله و باطریش به 60% رسید باطری خودش قطع کنه و مستقیما از شارژر استفلذه کنه ؟ یه چیز مثله برنامه energy manger لنوو میخوام باشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
برنامه هست بشه روی ایسر نصب کنیم که موقعه ای که به شارژر وصله و باطریش به 60% رسید باطری خودش قطع کنه و مستقیما از شارژر استفلذه کنه ؟ یه چیز مثله برنامه energy manger لنوو میخوام باشه
خیر چنین برنامه ای نیست .

kenthuss

Registered User
لایک‌ها
4
آقا سلام
راستش من تو فکر خرید لپ تاپ Hp هستم.
ولی یه نفر به من گفت که Hp صفحه نمایشش بعد یه مدت که بگذره پیکسل هاش میسوزه و یا نصف صفحه میسوزه و ...
میخواستم ببینم حقیقت داره یا نه؟!?

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
آقا سلام
راستش من تو فکر خرید لپ تاپ Hp هستم.
ولی یه نفر به من گفت که Hp صفحه نمایشش بعد یه مدت که بگذره پیکسل هاش میسوزه و یا نصف صفحه میسوزه و ...
میخواستم ببینم حقیقت داره یا نه؟!?
گویا کیفیت ساخت HP کلا یه مقدار پایین تر از سایر برندهاست ! البته نه در همه موارد!!!
چرا Lenovo نمیگیری؟!

kenthuss

Registered User
لایک‌ها
4
آخه واقعا از هر لحاظ HP رو سر تر از بقیه میدونم به جز این یک مورد
کلا سخت افزار هایی رو که میبنده رو هم متناسب تر از بقیه میبنده و از بقیه ی لپ تاپ ها شیک تره
تو فکر اینم که اگه به نتیجه رسیدم که صفحه نمایش hp واقعا بده برم Asus بخرم
کلا برند های معروف تر رو ترجیح میدم به lenovo و ...

mohammad096

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان خاهشا کمکم کنید کلافه شدم........
من وقتی یه چیزیو میزارم رو دانلود و میرم بیرون وقتی برمیگردم میبینم لب تاب رفته رو حالت استمبای و دانلود متوقف شده !! دلیلش چیه ؟؟ البته قبلا اینطوری نبوده ها !! نمیدونم چش شده تنظیماتش عوض شده یا !! دوستان خاهشا کمک کنند...خدا خیرتون بده! درضمن مدل لب تابم n56vv asus هستش

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوست عزیز. شما باید مراحل زیر رو در Windows 7دنبال کنید:
اول Control panel بعد Power option (اگه این گزینه رو ندیدید توی Search بزنید) بعدش گزینه Change when the computer sleep و بعدش گزینه Put the computer to sleep رو روی Never تنظیم کنید. مشکلتون حل میشه.

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
سلام دوست عزیز. شما باید مراحل زیر رو در Windows 7دنبال کنید:
اول Control panel بعد Power option (اگه این گزینه رو ندیدید توی Search بزنید) بعدش گزینه Change when the computer sleep و بعدش گزینه Put the computer to sleep رو روی Never تنظیم کنید. مشکلتون حل میشه.
سلام داداش
منم خودم زیاد دانلود میکنم یعنی تقریبا 24 ساعت لپ تابم روشنه از این تطیمات استفاده میکنم و لپ تاب هیچ وقت به حالت خواب یا حالتی دیگه نمیره ! شما هم طبق دلخواه خودت به این قسمت برو و تنظیمات دلخواه رو انجام بده.
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Change When the computer sleeps

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام داداش
منم خودم زیاد دانلود میکنم یعنی تقریبا 24 ساعت لپ تابم روشنه از این تطیمات استفاده میکنم و لپ تاب هیچ وقت به حالت خواب یا حالتی دیگه نمیره ! شما هم طبق دلخواه خودت به این قسمت برو و تنظیمات دلخواه رو انجام بده.
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Change When the computer sleeps
سلام. حتما تنظيمات شما روي حالتي است كه اصلا به حالت Sleep نره. دقيقا همون كاري كه بنده به دوستمون گفتم انجام بدن.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
آخه واقعا از هر لحاظ HP رو سر تر از بقیه میدونم به جز این یک مورد
کلا سخت افزار هایی رو که میبنده رو هم متناسب تر از بقیه میبنده و از بقیه ی لپ تاپ ها شیک تره
تو فکر اینم که اگه به نتیجه رسیدم که صفحه نمایش hp واقعا بده برم Asus بخرم
کلا برند های معروف تر رو ترجیح میدم به lenovo و ...
دوستان عزيز . مقايسه يك برند در حالت كلي با بقيه برندها منطقي به نظر نمي رسه. اينكه بگيم HP نسبت به فلان برند برتره يا بدتره يا زود مي سوزه و ... همه و همه بيشتر بستگي به كاربر ، محيط كار ، ميزان استفاده ، نگهداري مناسب و مراقبت و ... داره. شما بريد لپ تاپ اپل بگيريد اما ازش درست مراقبت نكنيد شايد يك ماه هم براتون كار نكنه اما با 20% قيمت اون يه دونه Acer بخريد و ازش درست مراقبت كنيد ممكنه سالها براتون كار كنه. البته مرغوبيت قطعات بكار رفته ممكنه در دو مدل خاص از دو برند متفاوت باشه اما تقريبا اكثر برندها تنوع بسيار زيادي در كيفيت قطعات و قيمت دارند. البته به نظر بنده از نظر كيفيت ابتدا اپل و بعد سوني و بعد ايسوس و اچ پي و بعدش دل و لنوو و سامسونگ نهايتا فوجيتسو و ايسر هستند اما باز هم كليت نداره و مطلق نيست. يه دفعه مي بينيد يك لپ تاپ Acer در يك سال مقام اول رو كسب مي كنه. پس مقايسه يك برند و يا محكوم كردن يك برند در حالت كلي منطقي و صحيح نيست.

mohammad096

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا یکی جوابه منو بده خاهشاااااااااااااااا

mohammad096

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان خاهشا کمکم کنید کلافه شدم........
من وقتی یه چیزیو میزارم رو دانلود و میرم بیرون وقتی برمیگردم میبینم لب تاب رفته رو حالت استمبای و دانلود متوقف شده !! دلیلش چیه ؟؟ البته قبلا اینطوری نبوده ها !! نمیدونم چش شده تنظیماتش عوض شده یا !! دوستان خاهشا کمک کنند...خدا خیرتون بده! درضمن مدل لب تابم n56vv asus هستش

kenthuss

Registered User
لایک‌ها
4
البته جای پرسیدن این سوال که اینجا نیست ولی دلیلش اینه که لپ تاپتون نباید بره رو حالت sleep یا استند بای
برای تغییر زمان حالت sleep یا استند بای مراحل زیر رو انجام بدید ( دستور العمل رو از روی ویندوز 8 میدم. برای بقیه ی ویندوز ها هم خیلی تفاوتی نداره)
1-روی فضای خالی دسکتاپ راست کلیک کنید و Personalize رو بزنید
2-روی بخش مربوط به Screen Saver کلیک کنید
3-تیک بخش ( On Resume,dهsplay logon screen ) نباید فعال باشد.
4- روی بخش Change power setting کلیک کنید
5-ببینید کدام plan انتخاب شده و بر روی change plan setting کلیک کنید
6- دراینجا گزینه ی put the computer to sleep رو انتخاب و مدت زمان رو افزایش دهید ( اگر never رو انتخاب کنید که دیگه کاملا خیالتون راحت میشه و کامپیوترتون هیچوقت نمیخوابه :d )

mohammad096

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته جای پرسیدن این سوال که اینجا نیست ولی دلیلش اینه که لپ تاپتون نباید بره رو حالت sleep یا استند بای
برای تغییر زمان حالت sleep یا استند بای مراحل زیر رو انجام بدید ( دستور العمل رو از روی ویندوز 8 میدم. برای بقیه ی ویندوز ها هم خیلی تفاوتی نداره)
1-روی فضای خالی دسکتاپ راست کلیک کنید و Personalize رو بزنید
2-روی بخش مربوط به Screen Saver کلیک کنید
3-تیک بخش ( On Resume,dهsplay logon screen ) نباید فعال باشد.
4- روی بخش Change power setting کلیک کنید
5-ببینید کدام plan انتخاب شده و بر روی change plan setting کلیک کنید
6- دراینجا گزینه ی put the computer to sleep رو انتخاب و مدت زمان رو افزایش دهید ( اگر never رو انتخاب کنید که دیگه کاملا خیالتون راحت میشه و کامپیوترتون هیچوقت نمیخوابه :d )
واقعا ممنونممممممممممم....مشکلم حل شد.. لامصب دیگه رفته بود رو اعصاب شب میزاشتم رو دانلود صبح میومدم میدیدم لب تاب خوابیده :D بازم مرسی...

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوست عزیز. بنده جواب شما رو کامل داده بودم. اما مثل اینکه شما توجه نکردید. در هر صورت خوشحالم که مشکلتون حل شد. موفق باشید.

mohammad096

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز. بنده جواب شما رو کامل داده بودم. اما مثل اینکه شما توجه نکردید. در هر صورت خوشحالم که مشکلتون حل شد. موفق باشید.
اره اقا رضا ممنون الان متوجه شدم !! شرمنده... نقل قول نکرده بودی متوجه نشدم بازم دمت گرم...

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام ؛ آقا من لپتاپ hp 6050 دارم ، دور فنش بالا و پایین میشه ، و کلا دور بالا نمیزنه.. فنشو باز کردم چیز خاصی نفهمیدم ازش، ممکنه مشکل از فن نباشه؟
یا اگه مطمئنا مشکل فن هست ، بگیرم و عوض کنم..
ممنون

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اممم نه اون بالا و پایین شدنه دور رو نمیگم.
ببین مثلا جوریه که فن داره نیم دور نیم دور میزنه.. اگه صداش مثلا ممتد باید "وررررررررررررر" باشه ، الان اینطوریه " وررر.... ورررر...." انگار جون میکنه، و کلا دور بالا نمیزنه و لپتاپ داغ میشه.. جرات نمیکنم سوویچ کنم رو کارت گرافیکش.. با همین اینتل میگذرونم..

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
پنل پشت لپ تاپ رو باز کن ببین درست میچرخه یا نه !
احتمالا گرد و خاک گرفته و باید روغن کاری بشه

بالا