خیر چنین برنامه ای نیست .سلام دوستان
برنامه هست بشه روی ایسر نصب کنیم که موقعه ای که به شارژر وصله و باطریش به 60% رسید باطری خودش قطع کنه و مستقیما از شارژر استفلذه کنه ؟ یه چیز مثله برنامه energy manger لنوو میخوام باشه
گویا کیفیت ساخت HP کلا یه مقدار پایین تر از سایر برندهاست ! البته نه در همه موارد!!!آقا سلام
راستش من تو فکر خرید لپ تاپ Hp هستم.
ولی یه نفر به من گفت که Hp صفحه نمایشش بعد یه مدت که بگذره پیکسل هاش میسوزه و یا نصف صفحه میسوزه و ...
میخواستم ببینم حقیقت داره یا نه؟!?
سلام داداشسلام دوست عزیز. شما باید مراحل زیر رو در Windows 7دنبال کنید:
اول Control panel بعد Power option (اگه این گزینه رو ندیدید توی Search بزنید) بعدش گزینه Change when the computer sleep و بعدش گزینه Put the computer to sleep رو روی Never تنظیم کنید. مشکلتون حل میشه.
سلام. حتما تنظيمات شما روي حالتي است كه اصلا به حالت Sleep نره. دقيقا همون كاري كه بنده به دوستمون گفتم انجام بدن.سلام داداش
منم خودم زیاد دانلود میکنم یعنی تقریبا 24 ساعت لپ تابم روشنه از این تطیمات استفاده میکنم و لپ تاب هیچ وقت به حالت خواب یا حالتی دیگه نمیره ! شما هم طبق دلخواه خودت به این قسمت برو و تنظیمات دلخواه رو انجام بده.
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Change When the computer sleeps
دوستان عزيز . مقايسه يك برند در حالت كلي با بقيه برندها منطقي به نظر نمي رسه. اينكه بگيم HP نسبت به فلان برند برتره يا بدتره يا زود مي سوزه و ... همه و همه بيشتر بستگي به كاربر ، محيط كار ، ميزان استفاده ، نگهداري مناسب و مراقبت و ... داره. شما بريد لپ تاپ اپل بگيريد اما ازش درست مراقبت نكنيد شايد يك ماه هم براتون كار نكنه اما با 20% قيمت اون يه دونه Acer بخريد و ازش درست مراقبت كنيد ممكنه سالها براتون كار كنه. البته مرغوبيت قطعات بكار رفته ممكنه در دو مدل خاص از دو برند متفاوت باشه اما تقريبا اكثر برندها تنوع بسيار زيادي در كيفيت قطعات و قيمت دارند. البته به نظر بنده از نظر كيفيت ابتدا اپل و بعد سوني و بعد ايسوس و اچ پي و بعدش دل و لنوو و سامسونگ نهايتا فوجيتسو و ايسر هستند اما باز هم كليت نداره و مطلق نيست. يه دفعه مي بينيد يك لپ تاپ Acer در يك سال مقام اول رو كسب مي كنه. پس مقايسه يك برند و يا محكوم كردن يك برند در حالت كلي منطقي و صحيح نيست.آخه واقعا از هر لحاظ HP رو سر تر از بقیه میدونم به جز این یک مورد
کلا سخت افزار هایی رو که میبنده رو هم متناسب تر از بقیه میبنده و از بقیه ی لپ تاپ ها شیک تره
تو فکر اینم که اگه به نتیجه رسیدم که صفحه نمایش hp واقعا بده برم Asus بخرم
کلا برند های معروف تر رو ترجیح میدم به lenovo و ...
اقا یکی جوابه منو بده خاهشااااااااااااااااسلام خدمت دوستان خاهشا کمکم کنید کلافه شدم........
من وقتی یه چیزیو میزارم رو دانلود و میرم بیرون وقتی برمیگردم میبینم لب تاب رفته رو حالت استمبای و دانلود متوقف شده !! دلیلش چیه ؟؟ البته قبلا اینطوری نبوده ها !! نمیدونم چش شده تنظیماتش عوض شده یا !! دوستان خاهشا کمک کنند...خدا خیرتون بده! درضمن مدل لب تابم n56vv asus هستش
البته جای پرسیدن این سوال که اینجا نیست ولی دلیلش اینه که لپ تاپتون نباید بره رو حالت sleep یا استند بایاقا یکی جوابه منو بده خاهشاااااااااااااااا
واقعا ممنونممممممممممم....مشکلم حل شد.. لامصب دیگه رفته بود رو اعصاب شب میزاشتم رو دانلود صبح میومدم میدیدم لب تاب خوابیده بازم مرسی...البته جای پرسیدن این سوال که اینجا نیست ولی دلیلش اینه که لپ تاپتون نباید بره رو حالت sleep یا استند بای
برای تغییر زمان حالت sleep یا استند بای مراحل زیر رو انجام بدید ( دستور العمل رو از روی ویندوز 8 میدم. برای بقیه ی ویندوز ها هم خیلی تفاوتی نداره)
1-روی فضای خالی دسکتاپ راست کلیک کنید و Personalize رو بزنید
2-روی بخش مربوط به Screen Saver کلیک کنید
3-تیک بخش ( On Resume,dهsplay logon screen ) نباید فعال باشد.
4- روی بخش Change power setting کلیک کنید
5-ببینید کدام plan انتخاب شده و بر روی change plan setting کلیک کنید
6- دراینجا گزینه ی put the computer to sleep رو انتخاب و مدت زمان رو افزایش دهید ( اگر never رو انتخاب کنید که دیگه کاملا خیالتون راحت میشه و کامپیوترتون هیچوقت نمیخوابه :d )
دوست عزیز. بنده جواب شما رو کامل داده بودم. اما مثل اینکه شما توجه نکردید. در هر صورت خوشحالم که مشکلتون حل شد. موفق باشید.اقا یکی جوابه منو بده خاهشاااااااااااااااا
اره اقا رضا ممنون الان متوجه شدم !! شرمنده... نقل قول نکرده بودی متوجه نشدم بازم دمت گرم...دوست عزیز. بنده جواب شما رو کامل داده بودم. اما مثل اینکه شما توجه نکردید. در هر صورت خوشحالم که مشکلتون حل شد. موفق باشید.