AMD.POWER
مدیر بازنشسته
با این دو شات به نتیجه رسیدم که مشکل سخت افزاری ندارید . باید به دنبال ویروس یا تروجان باشید . بهترین راه هم اسکن توسط avira rescue cd بصورت بوتیبل هست .:general501:
با این دو شات به نتیجه رسیدم که مشکل سخت افزاری ندارید . باید به دنبال ویروس یا تروجان باشید . بهترین راه هم اسکن توسط avira rescue cd بصورت بوتیبل هست .:general501:
هیچ ویروسی ندارم داداش، 3 بار با نود32، 1 بار با دیسک نجات کسپرسکی، با چندتا تروجان یاب هم اسکن کردم داداش هیچی پیدا نکرد :| :|با این دو شات به نتیجه رسیدم که مشکل سخت افزاری ندارید . باید به دنبال ویروس یا تروجان باشید . بهترین راه هم اسکن توسط avira rescue cd بصورت بوتیبل هست .
مدل لپتاپ و ویندوزی که نصب کردی ؟هیچ ویروسی ندارم داداش، 3 بار با نود32، 1 بار با دیسک نجات کسپرسکی، با چندتا تروجان یاب هم اسکن کردم داداش هیچی پیدا نکرد :| :|
Asus X450LC , Windows 8.1 proمدل لپتاپ و ویندوزی که نصب کردی ؟
درایورها رو اپدیت کن از سایت اسوس . مخصوصا چیپست و گرافیک اینتل و nvidiaAsus X450LC , Windows 8.1 pro
بعد از نصب ویندوز تمامی درایو ها اپ کردم ولی بازم دوباره دانلود میکن نصب میکنم، یعنی درست میشه ؟درایورها رو اپدیت کن از سایت اسوس . مخصوصا چیپست و گرافیک اینتل و nvidia
دوست عزیز این مسئله بیشتر برمیگرده به ویروس یا بد افزار . حالا درایورها رو نصب کنید خبر بدید . الان روی سیستم نود نصبه درسته ؟بعد از نصب ویندوز تمامی درایو ها اپ کردم ولی بازم دوباره دانلود میکن نصب میکنم، یعنی درست میشه ؟
اخه یه مشکل عجیبیه، فتوشاپ رو باز میکنه و کار میکنه ولی یه نرم افزار ساده مثل نوت پد رو وقتی کنترل + o رو که میزنم یا کنترل + s رو که میزنم هنگ میکنه ( :| با مروگر هم همین مشکل رو داره ، تمامی درایو ها رو هم چک کردم و سالم بود :|
بله، Smart Security 7دوست عزیز این مسئله بیشتر برمیگرده به ویروس یا بد افزار . حالا درایورها رو نصب کنید خبر بدید . الان روی سیستم نود نصبه درسته ؟
پاکش کنید ببینید درست میشه . بعد از انیستال کردن با ccleaner رجیستری رو پاک کنید . این مشکل 90 درصد به خاطر نود هست .بله، Smart Security 7
آی حاجی خدا خیرت بده، همش از این بود انگار الان که مشکل حل شده با ccleaner هم ریجستری رو پاک میکنم ببینم بهتر میشه یا نه ! بعد داداش الان انتی ویروس ندارم چیکار کنم ؟! دوباره بریزم ؟ یا یکی دیگه ؟!پاکش کنید ببینید درست میشه . بعد از انیستال کردن با ccleaner رجیستری رو پاک کنید . این مشکل 90 درصد به خاطر نود هست .
comodo نصب کن . free هست و اینترنت سکوریتی .آی حاجی خدا خیرت بده، همش از این بود انگار الان که مشکل حل شده با ccleaner هم ریجستری رو پاک میکنم ببینم بهتر میشه یا نه ! بعد داداش الان انتی ویروس ندارم چیکار کنم ؟! دوباره بریزم ؟ یا یکی دیگه ؟!
داداش بین این سه تا کدوم رو بریزم بهتره ؟ میخوام زیاد روی سرعت سیستم تاثیر نداره ؟!comodo نصب کن . free هست و اینترنت سکوریتی .
در ضمن eset خودش نابوده
هر سه سنگین هستند . comodo نصب کنداداش بین این سه تا کدوم رو بریزم بهتره ؟ میخوام زیاد روی سرعت سیستم تاثیر نداره ؟!
bitdefender - kaspesky - norton
مطمئن هست ؟ چون من زیاد فایل از اینترنت دانلود میکنم !هر سه سنگین هستند . comodo نصب کن
مطمئن هست ؟ چون من زیاد فایل از اینترنت دانلود میکنم !
سلام عزیز. تمام این مساله برمیگرده به اینکه شما تا چه حد تنظیمات Security این آنتی ویروسها رو بالا ببرید. بنده در شبکه کل ادارمون هر سه مورد رو تست کردم. از Kaspersky راضی تر بودم.داداش بین این سه تا کدوم رو بریزم بهتره ؟ میخوام زیاد روی سرعت سیستم تاثیر نداره ؟!
bitdefender - kaspesky - norton
این درایور باید نصب بشهسلام
من یه HP 8440 دارم هرکارمیکنم سنسور اثر انگشت کار نمیکنه! درایور نصب شده HP Protect Tools هم دارم ولی سنسور رو نمیشناسه! چیکار کنم؟
ممنون
دقیقا همین نصبه! توی Devce Manager هم به عنوان Biometric Device شناخته! ولی نمیدونم چرا hp Protect Tools میگه همچین دیوایسی موجود نیست!این درایور باید نصب بشه
http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp47501-48000/sp47594.exe
باید تمام برنامه های مربوط به security رو دانلود و نصب کنیدقیقا همین نصبه! توی Devce Manager هم به عنوان Biometric Device شناخته! ولی نمیدونم چرا hp Protect Tools میگه همچین دیوایسی موجود نیست!