• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با این دو شات به نتیجه رسیدم که مشکل سخت افزاری ندارید . باید به دنبال ویروس یا تروجان باشید . بهترین راه هم اسکن توسط avira rescue cd بصورت بوتیبل هست .

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
با این دو شات به نتیجه رسیدم که مشکل سخت افزاری ندارید . باید به دنبال ویروس یا تروجان باشید . بهترین راه هم اسکن توسط avira rescue cd بصورت بوتیبل هست .
هیچ ویروسی ندارم داداش، 3 بار با نود32، 1 بار با دیسک نجات کسپرسکی، با چندتا تروجان یاب هم اسکن کردم داداش هیچی پیدا نکرد :| :|

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هیچ ویروسی ندارم داداش، 3 بار با نود32، 1 بار با دیسک نجات کسپرسکی، با چندتا تروجان یاب هم اسکن کردم داداش هیچی پیدا نکرد :| :|
مدل لپتاپ و ویندوزی که نصب کردی ؟

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
درایورها رو اپدیت کن از سایت اسوس . مخصوصا چیپست و گرافیک اینتل و nvidia
بعد از نصب ویندوز تمامی درایو ها اپ کردم ولی بازم دوباره دانلود میکن نصب میکنم، یعنی درست میشه ؟
اخه یه مشکل عجیبیه، فتوشاپ رو باز میکنه و کار میکنه ولی یه نرم افزار ساده مثل نوت پد رو وقتی کنترل + o رو که میزنم یا کنترل + s رو که میزنم هنگ میکنه :(( :| با مروگر هم همین مشکل رو داره ، تمامی درایو ها رو هم چک کردم و سالم بود :| :(

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بعد از نصب ویندوز تمامی درایو ها اپ کردم ولی بازم دوباره دانلود میکن نصب میکنم، یعنی درست میشه ؟
اخه یه مشکل عجیبیه، فتوشاپ رو باز میکنه و کار میکنه ولی یه نرم افزار ساده مثل نوت پد رو وقتی کنترل + o رو که میزنم یا کنترل + s رو که میزنم هنگ میکنه :(( :| با مروگر هم همین مشکل رو داره ، تمامی درایو ها رو هم چک کردم و سالم بود :| :(
دوست عزیز این مسئله بیشتر برمیگرده به ویروس یا بد افزار . حالا درایورها رو نصب کنید خبر بدید . الان روی سیستم نود نصبه درسته ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
پاکش کنید ببینید درست میشه . بعد از انیستال کردن با ccleaner رجیستری رو پاک کنید . این مشکل 90 درصد به خاطر نود هست .
آی حاجی خدا خیرت بده، همش از این بود انگار :D الان که مشکل حل شده با ccleaner هم ریجستری رو پاک میکنم ببینم بهتر میشه یا نه ! بعد داداش الان انتی ویروس ندارم چیکار کنم ؟! دوباره بریزم ؟ یا یکی دیگه ؟!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
آی حاجی خدا خیرت بده، همش از این بود انگار :D الان که مشکل حل شده با ccleaner هم ریجستری رو پاک میکنم ببینم بهتر میشه یا نه ! بعد داداش الان انتی ویروس ندارم چیکار کنم ؟! دوباره بریزم ؟ یا یکی دیگه ؟!
comodo نصب کن . free هست و اینترنت سکوریتی .
در ضمن eset خودش نابوده

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
داداش بین این سه تا کدوم رو بریزم بهتره ؟ میخوام زیاد روی سرعت سیستم تاثیر نداره ؟!
bitdefender - kaspesky - norton
سلام عزیز. تمام این مساله برمیگرده به اینکه شما تا چه حد تنظیمات Security این آنتی ویروسها رو بالا ببرید. بنده در شبکه کل ادارمون هر سه مورد رو تست کردم. از Kaspersky راضی تر بودم.

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
من یه HP 8440 دارم هرکارمیکنم سنسور اثر انگشت کار نمیکنه! درایور نصب شده HP Protect Tools هم دارم ولی سنسور رو نمیشناسه! چیکار کنم؟
ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها