• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پنل پشت لپ تاپ رو باز کن ببین درست میچرخه یا نه !
احتمالا گرد و خاک گرفته و باید روغن کاری بشه
با پنل پشت به فن نمیرسه، باید کلا همه لپتاپ داغون شه .. باز کردم تمیز بود.. برا همین میترسم مشکل از جایی دیگه باشه..

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
با برنامه CPUID HWMonitor دمای سیستم رو در حالت عادی و در حالت لود تست کن ببین چطوره!

Space_boy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این در حالت نرمال.. با گرافیک اینتل :|
دوستان یه کمکی بفرمایین!

CPUID.jpg

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
دمای سیستمت خیلی بالاست!!!
فن رو روغنکاری کن (توی اینترنت سرچ کن روشش رو گفته) اگه درست نشد بهتره فن رو تعویض کنید.
بایوس لپ تاپ رو هم آپدیت کنید اگه به روز نیست.

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
دوستان سلام
من لپ تاپم از دستم افتاد روی فرش.البته کامل زمین نخورد و یه مقدارش زمین خورد.
بعد با باطری روشنش کردم روشن شد و ویندوز هم بالا اومد اما خواستم شارژر وصل کنم خاموش شد و الان در هیچ حالتی بالا نمیاد.یعنی دکمه روشن را که میزنم چراغش روشن میشه ولی بعد دو سه ثانیه خاموش میشه
به نظرتون مشکل از کجاست و ممکنه جاییش سوخته باشه؟
من خودم میگم شاید فنش سوخته.البته من خیلی سر در نمیارم ولی شنیدم اگه فن کار نکنه داغ میشه سیستم و خاموش میشه با توجه به اینکه اولین بار روشن شد و ویندوز بالا اومد و بعد خاموش شد.
الان شارژر را وصل کردم علامته اینکه باطری داره شارژ میشه را زده
مدل لپ تاپم: Dell Vostro 1510
ممنون میشم راهنمایی کنید

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
لپ تاپ من ریست می شد. بازش کردم فنشو تمیز کردم بعد از اینکه بستم و روشن کردم دیدم روشن میشه ولی ال سی دی همچنان خاموشه و سیستم هم بالا نمیاد یعنی قر قر هارد یا صدای ویندوز نمیاد چراغ هارد هم خاموشه. در حقیقت فقط روشن میشه کار دیگه ای انجام نمیده. حالا میخوام بپرسم ایا چیزیو من درست نبستم یا کلا زدم ترکوندمش؟!!
اساتید یه کمکی بفرمایین

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
لپ تاپ من ریست می شد. بازش کردم فنشو تمیز کردم بعد از اینکه بستم و روشن کردم دیدم روشن میشه ولی ال سی دی همچنان خاموشه و سیستم هم بالا نمیاد یعنی قر قر هارد یا صدای ویندوز نمیاد چراغ هارد هم خاموشه. در حقیقت فقط روشن میشه کار دیگه ای انجام نمیده. حالا میخوام بپرسم ایا چیزیو من درست نبستم یا کلا زدم ترکوندمش؟!!
اساتید یه کمکی بفرمایین
سلام عزیز. توی لپ تاپها کابلهای بسیار حساس و نازک با صخامت کمتر از 1 میلیمتر به نام Flat Cable هستش که هنگام باز و بسته و کلا دستکاری کردن خیلی باید مراقبشون باشید. ممکنه اونها دراومده یا لق شده باشن. در حالت حادتر ممکنه قطع شده باشن. پس این اتصالات که دم دسته رو اول چک کنید. این اولین احتماله. بعدش اگه نشد باید قطعه به قطعه چک بشه که اگر امکاناتش رو ندارید ناگزیر باید ببرینش تعمیرگاههای مجاز.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوستان سلام
من لپ تاپم از دستم افتاد روی فرش.البته کامل زمین نخورد و یه مقدارش زمین خورد.
بعد با باطری روشنش کردم روشن شد و ویندوز هم بالا اومد اما خواستم شارژر وصل کنم خاموش شد و الان در هیچ حالتی بالا نمیاد.یعنی دکمه روشن را که میزنم چراغش روشن میشه ولی بعد دو سه ثانیه خاموش میشه
به نظرتون مشکل از کجاست و ممکنه جاییش سوخته باشه؟
من خودم میگم شاید فنش سوخته.البته من خیلی سر در نمیارم ولی شنیدم اگه فن کار نکنه داغ میشه سیستم و خاموش میشه با توجه به اینکه اولین بار روشن شد و ویندوز بالا اومد و بعد خاموش شد.
الان شارژر را وصل کردم علامته اینکه باطری داره شارژ میشه را زده
مدل لپ تاپم: Dell Vostro 1510
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام عزیز. بزارید کاملا شارژ بشه. بعد شارژر رو جدا کنید ببینید با باطری روشن میشه یا نه؟ نتیجه رو بگید.

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
سلام عزیز. بزارید کاملا شارژ بشه. بعد شارژر رو جدا کنید ببینید با باطری روشن میشه یا نه؟ نتیجه رو بگید.
سلام
نشد
بردمش یجا گفت میفرستم تهران گارانتی اطمینان.

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
سلام عزیز. توی لپ تاپها کابلهای بسیار حساس و نازک با صخامت کمتر از 1 میلیمتر به نام Flat Cable هستش که هنگام باز و بسته و کلا دستکاری کردن خیلی باید مراقبشون باشید. ممکنه اونها دراومده یا لق شده باشن. در حالت حادتر ممکنه قطع شده باشن. پس این اتصالات که دم دسته رو اول چک کنید. این اولین احتماله. بعدش اگه نشد باید قطعه به قطعه چک بشه که اگر امکاناتش رو ندارید ناگزیر باید ببرینش تعمیرگاههای مجاز.
بردم نشون دادم یارو گفت این دستگاه i/o سوخته که بعد زده چند تا قطعه دیگه هم روی برد سوزونده برای همین تعمیرات اینا رویه هم حدوده260 تومن میشه!! مگه میشه با یه بار باز کردن دستگاه این اتفاقا بیوفته؟ حالا اینا درست میگن یا میخوان بچپونن؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
نشد
بردمش یجا گفت میفرستم تهران گارانتی اطمینان.
ايشاالله كه خير باشه.

بردم نشون دادم یارو گفت این دستگاه i/o سوخته که بعد زده چند تا قطعه دیگه هم روی برد سوزونده برای همین تعمیرات اینا رویه هم حدوده260 تومن میشه!! مگه میشه با یه بار باز کردن دستگاه این اتفاقا بیوفته؟ حالا اینا درست میگن یا میخوان بچپونن؟
والا تو بازار همه جور تعميركاري پيدا ميشه(حلال خورو كار درست و حروم خور و دروغگو). ديگه حالا اين شانستونه. بله هر چزيزي ممكنه. شما بهتر بود كه به چند تا تعمير كار ديكه هم نشون مي داديد كه ببينيد همه يك قيمت و يك مشكل رو گزارش مي دن يا خير.

Fereydoon74

Registered User
لایک‌ها
747
دوستان بعد از نصب ویندوز7 گزینه sleep از استارت منو حذف شده!
مایکروسافت چند تا راه حل داشت رفتم حل نشد. کسی راهی نداره ؟

پ ن : لپ تاپ dell هست

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
تو لپ تاپ اچ پی مدل Pavilion DV1000 با ویندوز سون مشکل صدا دارم.
مینویسه No Audio output device is installed

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
اقا یکی به داد من برسه :(
حدوده یک هقته ای هستش که کلا سیستمم مشکل پیدا کرده، هر نرم افزاری رو که باز میکنم هنگ میکنه و باید چند بار از طریق تکست منیجر بندمش و دوباره بازش کنم تا کار کنه، با نرم افزار فتوشاپ به راحتی میتونم کار کنم ولی نوت پد رو باز نمیکنه :| ویدوز رو هم عوض کردم بازم همونه :| بایوس سیستم رو هم اپدیت کردم بازم همونه :|
یکی کمک کنه !؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اقا یکی به داد من برسه :(
حدوده یک هقته ای هستش که کلا سیستمم مشکل پیدا کرده، هر نرم افزاری رو که باز میکنم هنگ میکنه و باید چند بار از طریق تکست منیجر بندمش و دوباره بازش کنم تا کار کنه، با نرم افزار فتوشاپ به راحتی میتونم کار کنم ولی نوت پد رو باز نمیکنه :| ویدوز رو هم عوض کردم بازم همونه :| بایوس سیستم رو هم اپدیت کردم بازم همونه :|
یکی کمک کنه !؟
یک شات از برنامه hwmonitor بگیرید و بگذارید اینجا

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تو لپ تاپ اچ پی مدل Pavilion DV1000 با ویندوز سون مشکل صدا دارم.
مینویسه No Audio output device is installed
این رو دریافت کنید .در کل لپتاپ شما برای xp ساخته شده و درایورهای 7 ندارد .
Conexant CX20468-31 AC97 Audio Driver and Audio Driver EQ
البته این کارها رو هم باید انجام بدید که بتونید درایور رو بهش بخورونید
2. Run sp30399.exe.

3. Go to the extracted folder (Default location is: c:\SWSetup\sp30399)

4. Edit qta3091.inf:
Search code block:
[Conexant]
%*WDM_AMCAUD.DeviceDesc%=WDM_AMCAUD,PCI\VEN_1002&D
EV_4370&SUBSYS_3091103C

and add this line under:
%*WDM_AMCAUD.DeviceDesc%=WDM_AMCAUD,PCI\VEN_10B9&DEV_5451&SUBSYS_0024103C&REV_02

So the result would look like this:
[Conexant]
%*WDM_AMCAUD.DeviceDesc%=WDM_AMCAUD,PCI\VEN_1002&DEV_4370&SUBSYS_3091103C
%*WDM_AMCAUD.DeviceDesc%=WDM_AMCAUD,PCI\VEN_10B9&DEV_5451&SUBSYS_0024103C&REV_02

Note: Copy this part from the Device Manager> Multimedia Audio Controller>Details>Hardware ID:
PCI\VEN_10B9&DEV_5451&SUBSYS_0024103C&REV_02

You may have a slightly different device description. If you want to be sure, go to the device manager, open the unrecognized audio device's property page, select "Details" tab, and select "Hardware Ids" from the Properties drop down list. Copy the top listed hardware ID string, and replace the device description I wrote down above, with the one you see.

So the final result would look like this (if you have a different device description.):
[Conexant]
%*WDM_AMCAUD.DeviceDesc%=WDM_AMCAUD,PCI\VEN_1002&DEV_4370&SUBSYS_3091103C
%*WDM_AMCAUD.DeviceDesc%=WDM_AMCAUD,PCI\VEN_INSERT YOUR DEVICE DESCRIPTION ID

5. Now all you have to do is to install the driver manually through device manager (Driver tab > Update Driver>Select the manual installation method, and browse to the extracted driver folder (sp30399).

بالا