من در هر سه سایتی که نام بردی از روزهای اول باز شدنشون تا حالا ترید میکنم و هیچ مشکلی هم وجود نداره برای برداشت و واریز، البته BTC-E از هر لحاظ بهترین هست. احتمالاً بعد از تحریم ها اکانت باز کردی و نتونستی وریفای کنی، اما من که از قبل اکانتم وریفای شده هیچ مشکلی تا امروز نداشتم. ضمناً اختلاف 10-15 دلاری وجود نداره و بین 3 تا 6 دلار اختلاف داره و گاهی اوقات این اختلاف معکوس هم میشه، البته به جز سه هفته پیش که به دلایلی قیمت بیتکوین در چین با BTC-E بین 30 تا 60 دلار تفاوت قیمت داشت و اون هم حدود یک هفته بود و در نهایت بعد از برگشت بازار به حالت طبیعی اختلاف قیمت به همون 3 تا 6 دلار برگشت.
در مورد کارمزد هم کاملاً اشتباه میکنی، پرفکت مانی کارمزد برداشتش 1.5% هست و برداشت از طریق بانکی فقط همون کارمزد بانکه، البته BTC-E برای اینکه هر کاربری از هر کشوری امکان استفاده از اون رو داشته باشه یک تعداد زیادی از دلارهای مجازی رو ساپورت میکنه و با توجه به استقبال کمتر از اون دلارها و تعداد کمتر کاربران اونها در سطح دنیا و طبیعتاً خرید و فروش سختتر اونها مجبوره چند درصد بیشتر کارمزد بگیره که اون هم برای مشتری خاص خودش بسیار مناسبه. وگرنه کسی مثل ما ایرانی ها که امکان برداشت بانکی و یا پرفکت مانی رو داریم که نباید از این موضوع ناراحت باشیم.
ضمناً شما احتمالاً آشنا نیستی با این مسائل، وگرنه میتونی دلار BTC-E کد برداشت کنی و نه تنها کارمزدش 0% هست بلکه اینجا تو ایران میتونی دلارش رو بالاتر از نرخ اسکناس بفروشی.
سلام.به اخلاق روسها چه ربطی داره؟؟؟ بهتره در مورد چیزی که نمیدونی اظهار نظر نکنی. دز BTC-E فقط یکی از شرکای اصلی به نام مستعار دیمیتری روس هست و تنها علت اینکه در BTC-E روسهای زیادی خرید و فروش انجام میدهند اینه که BTC-E تنها سایتیه که هیچ کدام از قوانین KYC و قوانین بانکی کشورها رو به حساب نمیاره و حفظ حریم خصوصی کامل کاربران رو رعایت میکنه و روسها فقط اونجا میتونن ترید کنن چون در کشورشون بیتکوین ممنوعه و حتی داشتنش 4 سال حبس داره. اما خبره ترین تریدرها از تمام کشورهای دنیا اونجا ترید میکنن و اینطور نیست که فقط روسها باشن. ضمناً من صدها بار برداشت داشتم و اون طور که دیدم BTC-E از تمام کشورهای دنیا واریز داره و هر بار از یک کشور واریز میکنه که البته بیشتر از انگلیس هست. دلیلش هم اینه که مدیرانش ناشناس هستند و با اسم خودشون کارهای بانکی رو انجام نمیدن و معمولاً از طریق یک سری واسطه های مختلف این کار رو انجام میدن.
شمردی چند بار گفتی شما آشنا نیستی و وقتی بلد نیستی حرف نزن و از این چیزا دخمل بد؟
به هر حال پست هاتون از لحاظ فنی پست های قوی و خوبیه. از اطلاعات تون ممنونم.
در مورد اختلاف قیمت BTC-E با بقیه اکسچنج ها، توی اون مدتی که یه دفعه بیت کوین یه افزایش قیمت فجیع پیدا کرد احتلاف BTC-E با بقیه جاها تو مایه های 25-20 دلار شده بود. در مورد BTC-E Code اگر یه کم بیشتر اطلاعات بنویسید برای همه عالی میشه.