• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در مورد vBulletin

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Full

Registered User
لایک‌ها
1
الان مشكل حل شد و سلام به دوستان

من يه مشكلي با هاستم داشتم كه هاست مي گفت يه اسكريپي تو سيستم انجمن هست كه داره به

سرور ما فشار مياره

رفتم تو TMP folder و شاخه CPU_EXCEEDED_LOGS و جديدترين فايل با پسوند .log رو ديدم پر از ارور براي اشغال CPU به خاطر
Fri Dec 7 00:15:24 2007: used 0.38 seconds of cpu time for HTTP Request : POST /forum/index.php HTTP/1.1​
حالا مشكل حل شده الان كه مي تونم برم تو admincp ميشه عيب يابي كرد كه شمكل از كجا بوده ؟!

يا بشينم سيستم VB رو به نسخه جديدتر آپگريد كنم كه مشكل باز پيش نياد

يا يه پيشنهاد ديگه بديد

ممنون از شما

Last edited:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
هک top x statics رو دارین؟

اگر جواب مثبت هست موقتا غیر فعالش کنید ببینید نتیجه ای حاصل میشه یا نه

Full

Registered User
لایک‌ها
1
نه

مگه اين هك چي كار مي كنه ؟

من اين چند روز اخير 3 تا كار يادم يماد كه انجام دادم :

1- هك ثبت نام سريع رو از طريقي كه كد به navbar اضافه مي كنند روانجام دادم تا ثبت نام سريع داشته باشم

2- دوتا كلمه فارسي رو با تنظیم متغیرهای جایگزین به 2 تا استايل ها اضافه كردم

3- سايز اديتور رو بزرگتر كردم

چيز ديگه اي يادم نمي ياد

و الان كه تونستم وارد سايت بشم اين كارا رو انجام دادم

1- هك تشكر و هك resize Imqage رو غير فعال كردم

2- attachment رو هم واسه همه غير فعال كردم

3- محدوديت امضا رو هم بيشتر كردم

آيا به اين كه خيلي وقته فعال بوده مي تونه ربطي داشته باشه يا نه ؟

يكي مي گفت
احتمال این که فلود شده باشید خیلی زیاد هست ، من پیشنهاد می دم مقدار زمان کوکی ها رو روی 120 ثانیه تنظیم بکنید
آيا اين كار رو انجام بدم ؟

ممنون

Last edited:

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستش علت اصلی رو نمی دونم ولی بد نیست این موضوع هم بررسی کنید : " بیشترین افراد حاضر در دهكده 47 نفر در ساعت 10:53 AM ، تاريخ امروز بوده است !" کل اعضا : 137

Full

Registered User
لایک‌ها
1
زنده باد Dong Fang Bobai جانi

خيلي خوشحالم كه دارم در اين مورد با شما مشورت مي كنم

چيزي رو ديد كه من ازش غافل موندم

اونوقت به نظر شما به خاطر اين 47 نفر كه براي اولين بار هم ترافيك سايت رفته بالا اينطوري شده ؟

سايتاي ديگه كه ترافيك سايتشون چند برابر اين هست !!

چي كار مي كنند كه اين مشكل واسشون پيش نمي ياد ؟!

البته نا گفته نمونه اين مشكل CPU سرور 6 ساعت تا بعد از ظهر وجود داشت ( يعني زماني كه هيچ كس هم نمي تونست وارد سايت بشه ) !

Last edited:

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
البته نا گفته نمونه اين مشكل CPU سرور 6 ساعت تا بعد از ظهر وجود داشت ( يعني زماني كه هيچ كس هم نمي تونست وارد سايت بشه ) !

اون زمان 10:53 صبح زمان اوج افراد بازدید کننده بود . و طبیعیه که مشکل ممکنه تا چندین ساعت بعد از اون زمان ادامه پیدا کرده باشه ( مثلا 47 تا شده باشه 46 تبه مدت 6 ساعت ا ! ) البته فقط حدس می زنم ممکنه مشکل ربطی به این موضوع داشته باشه ! فقط حدس به خاطر اینکه الان بازدید کننده های زیر بخش " هنر های نمایشی " در همین فروم در این لحظه 83 نفر هست ! و این هم توجه داشته باشید با همه ی این ها این تعداد بازدید کننده از فروم تان در اون ساعت یا ساعت ها طبیعی نیست !

راستش امروز وضعیت مشابهی رو روی فروم خودم تست کردم ! می تونید نگاه کنید : http://forum.golzarion.com

تعداد بازدید کننده ها رو حدود 5 دقیقه روی 27 نفر نگه داشتم ! با 27 تا آی پی متفاوت ! می خواستم یک قسمت جستجو رو در حلقه ی تکرار بذارم و ... ( امیدوارم مدیر عزیز فرومم این نوشته ها رو نخونه :f34r::D)

پیشنهاد من اینه : در کنترل پنل هاست خود تون وارد قسمت استاتیک بشید و مجموع بازدید ها و فعالیت ها ی امروز رو نگاه کنید . آی پی مهمان ها در وی بولتین ثبت نمیشه اما تمام فعالیت هاشون در استاتیک هاست هست .. به همه ی موارد از جمله زمان هر فعالیت ..و ... . دقت کنید ...

اگه دید مشکل از همین موضوع بود تمام آی پی هایی رو که طی این زمان خاص در فروم تون بودند ببندید از طریق security خود هاست و نه وی بولتین !

اگه مشکل ربطی به این موضوع نداشت ... دیگه بیشتر از این نمی دونم :blush:

اما چند تا پیشنهاد کلی :

امکان جستجو در فروم رو فقط به کاربران ثبت نام شده ی خودتون بدید

who's Online رو فقط برای کاربران فعال کنید

;)

mri_mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
میشه یک کم بیشتر توضیح بدید ؟

اگه هر کدوم در پوشه و مسیر جداگانه باشند فقط حجم و فضا را اشغال می کنند و تاثیری ندارند ( اگه از یک دامنه استفاده می کنید )

ببخشید که فینگیلیش می نویسم :

bebinid hoste man vaghti subdomain misazam behem ye folder jadid mide mesle forum.caltexmovie.com bad man tamame file haye forum ro az caltexmovie.com/forums bordam oonja bad baram moshkel pish oomad ba shoutbox baraye hamin alan man 2 seri az file haye forum ro daram yeki toye caltexmovi.com/forum va yeki forum.caltexmovie.com
in moshkeli darE?

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ببخشید که فینگیلیش می نویسم :

bebinid hoste man vaghti subdomain misazam behem ye folder jadid mide mesle forum.caltexmovie.com bad man tamame file haye forum ro az caltexmovie.com/forums bordam oonja bad baram moshkel pish oomad ba shoutbox baraye hamin alan man 2 seri az file haye forum ro daram yeki toye caltexmovi.com/forum va yeki forum.caltexmovie.com
in moshkeli darE?

]چرا از ری دایرکت(Redirect ) استفاده نکردید ؟؟

با توجه به آدرس هایی که دادید الان برای من (بازدید کننده ) لینک caltexmovi.com غیر قابل مشاهده هست . ولی forum.caltexmovie.com قابل مشاهده است .

لازم به هیچ گونه انتقال فایل نبود . خیلی راحت می تونستید از طریق کنترل پنل هاست caltexmovi.com رو به ساب دومین خودتون forum.caltexmovie.com ری دایرکت کنید . یا حتی برعکس !

نمونه ی همین کار رو در فروم خودم انجام دادم مثلا اگه شما آدرس : http://golzarion.com را در آدرس بار وارد کنید به طور خودکار به : http://forum.golzarion.com ری دایرکت می شوید . و در واقع هر دوی این آدرس ها فایل های موجود در مسیر http://golzarion.com/forum را برای بازدید کننده نمایش می دهند .

به نظرم بهتره که با تنظیم ری دایرکت از ضایع شدن حجم فضای هاست تون جلوگیری کنید . مگر اینکه مثل پرشین تولز از هرکدوم از لینک ها بخواهید جداگانه استفاده کنید . ( yoursite.com برای وب سایت یا وبلاگ و forum.yoursite.com برای فروم و انجمن )

تنظیم ری دایرکت ها آسان هست هر چند در کنترل پنل هاست ها جزیی تفاوت داره ... اگه خواستید می تونم نحوه ی تنظیمش رو توضیح بدم .
موفق باشید.

mri_mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
]چرا از ری دایرکت(Redirect ) استفاده نکردید ؟؟

با توجه به آدرس هایی که دادید الان برای من (بازدید کننده ) لینک caltexmovi.com غیر قابل مشاهده هست . ولی forum.caltexmovie.com قابل مشاهده است .

لازم به هیچ گونه انتقال فایل نبود . خیلی راحت می تونستید از طریق کنترل پنل هاست caltexmovi.com رو به ساب دومین خودتون forum.caltexmovie.com ری دایرکت کنید . یا حتی برعکس !

نمونه ی همین کار رو در فروم خودم انجام دادم مثلا اگه شما آدرس : http://golzarion.com را در آدرس بار وارد کنید به طور خودکار به : http://forum.golzarion.com ری دایرکت می شوید . و در واقع هر دوی این آدرس ها فایل های موجود در مسیر http://golzarion.com/forum را برای بازدید کننده نمایش می دهند .

به نظرم بهتره که با تنظیم ری دایرکت از ضایع شدن حجم فضای هاست تون جلوگیری کنید . مگر اینکه مثل پرشین تولز از هرکدوم از لینک ها بخواهید جداگانه استفاده کنید . ( yoursite.com برای وب سایت یا وبلاگ و forum.yoursite.com برای فروم و انجمن )

تنظیم ری دایرکت ها آسان هست هر چند در کنترل پنل هاست ها جزیی تفاوت داره ... اگه خواستید می تونم نحوه ی تنظیمش رو توضیح بدم .
موفق باشید.

نه باز هم متوجه نشدید ببینید من صفحه اصلی وبسایتم vbadvanced استفاده کردم و فوروم هم که vbulletin حالا ما اینجا مشکلی داریم با سابدوماین من که برای هر ساب دوماین یک فولدر جداگونه درست میکنه

Full

Registered User
لایک‌ها
1
الان هم باز دوباره اين اتفاق افتاد

و 2 نفر با IP : Host: 72.36.194.98 و Host: 69.73.158.245

forum/index.php
Http Code: 403 Date: Dec 07 22:06:18 Http Version: HTTP/1.1 Size in Bytes: 2 Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)1

و ارور هم هميشه اين
Fri Dec 7 00:15:24 2007: used 0.38 seconds of cpu time for HTTP Request : POST /forum/index.php HTTP/1.1
هست

ايا به همين ربط داره كسي داره خرابكاري مي كنه ؟

چون اين دو IP هر دوشون رو بستم فعلاً مشكل حل شد

Last edited:

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
الان هم باز دوباره اين اتفاق افتاد

و 2 نفر با IP : Host: 72.36.194.98 و Host: 69.73.158.245

و ارور هم هميشه اين

هست

ايا به همين ربط داره كسي داره خرابكاري مي كنه ؟

چون اين دو IP هر دوشون رو بستم فعلاً مشكل حل شد

اینکه کسی خرابکاری می کنه یا نه رو نمی دونم اما با توجه به اطلاعاتی که دادید میشه گفت قسمت عمده ی مشکل مربوط به همین موضوع هست !

هر دو ی آی پی ها مربوط به هاست هستند و نه کاربران خانگی !! یکی که این هاست هست : http://72.36.194.98:2082/ که گویا به عنوان یک سایت مورد استفاده نداره و لابد استفاده های دیگه ای ازش میشه ... آی پی بعدی هم باز مربوط به یک هاست هست منتها شرکت فروشنده اش ایرانی هست : http://ariahost.net./ و احتمالا هاست رو از این نمایندگی خریداری کردند ..

تنها راهی که من بلدم همون بستن آی پی این ها . . هست از کنترل پنل هاست ! احتمال زیاد باز هم هستند فکر کنم حدا اقل 45 تا آی پی دیگه رو هم باید ببندید !

.ادیت : لطفا باز هم بیشتر به زمان ثبت شده در استاتیک و زمان اخطار دقت کنید ... می تونید وقت بذارید و تک تک آی پی ها بررسی کنید ... با توجه به تعداد افرادی که از فروم تون دیدن می کنند ممکنه یک کم مشکل باشه ولی امکان پذیره . . .

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نه باز هم متوجه نشدید ببینید من صفحه اصلی وبسایتم vbadvanced استفاده کردم و فوروم هم که vbulletin حالا ما اینجا مشکلی داریم با سابدوماین من که برای هر ساب دوماین یک فولدر جداگونه درست میکنه

شرمنده ... باز هم متوجه نشدم ! :blush:

یعنی ری دایرکت کردن نمی تونه بهتون کمک کنه تا فولدر تکراری ایجاد نکنید ؟

javadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
1 سوال داشتم در مورد کاربران
آیا میشه کد کاربری رو بولد کرد ؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یه سوال دیگه
من دنبال این قالب می گردم
www.gsmhosting.com

ياس كوچيك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- شما به كنترل پنل ادمين بريد

قسمت گروه های کاربری -- > یک گروه رو انتخاب کنيد و ادیتش رو بزنيد و سپس در قسمت Username HTML
Markup

در فيلد اول <b> و در فبلد دوم </b> اين رو وارد كنيد

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان من یه تازه کارم و یه کم مشکل دارم من تو سایت 8 تی تی که هاست می ده ثبتنام کردم و حالا می خوام روش یه قالب بندازم یا به عبارتی چه جوری میشه من رو این هاست مطلب بفرستم یا قالبطراحی شده روش بندازم یا قالبی که از سایتهای ارائه دهنده قالب می دن توش استفاده کنم اگهه ممکنه راهنمایی کنید

Dr.Data

Registered User
لایک‌ها
11
یه سوال مهم داشتم
چطوری میتونم به ادیتور فونتهای فارسی اضافه کنم؟
ممنون از دوستان

oceanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ؛ من میخوام برای سایتم یه آیکن که بیاد کنار آدرس سایت قرار بدم ، برای این کار باید این کد <link rel="shortcut icon" href="favicon.ico"> و بعد از تگ <head> قرار بدم ، حالا سوال من اینه که تو کدوم تمپلت باید این تگ و پیدا کنم ؟

مرسی

mri_mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
به آخری جواب میدم فقط باید عکس رو بگذارید توی root همین ;) اسمش باید باشه : favicon.ico

oceanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به آخری جواب میدم فقط باید عکس رو بگذارید توی root همین ;) اسمش باید باشه : favicon.ico

بدون اینکه اون کد و بذارم زیر تگ هد ؟؟؟؟؟!!!!!! نمیشه که ! البته اینم بگم که میدونستم که آیکن باید با این اسم تو روت آپ بشه ..سوال من چیزه دیگه ای بود

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
یه سوال مهم داشتم
چطوری میتونم به ادیتور فونتهای فارسی اضافه کنم؟
ممنون از دوستان

قبلا در فروم خودم این کار رو انجام دادم : http://forum.golzarion.com/showpost.php?p=3&postcount=1

در دو پست آخر این تاپیک هم به طور کامل نحوه ی کار توضیح داده شده : http://forum.golzarion.com/showthread.php?p=70#post70

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا