• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در مورد vBulletin

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hmr007

Registered User
لایک‌ها
0
آقا يه سوال.
showthread_quickreply مربوط به استايل كجاست؟ مي خواستم يه سري كد جايگزين كنم.
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام و عرض ادب...
من يه انجمن دارم كه كلي توش پست ارسال شده و كلي هم عضو داره... ولي با Phpbb2 است كه مي خوام اگه بشه به يكي از نسخه هاي استيبل و فارسي vBulletin كانورت كنم... يه جايي ديدم كه يه Patch هاي آماده هست كه اين كار رو مي كنه... حالا دوستان عزيزم اگه امكان داره يه راهنمايي بفرمايند... ممنون.

باید دیتا بیس رو توسط برنامه impex به vb تبدیل کنید
آقا يه سوال.
showthread_quickreply مربوط به استايل كجاست؟ مي خواستم يه سري كد جايگزين كنم.
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين

قسمت پاسخ سریع

hmr007

Registered User
لایک‌ها
0
سلام عزيزان.
شرمنهده اينقدر سوال ميكنما. اخه يكمي ناواردم.به بزرگي خودتون ببخشيد.
سه تا سوال داشتم كه اگه جواب بدين ممنونتون ميشم.

1-اين CSS كجاست و چي هست؟
2- چه جوري ميتونم Quick Edit يا همون ويرايش سريع رو ايجاد كنم؟(بدون اينكه به صفحه ديگه بره همونجا بياد براي ويرايش)
3-چه جوري بايد permissions مربوط به usergroups رو عوض كنم؟

سوال زياد داشتما ولي خوب ديگه روم نميشه:blush::blush:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
1.جایی نیست مخفف Cascading Style Sheets که شامل این موارد میشه
Cascading Style Sheets (CSS) is a simple mechanism for adding style (e.g. fonts, colors, spacing) to Web documents. Tutorials, books, mailing lists for users, etc.

2.ویرایشگر پیشرفته در یک صفحه دیگه باز میشه و نمیشه کاریش کرد

3.در قسمت گروه های کاربری گروهی رو که میخواهی تنظیماتش رو تغییر بدی انتخاب کن و ادیت کن

hmr007

Registered User
لایک‌ها
0
1.جایی نیست مخفف Cascading Style Sheets که شامل این موارد میشه

2.ویرایشگر پیشرفته در یک صفحه دیگه باز میشه و نمیشه کاریش کرد

3.در قسمت گروه های کاربری گروهی رو که میخواهی تنظیماتش رو تغییر بدی انتخاب کن و ادیت کن

خيلي ممنون از جواب سريعتون. ولي در مورد سوال اول يه جايي گفته بود يه سري كد رو به CSS اضافه كنم.منم نفهميدم بايد كجا اضافه ميكردم.

در مورد سوال دوم هم بايد بگم كه ويرايگشر پيشرفته رو نميخوام. ويرايشگر معمولي رو ميخوام.

اگه كمك كنيد بازم ممنون ميشم.:blush:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
اگر امکانات آژاکس فعال باشه در همون صفحه باز میشه

Ho3eiiin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان ... من تازه VB رو نصب کردم... کار باهاشو هم زیاد بلد نیستم ... تو چند تا مورد گیر کردم که اگه کمکم کنین واقعا ممنونتون میشم :

1 _ ( www.mobilepcjoke.info ) اولین مشکلم در ایجاد انجمن ها هست . اگه به این آدرس سر بزنین خواهید دید که قسمت انجمنهاي تخصصي موبايل مثه قسمت مرتبط با انجمن ها نیست ... اگه لطف کنین بگین چجوری این قسمت رو هم مثه اون درست کنم واقعا ممنون میشم .

2 _ مشکل بعدیم در زیر انجمن ها هست . من زیر انجمن ها رو ( مثلا در قسمت معرفی گوشی ) ایجاد کردم ولی در صفحه ی اصلی نشان داده نمیشن . چجوری این مشکل رو حل کنم ؟؟!

3 _ سومین و آخرین مشکل هم این هست که نیمتونم به غیر از خودم آدمین دوم رو ایجاد کنم . یعنی یکی از یوزر های دوستان رو به آدمین تبدیل کنم. البته تبدیل میشه ولی در کنترل پنل امکاناتش مثه یوزر من نیست و بسیار محدود و کمه

اگه لطف کنین جواب بدین خیلی خیلی ممنونتون میشم . تو رو خدا. واقعا واجبه ..

شاد باشید

Ho3eiiin

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز خیلی ممنونم ... واقعا استفاده کردم ... در ضمن اگه لطف کنی بگی که ورژن وی بی من جدید هست یا نیاز به آپ داره ؟؟!!

Ho3eiiin

Registered User
لایک‌ها
0
راستی ... نام یوزر و غیره در فروم من در بالای پست نشان داده میشه ( مثه این انجمن در چپ و یا راست نیست ) ... چکار کنم که اونم در چپ یا راست دیده بشه ؟؟؟

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوست عزیز خیلی ممنونم ... واقعا استفاده کردم ... در ضمن اگه لطف کنی بگی که ورژن وی بی من جدید هست یا نیاز به آپ داره ؟؟!!

زبان انگلیسی را از فروم تون حذف کردید ؟ همین طور قسمت کپی رایت وی بولتین هم حذف شده ...

آخرین نسخه ی vBulletin نسخه ی 3.6.8 هست و البته نسخه ی 3.7.0 فعلا در مرحله ی بتا هست ...

این طور که متوجه شدم شما از نسخه ی نال شده ی قدیمی استفاده می کنید ...

راستی ... نام یوزر و غیره در فروم من در بالای پست نشان داده میشه ( مثه این انجمن در چپ و یا راست نیست ) ... چکار کنم که اونم در چپ یا راست دیده بشه ؟؟؟

در همون لینکی Ali_Mojarad عزیز دادند توضیح این مطلب هم هست !

http://forum.golzarion.com/showthread.php?t=15

موفق باشید. :)

Asalbanou

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

مي خوام به پسوند هاي مجاز فايل هاي attachement چند پسوند مثل swf , fla , sis , حتي exe اضافه كنم

مي خواستم بدونم ايراد امنيتي نداره ، يا دليلي داره كه تو اكثر فروم ها اين پسوند ها واسه فايل هاي پيوست مجاز شناخته نمي شن !

ممنون

Last edited:

Ho3eiiin

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنونم که جوابم رو دادین...

Dong Fang Bobai عزیز اگه از نسخه ی نال نشده استفاده کنم مشکلی برام پیش میاد ؟؟!! (مهون ریپورت دادن به سرور در صورت ترافیک بالا و غیره... )
راستی این نسخه ای که من استفاده میکنم چه تفاوتی با نسخه های جدید ( 3.6.8 ) داره ؟؟!! از لحاظ امنیتی لطف کن نگو ؟؟! از بقیه ی لحاظ اگه لطف کنی ممنون میشم ...

شاد باشید

Ho3eiiin

Registered User
لایک‌ها
0
شرمنده .. ابزم یادم رفت این سوال رو تو پست قبلی بپرسم :
متاسفانه من جواب این سوالم رو در اون لینک پیدا نکردم ... اگه به فروم من سر زده باشید خواهید دید که ئقسمت تخصصی موبایل مثه قسمت مرتبط با انجمن نیست ... چکار کنم که اونم مثه مربتط با انجمن بشه ؟؟!!

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خیلی ممنونم که جوابم رو دادین...

Dong Fang Bobai عزیز اگه از نسخه ی نال نشده استفاده کنم مشکلی برام پیش میاد ؟؟!! (مهون ریپورت دادن به سرور در صورت ترافیک بالا و غیره... )
راستی این نسخه ای که من استفاده میکنم چه تفاوتی با نسخه های جدید ( 3.6.8 ) داره ؟؟!! از لحاظ امنیتی لطف کن نگو ؟؟! از بقیه ی لحاظ اگه لطف کنی ممنون میشم ...

شاد باشید

شرمنده .. ابزم یادم رفت این سوال رو تو پست قبلی بپرسم :
متاسفانه من جواب این سوالم رو در اون لینک پیدا نکردم ... اگه به فروم من سر زده باشید خواهید دید که ئقسمت تخصصی موبایل مثه قسمت مرتبط با انجمن نیست ... چکار کنم که اونم مثه مربتط با انجمن بشه ؟؟!!

برای درست کردن بخش ها و زیر بخش ها توضیح مصورش اینجاست : http://forum.golzarion.com/showthread.php?t=8

اتفاقا اولین پست همون تاپیک به این مورد پرداخته ..

در مورد استفاده از نسخه ی نال شده .. فکر کنم تا حدودی خودتون اطلاع دارید ... صرف نظر از مسایل امنیتی و ساسپند شدن هاست و ... متاسفانه بسیاری از این نسخه ها با مشکلاتی همراه هستند و درست کار نمی کنند. نسخه ی نال شده ای هم که شما استفاده می کنید خیلی قدیمی هست و احتمالا یک سری امکانات نسخه ی جدید رو نداره و ممکنه بسیاری از هک ها و پلاگین ها روش اجرا نشوند .. در همین فروم اگه جستجو کنید دوستان لینک سایتهایی رو قرار دادند که می تونید نسخه ی جدید و بهتری رو دانلود و استفاده کنید ..

hmr007

Registered User
لایک‌ها
0
ميشه راهنمايي كنين؟
ممنون ميشم.

اگر امکانات آژاکس فعال باشه در همون صفحه باز میشه

راهنمايي نكردينا:(:(:(
256.gif

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
admin cp/vb option/General Settings/Disable AJAX Features

این قسمت روی Enable all AJAX features باشه

Ho3eiiin

Registered User
لایک‌ها
0
بازم ممنون که جواب سوا هامو دادین .. انگار باید تمام زحمات ما گردن شما باشه... مشکل اولم اینه که وقتی که میخوام یه عکسی رو پست کنم دیگه نمیشه همین طوری عکس رو کپی پست کنم ( در این حالت هنگام پست کردن ارور میده و میگه باید از کدها وی بی و امیج استفاده کنی ) از کجا میتونم این امکان رو فعال کنم که کاربر بتونه بدون استفاده از کد عکس رو پست کنه ؟؟!!
بعدشم در انجمن من اصلا قسمت پاسخ سریع وجود نداره ؟!! از کجا میتونم این قسمت رو به فروم اضافه کنم ؟؟!!

بازم به خاطر زحماتم شرمنده .. شاد باشید & سربلند

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
در مورد عکس هم باید درجایی آپلود کنید و لینکش رو در قسمت image ادیتور وارد کنید . یا اینکه از این کد استفاده کنید :

[IMG*]لینک عکس مورد نظر[/IMG]

البته بدون علامت *

.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا