• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در مورد vBulletin

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sokooot

Registered User
لایک‌ها
10
میزان فشاری که وی بی بر روی سرور وارد می کنه چقدر هست

راستش رو بخواید من قبلا ( تا 1 سال پیش ) یه فروم تخصصی داشتم با و نیوک و bb !! اما به دلیل فشار زیادش بر روی سرور و نیاز به سرور و.. درش تخته شده ! متاسفانه!
الان می خوام دوباره شروع کنم

خرید لایسنس وی بی هم برام مشکلی نیست!
اما می خوام این دفعه حداقل رو ی سیستمی باشم که سبک تر باشه!
یکی از دوستان smf رو هم بهم پیشتهاد کرد و گفت با 49$ می تونی گلد ممبر باشی سبک هم هست

اما امکانات وی بی چیز دیگه ایست!!

mri_mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
میتونی کم کنی فشار ویبی رو روی هاست ولی بازدیدت زیاد بشه اولو آخر باید سرور بگیری

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

امیدورام که کسی پیدا بشه و بتونه کامل جواب سوالهای من رو بده!!

ببین اول اینکه من میخوام یک فوروم راه بندازم! میخواستم ببینم برای کارکردن و رفع مشکلات احتمالی اون حتما باید حرفه ای باشی یا با کمی اطلاعات میتونم مدیریتش کنم.

بعد فکر کنم چند نوع مختلف برای مدیریت فورم داریم!(اگه خیلی اماتورم ببخشید منو!!) ایا مجانیه یا همون قضیه کپی رایت رو داره و ایرانی ها مجانی استفاده می کنند!! قیمتهاش رو هم اگر مجانی نیست بگید لطفا!!

بعد چه هاست و فضا و ... میخواد؟! یعنی چه جوری باشه میصرفه؟! ( ببخشیدا ولی خیلی فرق هاست و سرور و .. نمی فهمم اگه میشه کامل توضیح بدید یعنی در حد تفهیم من!!)

بعد مثلا این فوروم رو ببینید : http://www.evanescence.ir/forum/index.php
از چه برنامه ای برای مدیریت استفاده میکنه؟! چون به نظر امکاناتش خوبه!

ممنوووووون

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

امیدورام که کسی پیدا بشه و بتونه کامل جواب سوالهای من رو بده!!

ببین اول اینکه من میخوام یک فوروم راه بندازم! میخواستم ببینم برای کارکردن و رفع مشکلات احتمالی اون حتما باید حرفه ای باشی یا با کمی اطلاعات میتونم مدیریتش کنم.

بعد فکر کنم چند نوع مختلف برای مدیریت فورم داریم!(اگه خیلی اماتورم ببخشید منو!!) ایا مجانیه یا همون قضیه کپی رایت رو داره و ایرانی ها مجانی استفاده می کنند!! قیمتهاش رو هم اگر مجانی نیست بگید لطفا!!

بعد چه هاست و فضا و ... میخواد؟! یعنی چه جوری باشه میصرفه؟! ( ببخشیدا ولی خیلی فرق هاست و سرور و .. نمی فهمم اگه میشه کامل توضیح بدید یعنی در حد تفهیم من!!)

بعد مثلا این فوروم رو ببینید : http://www.evanescence.ir/forum/index.php
از چه برنامه ای برای مدیریت استفاده میکنه؟! چون به نظر امکاناتش خوبه!

ممنوووووون

کسی نیست جواب من رو بده؟!!

mri_mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
در مورد سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت باید بگم از همه باحال تر و بهتر همین vbulletin هستش که 160 $ هستش البته یک سالش میشه : 80 $ ولی خوب 160 تاییش تا آخر عمر داریش بعد اینکه هاست هم می تونید هم از شرکت های ایرانی بگیرید هم از خارجی بعد فضا هم به کار شما باید ببینید چی میاد بطور مثال من فرومم برای موزیک و فیلم و این حرفاست که قبلا unlimited فضا داشتم که الان دارم سرور میگیرم ولی اگر چیزی نخواهید آپلود کنید 1 gb بسه در مورد راه انداختن هم آنقدر آموزش و این حرف ها زیاده که می توانید نصب کنید ;)

و اون وبسایتی که دادید از mybb استفاده می کنه که مجانی هستش

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت باید بگم از همه باحال تر و بهتر همین vbulletin هستش که 160 $ هستش البته یک سالش میشه : 80 $ ولی خوب 160 تاییش تا آخر عمر داریش بعد اینکه هاست هم می تونید هم از شرکت های ایرانی بگیرید هم از خارجی بعد فضا هم به کار شما باید ببینید چی میاد بطور مثال من فرومم برای موزیک و فیلم و این حرفاست که قبلا unlimited فضا داشتم که الان دارم سرور میگیرم ولی اگر چیزی نخواهید آپلود کنید 1 gb بسه در مورد راه انداختن هم آنقدر آموزش و این حرف ها زیاده که می توانید نصب کنید ;)

و اون وبسایتی که دادید از mybb استفاده می کنه که مجانی هستش

سلام
ممنووووون از جوابتون. فقط یک چیزی! علت برتری این vbulletin چیه؟! چی داره که دیگران مثلا همون mybb نداره؟! راستی در مورد این mybb تو این فووروم بحثی وجود داره؟!

فکر نکنم آپلود احتایج داشته باشم. ولی یک چیزی چقدر محدودیت حجمی لازمه؟! فضا رو نمی گم محدودیت استفاده منظورمه؟!

mri_mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
اختلاف سلیقه هستش به نوع کار شما باید ببینید چی میاد بطور مثال php-fusion خوبه smf شبیه همین vbulletin هستش ولی خوب پشتیبانی و هک های vbulletin یک چیزه دیگه هستش که بتوانید فروم دلخواه خودتون رو درست کنید ;) در مورد mybb هم من چیزی نمیدونم چون باهاش کار نکردم و اگر منظور شما پهنای باند هستش اگر بعد ها یک چیزی مثل persiantools بشه فرومت خوب پهنای باند بالایی احتاج داری ;)

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اختلاف سلیقه هستش به نوع کار شما باید ببینید چی میاد بطور مثال php-fusion خوبه smf شبیه همین vbulletin هستش ولی خوب پشتیبانی و هک های vbulletin یک چیزه دیگه هستش که بتوانید فروم دلخواه خودتون رو درست کنید ;) در مورد mybb هم من چیزی نمیدونم چون باهاش کار نکردم و اگر منظور شما پهنای باند هستش اگر بعد ها یک چیزی مثل persiantools بشه فرومت خوب پهنای باند بالایی احتاج داری ;)

سلام

ممنوووون از جوابتون!!

ببینم کسی اینجا با mybb کار نکرده. مثلا کسی نمی تونه کد او فرومی رو که بالا معرفی کردم به من بده!! فوروم ها هم کد دارند دیگه!!نه؟؟!

اگز دوستان دیگه هم میتونن کمک کنن لطفا بگن!!

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظور شما از کد چیه؟

سلام
بالاخره هر چیزی در وب یک کدی داره! حالا من گفتم کد چون با ولاگ کار کردم. ولی بالاخره چیزی هست که بر روی هاست ا( اگر اشتباه نکنم) نصب می کنند!! گفتم که خیلی وارد نیستم

amin_tabrizi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه وی بی با لایسنس مادام العمر دارم.میخوام ببینم میتونم لایسنس رو به کس دیگه منتقل کنم؟
و آیا میتونم تو قسمت لایسنس , یه سایت دیگه به غیر از اینیکه الان هست رو تعریف کنم و سایت قبلی رو پاک کنم؟
اگه ممکنه یه توضیحی بدید.ممنونم

mri_mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام
بالاخره هر چیزی در وب یک کدی داره! حالا من گفتم کد چون با ولاگ کار کردم. ولی بالاخره چیزی هست که بر روی هاست ا( اگر اشتباه نکنم) نصب می کنند!! گفتم که خیلی وارد نیستم

نه عزیز کلا با وبلاگ فرق داره این ها یک کد های php هستش که کلا خودش آمادست و شما می توانید فایل زیپشو از همون وبسایتش دانلود کنید و بریزید روی هاست و بعد مراحل نصب

mri_mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
من یه وی بی با لایسنس مادام العمر دارم.میخوام ببینم میتونم لایسنس رو به کس دیگه منتقل کنم؟
و آیا میتونم تو قسمت لایسنس , یه سایت دیگه به غیر از اینیکه الان هست رو تعریف کنم و سایت قبلی رو پاک کنم؟
اگه ممکنه یه توضیحی بدید.ممنونم

اگر بیشتر از 6 ماه هستش که لایسنس رو دارید بله می توانید منتقل کنید ولی اگر کم تر از 6 ماه هستش فقط ایمیل رو نمی توانید عوض کنید و در مورد لینک سایت هم در قسمت عظو های ویبی می توانید عوض کنید ;)

amin_tabrizi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر بیشتر از 6 ماه هستش که لایسنس رو دارید بله می توانید منتقل کنید ولی اگر کم تر از 6 ماه هستش فقط ایمیل رو نمی توانید عوض کنید و در مورد لینک سایت هم در قسمت عظو های ویبی می توانید عوض کنید ;)
میشه توضیح جامعی در مورد نحوه انتقال لایسنس بدی؟

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه عزیز کلا با وبلاگ فرق داره این ها یک کد های php هستش که کلا خودش آمادست و شما می توانید فایل زیپشو از همون وبسایتش دانلود کنید و بریزید روی هاست و بعد مراحل نصب

سلام

من منظورم شکل و قیافش بود. معمولا اینها یک کد اصلی دارند دیگه و بعد تغییرات روی اون کدها انجام میشه!! من خواستم ببینم کسی مثلا میتونه کدی شبیه همون فوروم به من بده!!

Persian IT net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم بپرسم که میشه کاری کرد که اعضایی که روی لینک فعال سازی در ایمیلشون کلیک نکرده اند بعد از یک مدت مثلا یک ماه به صورت اتوماتیک فعال بشن ؟
توضیح بدین.

Ha Ray

Registered User
لایک‌ها
59
سلام
می خواستم بپرسم که میشه کاری کرد که اعضایی که روی لینک فعال سازی در ایمیلشون کلیک نکرده اند بعد از یک مدت مثلا یک ماه به صورت اتوماتیک فعال بشن ؟
توضیح بدین.

دیگه بعد لینک فعال سازی به چه دردی می خوره ؟ خب عضویتتون رو بکنین بدون لینک فعال سازی :blink:

raminr63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
بنده با اینکه تو قسمت تنضیمات posibitمقدار عمودی بودن ان رو yesکردم ولی باز هم تو استیل
فوروم بنده قسمت مشخصات اعضا(نام کاربری.اواتار.....)بصورت افقی نمایش داده میشه؟؟؟1
ایا باید خودم دستی تو قسمت posibit قالب تغییراتی رو انجام بدم تا درست بشه
اگه اره کدوم قسمت؟!لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

javadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزیز
میخوام بعضی از یوزر هارو بولد کنم
اگر راهنمایی کنید ممنون می شم

وضعیت
موضوع بسته شده است.