• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در مورد vBulletin

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
بعدشم در انجمن من اصلا قسمت پاسخ سریع وجود نداره ؟!! از کجا میتونم این قسمت رو به فروم اضافه کنم ؟؟!!

Admin Cp/Vb Option/Message Posting and Editing Options/Quick Reply/YES- Click Required

Ho3eiiin

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی خیلی ممنونم دوستان .. ولی انگار منظورم رو در مورد عکس ها درست متوجه نشدید ...
ببینید : مثلا من الان روی یکی از آواتار های دوستانت راست کلیک میکنم و گزینه ی کپی رو انتخاب میکن ... اگر خواستم از این عکس در انجمن استفاده کنم نمیشه .. ارور میده و میگه از طرف آدمین انجمن غیر فعال شده .. حالا من چجوری میتونم فعالش کنم ؟؟!!

بازم شرمنده به خاطر سوال های زیادم ... دیگه چکار میشه کرد ... از یه آماتور نمیشه که بیشتر از این انتظار داشت
veiledsmile.gif

Asalbanou

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

مي خوام به پسوند هاي مجاز فايل هاي attachement چند پسوند مثل swf , fla , sis , حتي exe اضافه كنم

مي خواستم بدونم ايراد امنيتي نداره ، يا دليلي داره كه تو اكثر فروم ها اين پسوند ها واسه فايل هاي پيوست مجاز شناخته نمي شن !

ممنون

:rolleyes:

Last edited:

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
.....
ببینید : مثلا من الان روی یکی از آواتار های دوستانت راست کلیک میکنم و گزینه ی کپی رو انتخاب میکن ...

خوب مستقیم که نمیشه .. باید copy image location را انتخاب کنید و یا به هرطریق لینک جایی که تصویر آپلود شده را به دست بیارید و نهایتا لینک را در تگ عکس قرار بدید .. مستقیما نمیشه عکس را در ادیتور معمولی کپی یا پیست کرد.

راستش جواب سوالتون رو نمی دونم ( هر چند احتمال می دم با دستکاری کدهای php امکان پذیر باشه ) اما پیشنهاد می کنم به کاربران تون توصیه کنید که فایل ها با فرمت های مختلف حتی exe و یا غیره را در zip ویندوز فشرده کنند و در اتچ منت قرار دهند .. به این ترتیب هم حجم فایل ها کاهش پیدا می کنه و دیتابیس و فضای کمتری از سرور اشغال میشه و هم از نظر امنیتی هیچ مشکلی برای فروم و سرور شما پیش نخواهد امد و تا حدود بسیار زیادی مطمئن هم هست . و همین طور هر فایلی با هر فرمتی رو می تونند به راحتی در zip قرار بدهند و از این نظر محدودیتی هم براشون به وجود نمی آید.

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
مي خوام به پسوند هاي مجاز فايل هاي attachement چند پسوند مثل swf , fla , sis , حتي exe اضافه كنم

در قسمت Attachment گزینه Attachment Manager رو انتخاب کنید و افزودن پسوند جدید رو کلیک کنید تا پسوند های مورد نظر را ایجاد کنید .اما توصیه نمیشه

Asalbanou

Registered User
لایک‌ها
0
در قسمت Attachment گزینه Attachment Manager رو انتخاب کنید و افزودن پسوند جدید رو کلیک کنید تا پسوند های مورد نظر را ایجاد کنید .اما توصیه نمیشه
ممنون خوب به غير exe اون دو تا swf , fla ايرادي كه نداره ؟

مي بخشيد زيا سوال مي كنم

Last edited:

Asalbanou

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون خوب با فيل ترينگ پي تي ديگ اميدي به جواب گرفتن نيست ولي عرض كنم كه

چون زياد از فروم ديدن مي كنند ولي كم ثبت نام مي كنند من مي خوام ديدن محتويات تاپيك تمام انجمن ها رو براي تمام ميهمانان غير فعال كنم

شايد بگيد ايردش اين هست كه ديگه مظالب تاپيك ها در سرچ گوگل و ياهو نمي ياد

ولي من زياد ديدم كه يك مطلب در سرچ گوگل اومده روش كليك كردم ولي وقتي خواستم برم مطلب رو بخونم

اون پيغام عدم دسترسي اومده كه شما حتماً بايد ثبت نام كنيد

مي خوام بگم كه اگه اينطوري باشه كه ايرادي نداره من محتويات تاپيكها رو واسه ميهمانان غير فعال كنم

آيا درسته كه اين كار رو انجام بدم ؟

mri_mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
نه عزیز همونطور که خودتون گفتین اگر ببندید برای مهمانان دیگه نشون داده نمیشه پی می تونید 2 کار انجام بدید با 2 هک اون ها اسم هاشون اینه : Limited Guest Viewing و این هم برای مخفی کردن عکس ها و لینک ها توی آرشیو : Hide Links From Guests

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
چند تا سوال داشتم:
اگه از نسخه های نال شده استفاده کنی وقتی که کاربرات زیاد شد گیر می ده؟
اول اخطار می ده یا مستقیما سایت رو می بنده؟
اگه من از نسخه ی نال استفاده کنم می تونم وقتی اخطار داد ازشون بخرم؟
می تونم پولش رو از طریق paypal بپردازم؟
اگه من 1 ماه از نسخه نال شده استفاده کنم بعد لایسنس رو بخرم که مشکلی پیش نمی اد؟
ممنون

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
استفاده از نسخه های نال شده معمولا مشکلات متفاوتی به همراه داره ..

و بستن اکانت و غیره بستگی به هاست تون داره ..

اما اگه اصرار به استفاده از نسخه های نال شده دارید .. پیشنهاد می کنم همواره از فروم تون بک آپ داشته باشید !

بله بعدا هم می تونید برای خرید لایسنس اقدام کنید .... vbfarsi.com هم این کار رو می تونه به راحتی براتون انجام بده .

بعد از گرفتن لایسنس هم باید به جز دیتابیس و config.php بقیه ی فایل ها رو با نسخه ی اصلی عوض کنید ... ( حفظ پوشه ی عکس هم اختیاری هست )

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ممون که جواب دادید
با paypal می تونم بخرم دیگه؟
دقیقا 85 دلاره؟

mri_mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
85 دلار برای 1 سال هستش 160 دلاریش بهتره ;)

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
می دونم
ولی فعلا همینه می خوام

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من رو سرور که آپلود کردم حرف ف رو نشون نمیده و به جاش ؟؟ می زاره
چیکار کنم؟

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اینکارارو کردم ولی نشد

در قسمت language setting هم باید تنظیم را روی utf-8 قرار بدید ! هم برای زبان انگلیسی و هم فارسی ..

البته اگه زبان فارسی نصب کرده باشید خودش این کار رو انجام می ده معمولا !

:)

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
جریان هاست های وارز چیه؟
یعنی اگه هاستمون وارز باشه نال شده مشکلی نداره؟

mri_mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
درسته عزیز اگه هاستتون وارز باشه نال شده مشکلی نداره ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا