• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در مورد vBulletin

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
در پوشه ی images و زیر پوشه ی misc و buttons باید مطمئن بشید که تمام تصاویر مربوط به کلید ها وجود داره.

می تونید این پوشه را مجدد آپلود کنید. همین طور در کنترل ادمین و در استایل باید ببینید مسیر پیش فرض برای کلیدها عوض نشده باشه ( اگه این قسمت را دست نزدید احتمالا عوض نشده )
خیر ربطی به این نداره عزیزم

با سلام . چرا فروم من به شکل فایل پیوست این پست نمایش داده می شود ؟
اما وقتی که روی تالار اصلی کلیک می کنم تمام بخشها باز شده و بحالت گسترده نمایش داده می شود !!! :blush:

شما در کنترل پنل ادمین به قسمت : انجمن ها & مدیران / مدیریت انجمن
بروید سپس انجمن های خودتون رو ویرایش کنید
در صفحه ویرایش در قسمت تنظيم هاي ارسال گزینه سوال انجمن زير گروه است؟ رو روی بله بگذارید

موفق باشید

Mah6447

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیر ربطی به این نداره عزیزم

شما در کنترل پنل ادمین به قسمت : انجمن ها & مدیران / مدیریت انجمن
بروید سپس انجمن های خودتون رو ویرایش کنید
در صفحه ویرایش در قسمت تنظيم هاي ارسال گزینه سوال انجمن زير گروه است؟ رو روی بله بگذارید

موفق باشید

ممنون دوست عزیز . مشکل بسته بودن انجمن ها حل شد اما چرا عنوان انجمن ها در فروم شما با فرم من متفاوت است ؟ به تصاویر ریز توجه کنید :

فایل های ضمیمه

• YourForum.GIF
    YourForum.GIF
    85.2 KB · نمایش ها: 9
  • MyForum.GIF
    MyForum.GIF
    76.1 KB · نمایش ها: 8

xen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یک نسخه نال vbulletin 3.7.4 گرفتم روی لوکال با easy php نصب کردم اما نمیتونم آواتور آپلود کنم این error رو واسه هر عکس میده

There was an error encountered with your upload:

* The Dimension limits for this filetype are 80 x 80. We were unable to resize your file so you will need to do so manually and upload it again. Your file is currently 400 x 533.​

این بخاطر چیه؟

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
سلام من یک نسخه نال vbulletin 3.7.4 گرفتم روی لوکال با easy php نصب کردم اما نمیتونم آواتور آپلود کنم این error رو واسه هر عکس میده

There was an error encountered with your upload:

* The Dimension limits for this filetype are 80 x 80. We were unable to resize your file so you will need to do so manually and upload it again. Your file is currently 400 x 533.​

این بخاطر چیه؟

برید تو تنظیمات اواتار و مقدار سایز اواتار رو از 80 به 200 (یا هر چیزی که خودتون میخواید) تغییر بدید

این پیغام مبنی بر این هست که عکسی که شما اپلود میکنید اندازه اون از 80x80 بیشتر هست

amirepsilon

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
کسی که لایسنس داره و توی vbulletine.org عضو میشه که پلاگین دانلود کنه چطوری باید اکانتشو فعال کنه که بفهمن تو لایسنس داری ؟

1240

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
کسی که لایسنس داره و توی vbulletine.org عضو میشه که پلاگین دانلود کنه چطوری باید اکانتشو فعال کنه که بفهمن تو لایسنس داری ؟
درست یادم نیست
ولی لاگین کن تو members.vbulletin.com همون جا ور بری
سایت ها رو زده
چینی و این ها
شما vb.org رو بزن
فعال کنن

H@m3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
دوستان من يه فروم mybb دارم که ميخوام ببينم به خوبي تبديل به VB ميشه يا نه.
تبديل mybb 1.4.3 به وي بي 3.7 يا 3.8. نسخه وي بيش فرق نميکنه.
اما مشکل اينه که وقتي توي لوکال تست ميکنم همه پست ها علامت سوال ميشن با اينکه همه قسمت ها utf8 هست.
ممنون...

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ادمين يك فروم مي خواد يوزرنيم خودش رو عوض كنه. چنين چيزي ممكنه؟

اگه در config.php یوزر را undeletable تنظیم کرده باشه نمی تونه ! و باید اول این قسمت رو ویرایش کنه بعدا تغییر بده ...

sinaevil

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
ما یک انجمن داریم. انجمن ما در حال حاضر بر روی SMF هست و قصد داریم اون رو بر روی vb منتقل کنیم. از پشتیبانی شون پرسیدم گفتند که میشه اون رو منتقل کرد و راهنمای اون رو هم ارسال کردند.
در مورد زبان فارسی هم لینک چندتا فارسی ساز رو دادند. امکان خرید لایسنس اورجینال رو خودم دارم.
چند تا سوال داشتم. این سیستم بلاگش همانند سایت بازی سنتر هست دیگه ؟ امکان پروفایل و اضافه کردن دوستان توش هست ؟
در مورد فارسی ساز به نظر شما فارسی سازهای رایگان خوبه یا باید از پولی ها استفاده بشه ؟ اصلا رایگان پیدا میشه ؟
کلا اینکه به پیشنهاد شما بهترین راه و چاره چیست ؟

Ahmadreza_b

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام. من از انجمن ویبولتین استفاد میکنم. در حال حاضر فایل های پیوست بر روی دیتابیس ذخیره میشوند که محدودیت آپلود ایجاد میکنه. من زدم که فایل ها انتقال پیدا کنن ولی میگه باید Safe Mode سرور خاموش بشه. با پشتیبانی هم تماس گرفتم میگن به دلیل مسایل امنیتی نمیشه Safe Mode خاموش بشه.

حالا اساتید VB بنده را راهنمایی کنن :

اولآً آیا میشه فایل ها را به صورت دستی انتقال داد به هاست؟؟

و سوال دوم که خیلی هم مهمه برام آیا میشه محل ذخیره فایل های پیوست را بر روی هاست دیگه آدرس داد؟

1240

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام. من از انجمن ویبولتین استفاد میکنم. در حال حاضر فایل های پیوست بر روی دیتابیس ذخیره میشوند که محدودیت آپلود ایجاد میکنه. من زدم که فایل ها انتقال پیدا کنن ولی میگه باید Safe Mode سرور خاموش بشه. با پشتیبانی هم تماس گرفتم میگن به دلیل مسایل امنیتی نمیشه Safe Mode خاموش بشه.

حالا اساتید VB بنده را راهنمایی کنن :

اولآً آیا میشه فایل ها را به صورت دستی انتقال داد به هاست؟؟

و سوال دوم که خیلی هم مهمه برام آیا میشه محل ذخیره فایل های پیوست را بر روی هاست دیگه آدرس داد؟
خوب بگو فقط برای سایت ما safe mode رو غیر فعال کن کاری نداره

sinaevil

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
ما یک انجمن داریم. انجمن ما در حال حاضر بر روی SMF هست و قصد داریم اون رو بر روی vb منتقل کنیم. از پشتیبانی شون پرسیدم گفتند که میشه اون رو منتقل کرد و راهنمای اون رو هم ارسال کردند.
در مورد زبان فارسی هم لینک چندتا فارسی ساز رو دادند. امکان خرید لایسنس اورجینال رو خودم دارم.
چند تا سوال داشتم. این سیستم بلاگش همانند سایت بازی سنتر هست دیگه ؟ امکان پروفایل و اضافه کردن دوستان توش هست ؟
در مورد فارسی ساز به نظر شما فارسی سازهای رایگان خوبه یا باید از پولی ها استفاده بشه ؟ اصلا رایگان پیدا میشه ؟
کلا اینکه به پیشنهاد شما بهترین راه و چاره چیست ؟

چقدر اینجا فعاله

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
معلومه كه ميشه از SMF آورد. من خودم انجمنم رو از روي SMF منتقل كردم.

براي فارسي ساز، به اندازه موهاي سرت فارسي ساز هست همه شون هم مجاني. من كه تا حالا فارسي ساز پولي نديدم. شايدم يكي ديده باشم. تازه سايت هاي سازنده شون، التماس ميكنند كه بياين از فارسي ساز ما استفاده كنيد.

من منظورت از بلاگ رو نفهميدم؟

آره ميتوني دوستان رو اضافه كني. تازه تو ورژن 3.8، گروه هاي اجتماعي هم اضافه شده كه خيلي مفيده.

gpod

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان یک مشکلی برام به وجود اومده ممنون میشم راهنماییم کنید .
داخل انجمن امار بازدید تاپیک ها مشخص نیست مثلا از یک تاپیک شاید 100 نفر بازدید کرده باشن و بیشتر از 30 تشکر هست اما امار بازدید رو 1 زده .! ممنون میشم راهنماییم کنید مرسی .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا