Javacl
Registered User
مرسی از راهنماییتون !
چقدر پاسخ
سلام
دوستان خواستم vb را بخرم ولی بخاطر اینکه خواستم ارزان تر باشه میخواهم از کسی که قبلا خودش لیسانس vb را داشته بخرم که ارزان تر باشه ولی میخواهم بدونم هنگام خرید باید به چه نکاتی توجه کرد که حقه نخوریم و بگید باید چگونه باشه که اگر خواستم از کسی بخرم حقه نزنن و بدونم که مطمعن است
و سوال دیگری هم دارم لطفا بگید اصلا لیسانس این سیستم چگونه است آیا مثل کد است که باید وارد کنیم و یا فایلی است مثلا اگر بخواهم لیسانس کسی دیگری را بخرم چگونه است یعنی کدی به من میدهید که باید وارد کنم و آیا این کد و یا فایل را روی هر vb بزارم کار میکند و یا باید حتما مخصوص همون vb باشد که آن شخص خریداری کرده است
چه فرقی بین ورژن های 3.7 و 3.8 است
و اگر نسخه های قدیمی تر را خریداری کردم آیا هنوز هم از لحاظ پچ های امنیتی سایتش پچ های جدید را ارائه میدهید و آیا پچ های امنیتی مجانی هستند و یا باید پولی بدهیم
خواهش میکنم در این موارد هم راهنمائی کنید
لایسنس ویبالتین با تصوری که شما دارید فرق می کنه. متالیک عزیز لطف کردند و توضیح دادند.سلام
آقا ممنون از راهنمائی اگر لطف کنید این سوال را هم راهنمائی کنید پس فقط نیاز است که همان دو کد را بدهید درسته ؟ و نیازی نیست که خود فایل های vb را بدهد ؟ یعنی خودم میتوانم از کنترول پنلی که در سایت vb است از همان جا باید فایل های vb را دانلود کنم درسته ؟ و هر لیسانس مربوط است به نوع ورژنی که خریداری شده است و مربوط به آن است درسته ؟ از راهنمائی شما ممنون هستم
خداحافظ
برای من هم سوال هست؟سلام
از شما دوستان Golzarion و متالیک و دیگر دوستان ممون هستم برای راهنمائی لطف کردید و ببخشید زیاد سوال پرسیدم چون در این مورد اطلاعی ندارم
سولی دیگری برایم پیش آمد شما گفتید که آخرین ورژن را میتوانید از خود سایت دانلود کنید و لیسانس را وارد کنید
ولی مثلا اگر لیسانس کارکرده خریداری کردم و لیسانس دائمی بود ولی اکسپیر شده بود و مثلا مال ورژن 3.8 یا 3.7 بود آیا میتونم از آخرین ورژن هم استفاده کنم چون میگن هر لیسانسی مخصوص به ورژن خواصی است یعنی اگر لیسانس 3.7 را خریداری کردم نمیشود روی 3.8 نصب کنم و باید پولی پرداخت کنم و در کل نمیخواهم پولی برای ورژن جدید تر بدم منظورم همان سالی حدودا 40 $ است و همون پچ سکیوریتی کافیه
و اگر در این موردی که سوال کردم راهنمائی کنید ممنون میشوم که اگر لیسانس ورژن قدیمی را خریداری کردم آیا میشود بدون اینکه پولی دوباره به شرکت vb بدهم از آخرین ورژن استفاده کنم ؟
خداحافظ
اگه لایسنس اکسپایر بشه و تاریخش بگذره :اگر لیسانس کارکرده خریداری کردم و لیسانس دائمی بود ولی اکسپیر شده بود ...
توی گروههای اعضا => Picture Uploading Permissions
برای هر گروه میتونی سایز و حجمو تعیین کنی.
از دوستان php کار هکی میخوام که باید نوشته بشه کسی میتونه انجامش بده؟