• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در مورد vBulletin

وضعیت
موضوع بسته شده است.

1240

Registered User
لایک‌ها
28
گروه ساختمان(ثاباد،ثاصفا،ثنوساؠ?وساخت،ثاژن،ثامان،وتوس،ثم سکن)
دوستان این کلمه ها ببینید چطوری شده
مشکل از کجاست؟
،ثنوساؠ?وساخت
وسطش ؟ و این ها میاد

مديريت‌پروژه‌هاي‌نيروگا٠?ي‌ ( رمپنا )

Blank Character Stripper
پاک کردم

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8

حالا به خاطر به هم ریختن صفحات نیان ما رو بگیرند ! : دی

pilot:
صفحه رو چرا به هم میریزی؟ :دی

Last edited by a moderator:

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
طبق مرام نامه پرشین تولز که جرم نداره ...

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
این جا چرا این جوری شده؟

persian-good

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان خواستم vb را بخرم ولی بخاطر اینکه خواستم ارزان تر باشه میخواهم از کسی که قبلا خودش لیسانس vb را داشته بخرم که ارزان تر باشه ولی میخواهم بدونم هنگام خرید باید به چه نکاتی توجه کرد که حقه نخوریم و بگید باید چگونه باشه که اگر خواستم از کسی بخرم حقه نزنن و بدونم که مطمعن است

و سوال دیگری هم دارم لطفا بگید اصلا لیسانس این سیستم چگونه است آیا مثل کد است که باید وارد کنیم و یا فایلی است مثلا اگر بخواهم لیسانس کسی دیگری را بخرم چگونه است یعنی کدی به من میدهید که باید وارد کنم و آیا این کد و یا فایل را روی هر vb بزارم کار میکند و یا باید حتما مخصوص همون vb باشد که آن شخص خریداری کرده است

چه فرقی بین ورژن های 3.7 و 3.8 است

و اگر نسخه های قدیمی تر را خریداری کردم آیا هنوز هم از لحاظ پچ های امنیتی سایتش پچ های جدید را ارائه میدهید و آیا پچ های امنیتی مجانی هستند و یا باید پولی بدهیم
خواهش میکنم در این موارد هم راهنمائی کنید

Last edited:

persian-good

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان لطفا راهنمائی کنید

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام
دوستان خواستم vb را بخرم ولی بخاطر اینکه خواستم ارزان تر باشه میخواهم از کسی که قبلا خودش لیسانس vb را داشته بخرم که ارزان تر باشه ولی میخواهم بدونم هنگام خرید باید به چه نکاتی توجه کرد که حقه نخوریم و بگید باید چگونه باشه که اگر خواستم از کسی بخرم حقه نزنن و بدونم که مطمعن است

و سوال دیگری هم دارم لطفا بگید اصلا لیسانس این سیستم چگونه است آیا مثل کد است که باید وارد کنیم و یا فایلی است مثلا اگر بخواهم لیسانس کسی دیگری را بخرم چگونه است یعنی کدی به من میدهید که باید وارد کنم و آیا این کد و یا فایل را روی هر vb بزارم کار میکند و یا باید حتما مخصوص همون vb باشد که آن شخص خریداری کرده است

چه فرقی بین ورژن های 3.7 و 3.8 است

و اگر نسخه های قدیمی تر را خریداری کردم آیا هنوز هم از لحاظ پچ های امنیتی سایتش پچ های جدید را ارائه میدهید و آیا پچ های امنیتی مجانی هستند و یا باید پولی بدهیم
خواهش میکنم در این موارد هم راهنمائی کنید

برای خرید لایسنس کارکرده به قسمت بازارچه مراحعه کنید.
لایسنس شامل دو کد مشتریه که هنگام نصب باید یکیش رو وارد کنید، در ضمن در صفحه members area که بهتون می دن باید url سایت خودتون رو برای قانونی شدن وارد کنید. وقتی برای دیگری را بخرید دو تا کد می گیرید و دسترسی به صفحه اعضا

پچ های امنیتی برای لایسنس مجانی هستند فقط اگه اعتبار لایسنس رو تمدید نکنید نمی تونید از vbulletin.org استفاده کنید فقط همین.

persian-good

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
آقا ممنون از راهنمائی اگر لطف کنید این سوال را هم راهنمائی کنید پس فقط نیاز است که همان دو کد را بدهید درسته ؟ و نیازی نیست که خود فایل های vb را بدهد ؟ یعنی خودم میتوانم از کنترول پنلی که در سایت vb است از همان جا باید فایل های vb را دانلود کنم درسته ؟ و هر لیسانس مربوط است به نوع ورژنی که خریداری شده است و مربوط به آن است درسته ؟ از راهنمائی شما ممنون هستم
خداحافظ

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
بله می تونید تمامی نسخه ها رو از سایتش دانلود کنید
لایسنس که بگیرید هر ورژنی که خواستید می تونید دانلود کنید محدودیتی در کار نیست.

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام
آقا ممنون از راهنمائی اگر لطف کنید این سوال را هم راهنمائی کنید پس فقط نیاز است که همان دو کد را بدهید درسته ؟ و نیازی نیست که خود فایل های vb را بدهد ؟ یعنی خودم میتوانم از کنترول پنلی که در سایت vb است از همان جا باید فایل های vb را دانلود کنم درسته ؟ و هر لیسانس مربوط است به نوع ورژنی که خریداری شده است و مربوط به آن است درسته ؟ از راهنمائی شما ممنون هستم
خداحافظ
لایسنس ویبالتین با تصوری که شما دارید فرق می کنه. متالیک عزیز لطف کردند و توضیح دادند.

وقتی که لایسنس رو می خرید به شما دو تا شماره داده میشه : اولی customer Number یا شماره اشتراک شما هست و دومی License Number ... به همراه پسورد ورود به قسمت members area ...

شما وارد قسمت members Area می شوید. اول اینکه لینک فارم خودتون رو ثبت می کنید ( این مورد مهم هست وگرنه فروم شما از طرف ویبالتین به عنوان یک فروم قانونی شناسایی نمیشه )

دوم اینکه در قسمت دانلود ها می تونید آخرین ورژن و یا هر ورژنی که خودتون دوست دارید را دانلود کنید ( توصیه میشه آخرین ورژن را دانلود کنید تا در هنگام نیاز بتونید از ساپورت ویبالتین استفاده کنید )

و سپس آدرس ایمیل خودتون رو به عنوان ایمیل لایسنس دار معرفی و اضافه می کنید تا یوزر شما رو در vbulletin.org و سایر قسمت های مرتبط به عنوان یوزر لایسنس دار شناسایی کنه و بتونید پلاگین ها رو هم دانلود کنید.
دو نوع لایسنس هست یکی یک ساله و دیگری دایمی . حتما موقع خرید دقت کنید که لایسنس شما دایمی ( owned License ) باشه که فعلا 180$ هست. و ضمنا توجه کنید تا چه قدر از اعتبارش برای تمدید مجدد باقی مونده !!
سالیانه 40 دلار هم باید بپردازید تا لایسنس رو تمدید کنید و بتونید از آخرین آپدیت ها و پلاین ها استفاده کنید .

اینها حرف های عادی بود که در جستجو با گوگل هم می تونستید پیدا کنید ... اما یک نکته ای هست که هنگام خرید لایسنس باید توجه کنید :

حتما از فروشنده بخواهید تا ایمیل اصلی Owner Email و یا همون Contact Email مربوط به صاحب لایسنس رو به ایمیل شما منتقل کنه !!

این کار هم فقط با تیکت زدن و درخواست رسمی از ویبالتین امکان پذیره که به این راحتی ها هم نیست ! و برای انتقال security question رو که هنگام خرید داده شده بود درخواست می کنه !! و یک سری اطلاعات دیگه مثل آدرس و تلفن خریدار !!

من خودم این موضوع رو تا چند وقت پیس نمی دونستم !! و حتی این مشخصه لایسنس خودم رو هم ندارم !! ( البته خوش شانس بودم و لایسنس مستقیما با ایمیل خودم خریداری شده ) اما موقع خرید توجه کنید که ایمیل مالکیت لایسنس رو هم براتون عوض کنه و به ایمیل شما منتقل کنه ! که البته کار آسونی نیست .

موفق باشید. ;)

Last edited:

persian-good

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
از شما دوستان Golzarion و متالیک و دیگر دوستان ممون هستم برای راهنمائی لطف کردید و ببخشید زیاد سوال پرسیدم چون در این مورد اطلاعی ندارم
سولی دیگری برایم پیش آمد شما گفتید که آخرین ورژن را میتوانید از خود سایت دانلود کنید و لیسانس را وارد کنید
ولی مثلا اگر لیسانس کارکرده خریداری کردم و لیسانس دائمی بود ولی اکسپیر شده بود و مثلا مال ورژن 3.8 یا 3.7 بود آیا میتونم از آخرین ورژن هم استفاده کنم چون میگن هر لیسانسی مخصوص به ورژن خواصی است یعنی اگر لیسانس 3.7 را خریداری کردم نمیشود روی 3.8 نصب کنم و باید پولی پرداخت کنم و در کل نمیخواهم پولی برای ورژن جدید تر بدم منظورم همان سالی حدودا 40 $ است و همون پچ سکیوریتی کافیه
و اگر در این موردی که سوال کردم راهنمائی کنید ممنون میشوم که اگر لیسانس ورژن قدیمی را خریداری کردم آیا میشود بدون اینکه پولی دوباره به شرکت vb بدهم از آخرین ورژن استفاده کنم ؟

خداحافظ

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سلام
از شما دوستان Golzarion و متالیک و دیگر دوستان ممون هستم برای راهنمائی لطف کردید و ببخشید زیاد سوال پرسیدم چون در این مورد اطلاعی ندارم
سولی دیگری برایم پیش آمد شما گفتید که آخرین ورژن را میتوانید از خود سایت دانلود کنید و لیسانس را وارد کنید
ولی مثلا اگر لیسانس کارکرده خریداری کردم و لیسانس دائمی بود ولی اکسپیر شده بود و مثلا مال ورژن 3.8 یا 3.7 بود آیا میتونم از آخرین ورژن هم استفاده کنم چون میگن هر لیسانسی مخصوص به ورژن خواصی است یعنی اگر لیسانس 3.7 را خریداری کردم نمیشود روی 3.8 نصب کنم و باید پولی پرداخت کنم و در کل نمیخواهم پولی برای ورژن جدید تر بدم منظورم همان سالی حدودا 40 $ است و همون پچ سکیوریتی کافیه
و اگر در این موردی که سوال کردم راهنمائی کنید ممنون میشوم که اگر لیسانس ورژن قدیمی را خریداری کردم آیا میشود بدون اینکه پولی دوباره به شرکت vb بدهم از آخرین ورژن استفاده کنم ؟

خداحافظ
برای من هم سوال هست؟

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اگر لیسانس کارکرده خریداری کردم و لیسانس دائمی بود ولی اکسپیر شده بود ...
اگه لایسنس اکسپایر بشه و تاریخش بگذره :

1. خیر . آخرین و جدید ترین ورژن ویبالتین رو دیگه نمی تونید دانلود کنید ! و حالا هر نسخه ای که دارید تا اون زمان (قبل از اکسپایر شدن لایسنس ) از همون می تونید استفاده کنید و نمی تونید به ورژن جدید تر آپگرید کنید.

2. همواره می تونید security patch ها رو دانلود و نصب کنید. حتی اگه لایسنس دایمی شما اکسپایر شده باشه . محدودیتی در این مورد ندارید.

3. اگه زمانی تصمیم تون عوض بشه و بخواهید لایسنس رو تمدید کنید باید 60$ بدهید !! ( دیگه 40$ برای شما نخواهد بود. چون مدتی از اکسپایر شدن لایسنس گذشته .. 40$ برای کسی هست که قبل از منقضی شدن لایسنسش رو تمدید کنه ... و نه شما )

4. من بهتون توصیه نمی کنم که این طوری عمل کنید ! یا لایسنس نخرید یا اگه می خرید حتما تمدیدش کنید تا بتونید علاوه بر بهره مند بودن از پلاگین ها و سایر موارد به جدیدترین ورژن هم آپگرید کنید... سایت ویبالتین اعلام کرده که به تدریج ورژن 3.5 و قبلش رو می فرسته بایگانی ! و گفته که 3.7 هم دیگه آپدیت نخواهد شد !!

من مطمئنم که با اومدن ورژن 4 همه ی ورژن های گذشته به تدریج به طرف حذف شدن و مردود شدن پیش خواهند رفت. اگرچه فعلا ورژن4 اشکالات ساختاری زیادی داره .. اما نهایتا با توجه به تغییر خود نرم افزار های روی سرور مثلا php5 یا نسخه های جدید mysql .. بودن روی یک ورژن قدیمی و از رده خارج برای همیشه ( به طور دایم ) کار صحیحی نیست.

اما به هر حال تصمیم با خودتون هست.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
من می خوام طول و عرض آواتار رو زیاد کنم
از کجا باید این رو انجام بدم

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
توی گروههای اعضا => Picture Uploading Permissions
برای هر گروه میتونی سایز و حجمو تعیین کنی.

از دوستان php کار هکی میخوام که باید نوشته بشه کسی میتونه انجامش بده؟

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
توی گروههای اعضا => Picture Uploading Permissions
برای هر گروه میتونی سایز و حجمو تعیین کنی.

از دوستان php کار هکی میخوام که باید نوشته بشه کسی میتونه انجامش بده؟

چی کار کنه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا