• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در مورد vBulletin

وضعیت
موضوع بسته شده است.

game-love6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من متوجه یه مشکل تو این vb ها جدید شدم مثل اینکه دیگه میل نمیفرسته برای عضویت یا هر چیز دیگه نمیدونم این شاید فقط مشکل از نول بدونش باشه ولی قبلا با 3.5 مشکلی نبود.
اگه کسی اطلاع داره لطفا کمک کنه.
با تشکر

کاک کوروش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خسته نباشید

کمک میخوام لطفا اگه میتونید کمکم کنید که خودم دیگه نمیدونم چکار کنم
فروم دارم اما هاست نخریدم پولم نرسید هاست مجانی پیدا کردم
یه هاست خوب بود 10 نمونه سایت پیدا کردم اما این از همه-ش بهتر بود 8tt.org پهنای باند زیاد فضای زیاد تبلیغات نداشت
همیشه سرورش در دسترس بود و.....
یک هفته بعد از اینکه من فایل هامو اونجا ریختمو فعالیتمو شروع کردم ! در کمال بد بختی و بد شانسی دامنه 8tt.org اکسپایر شد!:camera:
جدا آخر بدشانسی نیست ؟
من دیگه نتونستم از طریق اون سایت برم تو و به دیتابیسام دسترسی داشته باشم (البته کاری هم باهاشون نداشتم)

اما سایتم کار میکرد و در برنامه های ftp هم برای آپلود فایل
در قسمت هاست به جای دامین اون سایت که همیشه اونو وارد کمیکردم (یعنی 8tt.org) ,و بعد از اون دیگه کار نمیکرد آدرس دامین خودم یعنی p30city.net رو مینوشتم که متصل میشد و فایلها رو انتقال میدادم
اما از امروز آدرس سایتمو که مینویسم cannot find server رو میده
در برنامه ftp هم دیگه نمیتونم وصل شم
الان چه کار باید بکنم ؟؟ فکر کنم هیچ کاری از دستم برنمیاد
نه ؟
حتی اگه یه روز دیگه هم فقط درست بشه خوشحال میشم چون سریع یه بک آپ میگیرم و بعد میرم هاست میخرم اما بد بختی اینجاس که الان هیچ کاری نمیتونم بکنم ود 8tt.org که خیلی وقت پیشا از دستم خارج شد امروزم دیگه با ftp یا ورود به سایتم و admincp و اینا هم از دستم خارج شد
چیکار باید بکنم ؟
به نظر تو اصلا ایراد از کجاس ؟ احتمال داره چند روز دیگه از سرش بیفته ؟

به خاطر هاسته ؟
اگه بتونم بک آپ بگیرم با همون برنامه هایی که در سایت خودتون نامشو برردید میتونم به یه هاست دیگه منتقل کنم ؟ احتیاجی به استفاده از 8tt.org که نددارم ؟
لطفا کمک کنید ببینم چیکار باید بکنم ؟

oceanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه سوال کاملا کاملا مبتدیانه دارم ، چه جوری کلا پلاگین میشه نصب کرد ؟ آموزش گام به گام میخوام چون خودم وقتی همین جوری میرم جلو طبق read me ها نمیشه !!! مخصوصا برای نصب Mood ها این قسمتو نمیفهمم :

n the navbar template

Find
~~~~

$vbphrase[private_messages_nav]

Under it Add
~~~~~~~~~~~~

<br />$usermoods

You can place " $usermoods " anywhere you want in the navbar template to show the
moods dropdown list.

اصلا این Navbar template کجااااا هست ؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
من یه سوال کاملا کاملا مبتدیانه دارم ، چه جوری کلا پلاگین میشه نصب کرد ؟ آموزش گام به گام میخوام چون خودم وقتی همین جوری میرم جلو طبق read me ها نمیشه !!! مخصوصا برای نصب Mood ها این قسمتو نمیفهمم :

n the navbar template

Find
~~~~

$vbphrase[private_messages_nav]

Under it Add
~~~~~~~~~~~~

<br />$usermoods

You can place " $usermoods " anywhere you want in the navbar template to show the
moods dropdown list.

اصلا این Navbar template کجااااا هست ؟

توی قسمت "ویرایش قالب" Navbar رو خیلی راحت میتونید پیدا کنید اگر پیدا نکردید توی همون قسمت "ویرایش قالب" جستجو کنید بعد بر روی آن 2 بار کلیک کنید تا صفحه ویرایش باز شود به دنبال جمله "$vbphrase[private_messages_nav]" بگیردید و بعد از آن جمله <br />$usermoods را اضافه نمایید

oceanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه ، وقتی یع پلاگینو نصب میکنیم و تنظیمات template اون با تنظیمات مثلا یه template دیگه تو بعضی خطا یکیه ، آیا بازم باید اون خط و وارد کنیم ؟

Persian IT net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از کجا می تونم نوشته های قالب ها رو خودم ویرایش کنم ؟

mehdi_7070

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

چه طوري ميشه اين قسمت پست هاي جديد را براي يك انجمن خاص تنظيم كرد ؟

يعني اين "پست هاي جديد" مياد كل انجمن را سرچ مي كنه و پست هاي جديدش را مياره ، حالا ما ميخواهيم اين كار براي يك انجمن انجام بشه ...

كسي از دوستان ميتونه راهنمايي كنه ؟

ممنون :)

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
یه سوال دیگه ، وقتی یع پلاگینو نصب میکنیم و تنظیمات template اون با تنظیمات مثلا یه template دیگه تو بعضی خطا یکیه ، آیا بازم باید اون خط و وارد کنیم ؟

اگر کاملاً یکی هست نه نمیخواد

معمولاً پلاگینهای جدید روی ورژنهای جدید وی بولتین به صورت اتوماتیک قالب رو ویرایش میکنه و در هنگام وارد کردن یا Import پلاگین نوشته میشه که قالب با موفقیت ادیت شد

oceanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد VBPLAZA چطور ؟ آیا خطری داره الان ازش استفاده کنیم تا زمانی که ورژن جدیدش ریلیز شه ؟ من خودم شدیدا دلم میخواد نصبش کنم !
.
من یه مشکلی که الان دارم با ادیتورمه ! مثلا وقتی میخوام عکسی رو وارد کنم یا حتی متنی رو BOLD کنم جای اینکه دورش کد بیاد ( مثلا برای بُلد کردن یه کلمه وقتی B رو انتخاب میکنی مستقیم اون کلمه رو بلد میکنه جای اینکه کد [b/] رو دورش بذاره ) و من میخوام که جای اینکه مستقیم عمل بشه این کدا بیان . چی کار باید بکنم ؟
.
یه مشکل خیلی جدی دیگه ای که دارم با quick reply و quick edit ه ، وقتی که از quick reply استفاده میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و فقط میگه در حال لود شدنه !! برای ریپلای کردن حتما باید به ادیتور پیشرفته رفت !!! این مشکل برای چیه ؟

ممنوم میشم به این سوالاتم جواب بدید .
26.gif

oceanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه کسی لطف کنه سریع جواب منو بده ممنون میشم خیلی

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
.........
یه مشکل خیلی جدی دیگه ای که دارم با quick reply و quick edit ه ، وقتی که از quick reply استفاده میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و فقط میگه در حال لود شدنه !! برای ریپلای کردن حتما باید به ادیتور پیشرفته رفت !!! این مشکل برای چیه ؟

ممنوم میشم به این سوالاتم جواب بدید .
26.gif

وی بولتین رو روی لوکال نصب کردین یا روی هاست ؟ آیا با همه ی بروز ها همین مشکل رو دارید ؟ Explorer... fire fox . opera , ...

یک بار دیگه فایلهای استاتیکش رو آپلود کنید ... ببینید مشکل حل میشه ؟

خودم همین مشکل رو داشتم ... البته روی لوکال .... با یه کامپیوتر دیگه نصب کردم مشکل حل شد !! البته توجیه علمی و منطقی ندارم ... ولی مشکلم برطرف شد ! :wacko:

oceanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وی بولتین رو روی لوکال نصب کردین یا روی هاست ؟ آیا با همه ی بروز ها همین مشکل رو دارید ؟ Explorer... fire fox . opera , ...

یک بار دیگه فایلهای استاتیکش رو آپلود کنید ... ببینید مشکل حل میشه ؟

خودم همین مشکل رو داشتم ... البته روی لوکال .... با یه کامپیوتر دیگه نصب کردم مشکل حل شد !! البته توجیه علمی و منطقی ندارم ... ولی مشکلم برطرف شد ! :wacko:

رو هاست ! با همه ی بروزرها همین جوره ... یعنی هیچ راهی نداره ؟

oceanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه که این پیغام copyright تو کدوم فایل نوشته شده؟