شرمنده ! ندیده بودم !! ردیفش میکنم فردا.
ممنون از لطفت
شرمنده ! ندیده بودم !! ردیفش میکنم فردا.
من یه سوال کاملا کاملا مبتدیانه دارم ، چه جوری کلا پلاگین میشه نصب کرد ؟ آموزش گام به گام میخوام چون خودم وقتی همین جوری میرم جلو طبق read me ها نمیشه !!! مخصوصا برای نصب Mood ها این قسمتو نمیفهمم :
n the navbar template
Find
~~~~
$vbphrase[private_messages_nav]
Under it Add
~~~~~~~~~~~~
<br />$usermoods
You can place " $usermoods " anywhere you want in the navbar template to show the
moods dropdown list.
اصلا این Navbar template کجااااا هست ؟
یه سوال دیگه ، وقتی یع پلاگینو نصب میکنیم و تنظیمات template اون با تنظیمات مثلا یه template دیگه تو بعضی خطا یکیه ، آیا بازم باید اون خط و وارد کنیم ؟
.........
یه مشکل خیلی جدی دیگه ای که دارم با quick reply و quick edit ه ، وقتی که از quick reply استفاده میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و فقط میگه در حال لود شدنه !! برای ریپلای کردن حتما باید به ادیتور پیشرفته رفت !!! این مشکل برای چیه ؟
ممنوم میشم به این سوالاتم جواب بدید .
وی بولتین رو روی لوکال نصب کردین یا روی هاست ؟ آیا با همه ی بروز ها همین مشکل رو دارید ؟ Explorer... fire fox . opera , ...
یک بار دیگه فایلهای استاتیکش رو آپلود کنید ... ببینید مشکل حل میشه ؟
خودم همین مشکل رو داشتم ... البته روی لوکال .... با یه کامپیوتر دیگه نصب کردم مشکل حل شد !! البته توجیه علمی و منطقی ندارم ... ولی مشکلم برطرف شد ! :wacko:
کسی میدونه که این پیغام copyright تو کدوم فایل نوشته شده؟