• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در مورد vBulletin

وضعیت
موضوع بسته شده است.

oceanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه ار نسخه نال شده استفاده می کنید .... می تونم یک نسخه نال شده 3.6.8 دیگه رو براتون پی ام کنم ( چون گذاشتن لینک دانلود نسخه نال شده اینجا ممنوع هست )

خودم از این نسخه استفاده کردم و جواب داد ... نظر خودتونه البته .. ولی امتحانش رایگانه .. شاید با نصب مجدد این نسخه مشکل برطرف بشه ..... متاسفانه بیشتر از این اطلاعی ندارم..

نه ، من لایسنس دارم ...
واااااااای نه ، اگه تنها راهش نصب مجدد باشه که هیچی :(

Persian IT net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از کجا می تونم کاری کنم که نیازی به کلیک روی
quickreply.gif
برای فعال شدن پست نباشه؟

Persian IT net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال بعدی من این بود که وقتی رنگ کاربری رو عوض می کنم کل قسمت تغییر رنگ میده یعنی تعداد پستها و تاریخ عضویت هم رنگی میشه میشه دقیقا بگید چه کدی رو کجا قرار بدم که رنگ کاربر درست تغییر کنه؟

Persian IT net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و سوال سوم !

عزیزان زیرمجموعه هام در صفحه ی اصلی نمایش داده نمیشن فقط باید رفت داخل انجمن تا زیر مجموعه ها رو دید !
چی کار کنم تا مثل این انجمن زیر مجموعه ها هم نمایش داده بشن ؟

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
و سوال سوم !

عزیزان زیرمجموعه هام در صفحه ی اصلی نمایش داده نمیشن فقط باید رفت داخل انجمن تا زیر مجموعه ها رو دید !
چی کار کنم تا مثل این انجمن زیر مجموعه ها هم نمایش داده بشن ؟

وارد کنترل پنل ادمین شوید ... بعد قسمت vBulletin Options ... بعد از لیست قسمت Forum Listings Display Options را انتخاب کنید .

در صفحه جدیدی که باز می شود و در قسمت Depth of Sub-Forums و به جای عدد صفر عدد دیگری مثلا 8 وارد کنید .

بعد تغییرات را ذخیره کنید.

به این ترتیب مشکل تمام زیر بخش ها حل خواهد شد.

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سوال بعدی من این بود که وقتی رنگ کاربری رو عوض می کنم کل قسمت تغییر رنگ میده یعنی تعداد پستها و تاریخ عضویت هم رنگی میشه میشه دقیقا بگید چه کدی رو کجا قرار بدم که رنگ کاربر درست تغییر کنه؟

اگر این مسیر و دنبال میکنی و همچنان مشکل داری به خاطر استفاده کردن از نسخه نال شده هست

Usergroups/Usergroup Manager
هر گروه رو که مد نظر داری باز میکنی و در قسمت Username HTML Markup کد رنگ مورد نظر و وارد میکنی مثل

PHP:
<span style='color:#068719'>
</span>

ذخیره میکنی و خارج میشی

oceanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی جواب سوالای منو نمیدونه ؟ من هر کاری میکنم ادیتور پیشرفته ام فعال نمیشه !!!! چه از منوی ثبت نام چه از sql query .. چی کار باید بکنم؟

Persian IT net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از کجا می تونم کاری کنم که نیازی به کلیک روی دکمه برای فعال شدن پست نباشه؟

لطفا مثل دفعات قبل کمک کنید متشکرم.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
توی تنظیمات ارسال و ویرایش پست در پنل مدیریت دقیقا همچین گزینه ای وجود داره:

admincp/options.php?do=options&dogroup=posting

اگه نتونستی پیداش کنی برو به آدرس بالا.

Rezafcom

Registered User
لایک‌ها
0
والا به نظرم من همون مدل دیتابیسی ایده آل ترین حالت هست ! البته اگه حجم کار بالابره حتی mysql رو تا سرحد کرش هم میکشونه !!

مشکل منو یادته شاهد ؟
گفتی با .htaccses میشه ردیفش کرد ... به خود وی بی هم تیکت زدم گفت باید با .htacses انجام بدم.
یکی این .htaccses را طراحی کنه بده تا پوشه 777 فقط از داخل فروم اجازه آپلود داشته باشه و از خارج امن باشه ...

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
مشکل منو یادته شاهد ؟
گفتی با .htaccses میشه ردیفش کرد ... به خود وی بی هم تیکت زدم گفت باید با .htacses انجام بدم.
یکی این .htaccses را طراحی کنه بده تا پوشه 777 فقط از داخل فروم اجازه آپلود داشته باشه و از خارج امن باشه ...

براتون در مسنجر توضیح دادم... :happy:

Persian IT net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا احسان یا علی یا هر کس دیگه که می تونه بگه:
من قبلا یه عدد رو تغییر دادم که کاراکتر های قسمت آخرین پستها رو توی صفحه اول انجمن نشون می داد حالا می خوام اون عدد رو کم کنم ولی هر چی گشتم یادم نیومد کدوم قسمت بود میشه شما راهنمایی کنید ؟
همچنین اون قسمت که می گه نمایش نام مدیر در صفحه ی اول رو چه طور غیر فعال کنم ؟

متشکرم

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نه آقا ! چرا شایعه میکنی؟
پلاگین چیزی جز یه سری فایلهای xml نیست ! اونجا هم صرفا یه دایرکتوریه که همه مودها جمعن ! و رو حساب یکسری سیاستها فقط اعضا میتونن دانلود کنن.
این پلاگینهارو خود jelsoft نمیسازه ! آدمهایی مثل من و شما هستن سازنده هاشون ! پس jelsoft هیچ ادعایی نمیتونه داشته باشه.

یک سری هک ها ی جالب در سایت وی بولتین بود که توسط علاقه مندان ساخته شده بود ... به دستور شاهد عزیز برای اینکه مورد استفاده سایر دوستان در فروم هم قرار بگیره قرار شد که این درخواستها ... لینک ها و دانلود ها در تاپیک قرار داده بشه .

با تشکر از ایشان این لیستها رو اینجا قرار می دم و ممنون میشم اگه زحمت دانلود و آپلود مجدد این هک ها رو بکشند :happy:

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
تا یادم نرفته ... دو تا هک خیلی جالب هستند :

هک باز یافت پست ها قبل از ادیت : http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=132708

که به نظرم می تونه در قسمت مدیریت فروم ها کاربردی باشه ... بدون استفاده از این هک امکان اطلاع از پست ها قبل از ادیت شدن وجود نداره ... ( مگر اینکه فروم به بک آپ قبل از ادیت ریستور بشه ... که اگه فاصله ادیت و ارسال پست قبل از بک آپ گیری باشه ... به هیچ وجه برای مدیران قابل دسترسی نیست .. ) به طور کلی هک جالبی هست :D

هک بعدی : هک بن کردن کاربر از تاپیک خاص : http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=152121

ادیت : تا به حال بیشتر کاربران برای رفع اشکال موقتی به این بخش مراجعه می کردند ... به نظرم دوستان اگه یک کم بیشتر در مورد مطالب جالبی که یاد می گیرند و تجربیات خودشون و یا هک ها و سایر امکانات وی بولتین صحبت کنند می تونیم معلومات و اطلاعات خودمون رو در این مورد افزایش بدیم ... البته صرفا یک پیشنهاد هست ...

oceanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی هک نشون دادن پست های خوانده نشده رو استفاده کرده ؟

کاک کوروش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
2تا سوال دارم .

از فارسی سازی استفاده میکنم که سوالو از خودشون پرسیدم گفتند نمیشه باید ورژن جدیدو بخری !

کلید "برو پیشرفته" همون گو ادونسد رو پسشرفته نوشته اما هرچی میگردم نمیتونم پیداش کنم ویرایش کنم

سوال دو :

میخوام کاربران وقتی براشون نامه ای میره اون صفحه پاپ آپ ظاهر بشه براشون نمیتونم در قسمت گروه کاربری برای همه-شون درستش کنم باید دانه دانه این کارو در ادمین سی پی خودم براشون انجام بدم/

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا