سلام
حسن جان برای درخواست هک از این تاپیک استفاده کنید که زودتر به جواب برسید :
درخواست هک ها و مدهای ویبولیتن در اینجا
از این هکی که ضمیمه کردم استفاده کنید جواب میده فکر کنم .
فایل xml رو در کنترل پنل ادمین ایمپورت کنید و 3 فایل درون فولدر upload رو در مسیر زیر در فروم خودتون کپی کنید :
\includes\cron
upppppppppppp
همانطور که میدانید از RSS نمیتوان بیشتر از 3 خط دریافت کرد!
از شما خواهش میکنم تا راهنمایی کنید که چطور یاید کاری کرد که RSS تمام متن رو کپی کنه
واقعا منتظر جواب شما هستم
نسخه 3 هست یا 4 ؟
انجمن نسخه 4 میشناسید که علاوه بر position های معمول برای تبلیغات بنری...از ستون های عمودی اش هم استفاده کرده باشه
؟
من چند تا هدف از اینکار دارم
1- آگهی در تمام موقعیت ها مثل p30world
P30World Forums
2- استفاده از ستون های عمودی مثل تابناک و یک فروم انگلیسی معروف
سایت خبری تحلیلی تابناک | Tabnak.ir
Dedicated Server - Web Hosting Talk
در حال حاضر نسخه 3 هستم. نظتون چیه نسخه 3 کماکان بمونه ؟ یا تبدیل به 4 کنم و این تغییراتو اعمال کنم ؟
سلام
من ورژن 4 دارم , 3 تا هم سوال دارم!
1.میخواستم قسمت Header سایت (هدر) رو مثل پرشین تولز کنم
یعنی لوگو بره سمت چپ و اون منوی کاربری و لوگین بیاد سمت راست.
دقیقاً مثل وقتی که زبان فارسی هنوز نصب نشده.
2.و اگه امکانش هست نحوه اضافه کردن منوی بیشتر بالای سایت (مثل همین پرشین تولز) مثل میزبانی لینوکس و فروشگاه و توضیح بدید.
3. هم اینکه چطور میشه فونت پیشفرض هنگام پست نوشتن رو به تاهوما تغییر داد.
ممنون
سلام
من ورژن 4 دارم , 3 تا هم سوال دارم!
1.میخواستم قسمت Header سایت (هدر) رو مثل پرشین تولز کنم
یعنی لوگو بره سمت چپ و اون منوی کاربری و لوگین بیاد سمت راست.
دقیقاً مثل وقتی که زبان فارسی هنوز نصب نشده.
2.و اگه امکانش هست نحوه اضافه کردن منوی بیشتر بالای سایت (مثل همین پرشین تولز) مثل میزبانی لینوکس و فروشگاه و توضیح بدید.
3. هم اینکه چطور میشه فونت پیشفرض هنگام پست نوشتن رو به تاهوما تغییر داد.
ممنون
حمید ، اینجا باید پیدات کنم ؟ کجایی پسر ؟
میخواستم مثل پرشین تولز توی ناوبر تبلیغ فلش بذارم .
از ظریق فرانت پیج فلش رو میذارم و فلش نمایش داده میشه ، اما وقتی روی فلش کلیک می کنند ، سایت باز نمیشه .
به نظرتون مشکل از چیه؟
آیا کد خاصی داره .
ویبی 3 هم استفاده می کنم .
سلام
دوستان من میخوام ویبولتین نال شده ماله vbiran رو نصب کنم اما به دو چیز نیاز دارم
یکی لینک دانلود نسخه آخر و نال شده این سیستم
+
فارسی ساز همین نسخه
+
آموزش کامل نصب اون
اگه بتونید این لینک این موضوعات رو از سایت وی بی ایران بهم بدید خیلی مممون میشم ون من هرچی توی سایت اونا گستم چیزی گیرم نیومد
سلام
اول از همه بگم دیگه نگید نال شده vbiran ! چون نال کردن ویبولتین رو تیم های بزرگی مثل dgt انجام میدن نه سایتهای کپی پیستی ایرانی !
مورد دوم (نوشته تون که قرمز کردم) اینکه انجمن ویبولتین اینجا مستقل هست وقتی سوالی میپرسید یا درخواستید دارید همینجا رسیدگی میشه ، نه اینکه لینک دانلود یا سایت دیگه ای رو بذاریم بگید برید از همونجا دانلود کنید یا آموزش رو بخونید و سوالی هم داشتید برید تو همون تاپیکش بپرسید !
//
دانلود آخرین نسخه نال ویبولتین 4 :
http://forum.persiantools.com/t200351.html#post3873623
فارسی ساز نسخه 4 :
http://forum.persiantools.com/t212859.html#post3837238
در مورد آموزش نصب هم الان بصورت ویدئویی و خیلی کامل تو اکثر سایتها اومده و اینکه بخوام دوباره این آموزش رو بصورت نوشتاری بنویسم اتلاف وقت هست.
موفق باشید.
سلام یه سوال دارم
میشه از هاست دانلود برای نصب وی بولتین به عنوان هاست وارز استفاده کرد ؟چون هاست های دانلود هم کپی رایت توش رعایت نمیشه
سلامسلام یه سوال دارم
میشه از هاست دانلود برای نصب وی بولتین به عنوان هاست وارز استفاده کرد ؟چون هاست های دانلود هم کپی رایت توش رعایت نمیشه