• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در مورد vBulletin

وضعیت
موضوع بسته شده است.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به دوستان عزیز. من می خوام برای سایت وبمسترها لایسنس vb و vbseo بگیرم. در این راستا چند سوال دارم :
آیا ویبولتین و vbseo نمایندگی رسمی در ایران دارند ؟
اگه خیر ، من اگه لایسنس رسمی این دو رو بگیرم با زبان پارسی مشکل نخواهند داشت ؟

چه پیشنهاداتی در این باره دارید ؟
ممنون می شم راهنمائی بفرمائید.

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
سلام
دوستان من VB 3 نصب کردم ولی با آپ دیت جدید مرورگرها دیگه نمیشه تو ادیتور از منوهای فونت و اندازه، رنگ فونت و شکلکها استفاده کرد یعنی منوها هیچ کدوم در ادیتور باز نمیشن
کسی میدونه چجوری این مشکل رو حل کنم؟
ممنون

تو تمام مرورگر ها تست کردید ؟
فکر میکنم درست اپدیت نکرده باشید.. یا اینکه از نسخه نال تیم های متفرقه استفاده نکنید و سعی کنید همیشه نسخه های نال تیم DGT رو بگیرید و اپگرید کنید.

با نسخه dgt ورژن مورد نظر خودتون دوباره عمل اپگرید رو انجام بدید اگر درست نشد دانگرید کنید به همون ورژنی که بودید.

درود به دوستان عزیز. من می خوام برای سایت وبمسترها لایسنس vb و vbseo بگیرم. در این راستا چند سوال دارم :
آیا ویبولتین و vbseo نمایندگی رسمی در ایران دارند ؟
اگه خیر ، من اگه لایسنس رسمی این دو رو بگیرم با زبان پارسی مشکل نخواهند داشت ؟

چه پیشنهاداتی در این باره دارید ؟
ممنون می شم راهنمائی بفرمائید.

درود.
بنده کاری ندارم چه شرکتی معتبر هست و نیست ، به شما هم توصیه میکنم بدون واسطه و مستقیم از خود شرکت ویبولتین خرید کنید.
یه pm در این رابطه به دوست عزیز rezabs بدید و بگید براتو پرداخت رو انجام بدند.. آدم مطمئن و منصفی هستند که همیشه باهاشون کار میکنم و راضی هستم.

در مورد سوال دوم هم خیر مشکلی ندارید.
[h=4][/h]

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
تو تمام مرورگر ها تست کردید ؟
فکر میکنم درست اپدیت نکرده باشید.. یا اینکه از نسخه نال تیم های متفرقه استفاده نکنید و سعی کنید همیشه نسخه های نال تیم DGT رو بگیرید و اپگرید کنید.

با نسخه dgt ورژن مورد نظر خودتون دوباره عمل اپگرید رو انجام بدید اگر درست نشد دانگرید کنید به همون ورژنی که بودید.

درود.
بنده کاری ندارم چه شرکتی معتبر هست و نیست ، به شما هم توصیه میکنم بدون واسطه و مستقیم از خود شرکت ویبولتین خرید کنید.
یه pm در این رابطه به دوست عزیز rezabs بدید و بگید براتو پرداخت رو انجام بدند.. آدم مطمئن و منصفی هستند که همیشه باهاشون کار میکنم و راضی هستم.

در مورد سوال دوم هم خیر مشکلی ندارید.
[h=4][/h]

ممنونم از پاسختون و وقتی که گذاشتید.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
کاربرد دقیق openx برای مدیریت تبلیغات چیست؟

من می خوام بهترین برنامه مدیریت آگهی رو داشته باشم.چون ترافیک سایت داره بالا میره باید قیمت گذاری بنر ها بر اساس
page view محاسبه بشه و باید برنامه قدرت مندی باشه که بهش بگیم بنر مورد نظر روبه چه تعدادی نمایش بده و در آخر
اتمام اکانت خرید آگهی دهنده یه گزارشی از تعداد view و تعداد کلیک بده. و اگه کنترل پنلی هم برای آگهی دهنده باشه که در هر لحظه ببینه چقدر از اکانتش مصرف شده بهتر هست.

من قبلا با تحقیق خودم متوجه شدم که این هک , هک خوبی هست
Rotating Banner System
Rotating Banner System - vBulletin.org Forum
و الان نصبه... منتها الان که بیشتر تحقیق می کنم متوجه شدم حرفه ای ها از openx استفاده می کنند و خیلی هم پر طرفدار هست و ظاهرا بهترین برنامه براین منظور هست. p30world و majidonline و persiantools هم از این برنامه استفاده می کنند. سوال من اینه که دقیقا کاربرد های اون چیه که اینقدر پر طرفدار هست؟
تو نت مقاله هائی پیدا کردم ولی درست متوجه نشدم.
What is OpenX? Brief description of the OpenX Ad Server - Plugins for the OpenX Source Ad Server - AdserverPlugins.com

Ad server solution for publishers, advertisers & networks | OpenX

OpenX Community Forums

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به دوستان عزیز. من باز سوالی داشتم در مورد وی بی ممنون می شم راهنمائی بفرمائید.
همونطور که در پستهای قبلی عرض کردم من می خوام لایسنس وی بی رو بگیرم. گفتم فوقش یه لایسنسه هزینش، اما یکی از دوستانم گفت نه انقددددددر هک و مد داره و برای هر کدومش باید پول پردخت کنی که می مونی و بهتره بدون لایسنس نصب کنی و ..
حالا می خوام ببینم آیا درسته ؟ به بیان بهتر برای راه انداختن یه فوروم وبمسترها در کل چقدر مود و هک می خواد ؟ و حدود هزینه اونها بصورت جدا چقدر می شه ؟
ممنونم
همچنین درباره وی بی سئو از بخش فروش سایت رسمی وی بی سوال کردم که برای نسخه جدیدتون پیشنهاد می کنید وی بی سئو رو؟ و آیا وی بی سئو خوب هست ؟ که جواب دادند خب هر کسی نظری داره ممکنه بگه بله یا خیر، اما به نظرمن نیازی نیست !

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
کاربرد دقیق openx برای مدیریت تبلیغات چیست؟

من می خوام بهترین برنامه مدیریت آگهی رو داشته باشم.چون ترافیک سایت داره بالا میره باید قیمت گذاری بنر ها بر اساس
page view محاسبه بشه و باید برنامه قدرت مندی باشه که بهش بگیم بنر مورد نظر روبه چه تعدادی نمایش بده و در آخر
اتمام اکانت خرید آگهی دهنده یه گزارشی از تعداد view و تعداد کلیک بده. و اگه کنترل پنلی هم برای آگهی دهنده باشه که در هر لحظه ببینه چقدر از اکانتش مصرف شده بهتر هست.

من قبلا با تحقیق خودم متوجه شدم که این هک , هک خوبی هست
Rotating Banner System
Rotating Banner System - vBulletin.org Forum
و الان نصبه... منتها الان که بیشتر تحقیق می کنم متوجه شدم حرفه ای ها از openx استفاده می کنند و خیلی هم پر طرفدار هست و ظاهرا بهترین برنامه براین منظور هست. p30world و majidonline و persiantools هم از این برنامه استفاده می کنند. سوال من اینه که دقیقا کاربرد های اون چیه که اینقدر پر طرفدار هست؟
تو نت مقاله هائی پیدا کردم ولی درست متوجه نشدم.
What is OpenX? Brief description of the OpenX Ad Server - Plugins for the OpenX Source Ad Server - AdserverPlugins.com

Ad server solution for publishers, advertisers & networks | OpenX

OpenX Community Forums

چون کار نکردم اطلاعی ندارم.. یه اسکریپت جدا هستش که کنار فروم نصب میشه .. مدیریت دقیق تبلیغات هست که فکر کنم تعداد کلیک های روی بنر و ورودی های به بنر های تبلیغاتی رو نشون میده.

فکر کنم قبلا در مورد این صحبت کرده بودیم باهم.

درود به دوستان عزیز. من باز سوالی داشتم در مورد وی بی ممنون می شم راهنمائی بفرمائید.
همونطور که در پستهای قبلی عرض کردم من می خوام لایسنس وی بی رو بگیرم. گفتم فوقش یه لایسنسه هزینش، اما یکی از دوستانم گفت نه انقددددددر هک و مد داره و برای هر کدومش باید پول پردخت کنی که می مونی و بهتره بدون لایسنس نصب کنی و ..
حالا می خوام ببینم آیا درسته ؟ به بیان بهتر برای راه انداختن یه فوروم وبمسترها در کل چقدر مود و هک می خواد ؟ و حدود هزینه اونها بصورت جدا چقدر می شه ؟
ممنونم
همچنین درباره وی بی سئو از بخش فروش سایت رسمی وی بی سوال کردم که برای نسخه جدیدتون پیشنهاد می کنید وی بی سئو رو؟ و آیا وی بی سئو خوب هست ؟ که جواب دادند خب هر کسی نظری داره ممکنه بگه بله یا خیر، اما به نظرمن نیازی نیست !

خیر چنین چیزی نیست و با خرید لایسنس میتونید تمام هک ها رو از سایت رسمی ویبولتین دانلود کنید.

یه سری افزونه های فرعی رو مثل vbseo رو باید خریداری کنید در کنار لایسنس ویبولتینتون.

در ضمن اون فروم وبمستر ها ویبولتین سیستم انجمنش !

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
توی انجمن
مدیر کل سایت چطوری میتونه به همه کاربران عضو پیغام بفرسته که بره به ایملشون؟
کدوم قسمت باید رفت؟توکجا؟

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
ممنون این رو دیده بودم
ولی میرفتم این ایتم های پایینش رو هم پر میکردم هی میگفت جستجویی یافت نشد
نگو ان پایین ها باید خالی می گذاشتی

اره ، آیتم های پایین برای این تعریف شده که به چه گروه کاربری یا یوزرهای خاصی ایمیل ارسال بشه.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
من تا حالا به کلید واژه ها در انتهای بحث ها توجه نمی کردم. به نظر شما کلید واژه ها می تونن باعث جذب مخاطب بشن ؟ تاثیری داره؟

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
من تا حالا به کلید واژه ها در انتهای بحث ها توجه نمی کردم. به نظر شما کلید واژه ها می تونن باعث جذب مخاطب بشن ؟ تاثیری داره؟

100% تاثیر گذارترین قسمت در موتورهای جستجو و سرچ همین برچسب ها (tag) هستند.. یه مدت استفاده کنید نتیجه رو خواهید دید.

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
سلام مجدد خدمت دوستان چطور میتونم مدیران انجمن و بقیه رو با رنگ بندی خاص نشون بدم؟الان همه یک رنگن و چطور کاری کنم کسی رو مدیر یه بخش خاص میکنم جلوی اسمش بنویسه مدیر بخش فلان؟

در مورد رنگ بندی باید در قسمت "گروه های کاربری" یا لینک زیر ، گروه کاربری مورد نظر ( مثلا ادمین) رو ویرایش کنید و سپس مقدار رنگ رو به صورت html بذارید :

http://YourDomain.com/forum/admincp/usergroup.php?do=modify

مثل عکس زیر :

04681IMMindex1.png

مقدار سمت چپ همیشه ثابت و مقدار سمت راست متغیر هست ، کد ها به این صورت هست :

کد:
[LEFT]</font></b>            <b><font color="[COLOR=#ff0000]#FF0000[/COLOR]">
[/LEFT]

اون قسمت قرمز کد رنگ هست.

درمورد تغییر عنوان کاربری هم باید در صفحه اصلی admincp در قسمت "جستجوی سریع کاربر" کاربر مورد نظر رو جستجو کنید و سپس طبق تصویر زیر عنوان کاربریش رو به صورت دستی ویرایش کنید :

04681IMMindex.png

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
سلام مجدد خدمت دوستان
چطور میتونم مدیران انجمن و بقیه رو با رنگ بندی خاص نشون بدم؟الان همه یک رنگن و چطور کاری کنم کسی رو مدیر یه بخش خاص میکنم جلوی اسمش بنویسه مدیر بخش فلان؟

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
100% تاثیر گذارترین قسمت در موتورهای جستجو و سرچ همین برچسب ها (tag) هستند.. یه مدت استفاده کنید نتیجه رو خواهید دید.

پلاگین هک خودکارش بسیار عالی است ...

برعکس سیستم های دیگر با فارسی مشکلی ندارد

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
پلاگین هک خودکارش بسیار عالی است ...

برعکس سیستم های دیگر با فارسی مشکلی ندارد

من پلاگین رو استفاده کردم متاسفانه زیاد خوب کار نکرد ، قابلیت تشخیص نداره و اگر تگ ها به صورت دستی وارد بشه خیلی عالی هست.

مثلا برای عنوان تاپیک : "سایت خبری یاهو هک شد"

اینجوری تگ میزنه : سایت,خبری,یاهو,هک,شد

که با توجه به کلمه های بالا ، در موتورهای جستجو معمولا سایتهای پربازدید میاد صفحات اول.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام.الان کدوم ورژنش هکاش و قالباش و ایناش زیاد هست بقولی کدومش الان استفاده کنم نال شدشو !
بعد یه چیز کار کدوم گروه بهتره ؟!

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
سلام.الان کدوم ورژنش هکاش و قالباش و ایناش زیاد هست بقولی کدومش الان استفاده کنم نال شدشو !
بعد یه چیز کار کدوم گروه بهتره ؟!

سلام.

بستگی به خودت داره ، سلیقه شخصی من نمیگیره از 4 استفاده کنم.. قالبهای ورژن 3 خیلی قشنگتر از ورژن 4 هستن..
از نظر هک هم مشکلی نداره ورژن 3.

من گروه DGT رو پیشنهاد میکنم و غیر از این گروه زیاد اطمینانی نیست.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام.

بستگی به خودت داره ، سلیقه شخصی من نمیگیره از 4 استفاده کنم.. قالبهای ورژن 3 خیلی قشنگتر از ورژن 4 هستن..
از نظر هک هم مشکلی نداره ورژن 3.

من گروه DGT رو پیشنهاد میکنم و غیر از این گروه زیاد اطمینانی نیست.
تو اینجا زده ورژن های 3.8.x
عدم پشتیبانی هک.....
لازم هست نیست چطوریاست ؟>
فرضا پشتیبانی کنه چی میشه .بعد اونهمه اونجا 3.8.7 هست .من کدومشو دان کنم .تنکس

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
تو اینجا زده ورژن های 3.8.x
عدم پشتیبانی هک.....
لازم هست نیست چطوریاست ؟>
فرضا پشتیبانی کنه چی میشه .بعد اونهمه اونجا 3.8.7 هست .من کدومشو دان کنم .تنکس

لینک خروجی نده مثلا اینجا واسه خودمون کسی هستیم :دی

چیزی خواستی همینجا همه چی داریم :دی

چون ورژن 3.8.7 خیلی وقته اومده و قدیمی بود نذاشتم تو بخش ، صبر کردم ورژن جدید اومد بذارم..

اون عدم پشتیبانی هک رو هم الکی نوشتن ، همه چی نصب میشه ; )

اینو دانلود و نصب کن :

vBulletin.v3.8.7.PHP.NULL-DGT

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا