• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در مورد vBulletin

وضعیت
موضوع بسته شده است.

esyoo

Registered User
لایک‌ها
5
بسیار بسیار ممنونم از پاسخگویی شما.
1)چون از نسخه نال شده استفاده می کنم.(روی یک هاست وارز)ممکنه بعدا به مشکل بربخورم.؟منظورم از مشکل این هست که دامین خودم رو از دست می دم؟
از اطلاعات میشه بک آپ گرفت ولی اگه دامین از دستم بره خیلی بد میشه.
2)اگر قصد داشتم در آینده vBulletin رو تهیه و خریداری کنم.اون وقت می تونم اطلاعاتم رو از نسخه های نال شده به اصلی منتقل بکنم؟
3)من الان قصد تهیه یک هاست وارز رو دارم.و نزدیک به 2 روز هست که دارم اینترنت و نظر همه رو می خونم ولی به جایی نرسیدم!
خواسته های من این هست:
الف)در ابتدا به چه حجم فضا نیاز دارم؟(ایا 200 مگ کار من رو راه می اندازد؟یا بعدا کم مییارم)
ب)اگر حجم کم اوردم می تونم ارتقا بدم؟یا اینکه باید دوباره یک پلن جدید خریداری کنم؟
ج)یک سری از سایت ها قیمت مناسب و شرایط خوبی دارندمثل این ولی یک سری هم قیمت بالا دارند و هم شرایط بدتری
چه ملاکی رو باید مد نظر داشت؟
د)اگر خواستم در آینده هاستم رو به یک هاست دیگه منتقل بکنم چه نکاتی رو قبل از خرید مد نظر داشته باشم؟یک سری ها میگن باید حتکا ادمین دایرکت باشه یک سری ها می گن باید سی پنل باشه.
ه)هر نکته ای که قبل از خرید به ذهنتون میرسه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

با تشکر

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
بسیار بسیار ممنونم از پاسخگویی شما.
1)چون از نسخه نال شده استفاده می کنم.(روی یک هاست وارز)ممکنه بعدا به مشکل بربخورم.؟منظورم از مشکل این هست که دامین خودم رو از دست می دم؟
از اطلاعات میشه بک آپ گرفت ولی اگه دامین از دستم بره خیلی بد میشه.
2)اگر قصد داشتم در آینده vBulletin رو تهیه و خریداری کنم.اون وقت می تونم اطلاعاتم رو از نسخه های نال شده به اصلی منتقل بکنم؟
3)من الان قصد تهیه یک هاست وارز رو دارم.و نزدیک به 2 روز هست که دارم اینترنت و نظر همه رو می خونم ولی به جایی نرسیدم!
خواسته های من این هست:
الف)در ابتدا به چه حجم فضا نیاز دارم؟(ایا 200 مگ کار من رو راه می اندازد؟یا بعدا کم مییارم)
ب)اگر حجم کم اوردم می تونم ارتقا بدم؟یا اینکه باید دوباره یک پلن جدید خریداری کنم؟
ج)یک سری از سایت ها قیمت مناسب و شرایط خوبی دارندمثل این ولی یک سری هم قیمت بالا دارند و هم شرایط بدتری
چه ملاکی رو باید مد نظر داشت؟
د)اگر خواستم در آینده هاستم رو به یک هاست دیگه منتقل بکنم چه نکاتی رو قبل از خرید مد نظر داشته باشم؟یک سری ها میگن باید حتکا ادمین دایرکت باشه یک سری ها می گن باید سی پنل باشه.
ه)هر نکته ای که قبل از خرید به ذهنتون میرسه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

با تشکر

درود.

1. روی هاست وارز به مشکل برنمیخورید ، روی هاست معمولی هم تا زمانی کسی ریپورت نده کسی نمیفهمه !
2. بله میتونید ، مثل نرم افزار ها هست ، نسخه تریال میدن بیرون بعد طرف خوشش اومد میره لایسنس میخره ، ویبولتین هم به همین صورت هست.

3. الف : برای شروع 200 مگ کافی هست ولی خب رفته رفته اگر در فروم فایل اپلود کنید حجم پر میشه ، و همینطور پهنای باند.. برای شروع زیاد پول برای سرویس ندید چون بعدا میتونید هم حجم و هم پهنای باند رو افزایش بدید .
ب : بله

ج: در خصوص معرفی سایت نمیتونم سرویسی پیشنهاد بدم ، چون تبلیغ میشه و اگر خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد بنده خودم رو هم مقصر میدونم !
سعی کنید یه هاستی پیدا کنید که بکاپ روزانه داشته باشه ، و حتما در مورد شرکت تو گوگل سرچ کنید ببینید کاربرای دیگه راضی بودند یا خیر.
و از همه مهمتر اپتایم و پشتیبانی هستش.

د : متوجه منظورتون نشدم .. یه هاستینگ خوب پیدا کنید نیازی نیست هی منتقل بشید اینور و اونور ! فرقی نداره اما سی پنل بگیرید بهتره.

ه : همونطور گفتم سعی کنید یه هاستینگی پیدا کنید که بکاپ روزانه بگیره ، بار ها شده خودم به مشکل برخوردم و یا فروم خودم هک شد مجبور شدم بکاپ 1 هفته پیش رو بالا بیارم و اطلاعاتم از دست بره و کاربران شاکی بشند.. تو گوگل سرچ کنید یا تو بخش میزبانی وب میتونید یک تاپیک ایجاد کنید و از دوستان با تجربه نظر خواهی کنید.

موفق باشید
سوالی بود درخدمتیم.

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
[h=2]تنظیم کردن هک vbDelux یا پوینت[/h] درود!
چطوری میتونم هک پوینت رو طوری تنظیم کنم که فقز برای هر پست یا تاپیک یک امتیاز بده نک کم و نه اضافه!

هم چینین وقتی میخوام پست بیت رو تغییر بدم ، برا تغییر این هک که با نام Credits: تو پست بیت هست باید چه نامی رو حستجو کرده و ویرایش کنم؟

esyoo

Registered User
لایک‌ها
5
سلام.
1)یک cms خوب برای vBulletin چی هست؟
2)نسخه سویت vBulletin خودش cms داره.پس کاربرد جوملا و ورد پرس چی میشه؟
3)انجمنی که می خوام ایجاد بکنمجنبه آموزشی داره و روی 5 تا 6 مورد خاص به طور تخصصی می خواد کار بکنه.حالا من می خوام توی صفحه اول سایت لینک آموزش ها قرار بگیره و لینک آخرین سوالات هم قرار بگیره.و ظاهر زیبایی هم داشته باشه.یک چیزی شبیه این سایت یا پی سی دانلود سایت
4) منظور از این جمله چی هست؟
اگه فضای پولی داری حتما از MT كه مخفف movable-type هست (موبیل تایپ) استفاده كن.

Faraz4u

Registered User
لایک‌ها
27
سلام.
1)یک cms خوب برای vBulletin چی هست؟
2)نسخه سویت vBulletin خودش cms داره.پس کاربرد جوملا و ورد پرس چی میشه؟
3)انجمنی که می خوام ایجاد بکنمجنبه آموزشی داره و روی 5 تا 6 مورد خاص به طور تخصصی می خواد کار بکنه.حالا من می خوام توی صفحه اول سایت لینک آموزش ها قرار بگیره و لینک آخرین سوالات هم قرار بگیره.و ظاهر زیبایی هم داشته باشه.یک چیزی شبیه این سایت یا پی سی دانلود سایت
4) منظور از این جمله چی هست؟

1. اگر میخوای هماهنگ باشه به نظرم wp نصب کن. قابلیت هماهنگ سازی با ویبی را داره
البته خود من دیتالایف هم یه مدت کار میکردم با ویبی هماهنگش کردم. یعنی که این امکان را داره

2و3. vbcms یه cms خیلی سادس اگر میخوای پست بزنی یه سایتی مثل p30world یا همین p30download مثلا داشته باشی بدرد نمیخوره به نظرم برو همون یه cms جدا نصب کن ولی اگه میخوای در حد لینک گذاشتن به انجمن باشه خوبه از vbadvanced هم میتونی استفاده کنی.

نظر خودم اگر هماهنگ بودن cms ت با ویبی واست مهم نیست برو یا همین mt یا wp یا dle نصب کن . اگر واست مهمه حوصله دردسر نداری از vbcms یا vbadvanced استفاده کن . اگر حوصله هماهنگ سازی ها و دردسرهاشو داری و میخوای هم هماهنگ باشه wp یا dle نصب کن که بشه هماهنگش کرد

موفق باشی

esyoo

Registered User
لایک‌ها
5
به شخصه تصمیم گرفتم با ورد پرس شروع بکنم.اما یک سری از سوالات دیگه مطرح میشه:

1)خیلی از هاست ها می گن ما cms رو به طور رایگان برای شما نصب می کنیم.خوب حالا سوال این هست شخصی مثل من که تا حالا سایت و دامینی رو ثبت نکرده،و دیتابیسی هم نداره چطور cms رو نصب می کنند؟میشه اول سایت یا انجمن رو راه انداخت و بعد به شرکت گفت (فروشنده هاست)گفت حالا برای من cms نصب کنید؟

2)من الانasp.net رو هم دارم یاد میگیرم.و قصد من این هست که یک فروشگاه اینرنتی برای خودم طراحی بکنم.اما دیدم اسکریپت های فروشگاه ساز مثل این موجود هست.سوال:
الف)زمانی که فروشگاه خودم رو اماده کردم باید یک سرور ویندوز بگیرم و بعد یک سرور لینوکس برای انجمن ها؟
ب)به صرفه تر کدام هست؟خودم یک فروشگاه رو طراحی بکنم یا اینکه از اسکریپت های اماده استفاده بکنم؟

با تشکر

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
تنظیم کردن هک vbDelux یا پوینت

درود!
چطوری میتونم هک پوینت رو طوری تنظیم کنم که فقز برای هر پست یا تاپیک یک امتیاز بده نک کم و نه اضافه!

هم چینین وقتی میخوام پست بیت رو تغییر بدم ، برا تغییر این هک که با نام Credits: تو پست بیت هست باید چه نامی رو حستجو کرده و ویرایش کنم؟

درود
شرمنده با این هک کار نکردم و اطلاعی ندارم .

همین نام که گفتید رو در جستجوی عبارت زبان ها و لغات ، جستجو کنید.. اگر پیدا نشد در جستجوی قالب ... گاهی اوقات هم تو فایل xml هک باید دست ببری.

حالا من می خوام توی صفحه اول سایت لینک آموزش ها قرار بگیره و لینک آخرین سوالات هم قرار بگیره.و ظاهر زیبایی هم داشته باشه.یک چیزی شبیه این سایت یا پی سی دانلود سایت

جواب اون دوست عزیز کامل بود فقط مورد بالا رو اضافه کنم که یه کدی میذاری تو قسمت header وردپرست بعد اطلاعات دیتابیس فروم رو به اون کد میدی و اخرین ارسالات رو از انجمن میخونه

برای اطلاع بیشتر از دوستان بخش وردپرس کمک بگیرید.

به شخصه تصمیم گرفتم با ورد پرس شروع بکنم.اما یک سری از سوالات دیگه مطرح میشه:

1)خیلی از هاست ها می گن ما cms رو به طور رایگان برای شما نصب می کنیم.خوب حالا سوال این هست شخصی مثل من که تا حالا سایت و دامینی رو ثبت نکرده،و دیتابیسی هم نداره چطور cms رو نصب می کنند؟میشه اول سایت یا انجمن رو راه انداخت و بعد به شرکت گفت (فروشنده هاست)گفت حالا برای من cms نصب کنید؟

2)من الانasp.net رو هم دارم یاد میگیرم.و قصد من این هست که یک فروشگاه اینرنتی برای خودم طراحی بکنم.اما دیدم اسکریپت های فروشگاه ساز مثل این موجود هست.سوال:
الف)زمانی که فروشگاه خودم رو اماده کردم باید یک سرور ویندوز بگیرم و بعد یک سرور لینوکس برای انجمن ها؟
ب)به صرفه تر کدام هست؟خودم یک فروشگاه رو طراحی بکنم یا اینکه از اسکریپت های اماده استفاده بکنم؟

با تشکر

سوالاتتون ربطی به ویبولتین نداره و امکان داره جواب خوب و کاملی از این بابت دریافت نکنید.
اگر تو بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت تاپیک میزدید بهتر بود.

1. بله شما اول باید دامین داشته باشید که به هاست وصل بشه و یه آدرسی بالا بیاد که کاراتون رو انجام بدید.. اول دامین بعد خرید هاست و باقی قضایا..

2. میتونید یک دامین جدا برای فروشگاه خودتون ثبت کنید با هاست ویندوز جدا..
برای فروم لینوکس میگیرید و برای asp فکر کنم باید حتما هاست ویندوز باشه.

یا مثلا میتونی یک ساب دامین ایجاد کنی به نام Shop.domain.com بعد ریدایرکتش کنی به دامین فروشگاهت.

بنظرم از سیستم های فروشگاه رایگان استفاده کنید خیلی بهتر هست که بخواید وقت خودتون رو بذارید پای فروشگاه.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
درود
تو وی بی این تاپیک هایی که نظر سنجی داره , اون حالتی که کسایی که شرکت کردن رو مخفی میکنه
ایا برای مدیران قابل مشاهده هست چه کسایی شرکت کردن ؟:eh:

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
درود
تو وی بی این تاپیک هایی که نظر سنجی داره , اون حالتی که کسایی که شرکت کردن رو مخفی میکنه
ایا برای مدیران قابل مشاهده هست چه کسایی شرکت کردن ؟:eh:

سوالای سخت سخت میپرسی فرجاد :دی

من تست کردم الان ، جالب بود نه مدیر انجمن تونست ببینه نه ادمین !
blinksmiley.gif

تنظیمات مشاهده هم نداره اخه !

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام

توی سرور ما trojan پیدا شده.من دنبال این مسئله هستم که علت چی هست و از کجا موفق شدن این ویروس رو تزریق کنند.
سوال من اینه که از طریق وی بی می تونن تزریق کنند؟ نسخه وی بی ما 3.8.7 هست. با تشکر

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
سلام

توی سرور ما trojan پیدا شده.من دنبال این مسئله هستم که علت چی هست و از کجا موفق شدن این ویروس رو تزریق کنند.
سوال من اینه که از طریق وی بی می تونن تزریق کنند؟ نسخه وی بی ما 3.8.7 هست. با تشکر

درود
اون پچی که اومده بود (نسخه ـش دقیق یادم نیست) رو اگر لایسنس دارید دانلود کنید ، اگر نسخه ویبولتین شما نال هست یه سرچ کنید ببینید موجود هست تو اینترنت یا نه .

پچ رو بریزید ، بعد به هاستینگ خودتون بگید چک کنند ببینند مشکل از کجا بوده .

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
درود
اون پچی که اومده بود (نسخه ـش دقیق یادم نیست) رو اگر لایسنس دارید دانلود کنید ، اگر نسخه ویبولتین شما نال هست یه سرچ کنید ببینید موجود هست تو اینترنت یا نه .

پچ رو بریزید ، بعد به هاستینگ خودتون بگید چک کنند ببینند مشکل از کجا بوده .

ممنون

من دارم دنبال اون patch می گردم. لیسانس وی رو دارم.
ممکنه یه توضیحی بدی چطور این کارو انجام میدن ؟ و چقدر احتمال داره ویروسی که وجود داشته از وی بی تزریق شده ؟

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
ممنون

من دارم دنبال اون patch می گردم. لیسانس وی رو دارم.
ممکنه یه توضیحی بدی چطور این کارو انجام میدن ؟ و چقدر احتمال داره ویروسی که وجود داشته از وی بی تزریق شده ؟

پچ ریختن رو چطور انجام میدن ؟

چندتا فایل هست که باید تو فولدرهای مخصوص به خودش آپلود کنی همین.

اگه منظورت اینه چطوری نفوذ کردن اطلاعی ندارم .. وی بی که باگ نداره ، اگرم داشته باشه تا حالا پچ اومده و فیکس شده.

من بیشتر امنیت پایین سرور رو مقصر میدونم.

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
من چندتا مشکل دارم میخواستم بدونم راه حلش چیه (ورژن 4.1.10)

1.در صفحه ی پروفایل آیتم ها سفید میشند (لازم به ذکره من پوشه ی Seovb ندارم روی هاست)
76719325560104167254.jpg

2.نام کاربری خالی نمیشه!
87235548927498346546.jpg

3.چندتا مورد استایلی هست که تو عکسهای زیر نشون دادم کادرها هم اندازه نیستند و آواتار هم چطوری می تونم سایزش رو زیادتر کنم؟
49193933757243582326.jpg

93142500417361408139.jpg

نبودن اسپویلر دکمه ی تشکر و تغییر فونت پیش فرض هم به مشکلاتم اضافه کنید :)

پ.ن: تغییر فونت پیش فرض ، دکمه ی تشکر و تغییر سایز آواتر حل شد.

Last edited:

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734

1.در صفحه ی پروفایل آیتم ها سفید میشند (لازم به ذکره من پوشه ی Seovb ندارم روی هاست)

2.نام کاربری خالی نمیشه!

3.چندتا مورد استایلی هست که تو عکسهای زیر نشون دادم کادرها هم اندازه نیستند و آواتار هم چطوری می تونم سایزش رو زیادتر کنم؟
نبودن اسپویلر دکمه ی تشکر و تغییر فونت پیش فرض هم به مشکلاتم اضافه کنید :)

پ.ن: تغییر فونت پیش فرض ، دکمه ی تشکر و تغییر سایز آواتر حل شد.

1 و 2 . مشکل از قالب هست حتما ، باید بررسی بشه.
3. با نرم افزار Microsoft Front page میتونید تغییرات html رو اعمال کنید.

البته این مواردی که گفتید باید کدها رو بشناسید و طوری نیست که بگم برید فلان جا و فلان کار رو کنید ، باید قالب چک بشه و وقتگیر هستش..

ترجیحا اگه قالب زیاد مشکل داره استفاده نکنید راحت تره.

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734

2.نام کاربری خالی نمیشه!

1 و 2 . مشکل از قالب هست حتما ، باید بررسی بشه.
3. با نرم افزار Microsoft Front page میتونید تغییرات html رو اعمال کنید.

البته این مواردی که گفتید باید کدها رو بشناسید و طوری نیست که بگم برید فلان جا و فلان کار رو کنید ، باید قالب چک بشه و وقتگیر هستش..

ترجیحا اگه قالب زیاد مشکل داره استفاده نکنید راحت تره.

خب مشکل قالب ایشون هم حل شد .

تعمیر قالبهای vBulletin هم پذیرفته میشود با قیمت مناسب.

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
سَلام دوستان , چجوری ستاره ها رو بیارم زیر اسم مدیریت کل سایت ؟

مشاهده پیوست 122288

سلام

باید به قسمت ویرایش قالب و قسمت postbit برید و کلمه rank رو جستجو کنید.

بعد اون کلاس (rank) رو بردارید بیارید زیر کلاس usertitle .

یعنی مثلا به این صورت باید باشه (البته تو ورژن 4 مثلا ) :

کد:
[LEFT]</vb:if>
                    <span [COLOR=#ff0000]class="usertitle"[/COLOR]>
                        {vb:raw post.usertitle}
                    </span>
                    <vb:if condition="$post['rank']">
                        <span [COLOR=#ff0000]class="rank"[/COLOR]>{vb:raw post.rank}</span>
                    </vb:if>
[/LEFT]

The Rock

Registered User
لایک‌ها
421
خبری از وی بلتاین 5 نشده؟
ugly_confused2.gif

هی میخوام پست نزنم اینجا روحیه اسپم ناکم ول کن نیست :D
چطوری حمید ؟ چیکار میکنی ؟ دلم هوستو کرده بود
126fs3187096.gif
:دی

I Love You

Registered User
لایک‌ها
2,032
سلام

باید به قسمت ویرایش قالب و قسمت postbit برید و کلمه rank رو جستجو کنید.

بعد اون کلاس (rank) رو بردارید بیارید زیر کلاس usertitle .

یعنی مثلا به این صورت باید باشه (البته تو ورژن 4 مثلا ) :

کد:
[LEFT]</vb:if>
                    <span [COLOR=#ff0000]class="usertitle"[/COLOR]>
                        {vb:raw post.usertitle}
                    </span>
                    <vb:if condition="$post['rank']">
                        <span [COLOR=#ff0000]class="rank"[/COLOR]>{vb:raw post.rank}</span>
                    </vb:if>
[/LEFT]
ممنون دوست عزیز ولی من قسمت که گفتی رفتم درست رفتم یا باید جای دیگه ای برم ؟
vBulletin Version 3.8.7
مشاهده پیوست 122425
فقط یه قسمت rank داشت که :
خودتون ویرایشش کنید من قسمت خودش قرار میدم .
</div>

<if condition="$post['usertitle']"><div class="smallfont">$post[usertitle]</div></if>
<if condition="$post['rank']"><div class="smallfont">$post[rank]</div></if>
$template_hook[postbit_userinfo_left]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا