• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
و یه چیز جالب دیگه !
وقتی با اون IP که توی گوگل رجیستر کردم ، وارد سایت خودم میشم تبلیغات رو نشون خودم نمیده و به جاش بنر سایت adready رو نشونم میده !!!
برای همه همین جوره ؟!

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
و یه چیز جالب دیگه !
وقتی با اون IP که توی گوگل رجیستر کردم ، وارد سایت خودم میشم تبلیغات رو نشون خودم نمیده و به جاش بنر سایت adready رو نشونم میده !!!
برای همه همین جوره ؟!

سلام خوبی؟
نه تبلیغ رو به همه نشون میده و این موضوع هیچ ربطی به گوگل نداره بلکه به وی پی انی ربط داره که شما ازش استفاده میکنی. اونا خیلی زبلن. به طوری که تبلیغات گوگل رو توی صفحه ها تشخیص میدن و تبلیغات خودشونو جاش میزارن :)

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
جناب تبريز عزيز
لطفا از بي صاحب بودن اينجا سوئ استفاده نفرماييد و اسپم نكنيد
براي اينكه پاك نميشه.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
من سورس يه سايت رو دارم كه بيش از 5000 هزار آگهي گوگل داره و تعداد زيادي صفحه ( يعني در اين سايت فقط آگهي هاي گوگل ديده ميشه )

اگه شما بوديد با اين سورس چيكار مي كرديد
گوگل شدید با اینها برخورد میکنه

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
یک سوال: از گوگل به هیچ وجه نمیشه برای سایت های فارسی تبلیغات گرفت؟
شرمنده اگه سوالم تکراریه، چون 214 صفحه رو وقت نمیکنم بخونم:wacko:

کلا اگه یکی قوانین کامل گوگل ادسنس رو توضیح بده یا لینکشو بده ممنون میشم
نه نمیشه

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلام دوستان
من کم بیش این تاپیک رو خوندم ولی آخر نفهمیدم گوگل به سایتی فارس و وارز گیر میده یا نه
من خیلی سایتهای فارسی که لینک دانلود رو میشناسم که تبلیغات گوگل میزارند میشه یکی راهنمایی کنه
2ai4mlj.jpg

1043vc1.jpg

خیلی دیگه سایت یا فروم فارسی یا اینگلیش هست که تبلیغات گوگل هست حتی لینکها رو هم مخفی نکرد نوشته مثل دانلود. اینها چه طوری اکانت تبلیغ گرفتند؟ میشه یکی ما رو راهنمایی کنه

jomeha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سورس يه سايت رو دارم كه بيش از 5000 هزار آگهي گوگل داره و تعداد زيادي صفحه ( يعني در اين سايت فقط آگهي هاي گوگل ديده ميشه )

اگه شما بوديد با اين سورس چيكار مي كرديد
:(:(:(كـــــــــــــــــــــــــــسي جوابي نداشــــــــــــــــــــــت :(:(:(

اگه راهي براي درآمد هست من حاضرم اسكريپتش + آموزش نصب (انگليسي ) بهتون بدم (به شرطي كه خودم هم بتونم ازش درآمد كسب كنم )​

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
من کم بیش این تاپیک رو خوندم ولی آخر نفهمیدم گوگل به سایتی فارس و وارز گیر میده یا نه
من خیلی سایتهای فارسی که لینک دانلود رو میشناسم که تبلیغات گوگل میزارند میشه یکی راهنمایی کنه
2ai4mlj.jpg

1043vc1.jpg

خیلی دیگه سایت یا فروم فارسی یا اینگلیش هست که تبلیغات گوگل هست حتی لینکها رو هم مخفی نکرد نوشته مثل دانلود. اینها چه طوری اکانت تبلیغ گرفتند؟ میشه یکی ما رو راهنمایی کنه
یا اکانتشون پرمیومه یا به زودی بسته میشه !

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
:(:(:(كـــــــــــــــــــــــــــسي جوابي نداشــــــــــــــــــــــت :(:(:(

اگه راهي براي درآمد هست من حاضرم اسكريپتش + آموزش نصب (انگليسي ) بهتون بدم (به شرطي كه خودم هم بتونم ازش درآمد كسب كنم )​
جواب شما رو دادم بالا

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
یا اکانتشون پرمیومه یا به زودی بسته میشه !
پرشن فروم هم ادسنس گذاشته!!
اونایی که اکانت پرمیموم دارن ساید بتونن چندتا سایت معمولی فارسی هم اضافه کنن چون امار بازدیدش به چشم نمیاد ولی پرشن فروم با رنک الکسا 17 هزار چطوری .... خدا میدونه!

time_line

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پرشن فروم هم ادسنس گذاشته!!
اونایی که اکانت پرمیموم دارن ساید بتونن چندتا سایت معمولی فارسی هم اضافه کنن چون امار بازدیدش به چشم نمیاد ولی پرشن فروم با رنک الکسا 17 هزار چطوری .... خدا میدونه!

از سایتهای ایرانی برای زبان فارسی واز سایتهای خارجی برای سایت خارجی تبلیغ بکیرید:)
بس کنید این قضیه رو
کم به فکر دور زدن انها باشی د
البته راه های میان بر خیلی خوبن:D

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
از سایتهای ایرانی برای زبان فارسی واز سایتهای خارجی برای سایت خارجی تبلیغ بکیرید:)
بس کنید این قضیه رو
کم به فکر دور زدن انها باشی د
البته راه های میان بر خیلی خوبن:D
اسم سایتتم مینوشتی دیگه :دی
تبلیغات این دو تارو با هم مقایسه میکنی!

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
امروز تو هلپ ادسنس داشتم چرخ میخوردم دیدم نوشته به Western Union هم میفرسته! نوشته بود دیگه اینطوری مالیات و این چیزام ازش کم نمیشه! نمیخواد هم کلی منتظر چک وایساد!
https://www.google.com/adsense/support/bin/topic.py?topic=10830

حالا این وستـــرن یونیون میدونم ایران تو لیستش نیست! ولی تاپیکی چیزی هست آموزش بده این AGENT و این چیزاش که نوشته چطوری هست؟
http://www.westernunion.com/info/agentLocator.asp?country=global
آقا شاید یه ایجنت هم تو ایران پیدا کردیم :D شوخی...

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
چجوریه ؟
من دو حالت توش میبینم : 1. چک و 2. بانک
در ضمن شماها می گفتید فقط به آدرسی که دادید براتون نامه اومده و وریفای کردید ، اما چرا ماله من هزار تا کار میخواد ؟
هم به آدرس نامه داده ، هم زنگ میزنه به شماره تلفنی که وارد کردم و پین میده و هم اینکه tax information میخواد !!

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من يك سايت دارم كه توش عكس هايي كه از جاهاي مختلف پيدا مي كنم را قرار مي دم رو سرور سايتم
زير عكس ها هم كوچولو آدرس سايتم را هم قرار مي دم.

1- مي خوام ببينيم گوگل اين نوع محتوا را نقض كپي رايت حساب مي كنه يا خير؟

2- اگر اين كار خلافه، اگر بيام عكس ها را در سايتي مثل tinypic.com ذخيره كنم چطور؟ آيا مشكل پيش مياد و اگر صاحب اصلي عكس ها ما را پيدا كنه و شكايت كنه ما بلوكه ميشيم؟

3- اگر عكس ها را روي سرورم آپلود كنم و آدرس سايت خودم را توي عكس ها نزارم چطور؟

4- اگر سايت اصلي اين عكس ها از قابليت hotlinking پشتيباني كنه و من عكس ها را از سايت اصلي اش توي سايت خودم فراخواني كنم (در واقع از پهناي باند سايت اصلي استفاده كنم) چطور ميشه؟!

كلا ميشه توضيحات كاملي از تجريياتتون درباره اين نوع محتوا بدين كه از نظر گوگل چجوري باهاش برخورد ميشه؟ ممنونم :happy:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
گوگل به کپی رایت گیر میده ولی کمتر به عکس ها گیر میده مگه اینکه nudity داشته باشه !!
البته عکس های هم هستن که کپی رایت دارن , صاحاب اون عکس ها (نه وبلاگ ها و سایت ها که از یجا دیگه برداشتن) میتونه شکایت کنه به هاستینگ و حتی گوگل (معمولا صاحاب عکس ها شرکت های بزرگ هستن یا عکاس هستن که قانون هم طرف اوناست)!!
مهم نیست که اون عکسی که کپی رایت داره کجا اپلود بشه , بهرحال تو سایت تو داره نمایش داده میشه !!

گزینه 4 , مشکلی نداره .

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم.
پس من آدرس سايتم را زير عكس هايي كه از جاهاي ديگه برداشتم با فتوشاپ قرار بدم و روي سرور خودم آپلود كنم مشكلي پيش نمي آيد؟ گوگل بلوكه نكنه مارا!

كلا ميشه بيشتر توضيحات كاملي از تجريياتتون درباره اين نوع محتوا بدين كه از نظر گوگل چجوري باهاش برخورد ميشه؟ ممنونم :cool:

popular

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم.
پس من آدرس سايتم را زير عكس هايي كه از جاهاي ديگه برداشتم با فتوشاپ قرار بدم و روي سرور خودم آپلود كنم مشكلي پيش نمي آيد؟ گوگل بلوكه نكنه مارا!

كلا ميشه بيشتر توضيحات كاملي از تجريياتتون درباره اين نوع محتوا بدين كه از نظر گوگل چجوري باهاش برخورد ميشه؟ ممنونم :cool:

اماده همکاری برای درامد از ادسنز
چند تا دومین ثبت کردم . حساب خارجی هم دارم
کسی که میتونه درامد خوبی داشته و تجربه داره پی ام بده
[email protected]

بالا