و یه چیز جالب دیگه !
وقتی با اون IP که توی گوگل رجیستر کردم ، وارد سایت خودم میشم تبلیغات رو نشون خودم نمیده و به جاش بنر سایت adready رو نشونم میده !!!
برای همه همین جوره ؟!
گوگل شدید با اینها برخورد میکنهمن سورس يه سايت رو دارم كه بيش از 5000 هزار آگهي گوگل داره و تعداد زيادي صفحه ( يعني در اين سايت فقط آگهي هاي گوگل ديده ميشه )
اگه شما بوديد با اين سورس چيكار مي كرديد
نه نمیشهیک سوال: از گوگل به هیچ وجه نمیشه برای سایت های فارسی تبلیغات گرفت؟
شرمنده اگه سوالم تکراریه، چون 214 صفحه رو وقت نمیکنم بخونم:wacko:
کلا اگه یکی قوانین کامل گوگل ادسنس رو توضیح بده یا لینکشو بده ممنون میشم
درامد adsense بیشتره ولی خیلی حساسه و گیر میدهبین Google Adsense و Adbrite کدوم بهتره ؟
من از هر دوتاش دارم تو سایتم ....بین google asense و adbrite کدوم بهتره ؟
من سورس يه سايت رو دارم كه بيش از 5000 هزار آگهي گوگل داره و تعداد زيادي صفحه ( يعني در اين سايت فقط آگهي هاي گوگل ديده ميشه )
اگه شما بوديد با اين سورس چيكار مي كرديد
یا اکانتشون پرمیومه یا به زودی بسته میشه !سلام دوستان
من کم بیش این تاپیک رو خوندم ولی آخر نفهمیدم گوگل به سایتی فارس و وارز گیر میده یا نه
من خیلی سایتهای فارسی که لینک دانلود رو میشناسم که تبلیغات گوگل میزارند میشه یکی راهنمایی کنه
خیلی دیگه سایت یا فروم فارسی یا اینگلیش هست که تبلیغات گوگل هست حتی لینکها رو هم مخفی نکرد نوشته مثل دانلود. اینها چه طوری اکانت تبلیغ گرفتند؟ میشه یکی ما رو راهنمایی کنه
جواب شما رو دادم بالاكـــــــــــــــــــــــــــسي جوابي نداشــــــــــــــــــــــت
اگه راهي براي درآمد هست من حاضرم اسكريپتش + آموزش نصب (انگليسي ) بهتون بدم (به شرطي كه خودم هم بتونم ازش درآمد كسب كنم )
پرشن فروم هم ادسنس گذاشته!!یا اکانتشون پرمیومه یا به زودی بسته میشه !
پرشن فروم هم ادسنس گذاشته!!
اونایی که اکانت پرمیموم دارن ساید بتونن چندتا سایت معمولی فارسی هم اضافه کنن چون امار بازدیدش به چشم نمیاد ولی پرشن فروم با رنک الکسا 17 هزار چطوری .... خدا میدونه!
اسم سایتتم مینوشتی دیگه :دیاز سایتهای ایرانی برای زبان فارسی واز سایتهای خارجی برای سایت خارجی تبلیغ بکیرید
بس کنید این قضیه رو
کم به فکر دور زدن انها باشی د
البته راه های میان بر خیلی خوبن
ممنونم.
پس من آدرس سايتم را زير عكس هايي كه از جاهاي ديگه برداشتم با فتوشاپ قرار بدم و روي سرور خودم آپلود كنم مشكلي پيش نمي آيد؟ گوگل بلوكه نكنه مارا!
كلا ميشه بيشتر توضيحات كاملي از تجريياتتون درباره اين نوع محتوا بدين كه از نظر گوگل چجوري باهاش برخورد ميشه؟ ممنونم