• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخواستم بدونم میشه در فریم های داخلی ( سایت پر و **سی ) از تبلیغات ریفرال گوگل استفاده کرد .

چون معمولا این تبلیغات به کلیک پول نمیدن ! که به فریم و مکان تبلیغ حساس باشند .

من تو انجمن گوگل هم پرسیده بودم ولی هیچکی جواب مطئن نداشت یه مدت هم استفاده کردم ولی بعد برش داشتم .

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
ممنونم.
پس من آدرس سايتم را زير عكس هايي كه از جاهاي ديگه برداشتم با فتوشاپ قرار بدم و روي سرور خودم آپلود كنم مشكلي پيش نمي آيد؟ گوگل بلوكه نكنه مارا!

كلا ميشه بيشتر توضيحات كاملي از تجريياتتون درباره اين نوع محتوا بدين كه از نظر گوگل چجوري باهاش برخورد ميشه؟ ممنونم :cool:
دو ساعت توضیح دادم دیگه
employ03.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام
من میخواستم بدونم میشه در فریم های داخلی ( سایت پر و **سی ) از تبلیغات ریفرال گوگل استفاده کرد .

من تو انجمن گوگل هم پرسیده بودم ولی هیچکی جواب مطئن نداشت یه مدت هم استفاده کردم ولی بعد برش داشتم .
فکر کنم این , این مورد رو هم شامل بشه :

Since you mentioned you're thinking about placing Google ads on
your proxy site, I also wanted to let you know that publishers
are not permitted to place Google ads on pages that frame content
from other sites without permission from the owners of those sites.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
سلام

اول اینکه قوانین گوگل بنا به نوع ادز تفاوت نمیکنه !
و اینکه نشون دادن محتوای هر وب سایتی بدون اجازه از صاحب وب سایت ، از نظر گوگل ممنوعه !
حالا چه کلیکی باشه چه نوع دیگه !
--------------------------------------
پ.ن : ضمنا من امضاتون رو ادیت کردم ! لطفا دیگه از این چیزا نذارید تو امضا !

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
میشه یکی بگه اگه توی یه لینک خوان مثل این links.p30download.com که صفحات رو توی صفحه سایت خودت باز میکنه بجای کد ادسنس اون سایت کد شمارو نشون بده ایرادی داره یا نه؟
2_ یه جستجوگر که از یکی از موتورهای جستجو تغذیه میشه چرا نمیتونه ادسنس نمایش بده؟! یعنی توی هیچ کدوم از این نمونه ها ندیدم این اتفاق بیفته.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
میشه یکی بگه اگه توی یه لینک خوان مثل این links.p30download.com که صفحات رو توی صفحه سایت خودت باز میکنه بجای کد ادسنس اون سایت کد شمارو نشون بده ایرادی داره یا نه؟
کاملا مخالف قوانین گوگل هست ، چون نقض کپی رایت محسوب میشه !

2_ یه جستجوگر که از یکی از موتورهای جستجو تغذیه میشه چرا نمیتونه ادسنس نمایش بده؟! یعنی توی هیچ کدوم از این نمونه ها ندیدم این اتفاق بیفته.
میتونه ، مشکلی هم نیست ! (البته مدل هایی که از API استفاده میکنند رو میگم وگرنه نوع هایی که Fetch میکنند صفحه رو بدون اجازه باز هم ناقض کپی رایت هستند !)

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
از ادسنس استفاده نمیکنن تا جایی که من دیدم !
مثلا از CPX استفاده میکنن ! یا از چیزهای مشابه !
مثلا یه ایده خوب اینه که هر جا کد ادسنس بود مثلا با کد ادبرایت و یا مثلا CPX جایگزین بشه !

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
من تازه ميخوام با ادسنس كار كنم ..
يك اپلودسنتر عكس دارم كه يك سالي ميشه كار ميكنه و پيج رنك 2 داره و الكسا هم 500-600 هزاره !‌ دامينش .us هست ‌!‌تا الان هيچ تبليغي توش نذاشتم ميخوام ادسنس كار كنم و ادز بذارم و روي سايت بيشتر وقت بذارم و بك لينك و .. خوب از سايت هاي خارجي بگيرم..
الان يك نفر مطمئن ميخوام كه چنل ( دقيق نميدونم )‌ بده بهم تا تبليغات را بذارم..

لطفا راهنمايي كنيد..

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من تازه ميخوام با ادسنس كار كنم ..
يك اپلودسنتر عكس دارم كه يك سالي ميشه كار ميكنه و پيج رنك 2 داره و الكسا هم 500-600 هزاره !‌ دامينش .us هست ‌!‌تا الان هيچ تبليغي توش نذاشتم ميخوام ادسنس كار كنم و ادز بذارم و روي سايت بيشتر وقت بذارم و بك لينك و .. خوب از سايت هاي خارجي بگيرم..
الان يك نفر مطمئن ميخوام كه چنل ( دقيق نميدونم )‌ بده بهم تا تبليغات را بذارم..

لطفا راهنمايي كنيد..
ببینید ، مشکل سر اینه که همچین کسی رو پیدا کنید !
سایتتون چقدر در ماه بازدید داره و بازدید هاش از کجا هستند بیشتر ؟
میشه دومینشو اینجا بگید ؟
نخواستید هم تو پیام خصوصی بگید !

astronomist90

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
میخواستم بدونم گوگل به افرادی که از ایران و با اکانتی که وی پی ان امریکا است به ازای هر کلیک چقدر می ده؟
ایرانی چقدر
گفتید که نمیشه خودمون روی تبلیغ خودمون کلیک کنیم چون آی پی ما رو ثبت کرده درسته!حالا ما که آی پی استاتیک نداریم و آی پی دینامیک داریم می شه :
1- هر بار می خواهیم کلیک کنیم از اینترنت بیاییم بیرون و دوباره کانکت بشیم و کلیک کنیم و صبح تا شب این کا را بکنیم و حسابی پول دار شیم

2-استفاده از نرم افزار هایی که آی پی رو عوض میکنن استفاده کنیم مثل آی پی چنجر و یا هاید آی پی و... هر بار می خواهیم کلیک کنیم و صبح تا شب با این کار خدا تومن در بیاریم

می خواستم بدونم به چه نوع حساب هایی EFT میدن
با تشکر:)

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
1- هر بار می خواهیم کلیک کنیم از اینترنت بیاییم بیرون و دوباره کانکت بشیم و کلیک کنیم و صبح تا شب این کا را بکنیم و حسابی پول دار شیم
متدهای کشف تقلب گوگل یه چیزی فراتر از آی پی هست !

2-استفاده از نرم افزار هایی که آی پی رو عوض میکنن استفاده کنیم مثل آی پی چنجر و یا هاید آی پی و... هر بار می خواهیم کلیک کنیم و صبح تا شب با این کار خدا تومن در بیاریم
حتی با وجود وی پی ان و نرم افزارهای اختفای آی پی باز هم کشف آی پی واقعی کار سختی نیست !

می خواستم بدونم به چه نوع حساب هایی EFT میدن
بانک های خارجی اکثر قابلیت ترنسفر از طریق سیستم EFT رو دارند !

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید ، مشکل سر اینه که همچین کسی رو پیدا کنید !
سایتتون چقدر در ماه بازدید داره و بازدید هاش از کجا هستند بیشتر ؟
میشه دومینشو اینجا بگید ؟
نخواستید هم تو پیام خصوصی بگید !
من ماه گذشته حدود 9000 دلار سر یه اشتباه کوچیک ضرر دادم !
( یه وب سایت و دومین خریدم که قبلا تو لیست گوگل بود و هیچ جا هم درمورد این لیست اطلاعاتی پیدا نمیشه ! )
به نظر شما هنوز هم کسی پیدا میشه که چنل بده ؟؟
اگه هست به ما هم معرفی کنید :)

MMaker

Registered User
لایک‌ها
2
من ماه گذشته حدود 9000 دلار سر یه اشتباه کوچیک ضرر دادم !
( یه وب سایت و دومین خریدم که قبلا تو لیست گوگل بود و هیچ جا هم درمورد این لیست اطلاعاتی پیدا نمیشه ! )
به نظر شما هنوز هم کسی پیدا میشه که چنل بده ؟؟
اگه هست به ما هم معرفی کنید :)
میشه توضیح بدید اشتباهتون چی بود تا ما هم پند بگیریم؟
ممنون

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
davidmors میگه :

حتی با وجود وی پی ان و نرم افزارهای اختفای آی پی باز هم کشف آی پی واقعی کار سختی نیست !

=================================================
پس چه طور این همه ادم از ایران به گوگل ادسنز تبلیغ میدن . ;)

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
پس چه طور این همه ادم از ایران به گوگل ادسنز تبلیغ میدن .

چه ربطي به حرف داود جان داره :دي

داود ميگه كه نميتونه وبمستر گوگل را به ( قول بهرام ترانه مادري ) بپيچونه :دي اما ميشه ازش ادز گرفت يا ادز داد .

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
davidmors میگه :

پس چه طور این همه ادم از ایران به گوگل ادسنز تبلیغ میدن .
گوگل آدسنز سرويس فارسي داره ولي به دليل قوانين فدرال مجاز به عمومي سازي اون نيست
وگرنه تبليغات فارسي مي گيره و سيستم خودشون هم بخش فارسي داره و براي كاربران فارسي زبان نيز اتو ماتيك تبليغ فارسي نشون ميده و ...

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
davidmors میگه :

پس چه طور این همه ادم از ایران به گوگل ادسنز تبلیغ میدن . ;)
منظورم اینه که پول مفت به کسی نمیده ولی خب اگه بخوای پول مفت بهش بدی بدش نمیاد !

PersianSoldier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بنده مشکلی دارم و نیازمند راهنمایی شما عزیزان هستم.
حدود 6 ماه پیش یک اکانت در گوگل ادسنس باز کردم و از تبلیغات ان در یکی از سایت های انگلیسی خود استفاده نمودم. برای نام و آدرس دریافت کننده چک از نام و آدرس یکی از فامیل های خود در امارات (دبی) بهره بردم. البته صندوق پستی وی را درج نمودم نه آدرس دقیق.
متاسفانه با وجود اینکه دو بار درخواست ارسال پین کد را کردم اما هیچ کدام را فامیلمان دریافت ننموده است و همانطور که میدانید بعد از 4 ماه سیستم ادسنس آگهی های خود را در سایتم متوقف کرد.
بار دیگر حدود 1.5 ماه پیش مجددا اقدام به ایجاد اکانت دیگری کردم. اینبار آدرس یکی از اقوام را در شهر خورفکان امارات را دادم اما باز هم همان داستان.

آیا تاکنون شما نیز چنین مشکلی داشته اید؟
آیا کسی از آدرس امارات استفاده کرده است؟
پیشنهاد شما چیست؟ چه روشی را برای دریافت پین کد پیشنهاد می کنید؟
آیا اگر از حساب بانکی در آمریکا برای دریافت وجه استفاده کنم نیازی به پین کد نیست؟
آیا حساب های بانکی که شرکتهایی در ایران ارائه می کنند معتبر هستند و پس از مدتی بلوکه نمی شوند؟

بسیار ممنون خواهم شد اگر دوستان در این زمینه راهنمایی نمایند.
پیشاپیش عید سعید فطر را تبریک عرض می کنم.
:)

ila27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من در مورد گوگل ادنز Google Adsense یک سری اطلاعات دارم ولی میخوام اطلاعاتمو کامل کنم با چند سوال
من در ایران زندگی میکنم ولی دوستی مطمئن در اکراین دارم . با چند سوال خواهشا جوابم رو بدید
1- اگر در ایران و با استفاده از یکی از هاست های ایرانی یه دامنه تو دات کام باز کنی از این نظر مشکلی نداره یا اینکه هاست هم باید از کشور غیر ایرانی باز کنم؟ مثلا از طریق این سایت میتونم یک دامنه باز کنم و مشکلی برام پیش نمیاد بعدا واسه ایجاد اکانت توی گوگل ادزنز(
کد:
http://www.akandesign.com/?la=fa&inp=web_form.aspx)
2- دوم اینکه محتوی سایت اگه شبیه بعضی از سایت ها باشه از اون نظر مشکلی نیست؟
3- بعد برای اینکه تعداد کلیک کننده ها زیاد بشه میتونیم با استفاده از نرم افزارهای تغییر آی پی اینکار رو انجام داد که گوگل شک نکنه که یک نفر این کار رو انجام میده؟ کلا برای اینکه تعداد کلیک کننده ها زیاد بشه و یه جوری باشه که با ترفند انجام بشه بهترین روش ممکن که گوگل نفهمه و شک نکنه چیه
البته من خیلی نمیخوام در آمد کن..روزی 50دلار هم کافیه..باید چیکار کنم؟
4- از نظر ایجاد اکانت و دریافت چک من هیچ مشکلی ندارم چون در اکراین دوستی مطمئن دارم که اون این کار رو برام میکنه..فقط سوالهای بالا رو جواب بدید؟
ممنون

بالا