• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اساتید محترم یه سوال:

گوگل با کپی پیست البته با ذکر منبع مشکل داره؟ برفرض همه مطالب سایت کپی و پیست باشه اما زیرش رفر بده به سورس اون مطلب!!

؟

لطفا اگر در این زمینه اطمینان دارید راهنمایی کنید. حدس و گمان رو خودم زدم قبلا!!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
اساتید محترم یه سوال:

گوگل با کپی پیست البته با ذکر منبع مشکل داره؟ برفرض همه مطالب سایت کپی و پیست باشه اما زیرش رفر بده به سورس اون مطلب!!

؟

لطفا اگر در این زمینه اطمینان دارید راهنمایی کنید. حدس و گمان رو خودم زدم قبلا!!
تو همین تایپیک جستجو کن
http://forum.persiantools.com/search.php?do=process&searchthreadid=8302

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من در مورد گوگل ادنز Google Adsense یک سری اطلاعات دارم ولی میخوام اطلاعاتمو کامل کنم با چند سوال
من در ایران زندگی میکنم ولی دوستی مطمئن در اکراین دارم . با چند سوال خواهشا جوابم رو بدید
1- اگر در ایران و با استفاده از یکی از هاست های ایرانی یه دامنه تو دات کام باز کنی از این نظر مشکلی نداره یا اینکه هاست هم باید از کشور غیر ایرانی باز کنم؟ مثلا از طریق این سایت میتونم یک دامنه باز کنم و مشکلی برام پیش نمیاد بعدا واسه ایجاد اکانت توی گوگل ادزنز(
کد:
http://www.akandesign.com/?la=fa&inp=web_form.aspx)
2- دوم اینکه محتوی سایت اگه شبیه بعضی از سایت ها باشه از اون نظر مشکلی نیست؟
3- بعد برای اینکه تعداد کلیک کننده ها زیاد بشه میتونیم با استفاده از نرم افزارهای تغییر آی پی اینکار رو انجام داد که گوگل شک نکنه که یک نفر این کار رو انجام میده؟ کلا برای اینکه تعداد کلیک کننده ها زیاد بشه و یه جوری باشه که با ترفند انجام بشه بهترین روش ممکن که گوگل نفهمه و شک نکنه چیه
البته من خیلی نمیخوام در آمد کن..روزی 50دلار هم کافیه..باید چیکار کنم؟
4- از نظر ایجاد اکانت و دریافت چک من هیچ مشکلی ندارم چون در اکراین دوستی مطمئن دارم که اون این کار رو برام میکنه..فقط سوالهای بالا رو جواب بدید؟
ممنون
1 - هاست رو میتونی از ایران هم بخری .
2 - اگه مشکل کپی رایت نداشته باشی ؛ گوگل گیر نمیده .
3 - به محض اینکه فکر کلیک به سرت بزنه ! اکانتت ساسپند میشه . ( میتونی امتحان کنی )
4 - بیشتر شبیه درددل بود تا سوال :)

ila27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوگل با کپی کردن عکس و خبر از سایت های معتبر مثل اشتویتد پرس و یاهو غیره مشکلی داره و میبنده؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
باید ببینید قوانین سایت های مرجع چطوره !
مثلا اگه نوشته کپی کردن با ذکر منبع مجازه میتونی کپی کنی و منبعو ذکر کنی !

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
باید ببینید قوانین سایت های مرجع چطوره !
مثلا اگه نوشته کپی کردن با ذکر منبع مجازه میتونی کپی کنی و منبعو ذکر کنی !
ممنون از حمید عزیز!

البته من قبلا تمام صفحات رو خوندم. و سوال من یکم تخصصی تر بود که داوود جان لطف کردن و جواب دادن!!

حالا داوود عزیز همینطور که میدونی توی سایت های ایرانی که بری کاملا این جمله "کپی برداری با ذکر منبع مجاز است یا نیست" مشهوده!

اما من توی سایت های خارجی تاحالا چشمم نخورده! امکانش هست یه نمونه بزاری اینجا یا بگی بریم ببینم آدرس بدی؟ سایت خارجی منظورمه! آیا اونا هم جای مشخص و شکل مشخصی دارن و راحت میشه این جمله رو دید یا نه؟

حالا یه سوال دیگه: خودت با توجه به گشت و گذاری که در سایت های خارجی داشتی فکر میکنی چند درصدشون کلا حتی با ذکر منبع هم اجازه کپی برداری ندن؟

یه چیزی هم که همیشه برام سوال بوده و معمولا وقتی مطرح میشه کسی تمایلی به جواب دادن به اون نداره رو من میپرسم حالا بلکه فرجی بشه و کسی یه جواب مشخصی بده به این سوال!!

سوال: من تمام تاپیک ها در مورد گوگل ادسنس و همه صفحاتش رو خوندم! از یه طرف درآمد های نجومی رو دوستان حرفشو زدن که فک آدم میفته! از طرفی دیگه هم بعضی ها گفتن خیلی سخته و زیاد نمیتونی درآمد داشته باشی و اینا...

حالا منه نوعی که با هزار امید و برنامه و اینا میخوام وارد این مقوله بشم چجوری بدونم که با صرف چه مقدار وقت و هزینه و نیرو چقدر میتونم درآمد داشته باشم!!! یه حدود هم اگه کسی بتونه بگه ممنون میشم!!!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
منصور یک کلام
سایت باید زبان اصلی باشه
خارج کشور آدرس و مشخصات درست داشته باشی...
این یکی از چندین موارد بود

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از حمید عزیز!

البته من قبلا تمام صفحات رو خوندم. و سوال من یکم تخصصی تر بود که داوود جان لطف کردن و جواب دادن!!

حالا داوود عزیز همینطور که میدونی توی سایت های ایرانی که بری کاملا این جمله "کپی برداری با ذکر منبع مجاز است یا نیست" مشهوده!

اما من توی سایت های خارجی تاحالا چشمم نخورده! امکانش هست یه نمونه بزاری اینجا یا بگی بریم ببینم آدرس بدی؟ سایت خارجی منظورمه! آیا اونا هم جای مشخص و شکل مشخصی دارن و راحت میشه این جمله رو دید یا نه؟

حالا یه سوال دیگه: خودت با توجه به گشت و گذاری که در سایت های خارجی داشتی فکر میکنی چند درصدشون کلا حتی با ذکر منبع هم اجازه کپی برداری ندن؟

یه چیزی هم که همیشه برام سوال بوده و معمولا وقتی مطرح میشه کسی تمایلی به جواب دادن به اون نداره رو من میپرسم حالا بلکه فرجی بشه و کسی یه جواب مشخصی بده به این سوال!!

سوال: من تمام تاپیک ها در مورد گوگل ادسنس و همه صفحاتش رو خوندم! از یه طرف درآمد های نجومی رو دوستان حرفشو زدن که فک آدم میفته! از طرفی دیگه هم بعضی ها گفتن خیلی سخته و زیاد نمیتونی درآمد داشته باشی و اینا...

حالا منه نوعی که با هزار امید و برنامه و اینا میخوام وارد این مقوله بشم چجوری بدونم که با صرف چه مقدار وقت و هزینه و نیرو چقدر میتونم درآمد داشته باشم!!! یه حدود هم اگه کسی بتونه بگه ممنون میشم!!!
من بو میکشم و میفهمم در چه سطحی طرف کار میکنه و چقدر حرفه ای هست
پس از من میشنوی دنبال آدسنز نرو شما
بدرد شما نمیخوره
از ما گفتن بود

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ممنون از دوستان!!

حمید جان مارو دست کم گرفتیها! من اطلاعاتم از گوگل ادسنس بالاس! اونوخ شما میای میگی باید زبان اصلی باشه و آدرس خارج بدی :D

همه این ها رو میدونم. من رشته ام مترجمی هست و مشکل زبان ندارم. من از وبلاگ تفریحی فارسی که داشتم بعد از گذشت 3ماه از تاسیسش درآمدم به ماهی 600 هزار تومن رسید! پس توانایی این رو دارم که مخاطب جذب کنم. نمیدونم اطلاع دارید یا نه اما وبلاگ سوپر قیامت اولین وبلاگی بود که جزو 100 سایت برتر آلکسا رفت...

اینا رو گفتم که فکر نکنید بدون هیچ توانایی و اطلاعی میخوام وارد ادسنس بشم.

من خیلی سخت گیرم و اعتقاد دارم یه کاری رو باید با آگاهی کامل استارت زد....

فقط چند سوال برام پیش اومده که وقتی جواب دقیقشو بگیرم تصمیم نهایی هم میگیرم.

من قصدم اینه که توی بلاگر یه وبلاگ با موضوع پزشکی بزنم. دلیل اینکه سایت نمیزنم اینه که فعلا توانایی مالی رو ندارم خرج سایت کنم و اینکه اصلا کار با سایت بلد نیستم و بلاگر هم زودتر و بهتر توی گوگل ایندکس میشه!

الان سوالی که در ذهنمه اینه که آیا موضوعی که انتخاب کردم مناسب کاره من هست یا نه!

و اینکه من شدیدا اهل کپی پیست هستم(میدونم همه شما بدتون میاد از این کار اما اینم روش منه) و نه وقتشو دارم مطلب های بکر بزارم و نه مغزم دیگه میکشه اونقد به این مسئله فکر کنم.

دوستان به این سوال من جواب بدید حتما:

اینکه میگن مطلب نباید کپی پیست باشه یعنی میخوام بدونم چجوری باید باشه؟ منظور اینه که باید خودمون مطلب از خودمون بنویسیم؟
ببینم مثلا اگه ما سه تا مقاله رو درباره یک موضوع از 3 سایت مختلف برداریم و از هرکدوم یک قسمت جدا کنیم و اینا رو یکی کنیم بزاریم توی سایت! آیا این هم قانون کپی رایت رو شامل میشه؟

-----------

من بازم حرف داشتم اما نمیخوام بیش از این وقتتونو بگیرم.... ممنون

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
مشکلی نیست به شرطی که Copy Right رو رعایت کنی !
ضمنا با بلاگر کار کن و یه دومین ۱۰ دلاری هم روش سوار کن . میشه وب سایت ! دیگه چی میخوای ؟ :دی

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
مشکلی نیست به شرطی که Copy Right رو رعایت کنی !
ضمنا با بلاگر کار کن و یه دومین ۱۰ دلاری هم روش سوار کن . میشه وب سایت ! دیگه چی میخوای ؟ :دی
ممنون داود جان.. پیشنهاد خوبی بود. اتفاقا یه دامین هم دارم.

اما یکی از سوالات من رو یادت رفت جواب بدی:

همینطور که میدونی توی سایت های ایرانی که بری کاملا این جمله "کپی برداری با ذکر منبع مجاز است یا نیست" مشهوده!

سایت های ایرانی اکثرا با ذکر منبع اجازه کپی میدن. اما میخوان بدونم سایت های خارجی هم اینجوری اجازه میدن یا سخت میگیرن؟

PersianSoldier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بنده مشکلی دارم و نیازمند راهنمایی شما عزیزان هستم.
حدود 6 ماه پیش یک اکانت در گوگل ادسنس باز کردم و از تبلیغات ان در یکی از سایت های انگلیسی خود استفاده نمودم. برای نام و آدرس دریافت کننده چک از نام و آدرس یکی از فامیل های خود در امارات (دبی) بهره بردم. البته صندوق پستی وی را درج نمودم نه آدرس دقیق.
متاسفانه با وجود اینکه دو بار درخواست ارسال پین کد را کردم اما هیچ کدام را فامیلمان دریافت ننموده است و همانطور که میدانید بعد از 4 ماه سیستم ادسنس آگهی های خود را در سایتم متوقف کرد.
بار دیگر حدود 1.5 ماه پیش مجددا اقدام به ایجاد اکانت دیگری کردم. اینبار آدرس یکی از اقوام را در شهر خورفکان امارات را دادم اما باز هم همان داستان.

آیا تاکنون شما نیز چنین مشکلی داشته اید؟
آیا کسی از آدرس امارات استفاده کرده است؟
پیشنهاد شما چیست؟ چه روشی را برای دریافت پین کد پیشنهاد می کنید؟
آیا اگر از حساب بانکی در آمریکا برای دریافت وجه استفاده کنم نیازی به پین کد نیست؟
آیا حساب های بانکی که شرکتهایی در ایران ارائه می کنند معتبر هستند و پس از مدتی بلوکه نمی شوند؟

بسیار ممنون خواهم شد اگر دوستان در این زمینه راهنمایی نمایند.
پیشاپیش عید سعید فطر را تبریک عرض می کنم.
:)

یکی از دوستان کمک کند
ممنون

naeimm

Registered User
لایک‌ها
3
چند تا سوال ساده و پیش پا افتاده ...

۱. یکی توضیح میده این channel چیه...کلا چطوری باهاش کار کنم خوبه
312jtp0.gif
...

۲.من مثلا آدرس سایت رو بدم به یکی که مثلا تو امریکاست که روش کلیک کنه تا چند تا کلیک مثلا مشکلی نیست؟؟؟
157fs409479.gif

۳. این Invalid click کی مشخص میشه؟؟ مثلا الان ۱۰۰$ تو حساب من باشه یعنی این ۱۰۰ $ invalid click هاش حساب شده یا آخر سر حساب میشه
2hp58ah.gif
....

پیشاپیش مرسی.http://************/files/9c3scivvcyy3er2pufpi.gif

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
1 - هاست رو میتونی از ایران هم بخری .
2 - اگه مشکل کپی رایت نداشته باشی ؛ گوگل گیر نمیده .
3 - به محض اینکه فکر کلیک به سرت بزنه ! اکانتت ساسپند میشه . ( میتونی امتحان کنی )
4 - بیشتر شبیه درددل بود تا سوال :)

گوگل از کجا می فهمه که شما مثلا از بین 10 تا کلیک یکیشو خودت زدی ؟

مگه رو کامپیوتره صاحب اکانت cookie می زاره ؟

naeimm

Registered User
لایک‌ها
3
چند تا سوال ساده و پیش پا افتاده ...

۱. یکی توضیح میده این channel چیه...کلا چطوری باهاش کار کنم خوبه
312jtp0.gif
...

۲.من مثلا آدرس سایت رو بدم به یکی که مثلا تو امریکاست که روش کلیک کنه تا چند تا کلیک مثلا مشکلی نیست؟؟؟
157fs409479.gif

۳. این Invalid click کی مشخص میشه؟؟ مثلا الان ۱۰۰$ تو حساب من باشه یعنی این ۱۰۰ $ invalid click هاش حساب شده یا آخر سر حساب میشه
2hp58ah.gif
....

پیشاپیش مرسی.http://************/files/9c3scivvcyy3er2pufpi.gif

312jtp0.gif

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
من در این مدتی که کار کردم به یه تجربه خوب رسیدم؛ به هیچ وجه سعی نکنید گوگل رو گول بزنید. همین.

Last edited:
بالا