آقا یک سوال مهم اگه با نرم افزار آی پی هایدر برم و روی آگهی های سایت خودم کلیک کنم گوگل نمیفهمه ؟ آیا نرم افزاری هست که آی پی منو متعلق به آمریکا نشون بده ؟
خیرسلام
آقا سایتی شبیه این میتونه تبلیغ بگبره؟
ir-google.com
?
به نظر من همون 4 كلمه فارسي صفحه اول سايتتون رو هم انگليش كنيد تا ديگه هيچ حرف و حديثي باقي نمونه.منظورم محتواش نبود ساختار عملکردش بود چون از سرچ گوگل استفاده میکنه میتونه انگلیسی هم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه گوگل چقدر توی اکانت ادسنس به IP توجه میکنه که برای چه کشوریه؟ مثلا اگه آدرس اکانت من توی سوئد باشه ولی وی پی ان من از امریکا باشه مشکل ساز میشه ؟
با تشکر
در مورد این سوالتون من تا حالا مشکلی ندیدم, شاید یه جورایی بشه گفت IP آمریکا تو این زمینه استثناست
مثلا چندتا از دوستان آدرس انگلستان و آلمان دادند اما IP آمریکا استفاده میکنند هیچ مشکلی هم نداشته.
اگر اسم سایتمو در سایتهای قانونی از نظر گوگل مثلا یوتیوب روی ویدئو ها مطرح کنم و از اونجا روی سایتم کلیک کنند اشکالی داره ؟
من یه اکانت با اسم و آدرس معتبر تو یه کشور اروپایی گرفتم, می خواستم ببینم اگه با IP ایران لاگین کنم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
البته خودم تقریبا 1 سال پیش یه اکانت از انگلیس داشتم که همیشه با IP ایران میرفتم توش و هیچ مشکلی نداشت و چک هم براش صادر شد. حالا می خواستم ببینم هنوز همونطوریه یا الان گیر میدن؟
بله مشکل دارید!من یه اکانت با اسم و آدرس معتبر تو یه کشور اروپایی گرفتم, می خواستم ببینم اگه با IP ایران لاگین کنم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
البته خودم تقریبا 1 سال پیش یه اکانت از انگلیس داشتم که همیشه با IP ایران میرفتم توش و هیچ مشکلی نداشت و چک هم براش صادر شد. حالا می خواستم ببینم هنوز همونطوریه یا الان گیر میدن؟
تا جایی که من میدونم IP ایران اگه بره بلوک میکنه حساب رو! حالا نمیدونم مال شما چجوری بوده
خوب برای مخفی کردن IP ایران چه راهی را پیشنهاد می کنید؟ IP Hider ؟ Proxy ؟ *** ؟بله مشکل دارید!
*** فکر کنم از هر چی در حال حاضر بهتره...خوب برای مخفی کردن IP ایران چه راهی را پیشنهاد می کنید؟ IP Hider ؟ Proxy ؟ *** ؟
سلام يك مشكلي توي پنل ادسنس برام پيش اومده قبلا اكانت رو hold كرده بودم ، امروز تنظيم كردم از holad دربياد . تنظيمات انجام شد اما بازم وقتي وارد پنل ميشم اخطار ميده كه اكانت شما hold است اگر ميخواين پرداخت انجام بشه كنسلش كنين. موجوديم به صد دلار رسيده
Your payments are currently on hold. Action is required to release payment. More details.
حالا نميدونم مشكل چيه شايدم به خاطر tax هست كه توي بخش payment history هم اخطار داده يه گزينه توي action request زده كه tax رو وارد كنيد اما من كشور رو امارات زدم. پين رو هم ثبت كردم فعال شد مگه براي امارات بايد tax وارد كنيم ؟!
How payments work
AdSense payments are made on a monthly schedule. If your account balance reaches $100.00 in any month, we'll send your payment before the end of the following month, provided there are no holds on your account. For example, if your account balance reaches the payment threshold during November, we'll send you a payment at the end of December. Learn more...
IMPORTANT: Your payments are currently on hold. Action is required to release payment.
Click the Required Action(s) below for information on resolving your hold. Changes made to these settings after the 15th of the month may apply to either the current or next payment cycle.
Required Action
Please submit your tax information
لطفا راهنمائيم كنيد كه چيكار كنم و مشكل چيه
ممنون