• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

nazaninda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یک سوال مهم اگه با نرم افزار آی پی هایدر برم و روی آگهی های سایت خودم کلیک کنم گوگل نمیفهمه ؟ آیا نرم افزاری هست که آی پی منو متعلق به آمریکا نشون بده ؟ baraye google adsence ?

nazaninda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یک سوال مهم اگه با نرم افزار آی پی هایدر برم و روی آگهی های سایت خودم کلیک کنم گوگل نمیفهمه ؟ آیا نرم افزاری هست که آی پی منو متعلق به آمریکا نشون بده ؟

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
آقا یک سوال مهم اگه با نرم افزار آی پی هایدر برم و روی آگهی های سایت خودم کلیک کنم گوگل نمیفهمه ؟ آیا نرم افزاری هست که آی پی منو متعلق به آمریکا نشون بده ؟

تقلب هیج وقت جواب نداده و جواب هم نخواهید گرفت
گوگل باهوش تر از این حرف هاست که حتی فکرشو بکنیم
پس سعی کنیم صادقانه با گوگل کار کنیم که در آینده مشکلی واسمون پیش نیاد

30gar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا سایتی شبیه این میتونه تبلیغ بگبره؟
igoogle.com
?

Last edited:

30gar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورم محتواش نبود ساختار عملکردش بود چون از سرچ گوگل استفاده میکنه میتونه انگلیسی هم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
منظورم محتواش نبود ساختار عملکردش بود چون از سرچ گوگل استفاده میکنه میتونه انگلیسی هم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من همون 4 كلمه فارسي صفحه اول سايتتون رو هم انگليش كنيد تا ديگه هيچ حرف و حديثي باقي نمونه.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
من یه وبلاگ رو بلاگر دارم و اون موقع هم که اینو ایجاد کردم کشور ایران انتخاب شده بود. حالا با توجه به اینکه بلاگر سرویس گوگل هست اگه روش با یه اکانت دیگه از ادسنس (با کشور دیگه) استفاده کنم با مشکل مواجه نمیشم؟ مثلا بگه این وبلاگ از آی پی ایران آپدیت میشه و کشور هم که ایران هست و ..... یا اینکه اصلا بیخیال بلاگر بشم؟

یه سوال دیگه اینکه گوگل چقدر توی اکانت ادسنس به IP توجه میکنه که برای چه کشوریه؟ مثلا اگه آدرس اکانت من توی سوئد باشه ولی وی پی ان من از امریکا باشه مشکل ساز میشه ؟

با تشکر

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
یه سوال دیگه اینکه گوگل چقدر توی اکانت ادسنس به IP توجه میکنه که برای چه کشوریه؟ مثلا اگه آدرس اکانت من توی سوئد باشه ولی وی پی ان من از امریکا باشه مشکل ساز میشه ؟

با تشکر

در مورد این سوالتون من تا حالا مشکلی ندیدم, شاید یه جورایی بشه گفت IP آمریکا تو این زمینه استثناست :D
مثلا چندتا از دوستان آدرس انگلستان و آلمان دادند اما IP آمریکا استفاده میکنند هیچ مشکلی هم نداشته.

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
در مورد این سوالتون من تا حالا مشکلی ندیدم, شاید یه جورایی بشه گفت IP آمریکا تو این زمینه استثناست :D
مثلا چندتا از دوستان آدرس انگلستان و آلمان دادند اما IP آمریکا استفاده میکنند هیچ مشکلی هم نداشته.

فقت ip آمريکا نيست ! من اکانت مجارستان دارم فقط ip آلمان رفتم توش
اکانت المان هم دارم فقط ip مجارستان رفتم توش !
کار هم مينکنن مسه بنز !
چند بار هم دبی بودم لاگين کردم !

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
چرا بعضی اوقات گوگل تبلیغی که نشون میده از نوع تبلیغ عمومی است(بی ارزش ها)
درحال که محتویات اون صفحه کاملا زیاد وبازدید کننده هم ای پیش اروپایی وامریکایی است
چرا اینطوری میشه؟

amozesha

Registered User
لایک‌ها
2
چه علتی وجود داره اگهی هایی که نشان میده گوگل مرتبط نیست قبلا مرتبط میومد الان دیگه همش بی ربط است وبیشتر شبیه هم است
برای کسی اینطوری شده
چی باید کرد؟

Decent

Registered User
لایک‌ها
1

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
من یه اکانت با اسم و آدرس معتبر تو یه کشور اروپایی گرفتم, می خواستم ببینم اگه با IP ایران لاگین کنم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

البته خودم تقریبا 1 سال پیش یه اکانت از انگلیس داشتم که همیشه با IP ایران میرفتم توش و هیچ مشکلی نداشت و چک هم براش صادر شد. حالا می خواستم ببینم هنوز همونطوریه یا الان گیر میدن؟

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
من یه اکانت با اسم و آدرس معتبر تو یه کشور اروپایی گرفتم, می خواستم ببینم اگه با IP ایران لاگین کنم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

البته خودم تقریبا 1 سال پیش یه اکانت از انگلیس داشتم که همیشه با IP ایران میرفتم توش و هیچ مشکلی نداشت و چک هم براش صادر شد. حالا می خواستم ببینم هنوز همونطوریه یا الان گیر میدن؟

تا جایی که من می‌دونم IP ایران اگه بره بلوک می‌کنه حساب رو! حالا نمی‌دونم مال شما چجوری بوده :f34r:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

بله مشکل دارید!

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
تا جایی که من می‌دونم IP ایران اگه بره بلوک می‌کنه حساب رو! حالا نمی‌دونم مال شما چجوری بوده
بله مشکل دارید!
خوب برای مخفی کردن IP ایران چه راهی را پیشنهاد می کنید؟ IP Hider ؟ Proxy ؟ *** ؟

pershian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام يك مشكلي توي پنل ادسنس برام پيش اومده قبلا اكانت رو hold كرده بودم ، امروز تنظيم كردم از holad دربياد . تنظيمات انجام شد اما بازم وقتي وارد پنل ميشم اخطار ميده كه اكانت شما hold است اگر ميخواين پرداخت انجام بشه كنسلش كنين. موجوديم به صد دلار رسيده
Your payments are currently on hold. Action is required to release payment. More details.

حالا نميدونم مشكل چيه شايدم به خاطر tax هست كه توي بخش payment history هم اخطار داده يه گزينه توي action request زده كه tax رو وارد كنيد اما من كشور رو امارات زدم. پين رو هم ثبت كردم فعال شد مگه براي امارات بايد tax وارد كنيم ؟!

How payments work
AdSense payments are made on a monthly schedule. If your account balance reaches $100.00 in any month, we'll send your payment before the end of the following month, provided there are no holds on your account. For example, if your account balance reaches the payment threshold during November, we'll send you a payment at the end of December. Learn more...
IMPORTANT: Your payments are currently on hold. Action is required to release payment.

Click the Required Action(s) below for information on resolving your hold. Changes made to these settings after the 15th of the month may apply to either the current or next payment cycle.

Required Action
Please submit your tax information

لطفا راهنمائيم كنيد كه چيكار كنم و مشكل چيه
ممنون

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
سلام يك مشكلي توي پنل ادسنس برام پيش اومده قبلا اكانت رو hold كرده بودم ، امروز تنظيم كردم از holad دربياد . تنظيمات انجام شد اما بازم وقتي وارد پنل ميشم اخطار ميده كه اكانت شما hold است اگر ميخواين پرداخت انجام بشه كنسلش كنين. موجوديم به صد دلار رسيده
Your payments are currently on hold. Action is required to release payment. More details.

حالا نميدونم مشكل چيه شايدم به خاطر tax هست كه توي بخش payment history هم اخطار داده يه گزينه توي action request زده كه tax رو وارد كنيد اما من كشور رو امارات زدم. پين رو هم ثبت كردم فعال شد مگه براي امارات بايد tax وارد كنيم ؟!

How payments work
AdSense payments are made on a monthly schedule. If your account balance reaches $100.00 in any month, we'll send your payment before the end of the following month, provided there are no holds on your account. For example, if your account balance reaches the payment threshold during November, we'll send you a payment at the end of December. Learn more...
IMPORTANT: Your payments are currently on hold. Action is required to release payment.

Click the Required Action(s) below for information on resolving your hold. Changes made to these settings after the 15th of the month may apply to either the current or next payment cycle.

Required Action
Please submit your tax information

لطفا راهنمائيم كنيد كه چيكار كنم و مشكل چيه
ممنون

اینا تو دیفالتشون مشخصات تکس میخوان. شما یه چیزی همینجوری بزن ببین چه جوابی میده. بعید میدونم بتونن کنترل کنن که درسته یا نه

بالا