• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

shd

Registered User
لایک‌ها
4
من یه اکانت ادسنس دارم که حدودا 3 ساله دارم باهاش کار میکنم - البته الان یه مدته کار نکردم و درآمدی هم ندارم - اکانت را به اسم یکی از فامیلها تو سوئیس باز کردم اونم پول را برام میاورد ایران ولی ایشون به دلایلی دیگه نمیتونه این کار رو برام بکنه... باید یکی دیگه را پیدا کنم ... یه آشنا تو انگلیس دارم قبول کرده که این کار را انجام بده ....

حالا سوال من اینه :
بهتره با این دوستم تو انگلیس یه اکانت جدید باز کنم یا اینکه همون اکانت رو تغییر آدرس بدم؟
قابل توجه :
1- اگه بخام یه اکانت جدید بسازم باید یه سایت جدید هم داشته باشم نه با سایت قبلی (در این مورد مشکلی ندارم)
2- اگه بخام تغییر آدرس بدم اونم از سوئیس به انگلیس ممکنه به دلایلی (نمیدونم چه دلیلی؟!) نشه و از اون بدتر دیگه از اون آدرس جدید تو انگلیس فکر نکنم بتونم واسه یه اکانت جدید استفاده کنم (؟!)
3- از طریق نرم افزار پوتی کار میکردم واسه لوگین کردن و آپی من سوئیس بود که هنوز هم کار میکنه حالا اگه بخام با همین آی پی وارد اکانت جدید بشم که آدرسش هم تو انگلیس هست مشکلی پیش نمیاد؟
4 - الان نمیدونم وضعیت دادن اکانت های ادسنس چطوره اون موقع که من اکانت گرفتم خیلی راحت گرفتم و تائید شدم با یه سایت درپیت!

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

Last edited by a moderator:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
من یه اکانت ادسنس دارم که حدودا 3 ساله دارم باهاش کار میکنم - البته الان یه مدته کار نکردم و درآمدی هم ندارم - اکانت را به اسم یکی از فامیلها تو سوئیس باز کردم اونم پول را برام میاورد ایران ولی ایشون به دلایلی دیگه نمیتونه این کار رو برام بکنه... باید یکی دیگه را پیدا کنم ... یه آشنا تو انگلیس دارم قبول کرده که این کار را انجام بده ....

حالا سوال من اینه :
بهتره با این دوستم تو انگلیس یه اکانت جدید باز کنم یا اینکه همون اکانت رو تغییر آدرس بدم؟
قابل توجه :
1- اگه بخام یه اکانت جدید بسازم باید یه سایت جدید هم داشته باشم نه با سایت قبلی (در این مورد مشکلی ندارم)
2- اگه بخام تغییر آدرس بدم اونم از سوئیس به انگلیس ممکنه به دلایلی (نمیدونم چه دلیلی؟!) نشه و از اون بدتر دیگه از اون آدرس جدید تو انگلیس فکر نکنم بتونم واسه یه اکانت جدید استفاده کنم (؟!)
3- از طریق نرم افزار پوتی کار میکردم واسه لوگین کردن و آپی من سوئیس بود که هنوز هم کار میکنه حالا اگه بخام با همین آی پی وارد اکانت جدید بشم که آدرسش هم تو انگلیس هست مشکلی پیش نمیاد؟
4 - الان نمیدونم وضعیت دادن اکانت های ادسنس چطوره اون موقع که من اکانت گرفتم خیلی راحت گرفتم و تائید شدم با یه سایت درپیت!

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
دلیلی نداشت فونت رو درشت کنی

1. با سایت قبلی نمیتونی اکانت جدید بسازی ریسک داره
2. به یه آدرس الکی انگلیس منتقل کن. اگه شد آدرس رو درست کن. چون فقط برای تغییر کشور نیاز به تایید گوگل داری
3. پیش میاد
4. زیاد عوض نشده

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

سلام دوست عزیز

خیلی خیلی معذرت بابت آف تایپیک ، میشه لینک دانلود این برنامه رو بهم بدی ؟ و اینکه تریال هستش یا..

ممنون .

shd

Registered User
لایک‌ها
4

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

imanbaraty

Registered User
لایک‌ها
136
بحث جالبی هست .... خیلی استفاده کردم
فقط ای کاش این تحریمها برداشته بشه . روشهای جدید درآمد زایی از گوگل قابل اجرا باشه
به نظرتون این تحریمها برداشته میشه ؟

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
در صورتی که روابط خوب بشه برداشته میشه ولی در حال حاضر که داره تیره و تیره تر و عواقبش دامن گیر وبمسترهای بیچاره شده

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
نه خیر برداشته نمیشه

سلام
کاملاً تایید میشه ، در پنج سال آینده به هیچ عنوان منتظر لغو تحریم ها نباشید. (البته بعد از اون هم نباشید ولی تا افق پنج ساله رو میشه تا حد مطمئن تری دید) :دی
موفق و پیروز باشید

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
آقا یک سوال مهم اگه با نرم افزار آی پی هایدر برم و روی آگهی های سایت خودم کلیک کنم گوگل نمیفهمه ؟ آیا نرم افزاری هست که آی پی منو متعلق به آمریکا نشون بده ؟

سلام
به فرض اینکه شما 100 تا آیپی آمریکایی اختصاصی هم داشته باشی. میخوای روزی ، ماهی چند تا کلیک بکنی روی تبلیغاتت و چقدر میشه؟ فوقش ماهی صد دلارم خودت کلیک کردی. اگه مشکلی پیش نیاد و ... میشه ماهی صد دلار.
چون با آی پی هایدر و آی پی های عمومی نمیشه زیاد از این کلکا زد برای همین میگم اختصاصی.

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از دوستانم در دوبی می خواد از این راه پول در بیاره. یه مرجع آموزشی ندارید بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

paradox1666

Registered User
لایک‌ها
3
اگر فقط قصد در آمد از طریق تبلیغات گوگل باشه چه نوع سایتهای و چه نوع محتوایی بهترین هستند.

منظور سایت جدید هست ... راهنمایی ... نکات کنکوری... ایده توپ... آموزش ... و هرچی که ما کمک کنه ..

دریغ نکنین....

cssdesign

Registered User
لایک‌ها
2
درود بر شما
من یک آشنایی تو آمریکا دارم، می خواهم گوگل ادسنس بگیرم، چه راه هایی رو باید انجام بدهم؟
آیا سایت های گالری عکس، در آمد خوبی دارند؟ (سایت انگلیسی هست اما دومین .ir هست)
مد و پوشاک چطور؟ (سایت کاملا انگلیسی هست)
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
گالری عکس که اصلا درآمد نداره و دنبالش نرو ،فقط وقتت تلف میشه.
ولی پوشاک رو نمیدونم باید امتحان کنی شاید خوب باشه،البته فکر میکنم خوب هم باشه و به نظرم درآمد خوبی رو بتونی از این سایت کسب کنی ،بهتره دامین دات آی آر نباشه تا بعدا به مشکل برنخوری(بعدا یعنی زمانی که درآمدت خیلی خوب شد ممکنه به دامینت گیر بدن)

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
ميگم حالا براي دريافت پورسانت اين مستر كارت رو چه جوري بايد رديف كنيم

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
سایتی در رابطه با طراحی ساختمان , مدیریت , و مد لباس های مد این چیزا هست. نظرتون چیه؟

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
گالری عکس که اصلا درآمد نداره و دنبالش نرو ،فقط وقتت تلف میشه.
ولی پوشاک رو نمیدونم باید امتحان کنی شاید خوب باشه،البته فکر میکنم خوب هم باشه و به نظرم درآمد خوبی رو بتونی از این سایت کسب کنی ،بهتره دامین دات آی آر نباشه تا بعدا به مشکل برنخوری(بعدا یعنی زمانی که درآمدت خیلی خوب شد ممکنه به دامینت گیر بدن)

در مورد گالری عکس به نظر من اینطورا هم نیست، الان سایت‌های عکس و Wallpaper هستند که درآمد نسبتا خوبی دارند. البته باید کاری که میخواین بکنید یه مقداری متفاوت از اونها باشه و صرف کپی برداری نباشه.

سایتی در رابطه با طراحی ساختمان , مدیریت , و مد لباس های مد این چیزا هست. نظرتون چیه؟

به نظر من هر چیزی می‌تونه درآمدزا باشه به شرطی که تو اون مورد پشتکار و علاقه + تخصص داشته باشی.

مد لباس و ... رو میتونید تو یه سایت بذارید و مطالب مربوط به مدیریت و طراحی ساختمان به نظر من سایت جدا در نظر بگیرید و به صورت نقاله بنویسید توش.

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
بله جدا جداست می خوایم بنویسیم

cssdesign

Registered User
لایک‌ها
2
اگر من یک سری کلمات کلیدی رو با سایز فونت 8pt و رنگی نزدیک به پس زمینه در سایت قرار بدم، آیا گوگل به عنوان تخلف محسوب می کنه؟

بالا