• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
اگر من یک سری کلمات کلیدی رو با سایز فونت 8pt و رنگی نزدیک به پس زمینه در سایت قرار بدم، آیا گوگل به عنوان تخلف محسوب می کنه؟

نوشتن متن به رنگ پس زمینه یکی از چیزهایی هست که گوگل دوست نداره و در رنکینکتون هم میتونه در دراز مدت تاثیر بد بزاره.

نظر من انجام ندین بهتره، البته شاید برای یک سایت با بازدید کم مشکل پیش نیاد اما بازم انجام ندین :D

شما به جای این کار میتونید همون Keyword هایی رو که میخواین در خود همون مطلب به صورت کد کیورد قرار بدید.

اگه اشتباه نکنم به این شکل هست
<meta name="keywords" content="test" />

mohrefilm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان برای ادسنس احتمالا گوگل به ثبت دامین و هاست گیر نمیده مثلا اگر ثبت دامین از ایران باشه گیر میده یا نه یا فقط براش اکانت ادسنس مهم هست

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان برای ادسنس احتمالا گوگل به ثبت دامین و هاست گیر نمیده مثلا اگر ثبت دامین از ایران باشه گیر میده یا نه یا فقط براش اکانت ادسنس مهم هست

نه کاری به اونا نداره, فقط باید اکانتتون درست باشه, به اینکه دامین و هاست از کجاست کاری نداشته تا به حال.

cssdesign

Registered User
لایک‌ها
2
من می تونم کلکی به گوگل بزنم و با هر موضوعی که دوست دارم، از گوگل تبلیغ بگیرم.
به نظر شما گوگل نسبت به کدوم موضوع (کلمات کلیدی را بفرمایید) پول بیشتری را پرداخت می کند؟

mohrefilm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان منو ببخشند که انقدر سوال بی خودی میکنم من اگر ادسنس از مالزی بگیرم ولی با آی پی آمریکا وارد بشم ایراد میگیره یا نه

cssdesign

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان منو ببخشند که انقدر سوال بی خودی میکنم من اگر ادسنس از مالزی بگیرم ولی با آی پی آمریکا وارد بشم ایراد میگیره یا نه
من ادسنس از آمریکا گرفتم، با ip انگلیس میرم، مشکلی ندارم

amir1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان کسی میدونه، چه طور میشه یک اکانت گوگل ادسنس + حساب بانکی مربوطه را بدون مراجعه به کشور حارچی افتتاح کرد؟ کسی اینکار رو اینجا میکنه؟
ممنون

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
میخواستم بدونم روی این وبلاگ میشه ادسنس گذاشت؟

http://58 00-xm dot blogspot dot com

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
چرا فکر میکنی نمیشه یا نمیتونی تو بلاگت ادسنس بذاری؟!

Last edited:

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
وبلاگ من نیست خواستم بدونم با قوانین ادسنس جوره یا نه واسه خرید

بنظر میاد برنامه هاش حق کپی رایت داره !!
طبق معمول بهترین کار اینه که آدرس وبلاگ رو به گوگل ارسال کنی و سئوال کنی که مشکلی برای قرار دادن تبلیغات در این وبلاگ وجود داره یا خیر
ولی اگه بشه تبلیغات گذاشت درآمد از هر کلیکش باید خیلی بالا باشه (تخصصی) و نون تو روغنه

cssdesign

Registered User
لایک‌ها
2
درود بر شما
بعد از 1 ماه، pin code من برای ADS گوگل رسید. اما الان یه پیامی می ده و میگه :
IMPORTANT: Your payments are currently on hold. Action is required to release payment.

Click the Required Action(s) below for information on resolving your hold. Changes made to these settings after the 15th of the month may apply to either the current or next payment cycle.
Required Action
Please verify your phone number
Please submit your tax information
Please select or verify a form of payment
لطفا راهنمایی بفرمایید که چی کار کنم.
با سپاس فراوان

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
درود بر شما
بعد از 1 ماه، pin code من برای ADS گوگل رسید. اما الان یه پیامی می ده و میگه :
IMPORTANT: Your payments are currently on hold. Action is required to release payment.

Click the Required Action(s) below for information on resolving your hold. Changes made to these settings after the 15th of the month may apply to either the current or next payment cycle.
Required Action
Please verify your phone number
Please submit your tax information
Please select or verify a form of payment
لطفا راهنمایی بفرمایید که چی کار کنم.
با سپاس فراوان

این Phone verify رو برای همه مناطق نمیخواد، مثلا من که از ترکیه گرفتم فقط آدرس رو ورفای میخواست.
اما برای Phone verify برو تو My account و Please verify your phone number رو بزن میری تو یه صفحه که باید شماره تلفن بدی، بعد بهت همون لحظه زنگ میزنه یه شماره 5 رقمی میده که باید وارد کنی تو Adsense و ورفای کنی.

Tax information هم یک سری اطلاعات و فرم ها تو خود ادسنس هست که باید پر کنی و تاییدشون کنی

form of payment هم نوع دریافت پول رو باید وارد کنی که به صورت چک میخوای یا واریز به حساب

این تنظیمات رو انجام بدی درست میشه....

Milad_ran

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان آیا گوگل ادسنس سایت وارز هم قبول میکنه/؟

drmiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
به تازگی ادسنس درست کردم. دو سیستم برای ادسنس نظرم رو جلب کرد:
1) ادسنس برای محتوا
Adsense for Contents
2) ادسنس برای دومین
Adsense for Domains

آیا کسی با دومیش کار کرده است؟ و در درازمدت میزان درآمد زایی کدام بهتر است؟ مورد اول یا دوم؟

موفق باشید

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
سلام.
به تازگی ادسنس درست کردم. دو سیستم برای ادسنس نظرم رو جلب کرد:
1) ادسنس برای محتوا
Adsense for Contents
2) ادسنس برای دومین
Adsense for Domains

آیا کسی با دومیش کار کرده است؟ و در درازمدت میزان درآمد زایی کدام بهتر است؟ مورد اول یا دوم؟

موفق باشید

بستگی به خودتون داره
در مورد تبلیغ برای دامین خوب باید دامینتون یه مقداری خاص باشه تا بازدید خود به خودی داشته باشه تا بتونه درآمدی براتون کسب کنه و یا به هر حال یه بازدیدی داشته باشه اما خوب در تبلیغ برای محتوا می تونه بهتر باشه چون بالاخره مطالب ایندکس میشن و اگر مطالبتون خوب باشه درآمد نسبت به محتوا بهتر هست.

یک مثال خاص میزنم براتون.

مثلا دامین TV.com قبل از اینکه سایتش راه بیفته روزانه 25 میلیون بازدید داشت چون دامینش خاص هست برای این خیلی خوب بوده مثلا تبلیغ دامین به فرض اما این تبلیغ دامین به نظرم تا زمانی خوبه که شما هیچ ایده و طرحی برای پیاده کردن روی اون دامین نداشته باشین.

drmiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگی به خودتون داره
در مورد تبلیغ برای دامین خوب باید دامینتون یه مقداری خاص باشه تا بازدید خود به خودی داشته باشه تا بتونه درآمدی براتون کسب کنه و یا به هر حال یه بازدیدی داشته باشه اما خوب در تبلیغ برای محتوا می تونه بهتر باشه چون بالاخره مطالب ایندکس میشن و اگر مطالبتون خوب باشه درآمد نسبت به محتوا بهتر هست.

یک مثال خاص میزنم براتون.

مثلا دامین TV.com قبل از اینکه سایتش راه بیفته روزانه 25 میلیون بازدید داشت چون دامینش خاص هست برای این خیلی خوب بوده مثلا تبلیغ دامین به فرض اما این تبلیغ دامین به نظرم تا زمانی خوبه که شما هیچ ایده و طرحی برای پیاده کردن روی اون دامین نداشته باشین.

ممنونم از راهنمایی مفیدتون.

ITstudio

Registered User
لایک‌ها
7
سلام و درود، می خواستم بدونم من اگه کی ورد هایی داخل سایتم بذارم که ربطی به موضوع و محتوای سایتم نداشته باشه و طبق اون تبلیغاتی با اون موضوع ها به نمایش در بیاد از نظر گوگل مشکل داره؟

بالا