• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
حالا منه نوعی که با هزار امید و برنامه و اینا میخوام وارد این مقوله بشم چجوری بدونم که با صرف چه مقدار وقت و هزینه و نیرو چقدر میتونم درآمد داشته باشم!!! یه حدود هم اگه کسی بتونه بگه ممنون میشم!!!
چجوری که نداره
صرف چه مقدار وقت : روزی یکی دو دقیقه
هزینه ( سرمایه شما ) : اصولا با یک وبلاگ بلاگفا و بدون هزینه
حدود در آمدت : روزی هزاران دلار
خوبه ؟ راحتی ؟

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
چجوری که نداره
صرف چه مقدار وقت : روزی یکی دو دقیقه
هزینه ( سرمایه شما ) : اصولا با یک وبلاگ بلاگفا و بدون هزینه
حدود در آمدت : روزی هزاران دلار
خوبه ؟ راحتی ؟
در مورد بند 2 ! بلاگفا که نه اما Blogspot مورد تاییده ادسنس هستش !
biggrinsmiley.gif

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان
بنده مشکلی دارم و نیازمند راهنمایی شما عزیزان هستم.
حدود 6 ماه پیش یک اکانت در گوگل ادسنس باز کردم و از تبلیغات ان در یکی از سایت های انگلیسی خود استفاده نمودم. برای نام و آدرس دریافت کننده چک از نام و آدرس یکی از فامیل های خود در امارات (دبی) بهره بردم. البته صندوق پستی وی را درج نمودم نه آدرس دقیق.
متاسفانه با وجود اینکه دو بار درخواست ارسال پین کد را کردم اما هیچ کدام را فامیلمان دریافت ننموده است و همانطور که میدانید بعد از 4 ماه سیستم ادسنس آگهی های خود را در سایتم متوقف کرد.
بار دیگر حدود 1.5 ماه پیش مجددا اقدام به ایجاد اکانت دیگری کردم. اینبار آدرس یکی از اقوام را در شهر خورفکان امارات را دادم اما باز هم همان داستان.

آیا تاکنون شما نیز چنین مشکلی داشته اید؟
آیا کسی از آدرس امارات استفاده کرده است؟
پیشنهاد شما چیست؟ چه روشی را برای دریافت پین کد پیشنهاد می کنید؟
آیا اگر از حساب بانکی در آمریکا برای دریافت وجه استفاده کنم نیازی به پین کد نیست؟
آیا حساب های بانکی که شرکتهایی در ایران ارائه می کنند معتبر هستند و پس از مدتی بلوکه نمی شوند؟

بسیار ممنون خواهم شد اگر دوستان در این زمینه راهنمایی نمایند.
پیشاپیش عید سعید فطر را تبریک عرض می کنم.
:)

سلام
اتفاقآ من همین الان ثبت نام کردم
آدرس دبی هم دادم
ولی خیلی مسخرست ادرس دادنش
فرم کامل نیست
اسم عربها هم ماشالله 1 کیلومتره
اسم پدریزگشون هم باید بنویسی!:D

imanLavasani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
انقدر از گوگل پول گرفت فکر کنم گوگل ترورش کرد

soleimanian

Registered User
لایک‌ها
2
شکی نسشت که بهترین تو دنیاس وب هستش
اما چه فایده که برای ما ایرانیا نیست

havzhen

Registered User
لایک‌ها
8
من میخام برای فروشگاه در گوگل تبلیغ کنم کسی میتونه بهم کمک کنه ؟ و اطلاعتی بهم بده ممنون میشم
چقدر هزینه بر میداره؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
شما بايد دنبال كسي باشيد كه تو كار گوگل ادوردز باشه ، ادسنس براي گرفتن تبليغ از گوگله .

pedal

Registered User
لایک‌ها
21
با سلام
امیدوارم مطلبی که عنوان می کنم خلاف مقررات PT نباشه
من بدنبال تغییر اکانت ادسنس خودم هستم که در انگلیس ثبت شده و چند ساله دارمش. اول این سوال رو بپرسم که آیا می تونم یک اکانت جدید با آدرس همون سایت قبلیم بسازم؟
دوم اینکه می خوام اکانت جدید رو با آدرس ترکیه بسازم. چون ترکیه EFT قبول می کنه و بعضی شرکتها با 140 تومن یک حساب بانکی اونجا باز می کنن.
می خواستم ببینم کسی هست که توی ترکیه کارای کانفرم و تایید اکانت رو انجام بده و هزینشو هم بگین.
ممنون

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
من بدنبال تغییر اکانت ادسنس خودم هستم که در انگلیس ثبت شده و چند ساله دارمش. اول این سوال رو بپرسم که آیا می تونم یک اکانت جدید با آدرس همون سایت قبلیم بسازم؟
شما اگر ادسنس مال خودتون هست میتونید همین پنل فعلیتون رو آدرسش رو فقط تغییر بدید بدون اینکه کار دیگه‌ای لازم باشه از جمله ثبت نام مجدد و ....

pedal

Registered User
لایک‌ها
21
حق با شماست
من هم می خوام اکانتم رو از انگلیس به آدرس ترکیه تغییر بدم. اما فکر کنم برای تایید آدرس جدید دوباره پین کد بفرستن.
به هر حال اگه کسی باشه که بتونه توی ترکیه این کار رو برام انجام بده، پول خوبی هم بهش میدم.
کار خاصی هم نیست فقط یک آدرس می خواد برای تایید پین کد و تلفن.

miniuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید من یک یه سوال داشتم اونم اینه که اگر من شخصی در خارج از کشور داشته باشم ولی اون شخص تو آمریکا نباشه مثلا دبی باشه ممکنه بتونم پولی که از Adsense یا Adbrite در میارم تو ایران بدست بیارم؟ چه طوری؟

منتظر راهنمایی ها هستم.

خیلی ممنون.

shd

Registered User
لایک‌ها
4
درود،
اگر بشه یه راهنمایی بکنید مشکلم حل بشه ممنون میشم.
من 3 سال هست که یه اکانت ادسنس دارم به نام یکی از اقوام تو سوئیس. و ایشون از طریق EFT پول دریافت میکنند و هر وقت میان ایران برام میارن ولی دیگه ایشون به دلایل شخصی خودش نمیخاد ادامه بده فکر کنم خیلی سرش شلوغه حالا مشکل من اینه که چکار میتونم بکنم. یه آشنایی دارم تو انگلیس باهاش صحبت کردم میگه مشکلی ندارم ولی بصورت چک من زیاد مطمئن نیستم که تو فرایند تغییر آدرس به مشکل بر نخورم چه راهی به من پیشنهاد میکنید؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
دیگه pin و اینها هم نمیفرسته

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
ببخشید من یک یه سوال داشتم اونم اینه که اگر من شخصی در خارج از کشور داشته باشم ولی اون شخص تو آمریکا نباشه مثلا دبی باشه ممکنه بتونم پولی که از Adsense یا Adbrite در میارم تو ایران بدست بیارم؟ چه طوری؟

منتظر راهنمایی ها هستم.

خیلی ممنون.
خب اون شخص براتون میگیره دیگه

shd

Registered User
لایک‌ها
4
مشکلی نداره میتونی عوض کنی
دیگه pin و اینها هم نمیفرسته

خب مثل اینکه خیلی سخت میگیرن. تو مقرراتش نوشته نباید قصد فروش اکانت را داشته باشید من نمیدونم چطور میخان بفهمن که وقتی آدرس و نام گیرنده چک عوض میشه معامله ای انجام نشده؟! و به همین دلیل شاید تماسی گرفته بشه و حساسیت هایی بوجود بیاد !؟!
دیگه اینکه من مجبورم نام صاحب حساب رو هم عوض کنم و همچنین آدرس رو و اونم نه تو همون کشور بلکه تغییر آدرس از یه کشور به کشور دیگه و چطور ممکنه که پین نفرسته و تماسی گرفته نشده و تایید نشده؟
کسی هست که تا حالا این کارو کرده باشه؟؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

خب مثل اینکه خیلی سخت میگیرن. تو مقرراتش نوشته نباید قصد فروش اکانت را داشته باشید من نمیدونم چطور میخان بفهمن که وقتی آدرس و نام گیرنده چک عوض میشه معامله ای انجام نشده؟! و به همین دلیل شاید تماسی گرفته بشه و حساسیت هایی بوجود بیاد !؟!
دیگه اینکه من مجبورم نام صاحب حساب رو هم عوض کنم و همچنین آدرس رو و اونم نه تو همون کشور بلکه تغییر آدرس از یه کشور به کشور دیگه و چطور ممکنه که پین نفرسته و تماسی گرفته نشده و تایید نشده؟
من انجام دادم ولی نه با هم. دونه دونه انجام دادم
شما اول آدرس رو عوض کن
بعدش روی hold بگذار که پولی نیاد
بعد از مثلا یک ماه دو ماه اسم رو عوض کن

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13

از یک کشور به یک کشور دیگه باید پولشون هم یکی باشه ، مثلا از اروپا به انگلیس یا امریکا نمی تونی انجام بدی، باید اکانت رو ببندی بد انجام بدی

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
آقا من اگه یه ادسنس داشته باشم و یه عده با سایت من لج کنن و رو تبلیغا کلیک کنن تکلیف چیه؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
سلام
آقا من اگه یه ادسنس داشته باشم و یه عده با سایت من لج کنن و رو تبلیغا کلیک کنن تکلیف چیه؟

این سوال برای منم مطرح بوده همیشه.

با توجه به آمار و کلیک ها اگر مورد مشکوکی دیدین باید گزارش Invalid Click بدین تا رسیدگی بشه !

بالا