• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
شما ميتوني نام دامنه ات رو به انگليسي عوض كني و از ريدايركت 301 براي دامنه آي آر استفاده كني و بعدش كه دامنه ات به كام يا هر چيزي غير از ir عوض كردي ميتوني بزاري
راه دیگه ای نداره؟چون الان رنک این دومین 3 هست و تو موضوع خودش واقعا تاپه؟

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
شما وقتي ريدايركت 301 ميكني بعد يه مدت تمام لينك هات تغيير ميكنه به جديده و هر كي هم به اون قديميه بياد ميفرسته به دامنه جديد
اينطوري نه بازديد كمتر ميشه و نه چيزي
بعد يه مدت هم همون رنك انتقال پيدا ميكنه به جديده

H@mid

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام دوستان عزیز
سوالم اینه که مشکلی داره ادرسی که میدم از استرالیا باشه ولی حساب بانکی از یه کشور (برای eft میگم حساب چون نمی خوام با چک کار کنم)دیگه مثل ترکیه
مشکل پیش میاد؟حساب به نما خودم نباشه مشکلیه ؟کسی تجربه ای داره؟(ببخشید اینجا مطرح می کنم تو سیستم های مالی مطرح کردم سوت و کور شد دوستان نبودند

Last edited:

behnam39999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوست من منظور از وارز چیست؟ و اینکه گفته میشود گوگل سایتهای وارز را قبول ندارد یعنی چه؟:cool:

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ، من فامیل خارج از ایران دارم اما نمیتونم ازشون بخوام برام حساب باز کنن. اخه یه جورایی سنشون بالاست و روم نمیشه. اما یه حساب غیر فعال تو دبی دوستم داره که الان ایران هست خودش. اگه مشخصات اون حساب رو که دارم وارد کنم و بعدا فعالش کنم، مشکلی پیش نمیاد؟
کسی تاحالا تو www.flixya.com عضو شده؟

IranNewMan

Registered User
لایک‌ها
69
آیا گوگل به اسکریپ نال شده سایت هم گیر می ده

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام یه چنل ادسنس دارم میخواستم بدونم این چنل رو روی هر سایتی میشه گذاشت یا موقع درست کردنش گفته میشه رو چه سایتی نصب میشه
میشه رو چند تا سایت گذاشت و اینکه گوگل نگاه میکنه از چه سایتی کلیک شده
آخه اسکریپتای فری دیدم که طرف ادسنسشو گذاشته روش تا اگه اونی که استفاده میکنه حالیش نبود و پاکش نکرد از ادسنس کسب درآمد کنه
ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

پ.ن چون احتمالا وقتی جواب میدین من سربازم:دی پیشاپیش مرسی:D

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام یه چنل ادسنس دارم میخواستم بدونم این چنل رو روی هر سایتی میشه گذاشت یا موقع درست کردنش گفته میشه رو چه سایتی نصب میشه
میشه رو چند تا سایت گذاشت و اینکه گوگل نگاه میکنه از چه سایتی کلیک شده
آخه اسکریپتای فری دیدم که طرف ادسنسشو گذاشته روش تا اگه اونی که استفاده میکنه حالیش نبود و پاکش نکرد از ادسنس کسب درآمد کنه
ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

پ.ن چون احتمالا وقتی جواب میدین من سربازم:دی پیشاپیش مرسی:D

سلام
آره روی همه سایت های قانونیت میتونی بزاری. تبلیغ بر اساس محتوای هر صفحه ، به صورت هماهنگ نشون داده میشه.
موفق باشی

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
بچه ها من اگه یه وبلاگ بزنم تو بلاگ اسپات و فقط برنامه های مجانی (FreeWare) رو معرفی کنم که مشکلی نداره؟
البته به انگلیسی ها
اونوقت هزینه های این ادسنس چقدر میشه حدودا فروشنده ها چند درصد پولو میگیرن؟ 30%؟ 90%؟ 120%؟ (LOL)
و به ازای هر 1000 کلیک چقدر میده؟ 10$ میشه؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
بچه ها من اگه یه وبلاگ بزنم تو بلاگ اسپات و فقط برنامه های مجانی (FreeWare) رو معرفی کنم که مشکلی نداره؟
البته به انگلیسی ها
اونوقت هزینه های این ادسنس چقدر میشه حدودا فروشنده ها چند درصد پولو میگیرن؟ 30%؟ 90%؟ 120%؟ (LOL)
و به ازای هر 1000 کلیک چقدر میده؟ 10$ میشه؟

سلام
نه مشکلی نداره
خب زمان ما اینطور بود که وقتی کسی روی تبلیغ کلیک میکرد پول میگرفتیم :دی
ولی هزار کلیک بسیار بیشتر از ده دلار میده ، ده دلار که میشه کلیکی یک سنت!!!
پیشنهاد میکنم اگه پتانسیل ریختن زیاد وزیتور در وبلاگ یا سایتتون رو دارین یه مدت تست کنید و نتیجه رو خودتون ببینید.
موفق باشید

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
برای استفاده از گوگل ادسنس چه موضوعاتی رو برای سایت پیشنهاد میکنید؟

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
چی میشد این گوگل ادسنس ایران رو هم ساپورت میکرد از دسته این شرکت های ایرانی راحت میشدیم
اگه ساپورت میکرد باعث می شد تا سیستم های دیگه بهتر کار کنند چون رقابت زیاد میشد برای و بهتر میشد

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
اگه ساپورت میکرد باعث می شد تا سیستم های دیگه بهتر کار کنند چون رقابت زیاد میشد برای و بهتر میشد

صد در صد همینطوره ، کسانی که نمیتونستن درست کار کنن از دور رقابت خارج میشدن.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
گوگل ادسنس با سايت هاي دانلود مشكلي نداره ؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام
اگه چیزهایی که برای دانلود قرار میدین مشکل قانونی نداشته باشن ، فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد :)
موفق باشید
ممنون ميمش جزييات بيشتري اگه مي دونيد در اختيارم بزاريد

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
ببين مثلا سايت سافت پديا خارجي كه ديده باشي نرم افزار هاي تريال و رايگان ميزاره و معرفي ميكنه و ادسنس ميزاره و مشكلي نداره
ولي اگه سايت دانلود برنامه و فيلم و اينا باشه كه لينك مستقيم دانلود يا راپيد شر توش باشه قبول نميكنه
با اصطلاح به اينا ميگن WAREZ و گوگل اصلا به اونها تبليغ نميده

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
ببين مثلا سايت سافت پديا خارجي كه ديده باشي نرم افزار هاي تريال و رايگان ميزاره و معرفي ميكنه و ادسنس ميزاره و مشكلي نداره
ولي اگه سايت دانلود برنامه و فيلم و اينا باشه كه لينك مستقيم دانلود يا راپيد شر توش باشه قبول نميكنه
با اصطلاح به اينا ميگن WAREZ و گوگل اصلا به اونها تبليغ نميده

اوكي گرفتم
سيستم كليكي خوب سراغ نداري كه بشه باهاش همكاري كرد و با سايت هاي وارز مشكلي نداشته باشه ؟

بالا