دوستان من 3 4 روزه فقط دارم این تاپیک رو می خونم اما چند سوال هنوز برام باقی مانده ؟
ادرس و *** من از مالزی یه ولی مستر کارت من از آذرباییجان صادر شده ؟
ایا مشکلی پیش میاد ؟
اون ویزا کارت آذربایجان رو منم دارم بدرد این کار نمی خوره. در ضمن حساب بانکی باید توی همون کشوری باشه که آدرس اکانت ادسنس هست. یعنی برای شما مالزی. می تونی از وسترن یونیون بگیری و توی مالزی خودت بری نقدش کنی. می تونی بصورت چک بگیری و باز توی مالزی یا یه کشور دیگه نقد کنی.
وسترن يونين عالي ترين رو هستش كه به لحظه ميتوني پولت رو بگيريعزیز من دوستی دارم که در مالزی برام پول حواله کنه . لطف میکنی بگی بهترین کار چیه که از گوگل پول دریافت کرد؟
این وسترن یونیون چه جوریاست ؟ مثله پیپل یاد حساب ورفای کنیم؟
شرمنده دیر جواب میدم .ممنون آقای شهبازی
نظرت در مورد دامنه co.uk چیه؟ ارزشش بیشتر از us. هست؟
اگه تاپیک رو خونده بودی سوال اول رو نمیپرسیدی .دوستان از جواب هاتون صمیمانه تشکر می کنم .
وقتی این تاپک رو زیرو رو میکردم از سوال های تکراری کلافه می شدم اما چند تا سوال برام پیش اومده که اگر تکراریه به بزرگیه خودتون ببخشید .
1) یک وب سایتی با آمار 1000 صفحه بازدید شده در روز ( بر فرض مینیموم هزینه کلیک برای موضوع ) حدودا چقدر درآمدشه در ماه ؟
2) آیا از وسترن که شنیدم DHL کار میکنه و... ایا به حساب های paypal یا کارت های اعتباری انتقال وجه میشه داد ؟
یا فقط یک سیستم آنلاین برای حواله و دریافت پوله ؟
از نظر فنی نباید فرقی بین تی ال دی ها باشه
شاید به خاطر اینکه توی ذهن کسی که یک بار میاد بیشتر بمونه
حسین جان شما ببین دومین هایی که میخوای بگیری تی ال دی
.CO باز نیست
شرمنده دیر جواب میدم .
در مورد .co.uk تجربه ای نداشتم ولی مسلما محبوبیت کمتری نسبت به .us باید داشته باشه .
یکی به داد من برسه! از هزاران رکعت نماز شب صوابش بیشتره.
یه اکانت گوگل ادسنس به هزار سختی از طریق یک دوست تو سوئیس باز کرده بودم 3 سال پیش و ازش درآمد داشتم ولی الان دوستم دیگه نمیتونه با من همکاری کنه. الان اکانتم فعاله ولی حساب بانکی دوستم غیر فعال و من نمیدونم از الان باید پول را چطوری بدست بیارم........... کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه اساتید سال نو مبارک
تقریبا همه پستهای اینجا رو از اول خوندم منتها خیلی از پستها قدیمی بودند و نمیدونم هنوز قوانین گوگل ادسنس مثل قبل هست یا نه ؟!
1. یکی از دوستان بنده ساکن کشور کویت است , نمیدونم گوگل ادسنس کویت را قبول داره برای باز کردن حساب ؟!
2. اگه از کویت برام حساب ادسنس باز کنند , من برای چک کردنش احتیاج به v , p , n کویت دارم ؟! فکر نکنم باشه
3. در حال حاضر گوگل از چه روشهایی برای انتقال پول استفاده میکنه و کدومش سریع تر هست ؟ چک که خیلی زمان میبره , paypal هم که میدونم واریز نمیکنه
4. اگه با v **p**n وارد اکانت گوگل ادسنس بشم , متوجه میشن ؟!
یه دنیا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.