• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
سلام.
من خارج از کشور زندگی می کنم. برای یکی از سایت هام که به زبان غیر فارسی بود اکانت AdSense باز کردم و گوگل هم تایید کرد. حالا می خوام ببینم این اکانت AdSense رو می تونم برای یک سایت فارسی استفاده کرد یا نه؟ گوگل با سایت فارسی مشکل داره یا مهم محل اقامت هست و نه زبان سایت؟ امکان داره اکانت رو ببنده؟
خیر ، گوگل زبان فارسی رو قبول نمی کنه حتی اگه ادمین سایت از خارج از ایران باشه.
یه پیغام خصوصی بهتون دادم. لطفا چکش کنید.

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
یه سوال جذاب :D

چه کسایی الان با این سیستم کار میکنند و متوسط درآمد ماهیانشون چقدره؟
خیلی ها دارن کار می کنند. ضمنا سایت شما اگه وارز باشه قبول نمی کنه.
اگه یه مقدار سایتت بازدیدکننده خوبی داشته باشه بالای 1 میلیون تومن ( که موضوع سایتتون هم خیلی مهمه)

behnammazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خیر ، گوگل زبان فارسی رو قبول نمی کنه حتی اگه ادمین سایت از خارج از ایران باشه.
یه پیغام خصوصی بهتون دادم. لطفا چکش کنید.

اگر نمیشه پس چرا سایتی مثل donbaleh از گوگل تبلیغ گذاشته؟ سایتش هم به زبان فارسی هست.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
فارسی رو قبول میکنه!
من قبلا باهاش کار کرده بودم تقریبا یکسال پیش بود البته از طریق یکی از دوستان چنل گرفته بودم، احتمالش هست که چنل طرف پریمیوم بوده باشه که این امکان رو به صورت اختصاصی به پرمیوم ها بدن که بتونید از این طریق تبلیغات رو در سایت های فارسی بذارید، شاید هم نه!بصورت 100 در صد نمیشه گفت که مشکلی پیش میاد یا خیر، با ساپورتشون از طریق حسابتون مکاتبه کن و این سئوال رو بپرس

behnammazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
فارسی رو قبول میکنه!
من قبلا باهاش کار کرده بودم تقریبا یکسال پیش بود البته از طریق یکی از دوستان چنل گرفته بودم، احتمالش هست که چنل طرف پریمیوم بوده باشه که این امکان رو به صورت اختصاصی به پرمیوم ها بدن که بتونید از این طریق تبلیغات رو در سایت های فارسی بذارید، شاید هم نه!بصورت 100 در صد نمیشه گفت که مشکلی پیش میاد یا خیر، با ساپورتشون از طریق حسابتون مکاتبه کن و این سئوال رو بپرس

لینک ساپرتش کجاست ؟ نتونستم پیدا کنم.

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
راستش یکسال و اندی پیش بود
الان خاطرم نیست کجاش بوده!

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
يك سوال دارم ايا كسي مي داند مثلا هر نوع سايت انگليسي مثلا پزشكي و غيره حداقل كليك ان چند و حداكثر چنده منظور م چند دلاره
در ضمن يك سوال ديگه سايتي كه ما مي زنيم به زبان انگليسي ايا بايد حتما تمام موراد را خودمان بنويسيم و اگر از سايت هاي ديگر كپي كنيم چه طور مي شود و ايا مثلا ما يك كتاب بخريم به زبان انگليسي و بعد ان را بگذاريم در اينترنت ايا از دست ما شكايت مي كند اون نويسنده حتي اگر فردي در ايران باشد .
ايا براي باز كردن حساب بايد حتما كسي را در خارج از كشور داشت و فرق نمي كند چه كشوري باشد فقط بايد خارج از ايران باشد .
در اخر وقتي تمام كارها درست شد براي ورود به حساب گوگل ادسنس يا ادوردز بايد حتما با وي پي ان برويم يا نه با اي پي ايران هم مي شود و در اخر وي پي ان بايد اي پي ثابت باشد درسته اگر مثلا وي پي ان خود را تغيير بديم مشكلي كه پيش نمي ايد
تشكر مي كنم كسي جواب سوالات من را بدهد چون واقعا در اين زمينه اطلاعاتم كمه

ارزش کلیکیش بالاست ولی دقیق نمیشه گفت هر تگی چه قدر ارزش داره
شما بین 50 سنت تا 70 دلار روش حساب کن
باید خودتان بنویسید یا اگر ترجمه هم میکنید بایستی از منبع اون اجازه گرفته باشید
بله باید وی پی ان استفاده کنید و ثابت باشه
سعی کن این تاپیک رو مطالعه کنی تا مشکلی در آینده برات پیش نیاد

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
عرضم خدمت شما که بستگی به کیفیت ترافیکت داره...

تبلیع کننده تو گوگل goal تعریف می کنه یعنی هدف... می تونه مثلا ثبت ایمیل یا یه خرید باشه...

گوگل میاد چک می کنه از هر 100 تا بازدید کننده که شما فرستادی چندتا goal به سر انجام رسیده هر چی بالاتر باشه تعداد goal ها پول بیشتری برای کلیک ها تو جیب شما می ریزه و بلعکس

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
اين بخش چرا اينجوريه ؟ من ميخواستم تاپيك باز كنم نشد

اما بهرحال اينو ميخواستم بگم كه ديگه بيخيال گوگل بشيد ! گفته عمرا به ايرانيها !! تبليغ ندم :(
من واقعا براش متاسفم ! خيلي كارش نامرديه

اينو بخونيد :
Google, an 'Unrespectful Company
What Does a Developer Evangelist Do?

دوست من به هر منبعی که نباید اعتماد کنی .
اول مطمئن شو بعد بیا قضیه رو مطرح کن عزیزم .

این سایت الکساش رو 4 میلیونه بعد اومدی لینک دادی که برید اینجارو ببینید ؟

حالا بذار من یه لینک بدم شما برید اینجارو ببینید .
پ
خدمات Google در ایران - وبلاگ رسمی Google به زبان فارسی

لینک وبلاگ رسمی گوگل برای ایرانیان .

اینو بخونید متوجه خواهید شد که گوگل چرا برخی موارد ایران رو تحریم میکنه

میبینید که نوشته مجبود به اطاعت از قوانین ایالات متحده است ولی برای ایرانیان احترام خاصی قائله .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان من حواسم نبود تاپیک نزدیک 240 صفحه است که جواب اون دوستمون رو دادم .

ولی خودمونیم زیر خاکی کشیدم بیرونا :D

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان من حواسم نبود تاپیک نزدیک 240 صفحه است که جواب اون دوستمون رو دادم .

ولی خودمونیم زیر خاکی کشیدم بیرونا :D

بله من کف کرده بودم که اینو از کجا کوت کردید !
گوگل با ما که مشکلی نداره
فقط با آی پی ایران مشکل داره شما ایرانی باشی خارج از ایران باشی مشکلی نیست

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
از بین دوستان کسی تو گوگل ادسنس فعالیت کرده و یا میکنه ؟

اگه هست بگه درآمدش چقدر باوده با چه نوع سایتی و چه قدر بازدید ؟

ممنون .

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
بچه های عزیز سلام من نشستم همه صفحات این تاپیک رو خوندم شاید باورتون نشه اما پدرمم در اومد 2 روزه دارم میخونم اما جواب سوالامو درست هنوز نگرفتم اگه میشه راهنماییم کنید عالیه.
1.من اول خواستم یک دامین بخرم بعد دیدم 20 تومن میدم اگه ادسنس قبول نکنه یا زودی اکانتمو ببنده بدجوری میسوزم حالا تو فکر اینم که اول از یک دامین مجانی هاست بگیرم بعد که حرفه ای تر شدم برم رو هاست پولی حالا تو این صفحات خوندم که آدرس هایی مثل www.esmsite.webung.com قبول نمیشه.آیا درسته یا نه؟ من میتونم از این هاست ها استفاده کنم و شروع کنم روش کار کنم؟

2.اگه اکانتم بسته بشه فقط دامین میره تو بلک لیست؟ یا آدرس خارج کشور هم میره؟ یعنی اگه بخوام دوباره ثبت نام کنم میتونم با همون اسم و آدرس قبلی ثبت نام کنم و فقط دامینم رو عوض کنم؟

3.بهترین روش جمع آوری مطالب به نظر شما چیه؟ من میخوام اکثر مطالب رو خودم بنویسم اما بعضی اوقات که دیگه نتونم انگلیسی بنویسم از کجاها بهتره مطالب جکه کنم که گوگل گیر نده نگه کپی رایت کردی؟

4.چک رو به نام خودم بزنم و بیاد ایران نقد میشه؟ جایی هست الان نقدش کنه؟

اگه این 4 تا سوال رو جواب بدین به تفکیک یک دنیا ممنون میشم

shd

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام. من یک اکانت ادسنس آماده دارم که با آدرس سوئیس ثبت شده ولی شخص صاحب آدرس دیگه اونجا نیست. هرکس بتونه آدرس و حساب سوئیس بده با هم کار میکنیم.

تماس : 09138376787

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
سلام
2 سایت انگلیسی زبان داریم که تازه راه اندازی شدن و جای پیشرفت زیادی دارن.
حالا ما میخوایم از ترافیک موجود بر روی سایت استفاده کنیم.
نظر بنده تبلیغات گوگل هست. کسی هست که بتونه پول رو نقد کنه و به دست ما برسونه؟!قبلا یکی 2 نفر بودن,یوزرشون متاسفانه یادم نیست.

ممنون

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
من یه سایت فارسی دارم با 30 هزار ip در روز. برادرم ترکیه هست. اگه برادرم برای این سرویس اقدام کنه
گوگل این سرویسو فعال می کنه ؟

mohammadsj

Registered User
لایک‌ها
36
سلام خدمت همه دوستان . من میخواستم بدونم مثلا اگه یک وبسایت واسه دانلود نرم افزار با زبان انگلیسی داشته باشم میتونم با ادسنس فعالیت کنم یا نه ؟
چون سایت DLBazar - free software download center که از ایران هم داره اداره میشه به ظاهر یک سایت دانلود نرم افزارهای رایگانه ولی برنامه های پولی هم داره و ادسنس هم داره !

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سلام خدمت همه دوستان . من میخواستم بدونم مثلا اگه یک وبسایت واسه دانلود نرم افزار با زبان انگلیسی داشته باشم میتونم با ادسنس فعالیت کنم یا نه ؟
چون سایت DLBazar - free software download center که از ایران هم داره اداره میشه به ظاهر یک سایت دانلود نرم افزارهای رایگانه ولی برنامه های پولی هم داره و ادسنس هم داره !

سایت دانلود اگر وارز باشه حتما بلاک میشه و بهتر اصلا روش سرمایه گذاریی نشه اما اگر سایت انگلیسی صرفا برای معرفی نرم افزار باشه و نه دانلود مشکلی نداره .

mohammadsj

Registered User
لایک‌ها
36
سایت دانلود اگر وارز باشه حتما بلاک میشه و بهتر اصلا روش سرمایه گذاریی نشه اما اگر سایت انگلیسی صرفا برای معرفی نرم افزار باشه و نه دانلود مشکلی نداره .
حالا که واسه سایت دانلود از گوگل ادسنس نمیشه استفاده کرد شما سرویسی مشابه و مطمئن مثل گوگل ادسنس سراع دارید که به کپی رایت گیر نده ؟؟

بالا