• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

mehdi.gpr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام به دوستان عزیز

وب سایت لاتینی داریم که کلا بخاطر راه اندازی گوگل ادسنز طراحی شده و البته فعلا چون تازه شروع بکار کردیم بازدید زیادی نداریم. ولی با توجه به اینکه سایت دیگه ای هم در حال طراحی هست قصد گسترش کار رو داریم.

میخواستم بدونم دوستانی که در حال حاضر از گوگل ادسنس استفاده میکنند آیا امکانش هست در این زمینه به ما کمک کنند. یعنی برای باز کردن حساب و نقد کردن. در کل میخوایم رو سایت اولمون شرایط درآمد روی گوکل ادسنس رو تست کنیم.

ممنون میشم چه از طریق پیغام خصوصی و چه در همین جا بفرمایید.

مرسی

Farhad-DDL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام،

من چند سوال دارم از اساتیت آشنا با Adsense که شاید مهم باشه و سوال بعضیها هم باشه. البته میدونم توی بعضی از این سوال هام حساسیت زیادی به خرج دادم، ولی معمولا برای هر کار جدیدی بهتره همه جوانبو در نظر گرفت و تحقیق کرد :)

1- من اگر یه اکانت با IP کانادا بسازم، و بعد از مدتی به هر دلیلی اون IP ثابت کانادارو از دست بدم، و مجبور به خرید یک IP جدید و البته باز از کانادا بشم، آیا گوگل به خاطر تغییر IP، اکانت مرا می بنده؟
2- اگر به اون ایمیلی که باهاش اکانت ادسنس را ساختم با IP ایران یا IP کشور دیگری وارد بشم ، این برای حساب ادسنس مشکلی ایجاد میکنه؟
3- من 2 تا سایت دارم یکی توی بلاگر و یکی به صورت شخصی، حالا اگر با IP ایران یا IP کشور دیگری توی بلاگر خودم که تبلیغات ادسنس را گذاشتم وارد بشم و اونو آپدیت کنم، برای اکانت ادسنس من خطری داره یا خیر؟
4- به عنوان اولین سایتی که به ادسنس معرفی میکنم که مهم هم هست، بهتره اول بلاگرو معرفی کنم یا دامین هاست شخصی خودمو؟
5- ادسنس براش مهمه سایت چقدر بازدید داشته باشه تا حساب مارو تایید کنه یا نه ؟ اینو واسه این می پرسم که اگر یه میزان مورد نظر مهم هست بعد از رسیدن به اون میزان درخواست بدم.
6- اسم و مشخصات فرد دریافت کننده چک، آیا اگر با نام فرد باز کننده حساب ادسنس تفاوت داشته باشه این مشکل سازه ؟

در آخر هم اگر کسی مشکل حساب بانکی یا آدرس خارج از کشور را داره، شاید بتونم کمکش کنم. (کانادا)

ممنون،
فرهاد

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
1- من اگر یه اکانت با IP کانادا بسازم، و بعد از مدتی به هر دلیلی اون IP ثابت کانادارو از دست بدم، و مجبور به خرید یک IP جدید و البته باز از کانادا بشم، آیا گوگل به خاطر تغییر IP، اکانت مرا می بنده؟
خیر

2- اگر به اون ایمیلی که باهاش اکانت ادسنس را ساختم با IP ایران یا IP کشور دیگری وارد بشم ، این برای حساب ادسنس مشکلی ایجاد میکنه؟
بله

3- من 2 تا سایت دارم یکی توی بلاگر و یکی به صورت شخصی، حالا اگر با IP ایران یا IP کشور دیگری توی بلاگر خودم که تبلیغات ادسنس را گذاشتم وارد بشم و اونو آپدیت کنم، برای اکانت ادسنس من خطری داره یا خیر؟
خیر

4- به عنوان اولین سایتی که به ادسنس معرفی میکنم که مهم هم هست، بهتره اول بلاگرو معرفی کنم یا دامین هاست شخصی خودمو؟
سایت شخصی بهتره

5- ادسنس براش مهمه سایت چقدر بازدید داشته باشه تا حساب مارو تایید کنه یا نه ؟ اینو واسه این می پرسم که اگر یه میزان مورد نظر مهم هست بعد از رسیدن به اون میزان درخواست بدم.
خیر اهمیتی نداره

6- اسم و مشخصات فرد دریافت کننده چک، آیا اگر با نام فرد باز کننده حساب ادسنس تفاوت داشته باشه این مشکل سازه ؟
بله دردسر میشه

Farhad-DDL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون احسان جان،

لطفا یک سوال دیگه دارم،

اگر زمان رجیستر اکانت IP من از USA باشه و مشخصات و آدرس شخص دریافت کننده چک توی کانادا باشه، آیا این مشکل سازه ؟ آخه IP USA پیدا کردن خیلی ساده تر از Canada IP هست و دایی بنده در کانادا هستن!
در باره گذینه 2 آیا مطمعن هستید؟ مظورم ورود به اون Gmail هستش که با آون آدرس Gmail باهاش اکانت ادسنس رو ایجاد کردم. ممکنه اگر از ایران ایمیل چک کنم اکانت ادسنس به خطر بیفته؟

در آخر آیا سرویس دهنده معتبری برای گرفتن ***-***** با Valid IP میتونید معرفی کنید که وسط کار دردسر ساز نشه ؟

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
اگر زمان رجیستر اکانت IP من از USA باشه و مشخصات و آدرس شخص دریافت کننده چک توی کانادا باشه، آیا این مشکل سازه ؟ آخه IP USA پیدا کردن خیلی ساده تر از Canada IP هست و دایی بنده در کانادا هستن!
نه مشکلی نیست

در باره گذینه 2 آیا مطمعن هستید؟ مظورم ورود به اون Gmail هستش که با آون آدرس Gmail باهاش اکانت ادسنس رو ایجاد کردم. ممکنه اگر از ایران ایمیل چک کنم اکانت ادسنس به خطر بیفته؟
بله

در آخر آیا سرویس دهنده معتبری برای گرفتن ***-***** با Valid IP میتونید معرفی کنید که وسط کار دردسر ساز نشه ؟

خیر متاسفانه بهترین راه اینه که یک VPS ویندوزی بگیرید و همیشه از طریق ریموت دسکتاپ کانکت بشید *** اصلا قابل اعتماد نیست .

lonodn

Registered User
لایک‌ها
247
سلام
اگه میشه یه خرده درباره این VPS توضیح بدین. منم یه وبسایت زدم و میخوام توش تبلیغات گوگل ادسنس رو بزنم و به خاطر نداشتن یه وی پی ان اختصاصی فعلا کارم به بن بست خورده
ممنون

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سلام
اگه میشه یه خرده درباره این VPS توضیح بدین. منم یه وبسایت زدم و میخوام توش تبلیغات گوگل ادسنس رو بزنم و به خاطر نداشتن یه وی پی ان اختصاصی فعلا کارم به بن بست خورده
ممنون

یک سرچ در اینترنت بکنید vps در واقع یک بخش از یک سرور کامل هست که توسط شرکت هاستینیگ به فروش می رسه در واقع مثل این می مونه که شما یک سرور کاملا اختصاصی دارید اما با منابع خیلی خیلی کمتر

lonodn

Registered User
لایک‌ها
247
من هاستمو از شرکت میهن وب هاست گرفتم ، ازشون سوال کردم که vps ارائه می کنین گفتن نه. شرکتهای هاستینگ دیگه بهم میفروشن یا نه ؟

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
من هاستمو از شرکت میهن وب هاست گرفتم ، ازشون سوال کردم که vps ارائه می کنین گفتن نه. شرکتهای هاستینگ دیگه بهم میفروشن یا نه ؟

بله
از پارس پک می تونید بگرید
vps ویندوزی با 512 مگ رم

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
تاپیک خوابیده هیشکی سوال نداره انگار
دوستان این سایت :IranPressNews : ايران پرس نيوز: از این داروها خبری نیست؛ بیهوده نگردید

چطور تونسته با زبون فارسی تبلیغ بگیره و به مشگل نخوره

چند وقته که گذاشته ؟

بالاترین هم داشت یک زمانی داشت خیلی وقت نداره .

jahan654

Registered User
لایک‌ها
46
می خواهم با آی پی آمریکا یک اکانت بسازم و آدرس در اکانت و دریافت کننده چک را امارات قرار بدهم
مشکلی پیش نمی یاید؟

lonodn

Registered User
لایک‌ها
247
یه سوال واسم پیش اومد
گوگل با سایتهایی که مثلا کلیپ گل های فوتبالا رو واسه تماشا و دانلود میذارن مشکلی که نداره ؟!
فک نمیکنم این چیزا شامل کپی رایت بشه
درست میگم ؟

jahan654

Registered User
لایک‌ها
46
گوگل فقط بار اول چک می فرستد یا همیشه؟
از دفعه دوم چه حسابی را قبول می کنه؟

ice_metal2007

Registered User
لایک‌ها
36
سلام و خسته نباشید خدمت اهل فن یع چند سوالی داشتم اگر لطف کنید جواب بدین تشکر میکنم
1=اگرمشخصات ثبت کننده دومین از ایران باشه مشکلی داره از نظر گوگل (وقتی هویز میگیری مشخصات از ایران باشه)
2=هاست بابد خارجی یاشه
شما کدوم هاستو توصیه میکنید

filvedora

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
چند تا سوال دارم درباره کار با گوگل ادسنس ممنون میشم دوستانی که تجربه ای در این زمینه دارن کمکم کنن.هرچه زودتر بهتر
1-یکی از سایتهایی که دارم میسازم درباره گردشگری هست و بیشتر مناطق بکر و دیدنی ایران رو میزارم .سوالم اینه: گوگل اگه بفهمه مناطقی که معرفی میکنم ایرانیه و عکسها از ایرانه مشکلی پیش میاد؟ بلاکم میکنن؟
2- اگر بدون وی پی ان وارد سایت خودم بشم (با آی پی ایران) مشکلی پیش میاد؟ منظور سایتیه که روش کار میکنم و میخوام لینکهای ادسنس بزارم نه حساب ادسنسم.
3- ادسنس لینک کدهای تبلیغات رو به ایمیلی که موقع ثبت نام نوشتم میفرسته؟ اون کدها رو باید در سایتم بزارم.بدون استفاده از وی پی ان میتونم اون کدها رو در سایتم بزارم یا میفهمه از ایران هستم؟؟
4-خواهرم ساکن آلمان هست و مشکل شخصی برای دریافت پول ندارم.فقط نمی دونم بگم حساب پی پال باز کنه یا آدرس بدم چک بره به آدرسش؟و اینکه چک رو باید کجا بره نقد کنه؟ چکهای ایرانی ها رو نقد میکنن؟
چرا خیلی وقته این تاپیک فعالیتی نداشته؟؟
دوستان خیلی عجله دارم.ممنون میشم جواب این سوالها و اگر توصیه یا نکته جدیدی یاد گرفتین بهم بگین.

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سلام و خسته نباشید خدمت اهل فن یع چند سوالی داشتم اگر لطف کنید جواب بدین تشکر میکنم
1=اگرمشخصات ثبت کننده دومین از ایران باشه مشکلی داره از نظر گوگل (وقتی هویز میگیری مشخصات از ایران باشه)
2=هاست بابد خارجی یاشه
شما کدوم هاستو توصیه میکنید

1- خیر اما اگر نباشه بهتره
2- هیچ فرقی نداره

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سلام دوستان
چند تا سوال دارم درباره کار با گوگل ادسنس ممنون میشم دوستانی که تجربه ای در این زمینه دارن کمکم کنن.هرچه زودتر بهتر
1-یکی از سایتهایی که دارم میسازم درباره گردشگری هست و بیشتر مناطق بکر و دیدنی ایران رو میزارم .سوالم اینه: گوگل اگه بفهمه مناطقی که معرفی میکنم ایرانیه و عکسها از ایرانه مشکلی پیش میاد؟ بلاکم میکنن؟
2- اگر بدون وی پی ان وارد سایت خودم بشم (با آی پی ایران) مشکلی پیش میاد؟ منظور سایتیه که روش کار میکنم و میخوام لینکهای ادسنس بزارم نه حساب ادسنسم.
3- ادسنس لینک کدهای تبلیغات رو به ایمیلی که موقع ثبت نام نوشتم میفرسته؟ اون کدها رو باید در سایتم بزارم.بدون استفاده از وی پی ان میتونم اون کدها رو در سایتم بزارم یا میفهمه از ایران هستم؟؟
4-خواهرم ساکن آلمان هست و مشکل شخصی برای دریافت پول ندارم.فقط نمی دونم بگم حساب پی پال باز کنه یا آدرس بدم چک بره به آدرسش؟و اینکه چک رو باید کجا بره نقد کنه؟ چکهای ایرانی ها رو نقد میکنن؟
چرا خیلی وقته این تاپیک فعالیتی نداشته؟؟
دوستان خیلی عجله دارم.ممنون میشم جواب این سوالها و اگر توصیه یا نکته جدیدی یاد گرفتین بهم بگین.

1- خیر
2- خیر مشکلی نداره اما وارد اکانت ادسنس نباید بشید
3- خیر از داخل پنل باید بگیرید - خیر حتما باید *** با آی پی اختصاصی داشته باشید
4- آدرس باید بدید برای چک گوگل پیپال قبول نمیکنه - بانک - بله

بالا