واقعا جای تاسف داره متاسفانه همه مشکلات از همین پوله ؟؟؟؟به امید خدا به پولتون میرسین
شما با اون تجربه که در این سالها بدست آوردین باید به درآمدخوبی رسیده باشید چند ساله سی هزار کار کردین???و الان وضعیتتون از لحاظ مالی چطوره یه مقداری خصوصی شد منظورم اینه که اگر سایتتون رو هنوز داشته باشید خوب الان باید درآمدتون بالاتر رفته باشه؟
یه ایرانی چطور میتونه تو ترکیه حساب بانکی باز کنه؟کدوم بانک ترکیه eft رو ساپورت میکنه؟
مالیات در ترکیه چند درصده و چطوری دریافت میشه؟
این حساب بانکی eft رو چطور میشه نقد کرد میشه به پی پال ویا ویزا کارت متصلش کرد و واریزو برداشت انجام داد یا خیر؟
تو مالزی هم گفتین باید حساب باز کنیم و فقط امکان دریافت از طریق چک و وسترن یونیون هست ؟؟چه نوع حسابی باید باز کنیم؟کدوم بانک؟ چه مدارکی میخواد ؟بهترین کاری که خودتون پیشنهاد میدین چیه؟
در پی پال طرف میتونه در 7 روز درخواست برگشت پول بده آیا اگر شخصی به حساب بانکی پول واریز کنه میتونه همچین درخواستی بده
سوالاتم زیاد شد معذرت و تشکر از راهنمایتون خواهشن اگر میشه بصورت جامع جواب بدین که ذهنمو بد جور درگیر خودش کرده مرسی از شما
درود به شما.
ممنونم
راستش برای اینکه من نتونم تراکنشهای حساب ادسنس رو ببینم کاری کرد که حساب بسته شده. یعنی اگه یکی ( هر کی) با یه آی پی هی بره روی آگهی های مختلف ادسنس طرف کلیک کنه فردا حساب بسته می شه.
و بخاطر دزدی ایشون یه حساب معتبر که روزانه درامد بسیار بالائی داشت بسته شد.
البته من با توجه به آگاهی از قوانین گوگل می تونستم یه حساب دیگه باز کنم. اما چون باید توی کالیفرنیا (ایالت گوگل ) دادخواهی کنم و از قاضی احتمال زیاد از گوگل هم برای راستی آزمائی ادعاهای من دعوت کنه. خب نمی خواستم بیش از یک حساب داشته باشم.
یه ایرانی با یه ویزای غیر توریستی مثل ویزای دانشجوئی ( حتی کلاس زبان) ف ویزای کار، ویزا یاقامت و ..
راستش دقیق نمی دونم اما فکر می کنم حداقل بیست درصد هست. حتما باید یه کد مالیاتی بگیرید که ده دقیقه ای می دن.
خب eft یک روش ارسال پول هست که گوگل مستقیما به حساب شما می فرسته. البته اول حساب بانکی رو در حساب ادسنستون اد می کنید. بعد گوگل یه مقدار کمی پول داخل حساب داده شده می ریزه که شما باید در کادر کوچیکی که پائین حساب اد شده در ادسنس هست مبلغ رو درست وارد کنید. مثلا شاید 25 سنت یا 75 سنت یا هر مبلغ غیر رند دیگه.
پولی که در حساب بانکیتونه می تونید به ایرانیان ساکن ترکیه بفروشید. مثلا داشنجوئه و نیاز به لیر ترکیه داره. و شما از پدرش در ایران ریال می گیرید و بعد معادل لیر رو به حساب بانکی پسرشون انتقال می دید.
در مالزی یه حساب saving کافیه.
بانک بسیار معتبر CIMBBank رو پیشنهاد می دم.
تجربه من از CIMB BANK مالزی
مدرک یه نامه از دانشگاه یا کلاس زبان. بدون اون و با ویزای توریستی اصلا باز نمی کنند.
بهترین کار همون باز کردن حساب در CIMB Bank هست و بعد باز کردن یه حساب اینترنتی - بعد گرفتن از این دستگاه های رمز ساز
چون اگه این دستگاه رمز ساز رو نگیرید هر بار و برای هر تراکنش باید یه اس ام اس از بانک توی موبایل مالزی دریافت کنید که خب موبایلتون غیر فعال شه بدبخت شدید رفته ! lol
بعد آدرس دریافت چک رو به ادرس یکی از دوستانتون در مالزی بدید تا چک رو بگیره و بخوابونه به حساب شما.
دقت کنید دیگه با وجود این دستگاه رمز ساز اصلا لازم نیست اطلاعات بانکی و رمز عبور رو به دوستتون بدید تا بلائی که سر من اومد سر شما بیاد ! هر کسی می تونه چک رو به حساب شما بخوابونه.
به حساب بانکی نه.
خواهش می کنم