• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
نه
اين دختر عموم از بچگي اونجان
فك كنم گرين كارت دارند
اره پي پال مدنظرمه
بازم نه؟!

درودی دوباره
در مورد اعتماد لازم می دونم یه چیز خیلی مهم رو بگم که مراقب باشید. یعنی سطح درآمدتون رو اونقدر بالا نبرید که فرد شرافتش رو بفروشه.
درامد من از گوگل ادسنس روزی 500 دلار بود. به دوستی که ده سال بهش اعتماد داشتم و در عین بی لیاقتیش حساب ادسنسم رو کاملا دستش دادم و در 7-8 بیزنس دیگه شریکش کردم، اما خیانت در امانت کرده و حجم خیانتش اصلا معلوم نیست.. البته خدا رو شکر با استعلام بانکی مشخص می شه به آسونی و سال بعد در کالیفرنیا می خوام ازش شکایت کنم و به جز خسارت ، غرامت هم بگیرم. یعنی تنها برنامه زندگی من فقط شده رسیدن به این هدف. متن رو خونید متوجه می شید چرا.
اطلاعات کامل مدارک اینترپل و .. در بخش پارسی این سایت
justiceisneeded.com

اینو اینجا نوشتم چون باز هم دوستانی که بهشون قبلا تذکر دادم باز دچار این مشکل می شن. پس لطفا سطح درآمدتون رو اونقدر بالا نبرید که طرف شرافتش رو بگذاره زیر پا.

به اندازه لیاقت افراد بهشون مسئولیت بدید.

اما در مورد پرسش شما

خب یه پیشنهاد
چرا هر دو کشور رو امتحان نمی کنید. یعنی هم مالزی و هم آمریکا یه ادسنس باز کنید!
تازه ریسک درامدتون کاهش پیدا می کنه و دو برابر درآمد خواهید داشت.
دو تا سایت که هر کدومش یه ادسنس یه کشور رو داره به هم وصل کنید ویزیتور این یکی بیاد اون یکی و بر عکس !

در مورد بچگش اونجا بوده هم عرض کنم. من افرادی می شناسم حتی اطلاعات خوبی درباره تجارت داشتند از سی سال پیش اما می ترسیدند.

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
درودی دوباره
در مورد اعتماد لازم می دونم یه چیز خیلی مهم رو بگم که مراقب باشید. یعنی سطح درآمدتون رو اونقدر بالا نبرید که فرد شرافتش رو بفروشه.
درامد من از گوگل ادسنس روزی 500 دلار بود. به دوستی که ده سال بهش اعتماد داشتم و در عین بی لیاقتیش حساب ادسنسم رو کاملا دستش دادم و در 7-8 بیزنس دیگه شریکش کردم، اما خیانت در امانت کرده و حجم خیانتش اصلا معلوم نیست.. البته خدا رو شکر با استعلام بانکی مشخص می شه به آسونی و سال بعد در کالیفرنیا می خوام ازش شکایت کنم و به جز خسارت ، غرامت هم بگیرم. یعنی تنها برنامه زندگی من فقط شده رسیدن به این هدف. متن رو خونید متوجه می شید چرا.
justiceisneeded.com

اینو اینجا نوشتم چون باز هم دوستانی که بهشون قبلا تذکر دادم باز دچار این مشکل می شن. پس لطفا سطح درآمدتون رو اونقدر بالا نبرید که طرف شرافتش رو بگذاره زیر پا.

اما در مورد پرسش شما

خب یه پیشنهاد
دو تا سایت که هر کدومش یه ادسنس یه کشور رو داره به هم وصل کنید ویزیتور این یکی بیاد اون یکی و بر عکس !

در مورد بچگش اونجا بوده هم عرض کنم. من افرادی می شناسم حتی اطلاعات خوبی درباره تجارت داشتند از سی سال پیش اما می ترسیدند.

داداش تو سايتت نوشتي:
[Quote/]
ﻼﺻﻪ ﺑﻬﻢ ﮔﻔﺖ ﭼﮑﻬﺎﺕ ﺭﺳﯿﺪﻩ
12500 ﺩﻻﺭ ﻭ 11 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﺍﺯ
ﻃﺮﯾﻖ ﺁﻗﺎﯼ ﺷﮑﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﭘﺴﺮﺵ ﺩﺭ
ﻣﺎﻟﺰﯼ ﺩﺭﺱ ﻣﯽ ﺧﻮﻧﺪ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ .ﻭ ﻣﻦ
ﺑﺎﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺭﻭ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺗﺒﻠﯿﻐﺎﺕ ﻭ
ﺗﻮﺳﻌﻪ ﮐﺎﺭﻡ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ
ﺭﻭﺷﻦ
[Quote/]

منظور از اين اقاي شكوري,علي شكوريه؟!
پسرش هم محمدرضا شكوري .درسته؟

ice_metal2007

Registered User
لایک‌ها
36
درودی دوباره
justiceisneeded.com

اما در مورد پرسش شما

خب یه پیشنهاد

واقعا جای تاسف داره متاسفانه همه مشکلات از همین پوله ؟؟؟؟به امید خدا به پولتون میرسین
شما با اون تجربه که در این سالها بدست آوردین باید به درآمدخوبی رسیده باشید چند ساله سی هزار کار کردین???و الان وضعیتتون از لحاظ مالی چطوره یه مقداری خصوصی شد منظورم اینه که اگر سایتتون رو هنوز داشته باشید خوب الان باید درآمدتون بالاتر رفته باشه؟
یه ایرانی چطور میتونه تو ترکیه حساب بانکی باز کنه؟کدوم بانک ترکیه eft رو ساپورت میکنه؟
مالیات در ترکیه چند درصده و چطوری دریافت میشه؟
این حساب بانکی eft رو چطور میشه نقد کرد میشه به پی پال ویا ویزا کارت متصلش کرد و واریزو برداشت انجام داد یا خیر؟
تو مالزی هم گفتین باید حساب باز کنیم و فقط امکان دریافت از طریق چک و وسترن یونیون هست ؟؟چه نوع حسابی باید باز کنیم؟کدوم بانک؟ چه مدارکی میخواد ؟بهترین کاری که خودتون پیشنهاد میدین چیه؟
در پی پال طرف میتونه در 7 روز درخواست برگشت پول بده آیا اگر شخصی به حساب بانکی پول واریز کنه میتونه همچین درخواستی بده
سوالاتم زیاد شد معذرت و تشکر از راهنمایتون خواهشن اگر میشه بصورت جامع جواب بدین که ذهنمو بد جور درگیر خودش کرده مرسی از شما

Last edited:

MichealDobrev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
چند تا سوال دارم ازتون اگه زحمتی نیست منو راهنمایی کنین
1- من ip اختصاصی کانادا دارم ... و همیشه با اون ip به ایمیلمو سایتای مختلف میرم ( برای جلوگیری از شناخته شدن توسط google) یه آشنا هم توی هلند دارم که ساکن هلند هستن . حالا موقع عضو شدن باید با اسم ایشون عضو شم یا با اسم خودم؟؟؟ میشه کاری کرد که چک های من به ادرس ایشون بره و ایشون برای من این مبلغو بفرسته ؟؟
3- میشه از طریق Payza پول رو دریافت کرد؟؟؟ یعنی گوگل payza رو قبول میکنه برای پرداخت پول؟؟؟؟

4- من خودم ایرانم به نظرتون بهترین راه گرفتن پول چیه؟؟

5- خیلی گیج شدم که چجوری میتونم اینکارو کنم .. میشه راهنماییم کنین؟؟؟؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
سلام دوستان
1- من ip اختصاصی کانادا دارم ... و همیشه با اون ip به ایمیلمو سایتای مختلف میرم ( برای جلوگیری از شناخته شدن توسط google) یه آشنا هم توی هلند دارم که ساکن هلند هستن . حالا موقع عضو شدن باید با اسم ایشون عضو شم یا با اسم خودم؟؟؟ میشه کاری کرد که چک های من به ادرس ایشون بره و ایشون برای من این مبلغو بفرسته ؟؟
3- میشه از طریق Payza پول رو دریافت کرد؟؟؟ یعنی گوگل payza رو قبول میکنه برای پرداخت پول؟؟؟؟

درود به شما.

1-خب اینکه شما آی پی کانادا دارید ارتباطی با مووضع باز کردن ادسنس نداره. اگه آشنا توی هلند دارید حتما باید به نام خود ایشون حساب باز شه وگرنه اگه چک به نام شما بیاد این دوستتون چطور می تونه چکی رو که نه حساب بانکی در هلند دارید تا توش بخوابونه نه هیچ چیز دیگه و بدتر اینکه ایرانی هستید (بدون ملیت دیگه) نقد کنه؟
امکان دریافت چکهای شما توسط ایشون هست اما به هیچ صورتی امکان نقد کردن و فرستادن توسط ایشون نیست. مگر اینکه خودتون برید هلند و از وسترن یونیون نقد کنید. البته قانون کشورهای اروپائی رو درباره اینکه به ایرانی ها با ویزای توریستی پول می دن یا نه نمی دونم. بحث مالیاتش هم هست.

دو رو ندیدم ! lol

3-به با پی زا و نه پی پال امکان دریافت درآمد ادسنس نیست.

4- بهترین راه ساخت اکانت به نام دوستتونه و دریافتش توسط ایشون. راه بهتر اینه پاشید برید ترکیه کلاس زبان شرکت کنید تا اجازه باز کردن حساب بانکی رو داشته باشید. پس از اون دیگه درآمد شما از گوگل مستقیما به حساب بانکی شما واریز می شه !

5- با توجه به 3 روش بالا !

موفق باشید

MichealDobrev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی من اصلا نمیتونم بدون اینکه از ایران خارج شم از google Adsense پول بگیرم؟؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
واقعا جای تاسف داره متاسفانه همه مشکلات از همین پوله ؟؟؟؟به امید خدا به پولتون میرسین
شما با اون تجربه که در این سالها بدست آوردین باید به درآمدخوبی رسیده باشید چند ساله سی هزار کار کردین???و الان وضعیتتون از لحاظ مالی چطوره یه مقداری خصوصی شد منظورم اینه که اگر سایتتون رو هنوز داشته باشید خوب الان باید درآمدتون بالاتر رفته باشه؟
یه ایرانی چطور میتونه تو ترکیه حساب بانکی باز کنه؟کدوم بانک ترکیه eft رو ساپورت میکنه؟
مالیات در ترکیه چند درصده و چطوری دریافت میشه؟
این حساب بانکی eft رو چطور میشه نقد کرد میشه به پی پال ویا ویزا کارت متصلش کرد و واریزو برداشت انجام داد یا خیر؟
تو مالزی هم گفتین باید حساب باز کنیم و فقط امکان دریافت از طریق چک و وسترن یونیون هست ؟؟چه نوع حسابی باید باز کنیم؟کدوم بانک؟ چه مدارکی میخواد ؟بهترین کاری که خودتون پیشنهاد میدین چیه؟
در پی پال طرف میتونه در 7 روز درخواست برگشت پول بده آیا اگر شخصی به حساب بانکی پول واریز کنه میتونه همچین درخواستی بده
سوالاتم زیاد شد معذرت و تشکر از راهنمایتون خواهشن اگر میشه بصورت جامع جواب بدین که ذهنمو بد جور درگیر خودش کرده مرسی از شما

درود به شما.
ممنونم
راستش برای اینکه من نتونم تراکنشهای حساب ادسنس رو ببینم کاری کرد که حساب بسته شده. یعنی اگه یکی ( هر کی) با یه آی پی هی بره روی آگهی های مختلف ادسنس طرف کلیک کنه فردا حساب بسته می شه.
و بخاطر دزدی ایشون یه حساب معتبر که روزانه درامد بسیار بالائی داشت بسته شد.
البته من با توجه به آگاهی از قوانین گوگل می تونستم یه حساب دیگه باز کنم. اما چون باید توی کالیفرنیا (ایالت گوگل ) دادخواهی کنم و از قاضی احتمال زیاد از گوگل هم برای راستی آزمائی ادعاهای من دعوت کنه. خب نمی خواستم بیش از یک حساب داشته باشم.

یه ایرانی با یه ویزای غیر توریستی مثل ویزای دانشجوئی ( حتی کلاس زبان) ف ویزای کار، ویزا یاقامت و ..
راستش دقیق نمی دونم اما فکر می کنم حداقل بیست درصد هست. حتما باید یه کد مالیاتی بگیرید که ده دقیقه ای می دن.

خب eft یک روش ارسال پول هست که گوگل مستقیما به حساب شما می فرسته. البته اول حساب بانکی رو در حساب ادسنستون اد می کنید. بعد گوگل یه مقدار کمی پول داخل حساب داده شده می ریزه که شما باید در کادر کوچیکی که پائین حساب اد شده در ادسنس هست مبلغ رو درست وارد کنید. مثلا شاید 25 سنت یا 75 سنت یا هر مبلغ غیر رند دیگه.

پولی که در حساب بانکیتونه می تونید به ایرانیان ساکن ترکیه بفروشید. مثلا داشنجوئه و نیاز به لیر ترکیه داره. و شما از پدرش در ایران ریال می گیرید و بعد معادل لیر رو به حساب بانکی پسرشون انتقال می دید.

در مالزی یه حساب saving کافیه.
بانک بسیار معتبر CIMBBank رو پیشنهاد می دم.

تجربه من از CIMB BANK مالزی

مدرک یه نامه از دانشگاه یا کلاس زبان. بدون اون و با ویزای توریستی اصلا باز نمی کنند.

بهترین کار همون باز کردن حساب در CIMB Bank هست و بعد باز کردن یه حساب اینترنتی - بعد گرفتن از این دستگاه های رمز ساز
چون اگه این دستگاه رمز ساز رو نگیرید هر بار و برای هر تراکنش باید یه اس ام اس از بانک توی موبایل مالزی دریافت کنید که خب موبایلتون غیر فعال شه بدبخت شدید رفته ! lol

بعد آدرس دریافت چک رو به ادرس یکی از دوستانتون در مالزی بدید تا چک رو بگیره و بخوابونه به حساب شما.
دقت کنید دیگه با وجود این دستگاه رمز ساز اصلا لازم نیست اطلاعات بانکی و رمز عبور رو به دوستتون بدید تا بلائی که سر من اومد سر شما بیاد ! هر کسی می تونه چک رو به حساب شما بخوابونه.

به حساب بانکی نه.

خواهش می کنم

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
داداش تو سايتت نوشتي:
[Quote/]
ﻼﺻﻪ ﺑﻬﻢ ﮔﻔﺖ ﭼﮑﻬﺎﺕ ﺭﺳﯿﺪﻩ
12500 ﺩﻻﺭ ﻭ 11 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﺍﺯ
ﻃﺮﯾﻖ ﺁﻗﺎﯼ ﺷﮑﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﭘﺴﺮﺵ ﺩﺭ
ﻣﺎﻟﺰﯼ ﺩﺭﺱ ﻣﯽ ﺧﻮﻧﺪ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ .ﻭ ﻣﻦ
ﺑﺎﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺭﻭ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺗﺒﻠﯿﻐﺎﺕ ﻭ
ﺗﻮﺳﻌﻪ ﮐﺎﺭﻡ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ
ﺭﻭﺷﻦ
[Quote/]

منظور از اين اقاي شكوري,علي شكوريه؟!
پسرش هم محمدرضا شكوري .درسته؟

درود به شما
نه واقعا
اگه هم بود اسم و مشحصات کاملش رو نمی تونم بگم.
اگرچه موقع دادگاه احتمال زیاد از ایشون خواهش کنم در دادگاه بیان. البته با استعلام بانکی هم مشخص می شه.
پسرشون رو شناخت زیادی نداشتم اما آقای شکوری پدر رو انسان بسیار محترم و دنیا دیده ای دیدم.

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
شزیک بنده 50 هزار پوند رو کشید بالا
روزی 3000 پوند میزدم من

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
شزیک بنده 50 هزار پوند رو کشید بالا
روزی 3000 پوند میزدم من

اوه واقعا متاسفم.شاید تنها کسی باشم که بتونم بگم درک می کنم حستون رو.
البته می تونید پیگیر بشید. همه ایمیل های رد و بدل شده جزء اسناد معتبر در قوانین جزائی بین المللی هستند .
در واقع جزء اسناد الکترونیکی هستند. آی پی فرستنده، زمان ارسال و خیلی چیزهای دیگه که نمی تونم بگم.

اما خیلی خوب کردید اینجا گفتید و ممنونم. چون خیلیا این مشکل مواجه شدند (و جالبه که بهشون هم گفته بودم این مهم رو) اما باز دوستان هستند شوخی می گیرند بحث شراکت رو.

ضمن اینکه یک خواهش از شما داشتم. اگه ممکن بود ممنون می شم یاهو آیدیتون رو با پیغام خصوصی در پی تی برام بفرستید.
کاری با شما داشتم. به این خاطر گفتم پیغام خصوصی که کس دیگه از طرف شما توی یاهوی من پی ام نده به نام شما.

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
من اقامت مالزی دارم.ولی سایتمو تایید نمیکنه گوگل بیشرف در صورتی که تایید کنه راه روزق سه هزار تا زدن رو بلدم,فکر کنم رو شمارم حساس شده

ice_metal2007

Registered User
لایک‌ها
36
من اقامت مالزی دارم.ولی سایتمو تایید نمیکنه گوگل بیشرف در صورتی که تایید کنه راه روزق سه هزار تا زدن رو بلدم,فکر کنم رو شمارم حساس شده
سلام به غیر گوگل را دیگهای نیست؟؟و چقدر بازدید کننده دارید و تبلیغاتتون از چه نوعی هستش؟
مرسی

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
سلام به غیر گوگل را دیگهای نیست؟؟و چقدر بازدید کننده دارید و تبلیغاتتون از چه نوعی هستش؟
مرسی

راه دیگه هست ولی هیچ کدوم مثل ادسنز نی
الانم از پیپال نامه اومده که دیگه اکانت های مالزی پول نمیتونن بریزن به حسابشون
پس فایده نداره روش های دیگه برای من
من روزی 4000 تا بازدید داشتم 2800 تا آی پی
دیگه بقیش سکرته نمیتونم بگم شرمنده

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
لافل ادرس سايتتو بده بريم ببينيم چي داره كه روزي 4000 تا بازديد داره!

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175

دوست من این قضیه مالزی رو بیشتر توضیح می دی؟

filvedora

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

سلام.با توجه به فایروالی که رو پورتهای وی پی ان هست و دیگه نمیشه ازش استفاده کرد توی ایران، شما چطور از آی پی اختصتصی کاندا استفاده میکنین؟؟
ایران زندگی میکنین؟؟

IVITrader

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان , یکی از آشنا ها کانادا هست و اونجا بورسیه گرفته و درس میخونه اما تدریس هم میکنه . این الان شهروند فکر نکنم حساب شه اما آدرسی داره که چک و مدارک براش بیاد . خب الان من میخوام سایت راه اندازی کنم . دامین باید به نام اون و به آدرس کانادا باشه یا من از ایران هم به نام خودم میتونم دامین ثبت کنم ؟ آیا مثلا تفاوتی در کشور ها هست یا نه اگر دوستی در ترکیه هم باشه با اون هم میتونم کار کنم ؟ با تشکر

filvedora

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این حساب EFT رو چطور باید باز کنیم؟ بانک خاصی باید برم؟؟ میخوام توی آلمان حساب رو باز کنم.
راهنمایی کنین ممنون میشم.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
خیلی نامردین, منم وسوسه شدم : / شما روی موضوع خاصی مثل health و insurance کار می کنید که روزی چندصد دلار درآمد دارید؟
فکر می کنم بالاخره یه جوری بتونم چک ها رو نقد کنم ولی خوب اصل کار سایت هست. تا چند ماه پیش یه سایت فتوشاپ داشتم با تقریبا بازدید یونیک روزانه 340 و پیچ ویو 1900 که فروختم, فکر نمی کنم با اون می تونستم چنین درآمدی داشته باشم.
یه راهنمایی بکنید : /

بالا