سلام دوستان
چند تا سوال دارم درباره کار با گوگل ادسنس ممنون میشم دوستانی که تجربه ای در این زمینه دارن کمکم کنن.هرچه زودتر بهتر
1-یکی از سایتهایی که دارم میسازم درباره گردشگری هست و بیشتر مناطق بکر و دیدنی ایران رو میزارم .سوالم اینه: گوگل اگه بفهمه مناطقی که معرفی میکنم ایرانیه و عکسها از ایرانه مشکلی پیش میاد؟ بلاکم میکنن؟
2- اگر بدون وی پی ان وارد سایت خودم بشم (با آی پی ایران) مشکلی پیش میاد؟ منظور سایتیه که روش کار میکنم و میخوام لینکهای ادسنس بزارم نه حساب ادسنسم.
3- ادسنس لینک کدهای تبلیغات رو به ایمیلی که موقع ثبت نام نوشتم میفرسته؟ اون کدها رو باید در سایتم بزارم.بدون استفاده از وی پی ان میتونم اون کدها رو در سایتم بزارم یا میفهمه از ایران هستم؟؟
4-خواهرم ساکن آلمان هست و مشکل شخصی برای دریافت پول ندارم.فقط نمی دونم بگم حساب پی پال باز کنه یا آدرس بدم چک بره به آدرسش؟و اینکه چک رو باید کجا بره نقد کنه؟ چکهای ایرانی ها رو نقد میکنن؟
چرا خیلی وقته این تاپیک فعالیتی نداشته؟؟
دوستان خیلی عجله دارم.ممنون میشم جواب این سوالها و اگر توصیه یا نکته جدیدی یاد گرفتین بهم بگین.
1-سایت گردشگریتون اگه انگلیسی باشه مشکلی نداره. چون گوگل با ایران که مشکل نداره. با افرادی که ادرس ایران رو به عنوان دریافت کننده چک بدن مشکل داره.
2-وارد شدن و به روز کردن سایت با آی پی ایران مشکلی نداره.
3- برای ساخت لینکهای گوگل حتما باید وارد اکانت گوگلتون بشید. برای این کار به خواهرتون در آلمان بگید تیم ویوئر نصب کنه و خودتون هم نصب کنید و از کامپیوتر خواهرتون می تونید وارد اکانتتون بشید.
4-دوست من پی پال ربطی به گوگل نداره و هیچ روشی برای دریافت پول گوگل از پی پال وجود نداره. اما خواهرتون (باید حساب به نامش باشه) می تونه از وسترن یونیون یا EFT که واریز مستقیم به حساب بانکی هست چکها رو دریافت کنه. اما آلمان مالیات کمرشکنی داره ! که اگه خواهرتون پرداخت نکنه براش مشکلات بسیار جدی درست می شه از طرف دولت آلمان.
بهترین روش دریافت درآمد گوگل در آلمان EFT هست . به این صورت که خواهرتون یک حساب بانکی در اکانت گوگل اد می کنه. بعد گوگل یه مبلغ خیلی کمی به حساب بانکی اد شده واریز می کنه و در زیرش یه کادر وجود داره باید مبلغ دقیق رو بگید تا تائید بشه حسابتون درست هست. مثلا 29 سنت
روشهای دیگه وسترن یونیون هست که گوگل یه کد MTCN در اکانت ادسنس شما می ده و صاحب اکانت ادسنس به یک شعبه وسترن یونیون که اکثر بانکها دارن می ره فرمی رو پر می کنه. کد رو می ده و پول رو می گیره.
MTCN مخفف کلمات money transfer control number هست. شماره کنترل انتقال پول معنی می ده.
چک هم می شه
اما در کل بهترین روش EFT هست. نه دردسر دریافت چک و انتظار برای نقد شدنش هست و نه نگرانی از نرسیدن چک و ...