• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

ice_metal2007

Registered User
لایک‌ها
36
مرسی
اگر یه سایت تو بلک لیست گوگل بره و بفهمن صاحبش ایرانیه آیا راهی هست که بشه از بلک لیست خارجش کرد مثلا بگن که سایت فروخته شده و صاحب جدیدش از اروپاست؟؟
مرسی

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
این گوگل که اذعان دارم بهترین سایت در اینترنت هست و بهترین خدمات رو ارائه میده,
در مورد کار با ایرانی ها پدرسوخته ای هست که دومی نداره, توی رای گیری همین تاپیک با اینکه من خودم تمام قوانین گوگل رو از حفظ هستم و تمام راه در رو ها و ... رو بلدم و میدونم که چطور میشه از ادسنس پول درآورد, بخاطر کثافت کاری سیاسیشون بهشون رای افتضاح دادم. یک عکس براتون آپلود کردم که نشان دهنده تاسف و افسوس من هست. لطفا سوالی در مورد عکس نکنید, نمی خوام بحث سیاسی کنم, خیلی ها من رو زیر ذره بین دارند.
مرسی

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
می خواهم با آی پی آمریکا یک اکانت بسازم و آدرس در اکانت و دریافت کننده چک را امارات قرار بدهم
مشکلی پیش نمی یاید؟

این خیلی مشکل داره.
لطفا دقت کنید. گوگل با مالیات کشورها کاری نداره اما با آمریکا بسیار کار داره و توجه می کنه.
یکی از قوانین پایه ای گوگل پر کردن فرم مالیاتی هست که در اون شما تعهد می کنید خودتون در آمریکا نیستید و همچنین هیچ دوست یا حتی منافعی در آمریکا ندارید.
حالا رفتن با آی پی امریکا یعنی خطر بسته شدن اکانت شما.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
این گوگل که اذعان دارم بهترین سایت در اینترنت هست و بهترین خدمات رو ارائه میده,
در مورد کار با ایرانی ها پدرسوخته ای هست که دومی نداره, توی رای گیری همین تاپیک با اینکه من خودم تمام قوانین گوگل رو از حفظ هستم و تمام راه در رو ها و ... رو بلدم و میدونم که چطور میشه از ادسنس پول درآورد, بخاطر کثافت کاری سیاسیشون بهشون رای افتضاح دادم. یک عکس براتون آپلود کردم که نشان دهنده تاسف و افسوس من هست. لطفا سوالی در مورد عکس نکنید, نمی خوام بحث سیاسی کنم, خیلی ها من رو زیر ذره بین دارند.
مرسی

دوست من این که اصلا ربطی به گوگل نداره. سیاستهای دولت امریکاست و هر فردی باید این قوانین رو رعایت کنه. وگرنه گوگل یک سایت تجاریه و در راستیا قوانین کشورش دوست داره منافع و منابع جدید پیدا کنه.
بگذار ساده بگم. آیا اگه شما یک سایت خیلی خیلی بزرگ تبلیغات در داخل ایران داشته باشید و یک اسرائیلی بخواد به شما تبلیغ بده قبول می کنید ؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
مرسی
اگر یه سایت تو بلک لیست گوگل بره و بفهمن صاحبش ایرانیه آیا راهی هست که بشه از بلک لیست خارجش کرد مثلا بگن که سایت فروخته شده و صاحب جدیدش از اروپاست؟؟
مرسی

اطلاعات صاحب دامین رو تغییر بدید به اطلاعات صاحب ادسنس جدید کافیه و با یک تیکت از بلاک در میارن.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
سلام دوستان
چند تا سوال دارم درباره کار با گوگل ادسنس ممنون میشم دوستانی که تجربه ای در این زمینه دارن کمکم کنن.هرچه زودتر بهتر
1-یکی از سایتهایی که دارم میسازم درباره گردشگری هست و بیشتر مناطق بکر و دیدنی ایران رو میزارم .سوالم اینه: گوگل اگه بفهمه مناطقی که معرفی میکنم ایرانیه و عکسها از ایرانه مشکلی پیش میاد؟ بلاکم میکنن؟
2- اگر بدون وی پی ان وارد سایت خودم بشم (با آی پی ایران) مشکلی پیش میاد؟ منظور سایتیه که روش کار میکنم و میخوام لینکهای ادسنس بزارم نه حساب ادسنسم.
3- ادسنس لینک کدهای تبلیغات رو به ایمیلی که موقع ثبت نام نوشتم میفرسته؟ اون کدها رو باید در سایتم بزارم.بدون استفاده از وی پی ان میتونم اون کدها رو در سایتم بزارم یا میفهمه از ایران هستم؟؟
4-خواهرم ساکن آلمان هست و مشکل شخصی برای دریافت پول ندارم.فقط نمی دونم بگم حساب پی پال باز کنه یا آدرس بدم چک بره به آدرسش؟و اینکه چک رو باید کجا بره نقد کنه؟ چکهای ایرانی ها رو نقد میکنن؟
چرا خیلی وقته این تاپیک فعالیتی نداشته؟؟
دوستان خیلی عجله دارم.ممنون میشم جواب این سوالها و اگر توصیه یا نکته جدیدی یاد گرفتین بهم بگین.

1-سایت گردشگریتون اگه انگلیسی باشه مشکلی نداره. چون گوگل با ایران که مشکل نداره. با افرادی که ادرس ایران رو به عنوان دریافت کننده چک بدن مشکل داره.
2-وارد شدن و به روز کردن سایت با آی پی ایران مشکلی نداره.
3- برای ساخت لینکهای گوگل حتما باید وارد اکانت گوگلتون بشید. برای این کار به خواهرتون در آلمان بگید تیم ویوئر نصب کنه و خودتون هم نصب کنید و از کامپیوتر خواهرتون می تونید وارد اکانتتون بشید.
4-دوست من پی پال ربطی به گوگل نداره و هیچ روشی برای دریافت پول گوگل از پی پال وجود نداره. اما خواهرتون (باید حساب به نامش باشه) می تونه از وسترن یونیون یا EFT که واریز مستقیم به حساب بانکی هست چکها رو دریافت کنه. اما آلمان مالیات کمرشکنی داره ! که اگه خواهرتون پرداخت نکنه براش مشکلات بسیار جدی درست می شه از طرف دولت آلمان.

بهترین روش دریافت درآمد گوگل در آلمان EFT هست . به این صورت که خواهرتون یک حساب بانکی در اکانت گوگل اد می کنه. بعد گوگل یه مبلغ خیلی کمی به حساب بانکی اد شده واریز می کنه و در زیرش یه کادر وجود داره باید مبلغ دقیق رو بگید تا تائید بشه حسابتون درست هست. مثلا 29 سنت

روشهای دیگه وسترن یونیون هست که گوگل یه کد MTCN در اکانت ادسنس شما می ده و صاحب اکانت ادسنس به یک شعبه وسترن یونیون که اکثر بانکها دارن می ره فرمی رو پر می کنه. کد رو می ده و پول رو می گیره.
MTCN مخفف کلمات money transfer control number هست. شماره کنترل انتقال پول معنی می ده.
چک هم می شه
اما در کل بهترین روش EFT هست. نه دردسر دریافت چک و انتظار برای نقد شدنش هست و نه نگرانی از نرسیدن چک و ...

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
گوگل فقط بار اول چک می فرستد یا همیشه؟
از دفعه دوم چه حسابی را قبول می کنه؟

هر بار که حداقل درآمد شما به صد دلار برسه چک رو ارسال می کنه.
روشهای بهتر دیگه که در بالا گفتم هست که بهترینش EFT هست.
شما اگه برید ترکیه زبان بخونید یه حساب بانکی باز کنید و گوگل ثبت نام کنید. می تونید اکانتتون رو کاری کنید که درامد گوگل مستقیم به حساب بانکی شما وارد بشه. این خوبی رو داره نیاز نیست هر بار برید ترکیه تا چک نقد کنید.

فعال کردن این قابلیت برای ترکیه از طرف گوگل نشانه عمق رشد تجارت و اعتبار بین المللی ترکیه هست !

اما مشکل ترکیه اینه که اکانتها رو خیلی دیر تائید می کنه و باید روی دامینهای قدیمی و پر بازدید ثبت نام کنید تا تائید شه.مالیات هم هست.

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
دوست من این که اصلا ربطی به گوگل نداره. سیاستهای دولت امریکاست و هر فردی باید این قوانین رو رعایت کنه. وگرنه گوگل یک سایت تجاریه و در راستیا قوانین کشورش دوست داره منافع و منابع جدید پیدا کنه.
بگذار ساده بگم. آیا اگه شما یک سایت خیلی خیلی بزرگ تبلیغات در داخل ایران داشته باشید و یک اسرائیلی بخواد به شما تبلیغ بده قبول می کنید ؟

بله , من از سال 2000 عضو IAWMD بودم: Official Website of Arasp Kazemian و قوانین دولت فدرال آمریکا رو بخوبی می دونم, گوگل بعد از صدور این چک نمی دونست چه گندی بالا آورده! که قوانین دولت خودش رو زیر پا گذاشته, و بعد قضیه VOID شدن چک و بعد از چند سال پیشنهاد خرید چک به مبلغ بسیار بالا توسط یه فرد ناشناس آمریکایی و یک سری مسائل داخلی در مورد این چک که من نمیخوام الان بازش کنم.
کاری که گوگل در سال 2004 با من کرد, خلاف قوانین کشورش بود, هم از اول که کارش رو با من که ایرانی بودم شروع کرد خلاف مقررات دولت فدرال بود, و هم بعد از صدور چک وقتی اون رو Void کرد که من هرگز قوانین TOS ادسنس رو زیر پا نگذاشته بودم و گوگل از ترس اینکه گندش دربیاد طوری وانمود کرد که طبق قوانین کشورش کار کرده ولی قضیه پیشنهاد خرید چک Void شده به چندین برابر مبلغ چک یعنی نابودی اثر جرمی که گوگل مرتکب شده.
در مورد سوال شما اگه من یک شرکت بزرگ تبلیغاتی در ایران داشتم و یک اسرائیلی میخواست به من تبلیغ بده, بدون شک قبول نمی کردم! ولی گوگل این کار رو کرده . من متوجه نمیشم که شما آیا تصویر چک و آدرس گوگل و خونه ما رو تو تجریش دیدی؟ و متوجه شدین که گوگل چه کاری کرده؟
من اگه تو هر کشوری غیر از ایران بودم میتونستم گوگل رو با همین مدرکی که دستم هست مورد پیگرد قانونی قرار بدم. نه بخاطری اینکه چک من رو وید کرده, به خاطر اینکه خلاف مقررات دولت آمریکا با من کار کرده و بدون اینکه من تخلفی انجام بدم , چک رو به ایران فرستاده که از زمان تسخیر سفارت آمریکا روابط دیپلماتیک نداشته با ایران. این بزرگترین جرم گوگل هست !

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
هر بار که حداقل درآمد شما به صد دلار برسه چک رو ارسال می کنه.
روشهای بهتر دیگه که در بالا گفتم هست که بهترینش EFT هست.
شما اگه برید ترکیه زبان بخونید یه حساب بانکی باز کنید و گوگل ثبت نام کنید. می تونید اکانتتون رو کاری کنید که درامد گوگل مستقیم به حساب بانکی شما وارد بشه. این خوبی رو داره نیاز نیست هر بار برید ترکیه تا چک نقد کنید.

فعال کردن این قابلیت برای ترکیه از طرف گوگل نشانه عمق رشد تجارت و اعتبار بین المللی ترکیه هست !

اما مشکل ترکیه اینه که اکانتها رو خیلی دیر تائید می کنه و باید روی دامینهای قدیمی و پر بازدید ثبت نام کنید تا تائید شه.مالیات هم هست.

دوست عزیز, من سوابق شما رو خوندم تو سایت هایی که داری و بهت یه پیام خصوصی ارسال کردم بخونش ببین چیزی میتونیم با کمک هم ازش در بیاریم؟

ice_metal2007

Registered User
لایک‌ها
36
از نظر قوانین مالیاتی بهترین کشورها بصورت کلی کدومهاست و برای ما ایرانی ها شما کدوم کشور رو تایید میکنید و چرا؟
مرسی

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
من کلا با اجرای پروژه هایی مثل Adsense خیلی موافق نیستم. برای درامد خوب داشتن کاریست بی نهایت دشوار، پیرتون میکنه. مگر اینکه از ده سال پیش سایت انگلیسی با ترافیک بالا داشته باشید. الان رقابت سخته، برین تو انجمن digital points عضو بشین، ببینین چطور این هندیهای گشنه با جمعیت بیش از یک میلیاریشون هجوم آوردن به کسب درآمد از اینترنت و مخصوصا ادسنس.

متاسفانه فعلا هم شرایط رو خوب نمیبینم. شاید بهترین جا برای باز کردن حساب ارزی (با ویزای کاری) از نظر قوانین مالیاتی برای ایرانیان استان کردستان و شهر اربیل عراق باشه.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
بله , من از سال 2000 عضو IAWMD بودم: Official Website of Arasp Kazemian و قوانین دولت فدرال آمریکا رو بخوبی می دونم, گوگل بعد از صدور این چک نمی دونست چه گندی بالا آورده! که قوانین دولت خودش رو زیر پا گذاشته, و بعد قضیه VOID شدن چک و بعد از چند سال پیشنهاد خرید چک به مبلغ بسیار بالا توسط یه فرد ناشناس آمریکایی و یک سری مسائل داخلی در مورد این چک که من نمیخوام الان بازش کنم.
کاری که گوگل در سال 2004 با من کرد, خلاف قوانین کشورش بود, هم از اول که کارش رو با من که ایرانی بودم شروع کرد خلاف مقررات دولت فدرال بود, و هم بعد از صدور چک وقتی اون رو Void کرد که من هرگز قوانین TOS ادسنس رو زیر پا نگذاشته بودم و گوگل از ترس اینکه گندش دربیاد طوری وانمود کرد که طبق قوانین کشورش کار کرده ولی قضیه پیشنهاد خرید چک Void شده به چندین برابر مبلغ چک یعنی نابودی اثر جرمی که گوگل مرتکب شده.
در مورد سوال شما اگه من یک شرکت بزرگ تبلیغاتی در ایران داشتم و یک اسرائیلی میخواست به من تبلیغ بده, بدون شک قبول نمی کردم! ولی گوگل این کار رو کرده . من متوجه نمیشم که شما آیا تصویر چک و آدرس گوگل و خونه ما رو تو تجریش دیدی؟ و متوجه شدین که گوگل چه کاری کرده؟
من اگه تو هر کشوری غیر از ایران بودم میتونستم گوگل رو با همین مدرکی که دستم هست مورد پیگرد قانونی قرار بدم. نه بخاطری اینکه چک من رو وید کرده, به خاطر اینکه خلاف مقررات دولت آمریکا با من کار کرده و بدون اینکه من تخلفی انجام بدم , چک رو به ایران فرستاده که از زمان تسخیر سفارت آمریکا روابط دیپلماتیک نداشته با ایران. این بزرگترین جرم گوگل هست !

درود به شما
WOW
من پاسخم رو در راستای متن شما دادم. عکس رو ندیده بودم متاسفانه.
این جالب بود برای من.
البته در مورد کوتاهی گوگل یه بعد دیگه هست و اینکه اگه اون موقع در قوانینش نوشته شده باشه ما به ایران و ایرانیان سرویس نمی دیم بخشی از تعهدات قانونیش رو انجام داده و مشکل خاصی از نظر قانونی براش پیش نمیاد . مثلا بگه اشتباه سیستمی بود یا هر چیز دیگه.
اما به هر حال اشتباه بسیار فاحشی کرد و نقض قوانین آمریکا به حساب میاد.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
دوست عزیز, من سوابق شما رو خوندم تو سایت هایی که داری و بهت یه پیام خصوصی ارسال کردم بخونش ببین چیزی میتونیم با کمک هم ازش در بیاریم؟

درود به شما. ممنونم از لطف شما. من فکر می کنم از وقتی که گوگل ادسنس فعال شد من عضوش شدم و برای نزدیک به صد نفر از ایرانیان جهان در کشورهای کانادا، قطر، مالزی، آلمان، ترکیه، سوئد، آمریکا، انگلیس، فرانسه ، هند حساب باز کردم. (شراکتی)
درآمد خودم هم از گوگل روزانه پونصد دلار بود. البته همونطور که عرض کردم این سطح درآمد برای اوائل کار گوگل بود و آگاهی کامل از قوانین گوگل که البته چندان سخت گیرانه نبود !
البته الانم روش خاص خودش رو داره در راستای قوانینش می شه درامد خوبی داشت. (نه مثل قدیم) و مهم ترین (تاکید می کنم مهم ترین) روش درآمد داشتن خوب از گوگل آگاهی از قوانین و پیاده سازی برنامه ای مبتنی بر قوانین گوگل هست.

پیغام خصوصیتون رو بعد از نوشتن پاسخ های این بخش براتون حتما ارسال می کنم.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
از نظر قوانین مالیاتی بهترین کشورها بصورت کلی کدومهاست و برای ما ایرانی ها شما کدوم کشور رو تایید میکنید و چرا؟
مرسی

درود به شما. دوستمون در پست پائین شما اربیل عراق رو پیشنهاد دادند که من با قوانین کردستان عراق اصلا آشنا نیستم. خب اگه بحث مالیاتش کمتر باشه بسیار عالی هم می تونه باشه. چون گوگل یک سیاست پنهان درباره ادسنس در هر کشور داره و به نسبت کشور سخت گیری کمتر یا بیشتری می کنه.
خب ترکیه نزدیک هست، اما دو مشکل بزرگ داره. یکی مالیات سنگین، خیلی سخت و دیر اکانتهای ادسنس رو فعال می کنه. حالا اگه کردستان عراق مالیات نداشته باشه بسیار عالی هست . چرا ؟
اول اینکه اسم شما ایرانی هست اما چون در کردستان عراق هستید اینجور نامها زیاد هست و در نتیجه حساب شما به عنوان یک ایرانی در عراق به حساب نمیاد و زیاد روش سخت گیری ویژه انجام نمیگیره ! اگرچه اگه درآمد بالاتر از معمول داشته باشید و حتی درامدتون هم کاملا واقعی باشه احتمالا هویت شما مورد بررسی قرار می گیره که در نتیجه سه سوته متوجه ایرانی بودن شما می شن.

در هر صورت اگه اربیل عراق امکان ثبتش باشه و مالیات کم باشه بهترین گزینه هست. اما اگه نه مورد دومی که تجربه دارم مالزی هست.
من یک سالی مالزی بودم. خوبیش اینه که مالیات بر درامدهای خارجی در این کشور صفر هست. که ادسنس گوگل جزء درامدهائی خارجی حساب میاد.
بدیهاش نبود EFT و دوری راه هست. اما اگه بخواهیم با ترکیه مقایسه کنیم شاید بشه اینطور گفت:
میزان مالیاتی که ترکیه از هر چک ادسنس و از هر درآمد ادسنس محاسبه می کنه رو جمع ببندیم و ببینیم آیا بهتر هست بریم مالزی و کلاس زبان بریم و حساب باز کنیم و بعد بگذاریم درامدمون زیاد بشه و یک باره یه چک بیاد و همزمان با اومدنش بریم مالزی ؟

منظورم اینه که جمع همه مالیاتهائی که در ترکیه باید بدیم رو بدیم هزینه بلیط سفر به مالزی !

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
درود به شما. دوستمون در پست پائین شما اربیل عراق رو پیشنهاد دادند که من با قوانین کردستان عراق اصلا آشنا نیستم. خب اگه بحث مالیاتش کمتر باشه بسیار عالی هم می تونه باشه. چون گوگل یک سیاست پنهان درباره ادسنس در هر کشور داره و به نسبت کشور سخت گیری کمتر یا بیشتری می کنه.
خب ترکیه نزدیک هست، اما دو مشکل بزرگ داره. یکی مالیات سنگین، خیلی سخت و دیر اکانتهای ادسنس رو فعال می کنه. حالا اگه کردستان عراق مالیات نداشته باشه بسیار عالی هست . چرا ؟
اول اینکه اسم شما ایرانی هست اما چون در کردستان عراق هستید اینجور نامها زیاد هست و در نتیجه حساب شما به عنوان یک ایرانی در عراق به حساب نمیاد و زیاد روش سخت گیری ویژه انجام نمیگیره ! اگرچه اگه درآمد بالاتر از معمول داشته باشید و حتی درامدتون هم کاملا واقعی باشه احتمالا هویت شما مورد بررسی قرار می گیره که در نتیجه سه سوته متوجه ایرانی بودن شما می شن.

در هر صورت اگه اربیل عراق امکان ثبتش باشه و مالیات کم باشه بهترین گزینه هست. اما اگه نه مورد دومی که تجربه دارم مالزی هست.
من یک سالی مالزی بودم. خوبیش اینه که مالیات بر درامدهای خارجی در این کشور صفر هست. که ادسنس گوگل جزء درامدهائی خارجی حساب میاد.
بدیهاش نبود EFT و دوری راه هست. اما اگه بخواهیم با ترکیه مقایسه کنیم شاید بشه اینطور گفت:
میزان مالیاتی که ترکیه از هر چک ادسنس و از هر درآمد ادسنس محاسبه می کنه رو جمع ببندیم و ببینیم آیا بهتر هست بریم مالزی و کلاس زبان بریم و حساب باز کنیم و بعد بگذاریم درامدمون زیاد بشه و یک باره یه چک بیاد و همزمان با اومدنش بریم مالزی ؟

منظورم اینه که جمع همه مالیاتهائی که در ترکیه باید بدیم رو بدیم هزینه بلیط سفر به مالزی !

من اربیل عراق رو برای راحتی رفت و آمد به اونجا که حتی ویزا نمی خواد و رو پاستون مهر میزنن راحت میرین و میایین پیشنهاد کردم. واسه کار ادسنس پیشنهاد نکردم, و جزئیاتش رو نمیدونم. کلا با ادسنس رابطه خوبی ندارم بخاطر اون خاطره تلخ که در چند پست قبل تصویرش رو گذاشتم.

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
دوستان من سرتاسر جهان پسردايي,عمو و... دارم
ميخاستم بزنم تو كار ادسنس.
ميخاستم ببينم با شرايط اي كه هركدوم يكي از اين فاميل ها تو كشور هاي زير دارن كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟!
١-پسرخاله.در كوالالامپور مالزي
شهروند نيست.پاسپورتش ايرانيه
٢-پسردايي.آلبورگ دانمارك.
شهروند نيست.پاسپورت ايراني
٣-دختر عمو در ايالت تگزاس امريكا
شهروند امريكا هستند.پاسپورتشونم كه امريكايي.
اساسا تا اونجايي كه ميدونم ماليات تو اسكانديناوي و بطبع دانمارك زياده
اما در مورد امريكا و مالزي نميدونم
ممنون ميشم يكي كمكم كنه كه با مشاركت كدوم يكيشون ادسنس كار كنم

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
دوستان من سرتاسر جهان پسردايي,عمو و... دارم
ميخاستم بزنم تو كار ادسنس.
ميخاستم ببينم با شرايط اي كه هركدوم يكي از اين فاميل ها تو كشور هاي زير دارن كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟!
١-پسرخاله.در كوالالامپور مالزي
شهروند نيست.پاسپورتش ايرانيه
٢-پسردايي.آلبورگ دانمارك.
شهروند نيست.پاسپورت ايراني
٣-دختر عمو در ايالت تگزاس امريكا
شهروند امريكا هستند.پاسپورتشونم كه امريكايي.
اساسا تا اونجايي كه ميدونم ماليات تو اسكانديناوي و بطبع دانمارك زياده
اما در مورد امريكا و مالزي نميدونم
ممنون ميشم يكي كمكم كنه كه با مشاركت كدوم يكيشون ادسنس كار كنم

درود به شما
خوب به نظر میاد در بین اینها مالزی بهتره
البته اگه با ویزا توریستی نرفته. منظورم اینه ویزا دانشجوئی داشته باشه که حساب بانکی بتونه باز کنه.
مالیات به درامد خارجی در مالزی برای همه صفر هست. چکهای گوگل هم درآمد خارجی هستند.

اما می گن جدیدا سخت باز می کنه.
باید سایتتون قدیمی و پر بازدیدباشه تا تائید کنه.

موفق باشی

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
درود به شما
خوب به نظر میاد در بین اینها مالزی بهتره
البته اگه با ویزا توریستی نرفته. منظورم اینه ویزا دانشجوئی داشته باشه که حساب بانکی بتونه باز کنه.
مالیات به درامد خارجی در مالزی برای همه صفر هست. چکهای گوگل هم درآمد خارجی هستند.

اما می گن جدیدا سخت باز می کنه.
باید سایتتون قدیمی و پر بازدیدباشه تا تائید کنه.

موفق باشی

درود بر شما
امريكا چرا نه؟!

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود بر شما
امريكا چرا نه؟!

مالیات بالا
سخت گیری در نقل و انتقال پول در ایران
مشکلات و ریسک برای صاحب حساب
باید فرم w9 (فک می کنم نامش همینه) پر کنه و شماره SSN بدن . عموما ایرانیان داخل آمریکا بسیار می ترسند از پر کردن هر فرمی که درباره اش اطلاعات و تخصص ندارند. چون حق هم دارند اصلا شوخی نیست اینجور چیزها. درسته در این مورد مشکل خاصی نیست اما ایشون عموما چون تخصصی درباره گوگل و درآمد از اون ندارند فقط بخاطر اینکه بحث مالیه خیلی نگران می شن.

درصد شما رو بفرسته کجا بفرسته؟ ایران که نمی تونه. باید به پی پال یکی دیگه بفرسته و شما بفروشید. البته پی پال داشته باشید خودتون خوبه.

مالیات برای اون افرادی خوبه که توی آمریکا هستند و براشون کردیت درست می شه نه برای ایرانیان خارج از آمریکا

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
مالیات بالا
سخت گیری در نقل و انتقال پول در ایران
مشکلات و ریسک برای صاحب حساب
باید فرم w9 (فک می کنم نامش همینه) پر کنه و شماره SSN بدن . عموما ایرانیان داخل آمریکا بسیار می ترسند از پر کردن هر فرمی که درباره اش اطلاعات و تخصص ندارند. چون حق هم دارند اصلا شوخی نیست اینجور چیزها. درسته در این مورد مشکل خاصی نیست اما ایشون عموما چون تخصصی درباره گوگل و درآمد از اون ندارند فقط بخاطر اینکه بحث مالیه خیلی نگران می شن.

درصد شما رو بفرسته کجا بفرسته؟ ایران که نمی تونه. باید به پی پال یکی دیگه بفرسته و شما بفروشید. البته پی پال داشته باشید خودتون خوبه.

مالیات برای اون افرادی خوبه که توی آمریکا هستند و براشون کردیت درست می شه نه برای ایرانیان خارج از آمریکا

نه
اين دختر عموم از بچگي اونجان
فك كنم گرين كارت دارند
اره پي پال مدنظرمه
بازم نه؟!

بالا