• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

master-sky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان عزیز سلام.
من یه سایت با آمار روزانه 150/170 هزار دارم.
50/60% کاربرای سایت من هم خارجی هستند.
اگه یکی حساب اونور داشته باشه و کلا بگم به اکانت باز کنه و کارارو از اونجا کنترل کنه و فقط من کد رو بزارم تو سایتم حله ؟
گوگل چطور تسویه حساب میکنه ؟
یکی از دوستان میگفت 30 رو از استارت بگذره ..
بعد از درخواست چند روز طول میکشه چک ارسال بشه ؟
اگ کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
حالا که واسه سایت دانلود از گوگل ادسنس نمیشه استفاده کرد شما سرویسی مشابه و مطمئن مثل گوگل ادسنس سراع دارید که به کپی رایت گیر نده ؟؟

کسی نمی دونه !؟؟

pirlo68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من چندتا سوال دارم که خیلی برام حیاتیند ... لطفا اساتید پاسخ بدن شاید سوال خیلیا باشه .... ممنون از لطفتون

و اما سوال اول
آیا می توانم قبل از اینکه حساب خارجی باز کنم یا آدرس خارجی داشته باشم در ادسنس شروع به کار کنم؟
سوال دوم
اگر نخواهم از شرکت های واسطه برای افتتاح حساب خارجی استفاده کنم ( عدم اعتماد به آنها ) برای افتتاح حساب باید حتما خودمان حضوری سفر کنیم یا می توان شخصی دیگر بجایمان حساب باز کند ؟
سوال سوم
برای افتتاح حساب باید با شخصیت اصلی ایرانی خودمان اینکار را انجام دهیم یا میتوان با اسم مستعار اینکار را کرد ؟
سوال چهارم
مشخصات بانکی و ایمیل گوگل و وبلاگ باید یکی باشد ( همخوانی داشته باشد ) یا لزومی ندارد؟
سوال پنجم
وی پی ان اختصاصی را چگونه تهیه کنم و یک وی پی ان مناسب باید چه مشخصاتی باید داشته باشد ؟
سوال ششم
راجع به بانک های امارات و کویت چه نظری دارید ؟ آیا شرایط بانک های مالزی و سنگاپور را دارند ؟
سوال هفتم
من به زبان عربی مسلط هستم وضعیت سودآوری سایت های عربی در ادسنس به چه صورت است ؟

به هر چقدر که میتوانید پاسخ دهید ...
یک دنیا از لطفتون متشکرم

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان عزیز سلام.
من یه سایت با آمار روزانه 150/170 هزار دارم.
50/60% کاربرای سایت من هم خارجی هستند.
اگه یکی حساب اونور داشته باشه و کلا بگم به اکانت باز کنه و کارارو از اونجا کنترل کنه و فقط من کد رو بزارم تو سایتم حله ؟
گوگل چطور تسویه حساب میکنه ؟
یکی از دوستان میگفت 30 رو از استارت بگذره ..
بعد از درخواست چند روز طول میکشه چک ارسال بشه ؟
اگ کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.

بله حله
بله بعد از یک ماه و بعد از تایید آدرس اولین چک ارسال میشه و در صورت ارسال معمولی حدود 10 روز طول میکشه برسه

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
پاسخ اول : بله می تونید اما پولی دریافت نمی کنید
پاسخ دوم : حساب باید حتما توسط شخصی خارج از ایران ایجاد بشه و آدرس صحیح داشته باشه
پاسخ سوم : اگر بفهمه ایرانی هستید بلاک میشی
پاسخ چهارم : اصلا این موضوع مهم نیست

در مورد سایر سوالات هم اطلاعی ندارم

سلام دوستان من چندتا سوال دارم که خیلی برام حیاتیند ... لطفا اساتید پاسخ بدن شاید سوال خیلیا باشه .... ممنون از لطفتون

و اما سوال اول
آیا می توانم قبل از اینکه حساب خارجی باز کنم یا آدرس خارجی داشته باشم در ادسنس شروع به کار کنم؟
سوال دوم
اگر نخواهم از شرکت های واسطه برای افتتاح حساب خارجی استفاده کنم ( عدم اعتماد به آنها ) برای افتتاح حساب باید حتما خودمان حضوری سفر کنیم یا می توان شخصی دیگر بجایمان حساب باز کند ؟
سوال سوم
برای افتتاح حساب باید با شخصیت اصلی ایرانی خودمان اینکار را انجام دهیم یا میتوان با اسم مستعار اینکار را کرد ؟
سوال چهارم
مشخصات بانکی و ایمیل گوگل و وبلاگ باید یکی باشد ( همخوانی داشته باشد ) یا لزومی ندارد؟
سوال پنجم
وی پی ان اختصاصی را چگونه تهیه کنم و یک وی پی ان مناسب باید چه مشخصاتی باید داشته باشد ؟
سوال ششم
راجع به بانک های امارات و کویت چه نظری دارید ؟ آیا شرایط بانک های مالزی و سنگاپور را دارند ؟
سوال هفتم
من به زبان عربی مسلط هستم وضعیت سودآوری سایت های عربی در ادسنس به چه صورت است ؟

به هر چقدر که میتوانید پاسخ دهید ...
یک دنیا از لطفتون متشکرم

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سلام
2 سایت انگلیسی زبان داریم که تازه راه اندازی شدن و جای پیشرفت زیادی دارن.
حالا ما میخوایم از ترافیک موجود بر روی سایت استفاده کنیم.
نظر بنده تبلیغات گوگل هست. کسی هست که بتونه پول رو نقد کنه و به دست ما برسونه؟!قبلا یکی 2 نفر بودن,یوزرشون متاسفانه یادم نیست.

ممنون

در صورتیکه سایتتون موردی نداشته باشه می تونم اینکار رو براتون انجام بدم .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
به نظر شما بهترین کاری که میشه از طریق اون درامد ادسنس داشت چه کاری هست؟

چیزی به اسم بهترین کار وجود نداره شما در هر زمینه که بتونید بازدیدکننده خارجی پیدا کنید می تونید به درآمد برسید حالا اگر در زمینه های خدمات تجاری باشه بهتره اگر بازدید کننده آمریکایی باشه بازم بهترتره و ...

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
چیزی به اسم بهترین کار وجود نداره شما در هر زمینه که بتونید بازدیدکننده خارجی پیدا کنید می تونید به درآمد برسید حالا اگر در زمینه های خدمات تجاری باشه بهتره اگر بازدید کننده آمریکایی باشه بازم بهترتره و ...

من در زمینه های تبلیغات - هاست و بازی کار می کنم و فکر می کنم بازی راحت تر کلیک بگیره ... گفتم شاید شما تجربه بهتر داشته باشی

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
من در زمینه های تبلیغات - هاست و بازی کار می کنم و فکر می کنم بازی راحت تر کلیک بگیره ... گفتم شاید شما تجربه بهتر داشته باشی

بله برای شروع بازی خوب هست و شاید راحتتر از هاست و تبلیغات بتونید توش رشد کنید

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
دوستان دو سوال داشتم؛
- الان اگه مثلا از آی پی ایران وارد اکانت ادسنز بشیم، به مشکل میخوریم؟ هنوز هم همینطوره یعنی؟
- الان میشه تنظیم کرد که وجه ادسنز بیاد روی حساب پیپال؟

ممنونم میشم دوستانی که اطلاع دارند، پاسخ بدن.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان دو سوال داشتم؛
- الان اگه مثلا از آی پی ایران وارد اکانت ادسنز بشیم، به مشکل میخوریم؟ هنوز هم همینطوره یعنی؟

اون قدیم ها که ما کار می کردیم . اره ایران تحریم است . نگاه کن با اون ای پی ثبت نام می کنی . مثلا اگر المانی است با همان وارد بشو .
ایران اگر باشد به نظرم بلوکه بکنند .
در مورد دومی . فقط راه می برم که چک می فرسته و چندین بانک که مورد قبول خودش است .
پی پال قدیم ها اگر اشتباه نکنم نبود .
منظورم از قدیم ها بیش از سه سال پیش است

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان دو سوال داشتم؛

بله به مشکل می خورید .
خیر گوگل پیپال رو ساپورت نمی کنه .

بالا