• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
دوستان گوگل کاری به محتوای سایت نداره؟؟
مثلا سایت دانلود باشه اونم وارز همه چی توی سایت باشه مشکلی نیست؟ مثلا بگه قوانین کپی رایت رو سایتت رعایت نمی کنه
اونوقت می داره تبلیغش رو بیاریم توی سایت
گوگل شدید به محتوی سایت گیر میداده که خلاف قوانین کپی رایت نباشه!

کلا به محتوی زیاد گیر میده!

جدید حتی به سایت هایی که اتوماتیک آپدیت میشن (auto generated content) هم گیر میده!

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
ضمنا جدیدا گوگل اکثر بخش هاش رو برای ایران باز کرده ایا هنوزم گیر ای پی هستن اینا؟؟
الان ادووز مشکلی نداره ولی ادسنس...

m1456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه منو دوستم یه سایت فارسی داریم با بازدید رو زانه بالای 2000نفر که 5% از اون فقط از ایران هستند بقیه از امریکا و المانو فرانسه و اروپا و کانادا هستند ما با وجود زبان فارسیش نمی تونیم ازش کسب درامد کنیم هرکی دوست داشت می تونه به ما لینک سایتشو بده تا ما بزاریم تو سایتمون و همکاری کنیم هرکی دوست داشت میل بزنه:[email protected]

khoshbin

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان می خواستم ببینم اگه شیوه پرداخت پول از طریق چک رو انتخاب کنیم دیگه نیازی به حساب بانکی خارج از کشور نداریم دیگه درسته؟
بعد امکانش هست یه صندوق تو کشور های اطراف ایران که تحریم نیستن اجاره کرد و به جای آدرس یکی از دوستان خارج کشور آدرس اونجارو داد تا PIN یا چک ها بره اونجا و بعد از اونجا پست کنن ایران؟
اگه امکان چنین چیزی هست ممنون میشم که آدرس شرکت یا وبسایتی که این صندوق ها رو اجاره میده رو برام PM کنین.(ترجیحا کشورهای نزدیک ایران باشن)آیا اجاره این صندوق ها تو کشور ترکیه ممکنه؟
ممنون:heart:

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سلام دوستان می خواستم ببینم اگه شیوه پرداخت پول از طریق چک رو انتخاب کنیم دیگه نیازی به حساب بانکی خارج از کشور نداریم دیگه درسته؟
بعد امکانش هست یه صندوق تو کشور های اطراف ایران که تحریم نیستن اجاره کرد و به جای آدرس یکی از دوستان خارج کشور آدرس اونجارو داد تا PIN یا چک ها بره اونجا و بعد از اونجا پست کنن ایران؟
اگه امکان چنین چیزی هست ممنون میشم که آدرس شرکت یا وبسایتی که این صندوق ها رو اجاره میده رو برام PM کنین.(ترجیحا کشورهای نزدیک ایران باشن)آیا اجاره این صندوق ها تو کشور ترکیه ممکنه؟
ممنون:heart:

شما اگر پرداخت چک رو انتخاب کنید . چک به آدرسی که داخل پنل دادید ارسال میشه و احتیاجی به حساب بانکی ندارید . البته چک باید به دست کسی برسه که بتونه نقدش کنه .

امکان اجاره صندوق فورواردر در کشورهای مختلف هست ولی معمولا هزینه و مدت زمان ارسالشون عملا استفاده از اونا رو برای این کار بی مصرف میکنه . در مورد ترکیه اطلاع ندارم . اما در کشور هایی مثل قطر /دوبی / و در زمان صلح - بحرین از این سرویس ها میدادند .
بهترین راه برای این کار همکاری با شخصی ساکن خارج از کشور و مورد اعتماد شماست .

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
ضمنا جدیدا گوگل اکثر بخش هاش رو برای ایران باز کرده ایا هنوزم گیر ای پی هستن اینا؟؟
الان ادووز مشکلی نداره ولی ادسنس...

Adwords من تست نکردم اما اگر با آی پی ایران مشکلی هم نداشته باشه داره گوگل پول میگیره!

اما تو ادسنس میخواد پول بده و قوانین سختی رو میذاره.

مطمئنا پول گرفتن رو راحت تر میکنه چون بیشتر به نفعش هست :D

ensaniyat

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
40
دوستان سلام.
میخواستم افراد حرفه ای توی زمینه ی گوگل ادسنس منو هم راهنمایی کنن و به تجربه های منم اضافه تر بشه.

من یه دوستی دارم توی کشور امارات و شهر دوبی.
می خوام ببینم با توجه به اینکه من میتونم از کشور خارج شم و مثلا میتونم یه روز برای نقد کردن چک برم دوبی بهترین کاری که میتونم کنم کدوم کاره>>>
این که حساب گوگل با اسم و فامیلی خودم بسازم یا دوستم؟
اگه حساب به اسم و فامیلی من ساخته بشه و آدرس محل کار دوستم توی دوبی رو بدم به طوری که اون بتونه نامه یا چکی که از گوگل میاد براش رو بگیره و بتونه کدی که به نامه میاد رو بهم بده ایا در این صورت من به هیچ مشکلی بر نمیخورم در اینده؟ مخصوصا زمانی که بازدید سایت بالا بره؟

من یه چیز پی ان آی پی استاتیک آمریکا دارم آیا برای ثبت نام توی گوگل یا کلا انجام دادن کل کار های گوگل از آی پی امریکا استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟ یا اینکه باید ای پی دوبی رو حتما داشته باشم؟

یکی از بچه ها میگفت موقع پر کردن فرم مربوط به مالیات بهتره دوستم از دوبی با آی پی خودش ثبت نام کنه این درسته؟

کلا موقع ثبت نام بدم دوستم ثبت نام کنه (حالا با مشصات من یا خودش) بعد من از اکانتم با ای پی امریکا استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟
اگر کل مراحل ثبت نام رو خودم با آی پی آمریکا انجام بدم و ادرس دوستم در دوبی رو بدم مشکلی پیش نمیاد؟

دوستان من با چند تاز دوستانی آشنا هستم که به چند تا از زبان های دنیا آشنایی دارن توی فکرم هستش که سایتی بسازیم که با چند زبان مختلف باشه ...در ضمن من هیچی از برنامه نویسی و طراحی سایت و کد نویسی و این چیزا سر در نمیارم فقط وبلاگ داشتم تاحالا...به نظر شما چه راهکار هایی برای من و امثال ما بهتره
چه موضوعاتی بدیم بهتره...
البته میدونم شماها همه استاد هستید و بعضی دوستان تجربیات خودشون رو الکی و مفت و مجانی در اختیار کسی قرار نمیدن.ولی خواهشم اینه که ایرانی فکر کنید و ایرانی رو کمک کنید ممنون
ID Yahooye Man: E.nsaniat
Mob:09122099477
E.mail: [email protected]

togchn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام. خدمت همه دوستان ادسنسی
من یه سوال داشتم و اینه که اگه سایتی که میخوای به گوگل معرفی کنی برای تبلیغات ادسنس رو از ایران آپدیت کنی یعنی با آی پی ایران مطلب بذاری توی سایت، اینجوری گوگل حساب رو میبنده یا مشکلی نیست؟یعنی فقط زمانی که میخوای وارد اکانت گوگل بشی با وی پی ان بری و وقتی مطلب میخوای پست کنی با آی پی ایران اینکار رو کنی
البته زبان سایت انگلیسی هست و آدرس و نام از خارج از ایران است و فقط با آی پی ایران آپدیتش کنی

ممنون میشم دوستانی که در این خصوص تجربه دارن منو کمک کنن

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
برای آپدیت سایت هیچ مشکلی نداره فقط باید حواست باشه که اشتباهی و یکدفعه با همین آی پی روی تبلیغات خودت کلیک نکنی(این مورد رو حساسه);)

togchn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام. یه سوال دیگه
میخواستم بپرسم که سایت در مورد روانشناسی بازدید زیاد میگیره؟ البته همه مقالات و خبرهاش رو خودم میخوام بنویسم و کپی نمی کنم؟
و اینکه نرخ کلیک هاش چطوره؟ خوبه یا کمه

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
کلا سایتهایی که محتواشون زیر شاخه پزشکی باشه از درآمد بسیار زیادی برخوردار هستند(ارزش کلیکیشون بسیار بالاست)
میشه گفت هر کلیک بین 0.5دلار تا 60 دلار داره

togchn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اقا ممنون که جواب دادید
من یه جا شنیدم که گفته بود باید آدرس دامین سایت هم از خارج باشه. آیا این درسته؟
و اینکه یه سایت با موضوع روانشناسی فکر میکنید اگه هر روز مقالات خوبی رو توش بذارم، چند وقت طول بکشه تا بازدید بگیره

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
بله، ایران تحریمه ، نبایستی از ایران باشه
جدا از گذاشتن مطلب باید تبلیغات هم انجام بدید و کارهای سئو ،افزایش رنک ، تبادل لینک و .. تا بتونید بازدید جذب کنید.
مقوله مطلب گذاشتن و دریافت بازدید دو مطلب مکمل هستند و تنها پست زدن و گذاشتن مقاله خود صرفا جهت دریافت بازدید کافی نیست

ensaniyat

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
40
سلام مجدد.دوستان چرا جواب سوال منو ندادین تاحالا؟ :(

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سوال از اساتید حرفه ای adsense

من وقتی با آی پی ایران وارد سایتهایی که از ادسنس استفاده می کنند می شم در 99% این سایتها تبلیغ ادسنس نمایش داده نمی شه اما با آی پی کشورهای دیگه هیچ مشکلی نیست و تبلیغات نمایش داده میشه .

البته این مورد یک استثنا هم هست مثلا سایتهایی مثل whos.amung.us با آی پی ایران هم تبلیغ نشون داده می شه !

آیا شما هم این مشکلات رو دارید ؟ آیا ادسنس برای ایرانیان نمایش داده نمی شه ؟ واگر خیر چرا در بعضی از سایتها این استثنا وجود داره ؟

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
سوال از اساتید حرفه ای adsense

من وقتی با آی پی ایران وارد سایتهایی که از ادسنس استفاده می کنند می شم در 99% این سایتها تبلیغ ادسنس نمایش داده نمی شه اما با آی پی کشورهای دیگه هیچ مشکلی نیست و تبلیغات نمایش داده میشه .

البته این مورد یک استثنا هم هست مثلا سایتهایی مثل whos.amung.us با آی پی ایران هم تبلیغ نشون داده می شه !

آیا شما هم این مشکلات رو دارید ؟ آیا ادسنس برای ایرانیان نمایش داده نمی شه ؟ واگر خیر چرا در بعضی از سایتها این استثنا وجود داره ؟

ادسنس در ایران توسط مخابرات مسدود شده و نمایش داده نمیشه و مثل خیلی از سایت ها تو لیست فیلترینگشونه!!
حالا علت این که اون سایتی که شما گفتید با ای پی ایران تبلیغاتش نمایش داده میشه رو واقعا نمیدونم جای بسی تعجب داره ولی احتمال داره تبلیغات پرمیوم گوگل رو در اختیار داشته باشه و قادر باشه دامنه تبلیغات رو عوض کنه و به همین خاطر اون تبلیغات نمایش داده بشه

Last edited:

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
ادسنس در ایران توسط مخابرات مسدود شده و نمایش داده نمیشه و مثل خیلی از سایت ها تو لیست فیلترینگشونه!!
حالا علت این که اون سایتی که شما گفتید با ای پی ایران تبلیغاتش نمایش داده میشه رو واقعا نمیدونم جای بسی تعجب داره ولی احتمال داره تبلیغات پرمیوم گوگل رو در اختیار داشته باشه و قادر باشه دامنه تبلیغات رو عوض کنه و به همین خاطر اون تبلیغات نمایش داده بشه

حسین جان حق با شما بود ادسنس در ایران فلیتره از طرف مخابرات عزیز
ممنون از راهنماییت

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
یه سوال جذاب :D

چه کسایی الان با این سیستم کار میکنند و متوسط درآمد ماهیانشون چقدره؟

Last edited:

behnammazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام.
من خارج از کشور زندگی می کنم. برای یکی از سایت هام که به زبان غیر فارسی بود اکانت AdSense باز کردم و گوگل هم تایید کرد. حالا می خوام ببینم این اکانت AdSense رو می تونم برای یک سایت فارسی استفاده کرد یا نه؟ گوگل با سایت فارسی مشکل داره یا مهم محل اقامت هست و نه زبان سایت؟ امکان داره اکانت رو ببنده؟

بالا