دوستان سلام.
میخواستم افراد حرفه ای توی زمینه ی گوگل ادسنس منو هم راهنمایی کنن و به تجربه های منم اضافه تر بشه.
من یه دوستی دارم توی کشور امارات و شهر دوبی.
می خوام ببینم با توجه به اینکه من میتونم از کشور خارج شم و مثلا میتونم یه روز برای نقد کردن چک برم دوبی بهترین کاری که میتونم کنم کدوم کاره>>>
این که حساب گوگل با اسم و فامیلی خودم بسازم یا دوستم؟
اگه حساب به اسم و فامیلی من ساخته بشه و آدرس محل کار دوستم توی دوبی رو بدم به طوری که اون بتونه نامه یا چکی که از گوگل میاد براش رو بگیره و بتونه کدی که به نامه میاد رو بهم بده ایا در این صورت من به هیچ مشکلی بر نمیخورم در اینده؟ مخصوصا زمانی که بازدید سایت بالا بره؟
من یه چیز پی ان آی پی استاتیک آمریکا دارم آیا برای ثبت نام توی گوگل یا کلا انجام دادن کل کار های گوگل از آی پی امریکا استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟ یا اینکه باید ای پی دوبی رو حتما داشته باشم؟
یکی از بچه ها میگفت موقع پر کردن فرم مربوط به مالیات بهتره دوستم از دوبی با آی پی خودش ثبت نام کنه این درسته؟
کلا موقع ثبت نام بدم دوستم ثبت نام کنه (حالا با مشصات من یا خودش) بعد من از اکانتم با ای پی امریکا استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟
اگر کل مراحل ثبت نام رو خودم با آی پی آمریکا انجام بدم و ادرس دوستم در دوبی رو بدم مشکلی پیش نمیاد؟
دوستان من با چند تاز دوستانی آشنا هستم که به چند تا از زبان های دنیا آشنایی دارن توی فکرم هستش که سایتی بسازیم که با چند زبان مختلف باشه ...در ضمن من هیچی از برنامه نویسی و طراحی سایت و کد نویسی و این چیزا سر در نمیارم فقط وبلاگ داشتم تاحالا...به نظر شما چه راهکار هایی برای من و امثال ما بهتره
چه موضوعاتی بدیم بهتره...
البته میدونم شماها همه استاد هستید و بعضی دوستان تجربیات خودشون رو الکی و مفت و مجانی در اختیار کسی قرار نمیدن.ولی خواهشم اینه که ایرانی فکر کنید و ایرانی رو کمک کنید ممنون
ID Yahooye Man: E.nsaniat
Mob:09122099477
E.mail:
[email protected]