سلام
هر موضوعی که توش میتونی مطلب بنویسی و به اصطلاح واردی.
موفق باشی
با گالری عکس(رعایت کپی رایت) و سایتهای خبرخوان که مشکلی نداره؟
سلام
هر موضوعی که توش میتونی مطلب بنویسی و به اصطلاح واردی.
موفق باشی
اگر مثلا عكس هاي سايت هاي شاتر استاك و اينا كه اسم و رسم و عكاس مشخصه باشه مشكل دارهبا گالری عکس(رعایت کپی رایت) و سایتهای خبرخوان که مشکلی نداره؟
يه سيستم كليكي چيكيتا هستش و يكي ادبرايت كه اين دو تا بهترينشون هستش و يادمه چيتيكا به اكانت پيپال هم پولو ميريختشاوكي گرفتم
سيستم كليكي خوب سراغ نداري كه بشه باهاش همكاري كرد و با سايت هاي وارز مشكلي نداشته باشه ؟
1- اگر اسكريپت نال هم توي سايتت استفاده كني مشكلي نداره ، ولي اگر توي سايت لينك دانلود اسكريپت نال شده بزاري مشكل داره باهاشیه چند تا سوال داشتم
اگه لطف کنید و جواب بدید
گوگل
1- آیا به اسکریپ نال شده ، حساسیتی دارد
2- آیا کلیک های تمام کشورها ارزش دارد و حساب می شود . مثلا اگه ایرانی یا چینی هم کلیک کند . پول کلیک داده می شود.
3-مهم: اگه برای سایتی چنل بگیرم ، آیا بعدا می تونم ، همکاری ام را با اون شخص قطع کنم و از کس دیگه ای چنل بگیرم و یا خودم مستقیم برای همون سایت اقدام کنم .
4- در حال حاضر گوگل آیا فقط بر اساس کلیک پرداختی داره یا بر اساس نمایش هم پول می ده ؟
با تشکر فراوان
4- گوگل به صورت نرمال براساس كليك ميده ولي اگه بخواي وقتي گرفتي سرويس رو ازش تيكت ميزني ميگي بكنش برات براساس بازديد ، براي هر 1000 بازديد 3 تا 5 دلار ميده (يادم نيستش دقيق چقدر بودي)
1- اگر اسكريپت نال هم توي سايتت استفاده كني مشكلي نداره ، ولي اگر توي سايت لينك دانلود اسكريپت نال شده بزاري مشكل داره باهاش
2- ببين مثلا تبليغ يه فيلمي نمايش داده ميشه كه فقط توي آمريكاست ، پس هر كي از آمريكا كليك كنه پول بيشتري ميده تا ايران ، چن ايران كه دسترسي به اون نداره
3-بله ميتوني قطع كني و پولتو از طرف بگيري و بگي سايتت رو از توي چنل پاك كنه و بعد ميتوني توي يه چنل ديگه وارد كني يا مستقيم اقدام كني
4- گوگل به صورت نرمال براساس كليك ميده ولي اگه بخواي وقتي گرفتي سرويس رو ازش تيكت ميزني ميگي بكنش برات براساس بازديد ، براي هر 1000 بازديد 3 تا 5 دلار ميده (يادم نيستش دقيق چقدر بودي)
سوال ديگه اي داشتي بپرس
يه سيستم كليكي چيكيتا هستش و يكي ادبرايت كه اين دو تا بهترينشون هستش و يادمه چيتيكا به اكانت پيپال هم پولو ميريختش
ولي ادبرايت فقط چك ميدادش و به ايران كه مي اومد بايد 50 تا 60 درصد بدي بانك ها برات طي دو تا 4 ماه نقدش كنن
تازه توي بانك بايد رضايت بدي اگه چك گم شد پي چك رو نگيري و بيخيالش شي
آیا تبدیل وبلاگ به یه وبسایت با دامنه .biz یا .tv یا .us یا .ws تاثیری در افزایش درآمد بوسیله تبلیغات کلیکی گوگل داره؟
در بین این این پسوندها (.biz یا .tv یا .us یا .ws ) کدامیک بیشترین ارزش کلیکی رو میتونه داشته باشه؟(پیشنهاد میکنید کدام یک رو ثبت کنیم؟)
محتوای سایت یه گالری کوچک عکس است
آیا تبدیل وبلاگ به یه وبسایت با دامنه .biz یا .tv یا .us یا .ws تاثیری در افزایش درآمد بوسیله تبلیغات کلیکی گوگل داره؟
در بین این این پسوندها (.biz یا .tv یا .us یا .ws ) کدامیک بیشترین ارزش کلیکی رو میتونه داشته باشه؟(پیشنهاد میکنید کدام یک رو ثبت کنیم؟)
محتوای سایت یه گالری کوچک عکس است
من مبتدی هستما اما تا اونجایی که می دونم گوگل بزرگترین شعارش بر اساس وب 2 می باشد که شعارش محتوا محتوا ومحتواست .
و فکر نکنم فرقی بکنه و میگن با ارزشترین کلیک ها از کشور امریکاست و امریکاییا عاشق .com هسنتد .
بعد تبدیل وب لاگ به وب سایت ( اگر منظورتون دایورت کردن home page به وب لاگه ) هیچ تاثیری نداره .
چون لینک های داخلی بقیه به داخل وب لاگ مرتبطند و .... که قضیش طولانیه که مثل این میمونه که موتورهای جستجوگر از یک درب وارد میشن و میرن تازه به درب اصلی ( وب لاگتون ) میرسن و تازه این مهمان عزیز خونرو از اینجا حساب مبکنه !
اما اگر مثلا
http://www.yourblog.blogsky.com/1.html/
رو تبدیل بکنی به
http://www.yourdomin.com/1html
اونوقت اون ارزشمنده
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم
ممنون
ولی منظور من همون دومی بود
گفتم که وبلاگ رو به وبسایت تبدیل کنم
.com و .net در دسترس نیست، و میخواستم ببینم از بین اینها (.biz یا .tv یا .us یا .ws ) کدامیک بیشترین ارزش کلیک رو بعد از .com و .net داره
در این مورد مطلب خاصی نخوندم جایی و برای حرفم در حال حاضر منبعی ندارم . ولی قاعدتا گوگل هم در طبقه بندی محتواهاش نسبت به دسته بندی tld ها حساسیت ممکنه داشته باشه کما این که در زمینه های تجاری ارجحیت با com/biz میتونه باشه .ممنون
ولی منظور من همون دومی بود
گفتم که وبلاگ رو به وبسایت تبدیل کنم
.com و .net در دسترس نیست، و میخواستم ببینم از بین اینها (.biz یا .tv یا .us یا .ws ) کدامیک بیشترین ارزش کلیک رو بعد از .com و .net داره
در مورد دامنه های .us هم توهمی هست برای من که هر موقع یه دامنه .us برای کاری انتخاب کردم خیلی سریع رشد کرده . هم در زمینه انتشار محتوا در سطح وب هم از نظر مراجعه مستقیم .
در این مورد مطلب خاصی نخوندم جایی و برای حرفم در حال حاضر منبعی ندارم . ولی قاعدتا گوگل هم در طبقه بندی محتواهاش نسبت به دسته بندی tld ها حساسیت ممکنه داشته باشه کما این که در زمینه های تجاری ارجحیت با com/biz میتونه باشه .
در مورد دامنه های .us هم توهمی هست برای من که هر موقع یه دامنه .us برای کاری انتخاب کردم خیلی سریع رشد کرده . هم در زمینه انتشار محتوا در سطح وب هم از نظر مراجعه مستقیم .