• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

IranNewMan

Registered User
لایک‌ها
69
یه چند تا سوال داشتم

اگه لطف کنید و جواب بدید

گوگل

1- آیا به اسکریپ نال شده ، حساسیتی دارد
2- آیا کلیک های تمام کشورها ارزش دارد و حساب می شود . مثلا اگه ایرانی یا چینی هم کلیک کند . پول کلیک داده می شود.
3-مهم: اگه برای سایتی چنل بگیرم ، آیا بعدا می تونم ، همکاری ام را با اون شخص قطع کنم و از کس دیگه ای چنل بگیرم و یا خودم مستقیم برای همون سایت اقدام کنم .
4- در حال حاضر گوگل آیا فقط بر اساس کلیک پرداختی داره یا بر اساس نمایش هم پول می ده ؟

با تشکر فراوان

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
با گالری عکس(رعایت کپی رایت) و سایتهای خبرخوان که مشکلی نداره؟
اگر مثلا عكس هاي سايت هاي شاتر استاك و اينا كه اسم و رسم و عكاس مشخصه باشه مشكل داره
ولي والپيپر و اينا مشكلي نيستش
چون سازنده اش مشخص نيستش

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
اوكي گرفتم
سيستم كليكي خوب سراغ نداري كه بشه باهاش همكاري كرد و با سايت هاي وارز مشكلي نداشته باشه ؟
يه سيستم كليكي چيكيتا هستش و يكي ادبرايت كه اين دو تا بهترينشون هستش و يادمه چيتيكا به اكانت پيپال هم پولو ميريختش
ولي ادبرايت فقط چك ميدادش و به ايران كه مي اومد بايد 50 تا 60 درصد بدي بانك ها برات طي دو تا 4 ماه نقدش كنن
تازه توي بانك بايد رضايت بدي اگه چك گم شد پي چك رو نگيري و بيخيالش شي

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
یه چند تا سوال داشتم

اگه لطف کنید و جواب بدید

گوگل

1- آیا به اسکریپ نال شده ، حساسیتی دارد
2- آیا کلیک های تمام کشورها ارزش دارد و حساب می شود . مثلا اگه ایرانی یا چینی هم کلیک کند . پول کلیک داده می شود.
3-مهم: اگه برای سایتی چنل بگیرم ، آیا بعدا می تونم ، همکاری ام را با اون شخص قطع کنم و از کس دیگه ای چنل بگیرم و یا خودم مستقیم برای همون سایت اقدام کنم .
4- در حال حاضر گوگل آیا فقط بر اساس کلیک پرداختی داره یا بر اساس نمایش هم پول می ده ؟

با تشکر فراوان
1- اگر اسكريپت نال هم توي سايتت استفاده كني مشكلي نداره ، ولي اگر توي سايت لينك دانلود اسكريپت نال شده بزاري مشكل داره باهاش
2- ببين مثلا تبليغ يه فيلمي نمايش داده ميشه كه فقط توي آمريكاست ، پس هر كي از آمريكا كليك كنه پول بيشتري ميده تا ايران ، چن ايران كه دسترسي به اون نداره
3-بله ميتوني قطع كني و پولتو از طرف بگيري و بگي سايتت رو از توي چنل پاك كنه و بعد ميتوني توي يه چنل ديگه وارد كني يا مستقيم اقدام كني
4- گوگل به صورت نرمال براساس كليك ميده ولي اگه بخواي وقتي گرفتي سرويس رو ازش تيكت ميزني ميگي بكنش برات براساس بازديد ، براي هر 1000 بازديد 3 تا 5 دلار ميده (يادم نيستش دقيق چقدر بودي)

سوال ديگه اي داشتي بپرس

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
4- گوگل به صورت نرمال براساس كليك ميده ولي اگه بخواي وقتي گرفتي سرويس رو ازش تيكت ميزني ميگي بكنش برات براساس بازديد ، براي هر 1000 بازديد 3 تا 5 دلار ميده (يادم نيستش دقيق چقدر بودي)

گوگل برای هر 1000 پیج ویو پرداخت می کنه یا هر 1000 بازدید کننده یونیک؟
کسی می تونه دقیق تر بگه که گوگل به ازای 1000 نمایش چقدر پرداخت می کنه؟

با سپاس.

IranNewMan

Registered User
لایک‌ها
69
1- اگر اسكريپت نال هم توي سايتت استفاده كني مشكلي نداره ، ولي اگر توي سايت لينك دانلود اسكريپت نال شده بزاري مشكل داره باهاش
2- ببين مثلا تبليغ يه فيلمي نمايش داده ميشه كه فقط توي آمريكاست ، پس هر كي از آمريكا كليك كنه پول بيشتري ميده تا ايران ، چن ايران كه دسترسي به اون نداره
3-بله ميتوني قطع كني و پولتو از طرف بگيري و بگي سايتت رو از توي چنل پاك كنه و بعد ميتوني توي يه چنل ديگه وارد كني يا مستقيم اقدام كني

سوال ديگه اي داشتي بپرس

خیلی خیلی ممنون
کامل کامل بود

IranNewMan

Registered User
لایک‌ها
69
الان شرکتی یا فردی هست که پنل بده ؟

شرایط را هم بگید

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
يه سيستم كليكي چيكيتا هستش و يكي ادبرايت كه اين دو تا بهترينشون هستش و يادمه چيتيكا به اكانت پيپال هم پولو ميريختش
ولي ادبرايت فقط چك ميدادش و به ايران كه مي اومد بايد 50 تا 60 درصد بدي بانك ها برات طي دو تا 4 ماه نقدش كنن
تازه توي بانك بايد رضايت بدي اگه چك گم شد پي چك رو نگيري و بيخيالش شي

ممنون بابت اطلاعاتي كه دادي :)

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
آیا تبدیل وبلاگ به یه وبسایت با دامنه .biz یا .tv یا .us یا .ws تاثیری در افزایش درآمد بوسیله تبلیغات کلیکی گوگل داره؟
در بین این این پسوندها (.biz یا .tv یا .us یا .ws ) کدامیک بیشترین ارزش کلیکی رو میتونه داشته باشه؟(پیشنهاد میکنید کدام یک رو ثبت کنیم؟)
محتوای سایت یه گالری کوچک عکس است

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
آیا تبدیل وبلاگ به یه وبسایت با دامنه .biz یا .tv یا .us یا .ws تاثیری در افزایش درآمد بوسیله تبلیغات کلیکی گوگل داره؟
در بین این این پسوندها (.biz یا .tv یا .us یا .ws ) کدامیک بیشترین ارزش کلیکی رو میتونه داشته باشه؟(پیشنهاد میکنید کدام یک رو ثبت کنیم؟)

از بین اساتید کسی کوچکترین تجربه ای در این زمینه نداره که به سئوال بنده پاسخ بده؟

valasan

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من 3 4 روزه فقط دارم این تاپیک رو می خونم اما چند سوال هنوز برام باقی مانده ؟
ادرس و *** من از مالزی یه ولی مستر کارت من از آذرباییجان صادر شده ؟

ایا مشکلی پیش میاد ؟

قرار بود یه PDF جامع تهیه بشه چی شد ؟

شرمنده اگر احیانا سوال تکراری بود . چون این تاپیک خیلی بحث ای تکراری داره

Last edited:

behnam39999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود فراوان به شما
دوستان من سوالی برای من پیش آمده که بسیار برایم مهم است من حدود دو سه هفته ی پیش یک اکانت گوگل باز کردم البته به نام هندوستان و سپس از وی پی ان اختصاصی که خودم دارم هم برای باز کردن حساب با آدرس هندی و هم کل کارهای اکانتم استفاده می کنم من کسی را در هند برای دریافت چک ها دارم ولی مشکل من این است که گوگل قسمت مربوط به اضافه کردن دامین و چنل را غیر فعال نموده است؟ در صورتی که قبلا فعال بوده است
البته چنل را در جایی دیدم میشود اضافه نمود ولی دامینها که برای من مهم هستند غیر فعال است من اشتباها کدهای گوگل را برای هر 10 سایت خود قرار دادهام ولی مثل اینکه باید کدهای آن فرق داشته باشند یعنی پیشوند
ca- دارند که من نگذاشته بودم در ضمن دامینها را هم آن موقع اضافه ننمودم آیا علت غیر فعال شدن گزینه اضافه نمودن دامین همین مسئله است؟ آیا اگر گوگل اکانتی را بلوکه کند آنرا به ما خبر می دهد؟ اینکه میگوید
URL NOT FOUND منظور چیست؟ چون سایت من که یک سایت حرفه ایی است؟ آیا منظور از نظر رتبه پایین است؟
از دوستانی که اطالع دارند بسیار ممنون میشوم هر چه سریتر مشکل بنده را برای بفرمایید
ایمیل مستقیم من:
[email protected]

valasan

Registered User
لایک‌ها
0

من مبتدی هستما اما تا اونجایی که می دونم گوگل بزرگترین شعارش بر اساس وب 2 می باشد که شعارش محتوا محتوا ومحتواست .

و فکر نکنم فرقی بکنه و میگن با ارزشترین کلیک ها از کشور امریکاست و امریکاییا عاشق .com هسنتد .

بعد تبدیل وب لاگ به وب سایت ( اگر منظورتون دایورت کردن home page به وب لاگه ) هیچ تاثیری نداره .
چون لینک های داخلی بقیه به داخل وب لاگ مرتبطند و .... که قضیش طولانیه که مثل این میمونه که موتورهای جستجوگر از یک درب وارد میشن و میرن تازه به درب اصلی ( وب لاگتون ) میرسن و تازه این مهمان عزیز خونرو از اینجا حساب مبکنه !
اما اگر مثلا
http://www.yourblog.blogsky.com/1.html/
رو تبدیل بکنی به
http://www.yourdomin.com/1html
اونوقت اون ارزشمنده
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم

Last edited:

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
من مبتدی هستما اما تا اونجایی که می دونم گوگل بزرگترین شعارش بر اساس وب 2 می باشد که شعارش محتوا محتوا ومحتواست .

و فکر نکنم فرقی بکنه و میگن با ارزشترین کلیک ها از کشور امریکاست و امریکاییا عاشق .com هسنتد .

بعد تبدیل وب لاگ به وب سایت ( اگر منظورتون دایورت کردن home page به وب لاگه ) هیچ تاثیری نداره .
چون لینک های داخلی بقیه به داخل وب لاگ مرتبطند و .... که قضیش طولانیه که مثل این میمونه که موتورهای جستجوگر از یک درب وارد میشن و میرن تازه به درب اصلی ( وب لاگتون ) میرسن و تازه این مهمان عزیز خونرو از اینجا حساب مبکنه !
اما اگر مثلا
http://www.yourblog.blogsky.com/1.html/
رو تبدیل بکنی به
http://www.yourdomin.com/1html
اونوقت اون ارزشمنده
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم

ممنون
ولی منظور من همون دومی بود
گفتم که وبلاگ رو به وبسایت تبدیل کنم

.com و .net در دسترس نیست، و میخواستم ببینم از بین اینها (.biz یا .tv یا .us یا .ws ) کدامیک بیشترین ارزش کلیک رو بعد از .com و .net داره

valasan

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون

.com و .net در دسترس نیست، و میخواستم ببینم از بین اینها (.biz یا .tv یا .us یا .ws ) کدامیک بیشترین ارزش کلیک رو بعد از .com و .net داره

باز هم میگم محتوا محتوا و محتوا مهمه ولی Biz از نظر من بهتره

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
ممنون

در این مورد مطلب خاصی نخوندم جایی و برای حرفم در حال حاضر منبعی ندارم . ولی قاعدتا گوگل هم در طبقه بندی محتواهاش نسبت به دسته بندی tld ها حساسیت ممکنه داشته باشه کما این که در زمینه های تجاری ارجحیت با com/biz میتونه باشه .

در مورد دامنه های .us هم توهمی هست برای من که هر موقع یه دامنه .us برای کاری انتخاب کردم خیلی سریع رشد کرده . هم در زمینه انتشار محتوا در سطح وب هم از نظر مراجعه مستقیم .

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
در مورد دامنه های .us هم توهمی هست برای من که هر موقع یه دامنه .us برای کاری انتخاب کردم خیلی سریع رشد کرده . هم در زمینه انتشار محتوا در سطح وب هم از نظر مراجعه مستقیم .

تاييد ميشه !

كلا كوكل با .us رابطه خوبي داره !

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
در این مورد مطلب خاصی نخوندم جایی و برای حرفم در حال حاضر منبعی ندارم . ولی قاعدتا گوگل هم در طبقه بندی محتواهاش نسبت به دسته بندی tld ها حساسیت ممکنه داشته باشه کما این که در زمینه های تجاری ارجحیت با com/biz میتونه باشه .

ممنون آقای شهبازی

نظرت در مورد دامنه co.uk چیه؟ ارزشش بیشتر از us. هست؟

بالا