parsbin
Registered User
يك سيستم ديگه لطفا معرفي كنيد
آپلودسنتر دردسر خيلي خيلي زيادي داره و از توان ما خارجه
ببین هر موضوعی که دوست داری و میتونی توش خوب کار کنی با اون موضوع سایت بساز مطمئن باش ضرر نمیکنیبه نقل از parsbin :يك سيستم ديگه لطفا معرفي كنيد
به نقل از sascovach :ببین هر موضوعی که دوست داری و میتونی توش خوب کار کنی با اون موضوع سایت بساز مطمئن باش ضرر نمیکنی
یعنی میشه تو ایران نقدش کردبه نقل از sascovach :خوب تو ایران بفروشی به صرافی ها راحت تر نیست؟
ولی عجیبه نقد کردن یه چک تو یه شعبه از همون بانکی که چک رو صادر کرده نباید انقدر دردسر داشته باشه
بله میتونی نقد کنیبه نقل از Beh_Madonna :یعنی میشه تو ایران نقدش کرد
ولی اون که واسه ایران نمی فرسته
* آیا منظور شما این است که ادرس دبی را بدهم و بعد دوستم چک را از دبی به ایران بفرسته و در ایران نقدش کنم ؟
اگر تو ایران نقد کنن چک را چند درصد کم میکنن از چک ؟
آره همونجوری که شروین گفت مشکلی نیست فقط یه درصدی رو ازت کار مزد میگیرنبه نقل از Beh_Madonna :یعنی میشه تو ایران نقدش کرد
ولی اون که واسه ایران نمی فرسته
* آیا منظور شما این است که ادرس دبی را بدهم و بعد دوستم چک را از دبی به ایران بفرسته و در ایران نقدش کنم ؟
اگر تو ایران نقد کنن چک را چند درصد کم میکنن از چک ؟
بله میشهبه نقل از Beh_Madonna :ممنونم از جوابتون دارم میگردم دونبال یه صرافی میگردم
-----
یه سوال
اگر برنامه بزارم برای دانلود بدون کرک و سریال مثل سایت www.download.com مشکلی نیست ؟
چون بدون کرک میزارم و آیا سود داره ؟
نه نمیشهبه نقل از starsoheil :میشه یه سایتی زد برای معرفی نرم افزار به همراه کرک آن؟! آخه من الان چندین سایت معرفی نرم افزار و کرک دیدم که تبلیغ گوگل رو گذاشتن
والا تا جاي كه يادم مياد كار خلافي نكردم براي گرفتن ويزيتور ...ويزيتور به تناسب خوب بود ..روزي متوسط 44$به نقل از fotocopy :مطمئنی سوتی ندادی ؟
ویزیتور و درامدت چقدر بود ؟
ممکنه قبول کنه ولی موقع ارسال اولین چک میزنه تو ذوقتبه نقل از rin9mast3r :نميشه فهميد كدوم چنل مورد دار بوده ؟ امكانش هست دوباره دامين اصليم رو قبول كنه ؟
ببینید اگر شما کرک رو در قسمت READ MORE بزارید هیچ مغایرتی با قوانین گوگل نداره ، حاضرم حرفم رو ثابت کنم اما گوگل میگه اگه شما لینک کرک رو در همون صفحه اول بزارید در این صورت هست که اکانتتون بسته میشهبه نقل از sascovach :نه نمیشه
یه بار تاپیک FAQ زو مطالعه کن یه همه جوابات میرسی
آخه در همون قسمت read more هم بزاری با تبلیغ گوگل استببینید اگر شما کرک رو در قسمت READ MORE بزارید هیچ مغایرتی با قوانین گوگل نداره ، حاضرم حرفم رو ثابت کنم اما گوگل میگه اگه شما لینک کرک رو در همون صفحه اول بزارید در این صورت هست که اکانتتون بسته میشه
20 تا صرافی سوال کردمبه نقل از shervinrv :بله میتونی نقد کنی
درصد هم بستگی داره به انصاف صراف و زرنگی خودت
بهترين راه اينه كه توي همين كشورها يه حساب بانكي باز كني و با EFT از گوگل پول بگيري ..ديگه دردسر چك رو هم نداريبه نقل از Beh_Madonna :20 تا صرافی سوال کردم
و هم بانک سامان و ملی - همشون گفتند که ما نقد نمی کنیم
چند تا آشنا گیر آوردیم تو فرانسه آلمان کانادا نمی دونم اونجا خوبه یا باز مثل دبی است![]()
کسی با این کشور ها کار کرده ؟
لطفا بگه