به نقل از SoftDevCo :بخاظره اینکه Keyword مرتبط با هیچ تبلیغی پیدا نمی کنه و نشون نمیده.
معمولا عکس ها خیلی کم نشون داده می شه.
ایا شما سایتی سراغ داری از هر دو همزمان استفاده کرده باشه ؟به نقل از SoftDevCo :الله اعلم.
مبارک باشهراستي امروز يك تك كليك داشتم 1.79 البته نميدونم امروز چه خبر بود كه 18 تا كليك داشتم اما بيشترين كليكم 1.79 بود كه تو يكسال گذشته بي سابقه بود برام
به نقل از SoftDevCo :
این لینکت فقط آن بالا یک image بود .
من دو واحد برای تبلیغات ندیدم !
من می خوام بالای سایتم text بشه و پایین Image ! میشه ؟
راستشو بخواي متفاوت بوده يعني رو يه نمودار خطي نبوده گاهي 20 دلار گاهي 10 دلار .به نقل از Beh_Madonna :مبارک باشه
راستی حد اکثر و حد اقل درامد شما چقدر بوده در 1 ماه
چقدر خوب !!1 شما راهی میدونید تا ما هم داشته باشیم؟به نقل از rin9mast3r :كار سختي نيست عزيز !!!
به نقل از changiz :سلام
يه خبر مهم برا همه !
سه روز پيش برا گوگل ايمل زدم كه آقا اگه يكي از ايران لوگين شه مشكلي پيش مياد ؟
فك ميكنين چي جواب دادن ؟
جواب دادن قانون تحريم فقط در مورد مسايل مالي اشاره كرده و ما هارو موظف نكرده كه به صورت تكنيكال سايتمونم چك كنيم يا بعبارتي سايت هارو . و فقط برا ما مهمه كه فيزيكال آدرس ايران نباشه ! و خصوصا كسي كه پول ميگيره !
Because of this restriction, we cannot accept applications for the
AdSense
program with physical addresses listed in Iran.
This restriction does not directly apply to technical control over your
website, but rather a physical address for handling the monetary
portion
of AdSense applicaitons
حالا برين منو دعا كنين .
راستي امروز يك تك كليك داشتم 1.79البته نميدونم امروز چه خبر بود كه 18 تا كليك داشتم اما بيشترين كليكم 1.79 بود كه تو يكسال گذشته بي سابقه بود برام .
يه سايت جديدم ميخوام را بندازم پيشنهاد خاصي دارين ؟ يعني موضوعي باشه كه كليكاشم گرون قيمت باشه !
و زيادم تخصصي نباشه كه مجبور شم از متخصص استفاده كنم !
:f34r: :wacko: :lol:
خوب به این دلیل که تو ایران از *** برای فیلتر شکن استفاده میکننمن برای گرفتن *** به سایت secureac رفتم ولی دیدم فیلتر شده کسی نمیدونه چرا ؟ مگه کارش غیرقانونیه؟ البته من مشکلی از نظر وارد شدن به این سایت ندارم و با پروکسی راحت واردش میشم فقط میخوام بدونم علت فیلتر شدنش چیه؟