قا این گوگل چک اوت که بانک گوگل هست
شنیدید؟
به اون حساب های گوگل چک اوت خودش =رداخت میکنه؟
جالبه ! منم این بانک گوگل را تازه شنیدم ! اگه بشه به این شکل هم نقد کرد عالیه !
قا این گوگل چک اوت که بانک گوگل هست
شنیدید؟
به اون حساب های گوگل چک اوت خودش =رداخت میکنه؟
اون هم به ایران خدمات نمیده.به نقل از adnan :جالبه ! منم این بانک گوگل را تازه شنیدم ! اگه بشه به این شکل هم نقد کرد عالیه !![]()
موسیقی کرک نداره ولی کپی رایت که داره عزیزم.به نقل از MeTaLiKa~~~ :میشه بگی چه مشکلی . مگه اینهمه سایت وجود ندارن که در این زمینه کار میکنن. میشه دلیلش رو بگی.
مگه موسیقی هم کرک داره ؟ درضمن دانلود رایگان موزیک ، از نظر گوگل مشکل داره یا نه ؟
به نقل از SoftDevCo :اون هم به ایران خدمات نمیده.
شما در همه حالت باید قانون کپی رایت را رعایت کنی.به نقل از CANOR :سلام دوستان
من میخوام یه سایت جدید در رابطه با مسایل پزشکی بسازمیه سوال دارم . اگه من از مقالات سایتهای دیگه در سایتم استفاده کنم گوگل گیر نمیده؟ :blink:
درضمن لطفا بگید از چه کی وردهایی استفاده کنم که بهتر جواب بده ؟![]()
آخه گوگل از کجا میفهمه که تو رفتی از کدام سایت کپی کردی مقالات رابه نقل از CANOR :سلام دوستان
من میخوام یه سایت جدید در رابطه با پزشکی بسازمیه سوال دارم . اگه من از مقالات سایتهای دیگه در سایتم استفاده کنم گوگل گیر نمیده؟ :blink:
درضمن لطفا بگید از چه کی وردهایی استفاده کنم که بهتر جواب بده ؟![]()
گوگل نمیفهمه ولی بعد از یه مدت اگه سایتش پر بازدید بشه و اون سایتی که از روش کپی زدی بفهمه بهت گیر اساسی میده گوگل هم که اول از همه میبنده اکانتش روبه نقل از Beh_Madonna :آخه گوگل از کجا میفهمه که تو رفتی از کدام سایت کپی کردی مقالات را
به نقل از sascovach :گوگل نمیفهمه ولی بعد از یه مدت اگه سایتش پر بازدید بشه و اون سایتی که از روش کپی زدی بفهمه بهت گیر اساسی میده گوگل هم که اول از همه میبنده اکانتش رو
ببین بستگی به سایتی داره که ازش مطلب رو برداشتیبه نقل از CANOR :اگه مطالب رو با ذکر منبع در سایتم قرار بدم چی؟ بازم مشکل داره؟
یه سوالی
زیادم بی ربط نیست
این انتی فیلترها که بصورت سایت هستند به چه درد خارجی ها میخوری که تبلیغ از گوگل میگیرن
مگر در آنجا هم ف ی ل ت ر است ؟
به گوگل میل بزن بپرسبه نقل از Beh_Madonna :سلام
یه سوالی
اگر بیائیم و در سایت آدرس سایتهای که فضای مجانی میدن را بدیم چی
مثل این http://www.free-webhosts.com
مشکلی پیش نمی یاد مثلا سایتهای که در این سایت http://www.free-webhosts.com تبلیغ کردن را بزاریم تو سایت خودمون
میشه ؟