به نقل از Beh_Madonna :خوب به این دلیل که تو ایران از *** برای فیلتر شکن استفاده میکنن
برو از نماینده ایرانش بخر
چطوری . میشه یکم بیشتر توضیح بدی.
به نقل از Beh_Madonna :خوب به این دلیل که تو ایران از *** برای فیلتر شکن استفاده میکنن
برو از نماینده ایرانش بخر
به نقل از MeTaLiKa~~~ :سلام دوستان
من قصد دارم یه سایت با موضوع دانلود رایگان موزیک راه بندازم. آیا گوگل به چنین سایتی تبلیغات میده؟ آیا چنین سایتی از نظر کپی رایت مشکلی نداره؟
لطفا به من جواب بدین
ممنونم
به نقل از SoftDevCo :در روز
برای من تا الان میانگین 8 دلار در روز بوده
1- اجاره آدرس دفتر مجازيبه نقل از siavashmusic :چقدر خوب !!1 شما راهی میدونید تا ما هم داشته باشیم؟
میشه بگی متوسط visit/hit سایتت چقدر هست؟
110 درصد مشکل داره.
irspeed.comبه نقل از CANOR :چطوری . میشه یکم بیشتر توضیح بدی.
بله میشه .به نقل از parsbin :سايت wallpaper چي؟
مشكلي نداره؟
در ضمن من ميتونم تليغات بصورت بنر يك سايت ديگه رو همراه تبليغات گوگل در همون صفحه بزارم؟
ولی چون از همه خواستم که رو تبلیغات کلیک کنند، کلیک هام زیاده !!!
به نقل از rin9mast3r :irspeed.com
براي ادامه برو تاپيك ***
میشه بگی چه مشکلی . مگه اینهمه سایت وجود ندارن که در این زمینه کار میکنن. میشه دلیلش رو بگی.به نقل از firebird :110 درصد مشکل داره.
اگه کرک نذاری و قانون کپی رایت رو رعایت کنی مشکلی نداره.
به نقل از MeTaLiKa~~~ :میشه بگی چه مشکلی . مگه اینهمه سایت وجود ندارن که در این زمینه کار میکنن. میشه دلیلش رو بگی.
مگه موسیقی هم کرک داره ؟ درضمن دانلود رایگان موزیک ، از نظر گوگل مشکل داره یا نه ؟
به نقل از siavashmusic :خداوندا دست آرزومندان را به ضریح سیستم ثبت نام گوگل ادسنز برسان
الهی آمین
دانلود رایگان موزیک مشکل دارهبه نقل از MeTaLiKa~~~ :میشه بگی چه مشکلی . مگه اینهمه سایت وجود ندارن که در این زمینه کار میکنن. میشه دلیلش رو بگی.
مگه موسیقی هم کرک داره ؟ درضمن دانلود رایگان موزیک ، از نظر گوگل مشکل داره یا نه ؟
به نقل از adnan :من دو کد اسکریپت تولید کردم ! یکی فقط text و یکی فقط image .
اما این دوتا را در یک صفحه قرار می دهم . فقط یکی از آنها را نشان می دهد . چرا ؟
به نقل از EGoldBazar.Com :
چون فکر نکنم کدی وجود داشته باشه که فقط عکس نشون بده ( من که تا حالا ندیدم اگه دیدی من رو بی خبر نگه ندار )
من الان نمی تونم وارد حسابم در گوگل بشم که اسم دقیقشو بهت بگم ولی یک قسمت هست به نام TEXT ONLY که فقط تبلیغات متنی رو نشون می ده و یک گزینه دیگه بود که اگه انتخاب می کردی تبلیغات متنی و عکسی رو با هم نشون می داد
google_ad_type = "text_image";