من ديدم كه لينك دانلود + كرك + تبليغات داخل قسمت ReadMore باشه !!به نقل از Beh_Madonna :آخه در همون قسمت read more هم بزاری با تبلیغ گوگل است
بلکه در قسمت read more تبلیغات گوگل را نزاری شاید اینطوری بهت گیر نده
حالا بعدن گير بده يا نه نميدونم
من ديدم كه لينك دانلود + كرك + تبليغات داخل قسمت ReadMore باشه !!به نقل از Beh_Madonna :آخه در همون قسمت read more هم بزاری با تبلیغ گوگل است
بلکه در قسمت read more تبلیغات گوگل را نزاری شاید اینطوری بهت گیر نده
ممنونم از جوابتبه نقل از rin9mast3r :بهترين راه اينه كه توي همين كشورها يه حساب بانكي باز كني و با EFT از گوگل پول بگيري ..ديگه دردسر چك رو هم نداري![]()
گوگل به چندتا كشور محدود كه اروپايي و امريكاي هستن بوسيله EFT "Electronic Fund Trasnfer" مستقيم پول حواله ميزنه ..كافيه توي يكي از اين كشورها حساب داشته باشي ...شماره حسابت رو داخل پنل اكانت گوگل ادسنس اد ميكني .. بعد از اينكه وريفاي شد..ميتوني از اين طريق پول بگيري...به نقل از Beh_Madonna :ممنونم از جوابت
میشه کمی eft را توضیح دهی
اونقت چقدر زمان میبره تا گوگل واریز کنه و مالیات و این چیزا هم کم میکنه ؟
موقع ثبت نام IP با كشور متبوع بايد يكي باشه ...لوگين كردنش ايراد نداره .."ولي از همون اروپا باشه"به نقل از shahroodnet :سلام
آقا اگه از فرانسه عضو بشم میتونم با IP انگلیس لاگین کنم؟
اگه نه کسی هست IP فرانسه بده ؟ (***)
مرسی:happy:
موقع ثبت نام IP با كشور متبوع بايد يكي باشه ...لوگين كردنش ايراد نداره .."ولي از همون اروپا باشه"به نقل از shahroodnet :سلام
آقا اگه از فرانسه عضو بشم میتونم با IP انگلیس لاگین کنم؟
اگه نه کسی هست IP فرانسه بده ؟ (***)
مرسی:happy:
به نقل از rin9mast3r :موقع ثبت نام IP با كشور متبوع بايد يكي باشه ...لوگين كردنش ايراد نداره .."ولي از همون اروپا باشه"
--
به درآمدهاي پائين هم زياد حساسيت نشون نميده ..
" من اكانت از امريكا باز كردم ..آدرس اروپا بود."
از ايران كه اصلا !به نقل از parsbin :من ميخوام آدرس كانادا بدم.
يعني نميتونم از ايران يا آي پي به غير كانادا ثبت نام كنم؟؟![]()
خوب یه *** بگیرعجب شانسي دارم
ميدونستم بالاخره يك مشكلي پيش مياد
يعني هيچ راه حلي نداره؟
***???
به همونی که میخوای آدرسش رو بدی بگو برات ثبت نام کنه...به نقل از parsbin :عجب شانسي دارم
ميدونستم بالاخره يك مشكلي پيش مياد
يعني هيچ راه حلي نداره؟
***???
به نقل از parsbin :فكر كنم همون *** كانادا بگيرم بهتر باشه
سراغ داريد؟
http://www.ipeliminator.com/
1- بله بايد آلمان باشه و بارها هم گفته شده !!:hmm:به نقل از siavashmusic :سلام
من میخوام توسط یکی از دوستان در آلمان این کار رو شروع کنم (با استفاده از آدرس اون)...حال سوالات من
1- آیا برای ثبت نام میبایست از IP آلمان برای ثبت نام لوگین کنم؟
2- گویا آلمان نیز جزو کشورهایی هست که گوگل پول رو حواله به حساب بانکی میکنه این به چه صورت است؟ ایا دوست من میبایست حساب بانکی خاصی داشته باشه؟ یا هر حسابی قبوله؟ لطفا یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم
3- از بین چک و حواله به حساب کدوم گزینه دردسرش کمتره هست؟(با لحاظ اینکه به اون طرف اعتماد کامل جهت نقد کردن چک دارم) چون میخوام اون دوستم در آلمان زیاد درگیر این مسایل نباشه تا براش دلزده بشه لطفا طبق تجربه دوستان جواب بدن که کدوم گزینه راحتره برای اون شخص تا پول رو به دست من برسونه؟
4- ماهیت پین کد برای ویرفرای کردن آدرس بیلینگ به چه صورت هست؟ آیا بصورت رمز روی یک کاغذ به آدرس من در آلمان میره؟ یه مقدار میخوام بیشتر بدونم در مورد پین کد
با تشکر از لطف شما
سیستم پرداخت الکترونیک google راه اندازی شد
checkout.google.com