• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
پاور من گرين 530 واته ...امروز وقتي داخلشو نگاه ميكردم ديدم يه مايع زرد رنگ دور 2 تا از خازنا رو گرفته ترسيدم شايد خازنا نشت كردن..

البته ظاهرشون سالم بود و اصلا باد نكرده بودن

ميشه بگين نشت كردن يا نه و من بايد چيكار كنم

SS_geshtapoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان
من یه مانیتور ال سی دی ال جی نقره ای دارم که کناره ها ی صفحه یه خط نازک سیاهرنگ داره ولی شنیده بودم که ال سی دیها یطور کامل تمام صفحه هستند و هیچ حاشیه ای حتی بمقدار کم ندارن می خواستم بدونم که این طبیعیه یا ایرادی داره و اگه ایرادی هست چطور میشه رفع کرد؟
اینو هم بگم که تمام تنظیمات از جمله تنظیم اتوماتیک رو هم امتحان کردم ولی اثری نداشت
مخلص همه بامراما

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما مدل مونيتورتون رو كاش مينوشتيد ؟ درايور مونيتور رو نصب كرديد ؟ تو تنظيمات مربوط به ستينگ و قسمت ادونس مربوط به تنظيم ستينگ يك قسمت داره مربوط به كارت گرافيك شما هست . از اون قسمت هم ميتونيد طول و عرض تصويري كه به مونيتور ارسال ميشه رو تنظيم كنيد

SS_geshtapoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مدلش L1730S (نقره فام) هستش و وقتی سی دی مونیتور رو میزارم نصب درایو بطور اتوماتیکه ولی جالب اینه که خود سی دی مونیتور رو L1720S (سیه فام)شناسائی میکنه و من مجبور شدم درایو مونیتور رو دستی نصب کنم.
از همون قسمتس هم که گفتید امتحان کردم ولی فایده ای نداشت ،یعنی این حاشیه ها که در کناره های عمودی صفحه نمایش هستند ،ثابت هستند و هرچه تصویر رو جابجا میکنم سرجاشون هستند

مدل کارت گرافیک هم Geforce 5500 with 256 ram
پس با این حساب این وضع طبیعی نیست و نباید اینطور باشه؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
طبيعي نيست زنگ بزنيد ماديران براي سرويس ميان در منزل

mi_ra52

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشگل قبلی از این قرار بود که در هنگام کار با کامپیوتر یکدفعه یک صدای رفت و برگشت ( تق ) از
کامپیوتر میومد و همه چیز فریز می شد ، خوب اینجا مطرح کردیم و دوستان گفتن که کابل هارد
عوض کن اگر درست نشد هاردت دز آستانه کرش کردنه بکاپ بگیر به فکر هارد نو باش .

ما هم این کارها رو انجام دادیم و حالا یک هارد نو داریم با یک کابل هارد نو و یک مشگل کهنه که
سر جاشه با این تفاوت که دیگه از صدای رفت و برگشت ( تق ) خبری نیست و یکدفعه ( یک چک
کوچکی سی دی رام رو میکنه , چراغش روشن میشه ) به همون صورت قبل فریز میشه

این هم چک با HD TUNE

HDTune_Benchmark_ST3802110A.png

HDTune_Health_ST3802110A.png

HDTune_Info_ST3802110A.png

باز هم دست به دامان شما میشم یعنی از چی میتونه باشه ؟
متشکرم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما لطف ميكني و نام و قدرت پاور سيستمت رو بنويسي ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اين بنچمارك رو موقع كار با سيتمت گرفتي يا تو حالت بيكاري ؟ درايورهاي چيپست مادربرد رو نصب كردي ؟

mi_ra52

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما لطف ميكني و نام و قدرت پاور سيستمت رو بنويسي ؟

جواب : مدیر عزیز نمیدونم ، چجوری بدست بیارم ؟

اين بنچمارك رو موقع كار با سيتمت گرفتي يا تو حالت بيكاري ؟ درايورهاي چيپست مادربرد رو نصب كردي ؟

جواب : در حال بیکاری دراورها رو هم نصب نکردم .

متشکرم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
1- درايور چيپست رو نصب كن حتي اگر ميتوني جديد ترين ورژن رو دانلود كنيد
2- مشخصات پاور روي خود پاور هست تو ليبل

SS_geshtapoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طبيعي نيست زنگ بزنيد ماديران براي سرويس ميان در منزل

سلام
امروز به خدمات ال جی زنگ زدم ، رفتار و برخوردشون خیلی خوب بود اون خانمی که گوشی رو برداشت یه شماره داد و گفت که اینا مشاور فنی هستند و اول مشکلتون رو به اونا بگید و اگه حل نشد دوباره به ما زنگ بزنید و آدرس بدید . منم زنگ زدم و یه آقا با حوصله حرفامو گوش داد و چند مورد دیگه ای که داشتمو حل کرد و در این مورد هم گفت که در این مدل (نقره فام) طبیعیه و اندازه تصویر نمایش داده شده همون 17 اینچ هست اما چون ما قاب رو یکمی بزرگتر در نظر گرفتیم یه حاشیه ای در حدود 1 میلیمتر رو دارن وگرنه تصویر همون 17 اینچ هست .خلاصه اینکه خیالمون راحت شد که مونیتور من مشکل فنی نداره و همه مانیتورای این مدل اینجوریند چون دلیلی نداره که اگه مونیتور مشکلی داره نمایندگی نیاد و از شرکتش پولی بابت اومدن نگیره.
راستی امروز یه نرم افزار هم گیر آوردم که مخصوص نمایش پیکسلهای سوخته هست و خوشبختانه -گوش شیطون کر- حتی یه پیکسل سوخته هم پیدا نشد.
بازم از شما بخاطر راهنمائی و توجهتون ممنونم.

Notebook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من سال 82 یه مانیتور LG مدل F700P خریدم حدود 10 ، 11 ماه بعد از خریدش روی لامپ تصویرش لکه هایی بوجود اومد که هر چی پاکشون میکردی تمیز نمیشدن وقتی بردیم گارانتی اونجا روی برگه تعمیرات نوشتند لکه های داخلی لامپ تصویر خلاصه مانیتور رو فرستادند تهران و بعد از یه هفته اومد و مانیتور درست شده بود ولی باز هم حدودای یه ساله دیگه دیگه دوباره اون لکه ها روی مانیتور ظاهر شد این بار از مرکز خدمات LG اومدند مانیتور رو بردند گارانتی و یه مانیتور جایگزین بهمون دادند همون خدمات 2 ساعته در محل و چند روز بعد مانیتور رو آوردند دم در خونه و تحویل دادند این بار هم درست شده بود ولی این بار مانیتور یه اشکال داشت اونم اینکه چشمم رو خیلی اذیت میکرد و به نظر می رسید وضوح لامپ تصویرش کم شده به طوری که منی که قبلاً با رزولوشن 1024 در 768 ازش استفاده میکردم مجبور شدم از این به بعد با رزولوشن 1280 در 1024 ازش استفاده کنم بهشون گفتم اومدند نگاه کردند و گفتند خیالاتی شدی ولی اینطور نبود قبلاً هم وضوح لامپ تصویر بالا بود ( در همون رزولوشن 1024 در 768 ) و هم اینکه چشمم رو اصلاً اذیت نمیکرد بگذریم گارانتی مانیتور ما تا 84/9/4 بودش یعنی الآن یه سالی هستش که گارانتیش تموم شده ولی حالا دوباره اون لکه های ظاهر شده دیگه اعصاب برام نگذاشته میخواستم بدونم کسی از کاربرای اینجا هم با همچین مشکلی روی مانیتور F700P مواجه شده یا نه ؟ یا اصلاً میدونید علت پیدایش این لکه ها و قضیه کم شدن وضوح لامپ تصویر چیه ؟ به نظرتون هزینه تعمیراتش چقدر میشه حالا که گارانتیش تموم شده ؟ و اینکه الان این مانیتور رو چند بر میدارند بفروشمش و یه مارک دیگه بردارم ؟
ممنون از لطفتون

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من بهترين راه تعويض مونيتور هست. شما اين مانتيور رو بفروشيد . الان قيمت مونيتور خيلي پايين اومده 17 اينچ سامسونگ حدود 100 تومن

Notebook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من بهترين راه تعويض مونيتور هست. شما اين مانتيور رو بفروشيد . الان قيمت مونيتور خيلي پايين اومده 17 اينچ سامسونگ حدود 100 تومن

دوست عزیز از راهنماییتون ممنون :) پس به نظرتون دیگه این مونیتور رو به مرکز سرویس مادیران نفرستمش ؟
یه سوال دیگه شاید جاش اینجا نباشه ولی به این موضوع مربوطه :blush: ( البته تذکر شما رو تو امضاتون دیدم ولی گفتم یکپارچگی سوال من حفظ بشه ، اگه اشتباه کردم معذرت میخوام )
الان به نظرتون این مونیتور من رو چند بر می دارند ؟ و اینکه الان بهترین مونیتور موجود تو بازار ایران سامسونگ هستش ؟
ممنون از شما

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سامسونگ و الجي در يك حد هستند. شما تهران هستيد ؟ تا بهت بگم چيكار كني

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بهتره يك مونيتور سامسونگ يا الجي بگيريد

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من سال 82 یه مانیتور LG مدل F700P خریدم حدود 10 ، 11 ماه بعد از خریدش روی لامپ تصویرش لکه هایی بوجود اومد که هر چی پاکشون میکردی تمیز نمیشدن وقتی بردیم گارانتی اونجا روی برگه تعمیرات نوشتند لکه های داخلی لامپ تصویر خلاصه مانیتور رو فرستادند تهران و بعد از یه هفته اومد و مانیتور درست شده بود ولی باز هم حدودای یه ساله دیگه دیگه دوباره اون لکه ها روی مانیتور ظاهر شد این بار از مرکز خدمات LG اومدند مانیتور رو بردند گارانتی و یه مانیتور جایگزین بهمون دادند همون خدمات 2 ساعته در محل و چند روز بعد مانیتور رو آوردند دم در خونه و تحویل دادند این بار هم درست شده بود ولی این بار مانیتور یه اشکال داشت اونم اینکه چشمم رو خیلی اذیت میکرد و به نظر می رسید وضوح لامپ تصویرش کم شده به طوری که منی که قبلاً با رزولوشن 1024 در 768 ازش استفاده میکردم مجبور شدم از این به بعد با رزولوشن 1280 در 1024 ازش استفاده کنم بهشون گفتم اومدند نگاه کردند و گفتند خیالاتی شدی ولی اینطور نبود قبلاً هم وضوح لامپ تصویر بالا بود ( در همون رزولوشن 1024 در 768 ) و هم اینکه چشمم رو اصلاً اذیت نمیکرد بگذریم گارانتی مانیتور ما تا 84/9/4 بودش یعنی الآن یه سالی هستش که گارانتیش تموم شده ولی حالا دوباره اون لکه های ظاهر شده دیگه اعصاب برام نگذاشته میخواستم بدونم کسی از کاربرای اینجا هم با همچین مشکلی روی مانیتور F700P مواجه شده یا نه ؟ یا اصلاً میدونید علت پیدایش این لکه ها و قضیه کم شدن وضوح لامپ تصویر چیه ؟ به نظرتون هزینه تعمیراتش چقدر میشه حالا که گارانتیش تموم شده ؟ و اینکه الان این مانیتور رو چند بر میدارند بفروشمش و یه مارک دیگه بردارم ؟
ممنون از لطفتون

من هم سه سال پيش خريدم همين F700P بعد از يک ماهي که کار کردم يه شب روي حال stand by بود بعد همين که موس رو تکون دادم يه دفعه ديدم مانيتور شد عين لامپ مهتابي و هيچي نشون نمي داد بردم نمايندگي در شيراز يک هفته هم رفتم و اومدم
بعد هم رفتم گفتم من با مانيتور زياد کار دارم يه مانيتور نو بهم دادن مي خواستم برم عوضش کنم و سامسونگ بگيرم ديدم سامسونگ خيلي ارزونه و توي شرکت هم چند تا خريده بودند ديدم انگار که صفحه مانيتور چشم آدم رو اذيت مي کنه و يه حالتي بود مثل اين که همه مربع مربع هاي شکل گرفته تصوير يا همون پيکسل ها پيدا هست منظورم اينه که يه حالتي بود عين اسباب بازي
اصلا به نظرم هيچي به پاي همين LG نمي رسه فوق العاده است همين F700P من که خيلي ازش راضي هستم
شما هم ديگه گارانتي مانيتورت تمومه ديگه پول زياد ازت مي گيرند

بالا