amd>intel
مدیر بازنشسته
اين توضيحاتي كه دوستمون داد در حالت raid صدق ميكنه يا كنترلرهائ sata كه ويندوز دينيكتشون نميكنه .
با تشكر از امید خان گل و اقا کاوه
راستش کاوه جان من بدون اف 6 وقتی sp2 نصب كردم دیگه آیکون سیفتی ریموو نیومد و بقول شما احتمالا هاردم رو ide شناسايي كرده بود
اما امیدجان من چیپست nfroce رو نصب كردم و سرانجام دوباره سیفتی ریموو اومد
اما توی یه تاپیک دیگه که در تالار " مسایل متفرقه .. " هست ( و کاش با این ادغامش می کردید ... اشتباه از من بود ببخشید ) دوستان گفتند که تنها خوبی این سیفتی ریموو اینه که میشه حین انجام کار استاپش کرد و هارد رو جدا کرد
اگر واقعا تنها دلیلش همینه . خب من بهش احتیاج ندارم و ترجیح میدم اصلا این سیفتی ریموو نیاد اما اگر در کیفیت ... سرعت ... دقت و یا هرچیز دیگه ای تاثیر بذاره خب تبعا اگر باشه بهتره
حالا نظر شما چیه ؟
البته هارد من وقتی توی ویندوزم از سیفتی ریموو استاپ نمیشه - فرضا مثل دوربین که راحت استاپ میشه - بنظرممم منطقیه چون اگه استاپ کنه دیگه از رو چی کار کنه شاید اگر دوتا هارد بود میشد ...
فعلا این بحث رو به یه جایی برسونیم بعد من یه سوال دیگه در مورد کارت صدا دارم .
دعای شنبه صبح : خدایا این پی تی رو از ما نگیر ... ان شاالله
مرسی از همه
مودم گیگا به صورت اتوماتیک نصب نمیشه . اگر گرفتید بگید تا من لینک دانلود درایورش رو بهتون بدم. کلا هر مودمی که چیپش کانکسانت hsf هست تو ویندوز xp 64 bit نصب میشه . البته با کمک یه درایور
شما بابد از روی سی دی داخل جعبه مادربرد Chipset رو نصب کنی.سلام
یک مشکلی داشتم راهنمایی از دوستان عزیز میخوام
من ویندوزم چند وقت پیش بالا نمی اومد مجبور شدم ویندوز جدید نصب کنم
بعد از نصب کامپیوترم گزینه stand by فعال نیست و هر وقت کامپیوتر رو خاموش میکنم برقش قطع نمیشه و پیام its now safe to turn of your cumputr رو می ده فکر میکنم اشکال از هارد هست
تا حالا 3 ویندوز نصب کردم ولی خوب نشده
راهنمایی لطفا