• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اين توضيحاتي كه دوستمون داد در حالت raid صدق ميكنه يا كنترلرهائ sata كه ويندوز دينيكتشون نميكنه .

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
با تشكر از امید خان گل و اقا کاوه

راستش کاوه جان من بدون اف 6 وقتی sp2 نصب كردم دیگه آیکون سیفتی ریموو نیومد و بقول شما احتمالا هاردم رو ide شناسايي كرده بود
اما امیدجان من چیپست nfroce رو نصب كردم و سرانجام دوباره سیفتی ریموو اومد
اما توی یه تاپیک دیگه که در تالار " مسایل متفرقه .. " هست ( و کاش با این ادغامش می کردید ... اشتباه از من بود ببخشید ) دوستان گفتند که تنها خوبی این سیفتی ریموو اینه که میشه حین انجام کار استاپش کرد و هارد رو جدا کرد
اگر واقعا تنها دلیلش همینه . خب من بهش احتیاج ندارم و ترجیح میدم اصلا این سیفتی ریموو نیاد اما اگر در کیفیت ... سرعت ... دقت و یا هرچیز دیگه ای تاثیر بذاره خب تبعا اگر باشه بهتره

حالا نظر شما چیه ؟

البته هارد من وقتی توی ویندوزم از سیفتی ریموو استاپ نمیشه - فرضا مثل دوربین که راحت استاپ میشه - بنظرممم منطقیه چون اگه استاپ کنه دیگه از رو چی کار کنه شاید اگر دوتا هارد بود میشد ...
فعلا این بحث رو به یه جایی برسونیم بعد من یه سوال دیگه در مورد کارت صدا دارم .

دعای شنبه صبح : خدایا این پی تی رو از ما نگیر ... ان شاالله

مرسی از همه

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
با تشكر از امید خان گل و اقا کاوه

راستش کاوه جان من بدون اف 6 وقتی sp2 نصب كردم دیگه آیکون سیفتی ریموو نیومد و بقول شما احتمالا هاردم رو ide شناسايي كرده بود
اما امیدجان من چیپست nfroce رو نصب كردم و سرانجام دوباره سیفتی ریموو اومد
اما توی یه تاپیک دیگه که در تالار " مسایل متفرقه .. " هست ( و کاش با این ادغامش می کردید ... اشتباه از من بود ببخشید ) دوستان گفتند که تنها خوبی این سیفتی ریموو اینه که میشه حین انجام کار استاپش کرد و هارد رو جدا کرد
اگر واقعا تنها دلیلش همینه . خب من بهش احتیاج ندارم و ترجیح میدم اصلا این سیفتی ریموو نیاد اما اگر در کیفیت ... سرعت ... دقت و یا هرچیز دیگه ای تاثیر بذاره خب تبعا اگر باشه بهتره

حالا نظر شما چیه ؟

البته هارد من وقتی توی ویندوزم از سیفتی ریموو استاپ نمیشه - فرضا مثل دوربین که راحت استاپ میشه - بنظرممم منطقیه چون اگه استاپ کنه دیگه از رو چی کار کنه شاید اگر دوتا هارد بود میشد ...
فعلا این بحث رو به یه جایی برسونیم بعد من یه سوال دیگه در مورد کارت صدا دارم .

دعای شنبه صبح : خدایا این پی تی رو از ما نگیر ... ان شاالله

مرسی از همه

درايور هاي چيپست براي بهتر كار كردن هارد و بقيه قطعات از واجبات هست . اون آيكون هم فكر نگنم مسئله بدي باشه.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام دوستان!
دوست من یک CPU Pentium D 945 گرفته (180 تومان) با فرکانس 3.4
مادربردش Intel 945GNT هستش و 24 پین!
اما انگار پاور مورد استفاده 20 پین هست(حدس میزنم) هرچی هست green 630w ه.
به من گفت که کسی که سیستم رو بسته جایی که باید پاور 24 پین وصل بشه، 4 پینش خالی است. پس من حدس زدم پاور 20 پینه.
خوب این مشکل سازه در آینده؟ یعنی بره پاورو عوض کنه؟
ممنون...

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
حتما پاور رو عوض کن محمد جان . موقتا یک تبدیل بگیر ولی حتما باید عوض بشه .

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
سلام
آقا من میخواهم درایور کارت گرافیک xfx5200 128mb را دان لود کنم
ولی از سایت خودش یعنی xfxforce نمیتونم چون dap را پشتیبانی نمیکند
از سایت gurue3d هم نمیتونم اون هم همین مشکل را داره
کسی سایته دیگه ای سراغ نداره:happy:

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میتونی به سایت NVidia بری این روش از همه چیز بهتره و مطمئن تره!!! به این لینک برو
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
بعد از قسمت Start Here میتونی Graphic Driver رو انتخاب کنی بعدش مدل گرافیکم همینطور و....
موفق باشید

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا این کارتو منم دارم ا کلا مشکل داره با این چیزا مشکلش حل نمیشه!!!! باید بسازی

nas-2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من یه مودم zoltix smart spirit 56kb internal دارم
ویندوز 64 بیتی مودم رو نمی شناسه
لطفا اگه درایور 64 بیتی این مودم برای ویندوز 64 بیت دارین لطفا در اختیارم بذارین
با تشکر

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این مودم درایور 64 بیتی نداره برای اینکه با 64 بیتی بخوای کار کنی باید مودم گیگابایت بخری 8 تومنم بیشتر نیست

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مودم گیگا به صورت اتوماتیک نصب نمیشه . اگر گرفتید بگید تا من لینک دانلود درایورش رو بهتون بدم. کلا هر مودمی که چیپش کانکسانت hsf هست تو ویندوز xp 64 bit نصب میشه . البته با کمک یه درایور

guilty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam ...baz ma be moshkel bar khordim oomadim inja!

man ye haarde maxtor 80 daram ke teye ye sery amaliate mohayyerologhool moshkel peyda kard
baad ba power max full level format kardam! montaaha kamel format nakard! vasate format abort kard o jash ye diagnostic code dad!
baade inke reset kardam! hamoon safheye avvale boot haard ro mishnase, montaha mizane
" Primary Master Hard Disk Failed!"
kasi nemidoone moshkel az chie ...fek nakonam az bios bashe motmennan az khode haarde ..ba inhal bios ro ham update kardam

---------

dar zemn sharmande pingilish neveshtam emkane farsi nevisi nabood!

Amir Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی systemam میاد بالا یه دفه restet میشه بعضی وقتاهم اصلا reset نمیشه . تاحالا 2 3 بارم windows ریختم درست نشده فکر کنم مشکله سخت افزاری داره کمک کنید ممنون

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
البته احتمال كار كرد بد يكي از درايورهاي سيستمتون هم هست . مثل كارت گرافيك و ساند و مودم. سعي كنيد آخرين ورژن رو از سايتهاي سازنده قطعات بگيري

nas-2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مودم گیگا به صورت اتوماتیک نصب نمیشه . اگر گرفتید بگید تا من لینک دانلود درایورش رو بهتون بدم. کلا هر مودمی که چیپش کانکسانت hsf هست تو ویندوز xp 64 bit نصب میشه . البته با کمک یه درایور

با تشکر از توجه دوستان
ولی من قصد خرید مودم رو فعلا ندارم
یعنی این مودم رو نمیشه تو 64 نصب کرد؟
مودم HCF هست ولی تو ویندوز 64 مودم تا حدودی تعریف میشه ولی شماره گیری نمی کنه یعنی error میده حالا اگه امکان داره لینک درایور 64 مدل hsf رو بذارین شاید چواب داد!!!

در آخر یه مودم اینترنال و اکسترنال بگید که تو 64 بیتی مشکل نداشنه با شه و تو لینوکس بشه ازش استفاده کرد

باز هم ممنون

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من درايور HSF كه به HCF نميخوره . شما مودم گيگا بايت بخر.

pedram19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یک مشکلی داشتم راهنمایی از دوستان عزیز میخوام
من ویندوزم چند وقت پیش بالا نمی اومد مجبور شدم ویندوز جدید نصب کنم
بعد از نصب کامپیوترم گزینه stand by فعال نیست و هر وقت کامپیوتر رو خاموش میکنم برقش قطع نمیشه و پیام its now safe to turn of your cumputr رو می ده فکر میکنم اشکال از هارد هست
تا حالا 3 ویندوز نصب کردم ولی خوب نشده
راهنمایی لطفا

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یک مشکلی داشتم راهنمایی از دوستان عزیز میخوام
من ویندوزم چند وقت پیش بالا نمی اومد مجبور شدم ویندوز جدید نصب کنم
بعد از نصب کامپیوترم گزینه stand by فعال نیست و هر وقت کامپیوتر رو خاموش میکنم برقش قطع نمیشه و پیام its now safe to turn of your cumputr رو می ده فکر میکنم اشکال از هارد هست
تا حالا 3 ویندوز نصب کردم ولی خوب نشده
راهنمایی لطفا
شما بابد از روی سی دی داخل جعبه مادربرد Chipset رو نصب کنی.

بالا