• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

gamer220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد كارتهاي pixelview و مشگل در ريوا بخاطر نشان دادن سرعت مموري بصورت معمولي هست و بايد دو برابر بشه تا سرعت ddr مشخص بشه .

باید خودمون این عدد رو ضربدر 2 کنیم یا توی تنظیمات میشه انتخاب کرد که بر حسب ddr بگه؟

gamer220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه دقیق بگین کجا؟ چون من پیدا نکردم...

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
تو قسمت LOW LEVEL SYSTEM TWEAK شما روي MORE كليك كنيد . و كنار SHOW EFFECTIVE MEMORYCLOCK تيك بزنيد. حالا رم شما رو بصورت DDR نشان ميدهد.

gamer220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو قسمت LOW LEVEL SYSTEM TWEAK شما روي MORE كليك كنيد . و كنار SHOW EFFECTIVE MEMORYCLOCK تيك بزنيد. حالا رم شما رو بصورت DDR نشان ميدهد.

توی LOW LEVEL SYSTEM TWEAK چیزی به اسم more یا SHOW EFFECTIVE MEMORYCLOCK نداره.این عکس رو ببینید:
rivatuner.JPG

من از RivaTuner v2.0 RC 16 استفاده میکنم.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما بايد قسمت customize كليك كنيد و گزينه اول رو كه عكس كارت هست رو انتخاب كنيد .

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خسته نباشيد
من کارت TV نصب کردم البته شايد کارت زياد خوبي نباشه ولي من خودم راضي هستم ازش TV MSI
مي خواستم ببينم آيا براي کم کردن نويز کارت هايي که کنارش هستند بهترين مکان براي نصبش در اسلات مادر بورد کجاست
آيا قرار گيري در کنار مودم تأثيري بر روش داره يا خير
يا اصلا تأثيري نداره
با تشکر و سپاس

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
فكر نكنم . اگر كارت شما تيونرش شيلد داشته باشه . مشگلي پيش بياد.

starboy_amir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من یه کارت تی وی FUN TV دارم و از وقتی گرفتم و گذاشتم کنار مودم تو مودم وقتی شماره میگی ره یه صدای خر خر افتاده . یعنی مشکل از کارت تی ویه؟ یا خود مودم مشکل داره ؟

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه مدتی میشه که سیستممو جمع کردم که قطعات کیسم از این قراره :
1. CPU AMD AM2 athlon 4600 X2
2. motheboard abit KN9 sli nforce 570 sli
3. دو تا پک 1 گیگ RAM DDR2 800 patriot CL5 PSD21G8002 مجموعا 2G
4. hard samsung 160 G sata 2 7200 RPM HD160JJ
5. VGA point of view geforce 7600 GT
و اما مشکل :(
من اول که سیستمو جمع کردم که سیستم به کل بالا نمیومد و گاهی وقتا اونم به زور قطع و وصل کردن جامپر سیموس و جا به جا کردن رمها بالا میومد که بعد سری هنگ میکرد یا ریست میشد و دوباره بالا نمیومد که بعد خودم فهمیدم که مادربرد تایمینگ رمو به صورت اوتو غلط میداد یعنی 16-5-5-5 میزد که من رقم آخرو 15 کردم و این مشکل درست شد و دیگه سیستم بالا میومد ... اینو هم بگم که بایوس مادربردو آپدیت کرده بودم
بعد از ریختن ویندوز مشکل این بود که بازم کامپیوترم سر کوچکترین مسایل هنگ میکرد یا ریست میشد ...درایور مادربوردو گرافیکو هم آپدیت کردم ولی باز مشکل به قوت خودش باقی بود جای رما رو چند بار عوض کردم که بالاخره یک حالت خیلی بهتر بود و رمام در 2 تا اسلات غیر همرنگ جا گرفتن ... ولی الانم باز مشکل کامل حل نشده و تو خیلی از بازی ها هنگ میکنه یا ریست میشه !
آره دیگه اینم از شانس ماست :(
اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اين سوال رو در بخش مسایل متفرقه هم پرسیدم اما وقتی جواب نگرفتم اونم بعد چند روز فکر کردم شاید محل مطرح کردن سوالم مناسب نبوده ...

وقت بخیر دوستان
من ویندوزم کامپیوترم رو عوض کردم و چندین مورد عجیب و غریب برام پیش اومد
اول دو خط مقدمه بگم بعد سوالام رو می پرسم ...
ببینید من سیستمم به این شکله
X2 3800 AMD Athlone64
DFI NF4 ultra-D
160 G maxtor sata II
ويندوز قبلی رو - که اونم اس پی 2 بود - موقع اسمبل روی سیستم نصب کرده بودند ... و من امروز ویندوز اکس پی - سرویس پک 2 مدیا سنتر - روش نصب کردم ... از وقتی من این سیستم رو خریدم همیشه در قسمت سیستم ترای ( بغل ساعت ) سیفتی ریمو باز میشد و هاردم رو اونجا نشون می داد و همه دوستان هم گفتند این طبیعیه اما

1- الان که ویندوز ریختم ... دیگه اون سیفتی ریمو نشون داده نمیشه ... منم از این بابت هیچ مشکلی ندارم تازه خوشحالم هستم اما سوالم اینه که آیا من در نصب اشتباهی انجام دادم که دیگه سیفتی ریمو نمیآد ؟
آیا باید از روی سی دی مینبورد چیز خاصی نصب کنم تا این سیفتی ریمو بیاد ؟ ( بیشتر منظورم چیپست هاست ... آخه توی اتوران سی دی مادر بورد یه چیزی به اسم چیپست هست که توش دو گزینه داره .. یکیش activex 9c و اوونيكي هم یه چیزی در مورد nvidia هست !! )

2- اصلا اینکه سیفتی ریمو دیگه نمیآد خوبه یا بده ؟ توی سرعت پی سی دخالتی داره ؟

با تشکر

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
احتمال اينكه رمهائي كه بستي با مادربردت سازگار نباشه زياده - بايوس مادربرد رو اپ ديت كردي ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما بايد درايور nforce چيپست رو نصب كنيد . چون واقعا لازمه .

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
احتمال اينكه رمهائي كه بستي با مادربردت سازگار نباشه زياده - بايوس مادربرد رو اپ ديت كردي ؟

بایوس مادربردو گفتم آپدیت کردم ... ولی در مورد این که این رما با مادربردم سازگاری نداره آخه چه طور ممکنه ؟
خود سایت پاتریوت دقیقا اعلام که این مدل رم با مادربرد KN9 SLI سازگاری داره :
به این یه نگاه بندازید !
http://www.patriotmem.com/support/am2p.jsp

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
1- برنامه speedfan 4.29 رو دانلود كن دماي cpu و بقيه قطعات رو چك كن تونستي نتيجش رو بگو اينجا
2- كارت گرافيك رو با برنامه 3d mark 2003 تست كن ببين وسطش هنگ ميكنه يا نه ؟

kaveh73

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قبل از اینکه سرویس پک 2 را نصب کنی حتماً میبایست زمان نصب ویندوز(در همان صفحه آبی) کلید F6 را برای Load کردن فایلهای مورد نیاز SATA فشار بدهی زیرا تا سرویس پک 1، ویندوز هارد ساتا را بعنوان یک درایو نمی شناخت بلکه بعد از نصب آنرا توسط درایورهای جداگانه به ویندوز معرفی می کرد بهمین دلیل همچون سایر درایوهایی که توسط پورتهای کامپیوتر به آن وصل می شوند با آن برخورد می کرد. ولی با نصب ویندوز با سرویس پک 2 درایورهای مربوط به هارد ساتا زمان نصب ویندوز نصب شده و هارد را همانند هاردهای IDE می شناسد، پس نیازی به آن آیکون نیست.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
network رو كه اگر لازم داري نصب كن. ساند رو اگر قبلا نصب شده نصب نكن

بالا