• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به احتمال زیاد کارت شما مشگل حرارتی داره .بعد از یه مدت داغ میکنه . راستی مشخصات دقیق تری از کارتتون بذارید خیلی بهتره .

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
به احتمال زیاد کارت شما مشگل حرارتی داره .بعد از یه مدت داغ میکنه . راستی مشخصات دقیق تری از کارتتون بذارید خیلی بهتره .
کارت گرافيک من آنبرد با مشخصات زير بود که من قبلا با آن مشکل نداشتم
Sis 661Fx
128 Mb
Onboard

حدود 2 ماه قبل يه کارت با مشخصات زير به اسلوت AGP وصل کردم:
Chaintech volari v3
Chipset: Xgi

از وقتي اين کارت رو وصل کردم مشکلات شروع شد حتي وقتي که با کارت آنبرد کار ميکنم اينجوري ميشه قبل از وصل کردن کارت AGP چنين مشکلي نداشت

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اين كارتي كه شما خريديد زياد قوي نيست . كارتهاي ati.nvidia حرف اول رو تو بازار ميزنن . شما اگر ميخواهيد تو بازي مشگل نداشته باشيد حداقل geforce 6600 تهيه كنيد . اين كارت شما با گرافيك آنبرد زياد فرقي نداره

dr_samkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام ..
کامپیوتر من دچار مشکل عجیبی شده .. وقتی روشنش میکونی برق به cd-rom ها و هارد میرسه و فنها هم کار میکنند اما سیستم بالا نمیاد (هیچ تصویری نمیده و مانیتور چشمک میزنه) . باید هی خاموش روشنش کنی تا بد از چند دفعه بالا بیاد سیستم .. وقتی هم که بالا اومد و در ویندوز که هستی اگر با سیستم کار نکنی بعد از چند دقیقه ریست شده و به حالت اول که بالا نمی آمد برمیگرده .
من اول به پاور مشکوک بودم که چون 2 تا سیستم دارم با پاور دیگری هم تست کردم و مشکل حل نشد .
بد کلن همه اتصالات مادر بورد را جدا کردم و اونو از کیس بیرون اوردم . فقط مادر بورد و کارت گرافیک و رم با پاور دیگری تست کردم که ببینم تصوید میده یا نه که دیدم همچنان مشکل داره .. حتی کارت گرفیک را هم عوض کردم
و باز مشکل وجود داشت با توجه به تستهایی که انجام دادم به نظر میرسه یا مشکل از مادربورد است یا cpu ..
مشخصات سیتم هم مادربورد سولتک چیپ اینل cpu P3 fullcash .
دوستان اگه مطلب دیگری به نظرشون میرسه یا قبلن با چنین مشکلی مواجه شدن .. لطفا راهنمایی کنند.
متشکرم​

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
رم سيستم رو چك كنيد . با رم ديگري امتحان كنيد . اپ ديت بايوس هم ممكنه كمك كنه

night_fire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ء دوستان
من دیروز مجدادا ویندوز نصب کردم (Media Center Edition 2005) و سیستم CD ROM/RW هام رو شناسایی کرده بود، ولی از امروز دیگه هیچ کدوم رو شناسایی نمی کنه. من از Add New Hardware هم کمک گرفتم ولی نشد. حتی در قسمت Hordware از گزینه ء Update Driver هم استفاده کردم ولی مدام اعلام می کنه که در نصب Driverمشکل داره.
اگه شما فکری به نظرتون میاد لطفا کمک کنید.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
برو ببين تو بايوس اين قطعات رو شناخته . اگه شناخته بود . به احتمال زياد تو نصب ويندوز به مشگل برخوردي. حتما درايورهاي چيپست مادربرد رو نصب كن

Mehrcom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بدجوری درمونده شدم ...

کارت صدام فعال نیس !

مشخصات : آن برد روی Asus P4S8x MX

کارهایی که کردم :

1) نصب چند باره ویندوز
2) کار روی بایاس
3) ده بار Add Hardware
4) ده بار Update Driver

تورو خدا جواب بدین ... دیگه دارم دیونه میشم ! از ساعت 7 صبح دارم روش کار میکنم ... یه مدت هم دیروز روش کار کردم ...

سوال دیگم نرم افزاری و در مورد Word هست :

گاها بخشی از یک متن مثلا 300 صفحه ای ناگهان استیلش بهم می ریزد و به هیچ صراطی مستقیم نمی گردد ... اینهم بیچاره ام کرده و چند بار مجبور شدم دوباره بنویسم ! چکار کنم ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب اصلا تو DEVICE MANAGER ساند شما رو ديتيكت ميكنه به نام MULTIMEDIA DEVICE يا نه ؟ تو بايوس بايد گزينه AC 97 AUDIO YA SOUND بايد فعال باشه . اپ ديت بايوس هم امتحان كن . اگه نشد ساند آنبردش شما سوخته

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام ..
کامپیوتر من دچار مشکل عجیبی شده .. وقتی روشنش میکونی برق به cd-rom ها و هارد میرسه و فنها هم کار میکنند اما سیستم بالا نمیاد (هیچ تصویری نمیده و مانیتور چشمک میزنه) . باید هی خاموش روشنش کنی تا بد از چند دفعه بالا بیاد سیستم .. وقتی هم که بالا اومد و در ویندوز که هستی اگر با سیستم کار نکنی بعد از چند دقیقه ریست شده و به حالت اول که بالا نمی آمد برمیگرده .
من اول به پاور مشکوک بودم که چون 2 تا سیستم دارم با پاور دیگری هم تست کردم و مشکل حل نشد .
بد کلن همه اتصالات مادر بورد را جدا کردم و اونو از کیس بیرون اوردم . فقط مادر بورد و کارت گرافیک و رم با پاور دیگری تست کردم که ببینم تصوید میده یا نه که دیدم همچنان مشکل داره .. حتی کارت گرفیک را هم عوض کردم
و باز مشکل وجود داشت با توجه به تستهایی که انجام دادم به نظر میرسه یا مشکل از مادربورد است یا cpu ..
مشخصات سیتم هم مادربورد سولتک چیپ اینل cpu P3 fullcash .
دوستان اگه مطلب دیگری به نظرشون میرسه یا قبلن با چنین مشکلی مواجه شدن .. لطفا راهنمایی کنند.
متشکرم​

به احتمال زیاد مشکل از کارت گرافیک است.
من با کامپیوتر قدیمیم این مشکل را در زمستانها که هوا سر میشد داشتم.به این صورت که کامپیوتر روشن میشد ولی تصویر نمیامد که بعد از چند با ریست کردن تصویر برمیگشت.کارت را عوض کن تا مشکل بهتر مشخص شود

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
من وقتی فیلم هندی کم را با کامپیوتر بر روی DVD رایت میکنم در بعضی از دیسک های DVD مثلDatalife & LG تصویر بعد از 10 دقیقه گیر میکند و جلو نمیرود. این مشکل را با تعدادی از DVD ها دارم.

شما آیا این تجربه را داشته اید؟ بهترین دیسک DVD برای رایت فیلم و تصویر که بدون مشکل بر روی دی-وی-دی خانگی به نمایش دراید چیست؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بهترين dvd براي رايت فيلم فوجي و اسمارت باي هست .

gamer220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بعد از کلی مشکلات بالاخره یه PixelView 7600GS DDR3 گرفتم.همون طور که میدونید memory clock این کارت باید 1400 باشه اما rivatuner مموری کلاک رو 700 نشون میده.باید این 700 رو ضبدر 2 کنیم یا اینکه مشکلی هست؟
دمای این کارت در حالت عادی 50 درجه سانتیگراد هست.تا چند درجه رو میتونه تحمل کنه؟
راستی یه پاور 400 xcess جوابگوی این کارت هست؟

sharifzadeh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من یک سیستم PD915 بستم. وقتی که دستگاه بالا میاد پیام زیر رو میده. علتش چیه؟
Intel Cpu uCode loading error
وقتی هم که F1 رو میزنم سیستم بالا میاد و کار میکنه.
مرسی

mania1920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یک سیستم PD915 بستم. وقتی که دستگاه بالا میاد پیام زیر رو میده. علتش چیه؟
Intel Cpu uCode loading error
وقتی هم که F1 رو میزنم سیستم بالا میاد و کار میکنه.
مرسی
بايوس آپديت كن بايد حل بشه .

mania1920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بعد از کلی مشکلات بالاخره یه PixelView 7600GS DDR3 گرفتم.
همون طور که میدونید memory clock این کارت باید 1400 باشه اما rivatuner مموری کلاک رو 700 نشون میده.باید این 700 رو ضبدر 2 کنیم یا اینکه مشکلی هست؟
دمای این کارت در حالت عادی 50 درجه سانتیگراد هست.تا چند درجه رو میتونه تحمل کنه؟
راستی یه پاور 400 xcess جوابگوی این کارت هست؟

60 نفر اين مشكل داشتند و دارند آخر هم معلوم نشد علت چيه !!! :wacko:
راستي كارتت چند مگه ؟؟ آخه انگار كارتاي 512 مگ اينجوري بودند !!!

gamer220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
60 نفر اين مشكل داشتند و دارند آخر هم معلوم نشد علت چيه !!!
راستي كارتت چند مگه ؟؟ آخه انگار كارتاي 512 مگ اينجوري بودند !!!

pixelview 256mb.
بالاخره خودم جواب این مشکل رو پیدا کردم.ایمیل زدم به prolink و دلیل رو جویا شدم!
گفتن:
Dear Sir,

Both are correct. RivaTuner shows real memory clock. DDR memory doubles memory data throughput, so normally 700MHz DDR memory will be called DDR 1400. Currently the fastest DDR memory for graphic card is 900MHz, DDR 1800.

Best Regards,
Prolink Microsystems Corporation
TEL : 886-2-2659-1588
FAX : 886-2-2659-1599

توی یه جمله ی کوتاه خلاصش میکنم: باید ضربدر 2 بشه.

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام ، دوستان این مشکل ما با دمای سی پی یو کماکان بر قراره !! حالا سوالم اینجاس اگه سی پی یو (3.0 گیک 1 مگ کش 800 ) با دمای 75 درجه 1 ساعت بیشتر کار کنه مشکلی پیش میاد؟؟؟ راجع به دما های مجاز( و کلا مشکلات حرارتی ) سی پی یو اگه منبعی سراغ دارین یا اگه خودتون میتونین کمکی بکنین ممنون میشم. یه بیگ تایفون خواستیم بخریم هیج احدی نداره .یه جا بلو ارب اا داشت میداد 55000 فکر کرده ...

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دماي بالاي cpu ممكنه از مادربردي كه چيپست ضعيفي داره هم باشه . شما مدل مادربردت رو بنويس.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
در مورد كارتهاي pixelview و مشگل در ريوا بخاطر نشان دادن سرعت مموري بصورت معمولي هست و بايد دو برابر بشه تا سرعت ddr مشخص بشه .

بالا