amd>intel
مدیر بازنشسته
به احتمال زیاد کارت شما مشگل حرارتی داره .بعد از یه مدت داغ میکنه . راستی مشخصات دقیق تری از کارتتون بذارید خیلی بهتره .
کارت گرافيک من آنبرد با مشخصات زير بود که من قبلا با آن مشکل نداشتمبه احتمال زیاد کارت شما مشگل حرارتی داره .بعد از یه مدت داغ میکنه . راستی مشخصات دقیق تری از کارتتون بذارید خیلی بهتره .
با سلام ..
کامپیوتر من دچار مشکل عجیبی شده .. وقتی روشنش میکونی برق به cd-rom ها و هارد میرسه و فنها هم کار میکنند اما سیستم بالا نمیاد (هیچ تصویری نمیده و مانیتور چشمک میزنه) . باید هی خاموش روشنش کنی تا بد از چند دفعه بالا بیاد سیستم .. وقتی هم که بالا اومد و در ویندوز که هستی اگر با سیستم کار نکنی بعد از چند دقیقه ریست شده و به حالت اول که بالا نمی آمد برمیگرده .
من اول به پاور مشکوک بودم که چون 2 تا سیستم دارم با پاور دیگری هم تست کردم و مشکل حل نشد .
بد کلن همه اتصالات مادر بورد را جدا کردم و اونو از کیس بیرون اوردم . فقط مادر بورد و کارت گرافیک و رم با پاور دیگری تست کردم که ببینم تصوید میده یا نه که دیدم همچنان مشکل داره .. حتی کارت گرفیک را هم عوض کردم
و باز مشکل وجود داشت با توجه به تستهایی که انجام دادم به نظر میرسه یا مشکل از مادربورد است یا cpu ..
مشخصات سیتم هم مادربورد سولتک چیپ اینل cpu P3 fullcash .
دوستان اگه مطلب دیگری به نظرشون میرسه یا قبلن با چنین مشکلی مواجه شدن .. لطفا راهنمایی کنند.
متشکرم
بايوس آپديت كن بايد حل بشه .سلام
من یک سیستم PD915 بستم. وقتی که دستگاه بالا میاد پیام زیر رو میده. علتش چیه؟
Intel Cpu uCode loading error
وقتی هم که F1 رو میزنم سیستم بالا میاد و کار میکنه.
مرسی
سلام. بعد از کلی مشکلات بالاخره یه PixelView 7600GS DDR3 گرفتم.
همون طور که میدونید memory clock این کارت باید 1400 باشه اما rivatuner مموری کلاک رو 700 نشون میده.باید این 700 رو ضبدر 2 کنیم یا اینکه مشکلی هست؟
دمای این کارت در حالت عادی 50 درجه سانتیگراد هست.تا چند درجه رو میتونه تحمل کنه؟
راستی یه پاور 400 xcess جوابگوی این کارت هست؟
60 نفر اين مشكل داشتند و دارند آخر هم معلوم نشد علت چيه !!!
راستي كارتت چند مگه ؟؟ آخه انگار كارتاي 512 مگ اينجوري بودند !!!
Dear Sir,
Both are correct. RivaTuner shows real memory clock. DDR memory doubles memory data throughput, so normally 700MHz DDR memory will be called DDR 1400. Currently the fastest DDR memory for graphic card is 900MHz, DDR 1800.
Best Regards,
Prolink Microsystems Corporation
TEL : 886-2-2659-1588
FAX : 886-2-2659-1599