• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
ممكنه بگي كارت گرافيكت چيه و همينطور مال دوستت؟

اصلا مشخصات كامل سيستمت با همه وسايل داخل كيس رو بگو؟

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
مال خودم 1 گیگ رم . 6600 کارت گرافیکم مال اون 512 رم 7300 جی اس کارت گرافیک چیپ مادربرد جفتمون 945 پی از یه مدل و یه مارک گیگا.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از nakamichi :
مال خودم 1 گیگ رم . 6600 کارت گرافیکم مال اون 512 رم 7300 جی اس کارت گرافیک چیپ مادربرد جفتمون 945 پی از یه مدل و یه مارک گیگا.

من نظر خودمو ميگم..........

اول اينكه پاورت ضعيفه
تو بايد تست كني ببيني كه اين مشكلت از پاور هست يا نه

اگه سيستم دوستت دم دسته رم و كارت گرافيك اونو به جاي خودت نصب كن..اگه درست بشه معلومه از پاورته

يا اينكه يه پاور قوي تر رو سيستمت نصب كن

وقتي مطمين شدي از پاورت نيست .. اونوقت بايد به چيزاي ديگه شك كني..مثل مادر برد يا فن

ببخشيد ..معلومات من در همين حده ..دوستان ديگه اگه بيشتر مي دونن به ايشون كمك كنن

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
یکی از مشگلات درجه حرارت بالا cpu.hard ضعیف بودن پاور سیستم هست . البته ممکنه فن استوک شما ضعیف باشه به خاطر همین . با دور بالا کار میکنه . بهتره یه فن قوی و خوب مثل فنهای tt بخری .

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون امتحان میکنم . فعلا برم دنبال یه پاور.راستی من وقتی سیستمم رو جمع کردم مادربردم ASUS P5AD2 E Delux بود که من بیشتر اوقات سر دیتکت کردن درایو های اپتیکم باهاش مشکل داشتم و باید ری استارت میکردم تا آیا دیتکت بکنه یا نه ! کابل و این موارد هم بررسی کرده بودم ( هم با سی دی رام هم رایتر از صحت کاری اینا و مستر و اسلیو بودن درست بودن) و اروری که می داد I/O Device Erorr و کانفیلیکت بود آیا مشکل از پاور بود و من الکی بردمش گارانتی و دیگه بهم ندادن و گفتن دیگه وارد نمی کنیمش! یا واقعا مشکل از مادربرد بود؟ چون خیلی با حال و کامل بود مخصوصا تو کارای سنکین و اورکلاک.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از nakamichi :
ممنون امتحان میکنم . فعلا برم دنبال یه پاور.راستی من وقتی سیستمم رو جمع کردم مادربردم ASUS P5AD2 E Delux بود که من بیشتر اوقات سر دیتکت کردن درایو های اپتیکم باهاش مشکل داشتم و باید ری استارت میکردم تا آیا دیتکت بکنه یا نه ! کابل و این موارد هم بررسی کرده بودم ( هم با سی دی رام هم رایتر از صحت کاری اینا و مستر و اسلیو بودن درست بودن) و اروری که می داد I/O Device Erorr و کانفیلیکت بود آیا مشکل از پاور بود و من الکی بردمش گارانتی و دیگه بهم ندادن و گفتن دیگه وارد نمی کنیمش! یا واقعا مشکل از مادربرد بود؟ چون خیلی با حال و کامل بود مخصوصا تو کارای سنکین و اورکلاک.

يكي از عوامل عدم شناخت قطعاتي مثل هارد يا سي دي رام پاور سيستمه ..به احتمال زياد پاور سيستم شما دليل اين مشكل شما بوده..

مادر برد خوبيو از دست دادي;)

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
اساتید یه مشکلی دارم اونم اینکه رم من که کینگ مکس 512 هست با اینکه در ساندرا 2004 در هردو قسمت Int & Float درصد Bandwidth efficiency ش 96 هست ولی امتیازش از 3150 بالاتر نمیره در صورتیکه یکی از دوستان میگفت حداقل باید تا 5000 بره. البته رم من یه دونه است و دوال بسته نشده.

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
آقا من این پاور رو یه بار دیگه نگاه کردم نوشته 400 وات که مارکشم گرین هست آ یا بازم با اون قطعات فکر میکنی بازم لازمه پاور رو عوض کنم؟ یا با فن درست حسابی مشکل حل شه ؟(نمی خوام صورت مسئله رو پاک کنما) ممنون از راهنماییتون

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
آقا یه مشکل از اون حال گیریا!!!که از 100 سال پیشم خیلی ها در گیرشن ! همین الان که داشتم با کامپیوتر کار میکردم یوهو ریست شد . بعد مدتها حالم گرفته شد شای مشکل پیشه پا افتاده ای باشه و خیلی ها در گیرش شدن اما من دلیل فنیشو نمی دونم. میخواستم بدونم عیب از کدوم قطعه میتونه باشه ؟!؟ تنظیمات مربوط به بایوس که به یه دمایی رسید ری استارت کنه و... مشکلی از این نظرا نیست! بازم ممنون منتظر هستم .

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از nakamichi :
آقا یه مشکل از اون حال گیریا!!!که از 100 سال پیشم خیلی ها در گیرشن ! همین الان که داشتم با کامپیوتر کار میکردم یوهو ریست شد . بعد مدتها حالم گرفته شد شای مشکل پیشه پا افتاده ای باشه و خیلی ها در گیرش شدن اما من دلیل فنیشو نمی دونم. میخواستم بدونم عیب از کدوم قطعه میتونه باشه ؟!؟ تنظیمات مربوط به بایوس که به یه دمایی رسید ری استارت کنه و... مشکلی از این نظرا نیست! بازم ممنون منتظر هستم .

اين واتي كه شما روي پاور خوندي ..وات پيكه(حداكثر=peak ) توان پيك فقط به مدت يك دقيقه ميتونه تامين بشه
توان واقعي پاورت همون 250 واته
ببينيد شما اول بايد ببيني كه مشكلت از كجاست ..يكي از دلايل مشكلت ميتونه پاور باشه..شايد اصلا مشكلي نداشته باشي:)

شما بايد با تست كردن دليل مشكلتو پيدا كني ..بعد كه از اين بابت خيالت راهت شد اونوقت دليل مشكلو تعويض كن

در ضمن يه بار ريست شدن سيستم دليل به خراب بودن اون نيست

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از loyal280 :
اين واتي كه شما روي پاور خوندي ..وات پيكه(حداكثر=peak ) توان پيك فقط به مدت يك دقيقه ميتونه تامين بشه
توان واقعي پاورت همون 250 واته
ببينيد شما اول بايد ببيني كه مشكلت از كجاست ..يكي از دلايل مشكلت ميتونه پاور باشه..شايد اصلا مشكلي نداشته باشي:)

شما بايد با تست كردن دليل مشكلتو پيدا كني ..بعد كه از اين بابت خيالت راهت شد اونوقت دليل مشكلو تعويض كن

در ضمن يه بار ريست شدن سيستم دليل به خراب بودن اون نيست
آقا اصلا یه کاری!! چطور باید فهمید به چه توانی نیاز داره یه سیستم؟؟میگن که معمولا 20% بیشتر از مصرف دیگه خوب؟! چه راه حلی واسه این سوال پیشنهاد میکنی که کاربردی باشه؟؟ دوستان دیگه هم لطف کنن هم فکری کنن ممنون میشم ،همه زحمتا گردن این دوستمون افتاده ;)
بعد اینکه اگه مشکل ری ست شدن چند بار تکرار بشه از چی می تونه باشه؟ممنون .زحمت کشیدی.

aligoodarz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
سی پی یو من سرلون 4/2 میباشد الان چند روزی هست که پس از چند دقیقه کار سرعت کم میشود بخصوص پس از کار با برنامه های سنگین البته دمای سی پی یو پس از 5 دقیقه به 60 تا 62 و بالاتر میرسد حتی فن را عوض کردم اما مشکل باقی هست میخواستم ببینم مشکل از سی پی یو هست یعنی نیم سوز شده یا نه؟
از خمیر سیلیکون استفاده کردم البته اول روی سطح سی پی یو را تمیز کردم و از نوع خوب خمیر هم استفاده کردم دمای سی پی یو اکثر مواقع بین 42 تا 48 میباشد و مشکل ندارم اما با دیدن فایلهای تصویری و یا بازی بعد از 20 تا 25 دقیقه باز هم دمای سی پی یو به بالای 60 درجه میرسد و دستگاه شروع به کند شدن وسکته زدن میکند نمی دانم ایرتد از چیست لطفا کمک کنید

guilty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
يه مشکل عجييب قريب پييش اومده ..خواهشا اگه ميتونين يه همفکری ای بکنين...
چند روز پيش يه هارده بدسکتور دارو آوردمو اِف-دیسک کردم و روش win xp ريختم!
بعد که هاردو بردم وصل کردم به سيستمه طرف ...سيستم تا قسمته لودِ ويندوز ميومد بالا بعد يهو ریسِت ميشد!
چه خوده وين چه تو safe modeجفتش منتهی به ریست ميشد!
گفتم شاید از بد سکتورست باز اما همين هارد رو سيستمه من مشکلی نداشت پس مشکل از هارد نميتونست مشکل از هارد باشه !
گفتم شايد مشکل از پاوره ...همه کابلای برقه سي-دي و رايترو اينارم قطع کردم فقط اتّصال هارد موند
امّا بازم همين مشکلو داشت! يعنی تا ميومد ويندوز لود شه ریست میشد!

تصميم گرفتم هارد خودمو وصل کنمو چک کنم! با هارده من وقتی وين لود ميشد .خوشبختانه ديگه ریست نشد! منتها جاش يه صفحه ابی اومد که ميگفت سيستمت ممکنه ويروسی چيزی گرفته باشه و.... به يه مسيری از حافظه اشاره ميکرد ( که ازينجا مطمئن شدم از رمه :) ! )

بعد که ديديم با xp کار به جایی نمیبريم ويندوزه ME ريختم که راحت لود شد!
امّا سرعت غیر عادی پایين بود.. بنظره خودمم دماي Cpu هم زيادی بالا بود (با توجه به اين که بجز فَنه خوده cpu فنه بالاشم داشت کار ميکرد !)

از طرف ديگه 2 تا فناي روي دره کیس هم کار نميکردن همه اتّصلات هم برقرار بود !
و اينکه اين سيستم قبل ازينکه هاردش باز شه و اف-دیسک شه بجز کُنديه سرعت ميگن مشکل ديگه ای نداشته :hmm:
حالا امروز طرف زنگ زده ميگه سيستم ديگه اصلاً روشن نميشه :) ( اخدا کنه به ملکوته اعلا نرفته باشه! هنوز نرفتم ببينم )

حالا ميخاستم ببينم با این تفاسیر چیزی دیگه ای که بتونه این مشکلات رو ایجاد کنه بفکر شما نمیاد؟ یا امکان داره مشکل از کجاش باشه ؟:wacko:
یا اگه رمش مورد داشته باشه چجوری ميشه تست کرد؟
اگه از رم باشه چیکارش باید بکنیم؟

پیشاپیش ممنون از بابت جواب دمتون گرم :)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب شما روی یه سیستم دیگه ویندوز رو نصب کردی . طبیعی هست که روی سیستم دیگری به خاطر نشناختن چیپ مادربرد و متعلقات دیگر سیستم ویندوز نیاد بالا . بهتر ویندوز xp رو یک بار با هارد و سیستم خودش نصب کنی. مشگل حل میشه

guilty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته
از بس مشکل پيچ در پيچ بود که يادم رفت بگم
همینکارم سعی کردم بکنم!
منتها همون اوّل که ميگه ... enter Please enter to setup windows رو که میزنی هنگ میکنه!
يبار يه چند دقيقه ای ای صبر کردم ببينم که هنگش رد ميکنه ياها که يه اروری داد که يادم نيست دقيق امّا حدودش اين بود که گفت نميتونم وين رو رو نصب کنم!
میگم خودمم موندم خدایی :(
بعدم کندیه سرعتش با اینهمه باز غیر عادیه

رم رو هم میشه لطف کنی بگی با چی تست کنم؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
فنش درست کار میکنه - کابلش رو چک کردی ؟ خوب الان بدسکتورهای هارد از بین رفته ؟ یه بار این دستور رو وقتی با بوت 98 میائی بالا بزن. FDISK/MBR

guilty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والّا فنش که درست کار ميکنه
در مورده بد سکتر هم با پاور مکس يه فرمته سطحه بالا کردم
بعدم که اف ديسک کردم ..یعنی بازم امکان داره از بين نرفته باشه؟

بعدم گفتم به وين xp فقط گير ميده وگرنه ويندوز ME راحت روش نصب شد !
اون دستورم فردا چکش ميکنم

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
مشخصات سيستم من
Main: MATRIX socket 478
CPU: intel celron d 2.4
Vga: Sis Share
RAm:512
Hard: 80 MAxtor

مشکل من اينه که مادر بورد من اسلوت AGP داره من چند وقت پيش يه کارت براش خريدم که بازي ها رو راحت بتونم اجرا کنم اما بعد از چند دقيقه ( 10-12 ) بازي آهسته ميشد. من با کارت آنبرد چنين مشکلي نداشتم مثلا در بازي Max payne 2 راحت بازي ميکردم ولي الان هم که کارت گرافيک رو درآوردم کلا قاطي کرده و بهد از 10 دقيقه آهسته ميشه اما من قبل از اينکه کارت بهش وصل کنم چنين مشکلي نداشت به نظر شما ايراد از چيه؟
از چند نفر سوال کردم ميگفتند CPU ايراد داره....
نظر شما چيه؟
الان CPU pentium 4 با سوکت 478 تو بازار است؟
آيا ايراد از سلرون بود سي پي يوه؟
مرسي

بالا