amd>intel
مدیر بازنشسته
شما يكي از گزينه هاي پاور منيجمنت بايوس رو تغييري داد. تنظيمات ستاپ رو ديفالت كن . درايور چيپست هم نصب كن همونطور كه دوستمون گفت .
شما بابد از روی سی دی داخل جعبه مادربرد Chipset رو نصب کنی.
اون سياه باريكه براي استفاده از قابليت hot swap هست . لازم نيست هردو وصل بشه . بهتر اينه كه همون سياه باريكه رو وصل كنيد.اول از همه آقا اميد خسته نباشين . اين همه گره از كار خلق باز ميكني ايشالا هيچ گره اي به زندگيت نخوره.
( همينطور دوستان و اساتيد محترم ) .![]()
![]()
هاردهاي ساتا دوتا كانكتور برق داره يكي چهار پين معمولي يكي سياه باريكه حالا كدوما رو بايد وصل كرد ؟؟
هر دوتا ؟؟آخه انگار پشت هارد هم نوشته دوتا كانكتور بايد وصل بشه . هارد هم هيتاچي 80 گيگ .
اگه فقط يكي بخواد بعد هر دو نصب بشه چي ميشه ؟؟
بر عكس هم در نظر بگيرين اگر دوتاشو بخواد بعد يكيشو وصل كنيد چي ميشه ؟؟
ممنون از راهنمايي. پس ديگه اون 4 پين معمولي رو وصل نميكنم .اون سياه باريكه براي استفاده از قابليت hot swap هست . لازم نيست هردو وصل بشه . بهتر اينه كه همون سياه باريكه رو وصل كنيد.
سلام دوستان مدتی هست وقتی که تسک منیجر رو باز میکنم به این شکل هست:
من يه مشكل جديد برام پيش اومد! كه البته فكر كنم راه حلشو پيدا كردم! همون مشكل Reboot شدن ناگهاني سيستم (كه قبلا هم داشتم فكر مي كردم مربوط به چيپست Nvidia و درايورش هست) اين طوريه كه وقتي برنامه مربوط به پخش تلويزيون كارت TV رو براي دفعات متوالي اجرا كنم و ببندم بالاخره بعد از 6 يا 7 دفعه هارد خاموش ميشه و سيستم ريست مي كنه. من اومدم بعضي از وسايل غير ضروري رو از پاور در آوردم مثل سي دي رام گفتم شايد توان كافي نيست اما بازم مشكل بود! ولي وقتي يكي از ماژول هاي رم رو درآوردم و تنها با يك دونه 512 كار مي كرد ديگه با 20-30 بار اجرا و بستن پي در پي سيستم مشكل پيدا نكرد!!! ولي بلافاصله كه دوتارو بستم با همون روال ريست كرد.
حتي گفتم شايد با Dual channel مشكل داره اما اينطور نبود. با تكي اصلا مشكل نداره ولي دو تا رو كه مي ذارم ريست ميشه. به نظر من مال پاوره كمه (AcBel 400W) بايد بيشتر باشه. چون به هر حال كارت كپچرهم كم مصرف نيست و چون چوقع اجراي برنامه داره شروع به كار مي كنه بخشي از توان رو مي گيره. من با اون هارد IDE هم تست كردم همين وضعيت بود.
حالا نظر شما چيه؟
اينم مشخصات سيستم
CPU:AMD X2 3600+
MB: K9N Neo
RAM: Dual DDR 533 Geil 2*512
VGA: 7600GS Leadtek 256MB DDR2
HDD: Hitachi 250GB Sata
Power: AcBel 400w
Capture: ATI TV Wonder
Sound: Nightingale 5.1
Modem: Creative V92
DVD_RW: Benq 1640
CD-RW: Teac 40x12x48
FDD: Mitsumi 1.44
سلام دوستان مدتی هست وقتی که تسک منیجر رو باز میکنم به این شکل هست:
![]()
و بیشتر مواقع cpu رو صد در صد نشون میده آیا این ایراد هست و اگه هست از کجاست در ضمن موقع تبدیل کردن یک فایل تصویری مثلا mpeg2 به dvd سیستم کم میاره با اینکه 3000 amd هست و یک گیگ رم
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
البته جسارته پیش اساتید ولی این چیزی که شمت میبینی دایم هست یا همون چند ثانیه اول؟ با اون عکسی که از پراسس هات گذاشتی به نظر میرسه که فقط برابی چند ثانیه cpu usage به 100% میرسه که برای من هم پیش میاد و فکر میکنم طبیعی باشه
همين مشكلي كه تو داري من با كارت snazzi بهش برخوردم
رم منم دو كاناله بود ..اول منم فكر كردم پاور جواب نميده ولي وقتي نرم افزار جديد تري ريختم اين مشكلو نداشت
davood جان درايور كارت كپچر كي داري از سايت ATI دانلود كن . شايد مشگلت حل بشه . بعيد ميدونم ACBEL 400W به همين راحتي ها كم بياره. البته كارت صداي شما هم زولتريكس هست اون هم ممكنه يكي از قطعات مشگل دار باشه چون خيلي چيپ و درايور قديمي داره .