• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
Detect نشدن هارد خيلي علت ميتونه داشته باشه كه ي احتمال خيلي كمش همين مشكل فريمور هست كه در هارد هاي سيگيت تو ي سري از مدل هاش شايعه بود كه خود سي گيت هم اون سري ها رو اعلام كرد و در بيشتر موارد شايد 80% مشكل فريمور خودش رو به صورت ظرفيت 0 نشون ميده و احتمال اينكه براي اين دوستمون مشكل خارجي باشه بيشتره مثلا : كابل ديتا و برق و كانكتور ساتاي مادربرد و تنظيمات دروني بايوس مادربرد و حتي بايوس مادربرد و پاور....و مشكل داخلي هم مي تونه باشه مثه سوختن برد هارد و مشكل كانكتور ورودي هارد و احتمال كم فريمور كه به نظرم بهترين روش عوض كردن كابل ديتا و برق و سپس تست كردن هارد با يك سيستم ديگه مي باشد.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من چندین بار این مشکل رو داشتم و مرتفع شده. البته نه با مبدل! باید به دستگاهی بنام PC-3000 متصل بشه و
مجددا بارگذاری فریمور روش انجام بشه. هارد فاقد فریموره. پس نمیشه فریمورش رو کپی یا کارهایی از این قبیل کرد.
البته امیدوارم باراهکار شما مشکل حل بشه![/QUOTتبديلش رو دوستان ح30صخقمي در ست كردنند ببر ايران هارد كلينيك بگو من از دوستان مهندس اميدم . اميد فروم سخت افزار

persianman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Detect نشدن هارد خيلي علت ميتونه داشته باشه كه ي احتمال خيلي كمش همين مشكل فريمور هست كه در هارد هاي سيگيت تو ي سري از مدل هاش شايعه بود كه خود سي گيت هم اون سري ها رو اعلام كرد و در بيشتر موارد شايد 80% مشكل فريمور خودش رو به صورت ظرفيت 0 نشون ميده و احتمال اينكه براي اين دوستمون مشكل خارجي باشه بيشتره مثلا : كابل ديتا و برق و كانكتور ساتاي مادربرد و تنظيمات دروني بايوس مادربرد و حتي بايوس مادربرد و پاور....و مشكل داخلي هم مي تونه باشه مثه سوختن برد هارد و مشكل كانكتور ورودي هارد و احتمال كم فريمور كه به نظرم بهترين روش عوض كردن كابل ديتا و برق و سپس تست كردن هارد با يك سيستم ديگه مي باشد.
متاسفانه مدل این هارد Seagate st3500320as هستش که مشکل فریمور دارن. اشکال 100% از هارده

persianman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
بایوس مین رو دیفالت کنید.
هارد رو روی یه سیستم دیگه تست کنید.
اگر با این دو کار بز هم هارد مشکل دار بود، یقین حاصل کنید که فریمور هارد پریده!
معمولا فریمور هاردهای سیگیت رو باید همیشه به روز نگهداشت تا دچار مشکل نشن.
برای رفع مشکل هم باید هارد رو با PC-3000 فلش و بایوسش رو به روز کنید. حدود
40.000تومن هم هزینه داره!

بعد از این کار اطلاعات از بین میره؟

Hamed DC

Registered User
لایک‌ها
374
بعد از این کار اطلاعات از بین میره؟

فلش کردن فریمور هارد اصولا ربطی به اطلاعات نداره. دقیقا مثل آپدیت بایوس مینبورد هستش. ولی روندش فرق میکنه.
آپدیت فریمور فقط مشخصات هارد رو دوباره زنده میکنه. و اطلاه=عات هارد رو مورد پالایش قرار نمیده و عملا موقع به روز
رسامی فریمور هیچ آسیبی به اطلاعات نمیرسه.
مواردی رو دوستان ذکر کردن، ولی در بیشتر مواقه با انجام تستهای اولیه(که ذکر شد) میشه به راحتی به پریدن فریمور پی برد.

persianman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چندین بار این مشکل رو داشتم و مرتفع شده. البته نه با مبدل! باید به دستگاهی بنام PC-3000 متصل بشه و
مجددا بارگذاری فریمور روش انجام بشه. هارد فاقد فریموره. پس نمیشه فریمورش رو کپی یا کارهایی از این قبیل کرد.
البته امیدوارم باراهکار شما مشکل حل بشه![/QUOTتبديلش رو دوستان ح30صخقمي در ست كردنند ببر ايران هارد كلينيك بگو من از دوستان مهندس اميدم . اميد فروم سخت افزار
امید جان ضمن تشکر از لطفت
آدرس ایران هارد کلینیک کجاست؟

paiom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام من کامپیوترمو تازگی ارتقا دادم ، غیر از کارت گرافیک و دی وی دی رایتر.
رایترم(ایسوس) IDE هست ولی این مادربرد (ام اس آی) جدیدی که گرفتم فقط ساتا میخوره.
یه تبدیل IDE به ساتا گرفتم و با اون وصل کردم ولی کار نمیکنه. بار اول که وصل کردم رایتر درش باز و بسته میشد ، دی وی دی هم گذاشتم توش ولی تو MY Computer هیچی نشون نمیده ، اصلاً درایو مربوط به رایتر رو هم نمیاره.

ممنون میشم کمک کنید.

دوستان کسی میدونه این مشکل از چیه ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دیروز رفتم یه مبل sata به usb خریدم ولی باز هم مشکل حل نشد.

ببريد ايران هارد كلينيك مشكل هاردتون با اپ ديت فريم وير حل ميشه . من دنبال يك دستگاه pc3000 متاسفانه فعلا بودجش رو ندارم اگر كسي از دوستان به صورت شراكتي حاضره بگيريم . واقعاد كمك بزرگي ميشه به دوستان فروم كرد .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان کسی میدونه این مشکل از چیه ؟
ميتونيد برويد فروشگاه هاي دست دوم و رايترتون رو با ساتا تعويض كنيد يا يك رايتر نو با برند پلكستور تهيه كنيد .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ببريد ايران هارد كلينيك مشكل هاردتون با اپ ديت فريم وير حل ميشه . من دنبال يك دستگاه pc3000 متاسفانه فعلا بودجش رو ندارم اگر كسي از دوستان به صورت شراكتي حاضره بگيريم . واقعاد كمك بزرگي ميشه به دوستان فروم كرد .

همون طور که در سایت خود سی گیت هم نوشته firmware این سری از هارد ها دارای باگ است که باعث بروز دو نوع عمده مشکل به صورت کاملا ناگهانی می شود :

1- هارد در بایوس یا همان ابتدای روشن کردن کامپیوتر شناخته نمی شود. Not detected
یا
2- ظرفیت هارد را 0mb شناسایی میکند

در صورتی که قبل از بروز هر یک از این مشکلات firmware را از سایت سی گیت دانلود و آن را آپدیت کنید مشکلی برای هارد پیش نخواهد آمد، اما اگر firmware آپدیت نشود هارد به صورت ناگهانی دچار یکی از مشکلات ذکر شده خواهد شد.

لینک صفحه آپدیت فریمور

کد:
Untitled Document
در صورتی که هارد دچار یکی از مشکلات شود دیگر آپدیت کردن firmware امکان پذیر نیست چون دیگر دسترسی به هارد به روش استاندارد ممکن نیست.

راه حل این مشکل در آدرس زیر آمده
این روش کاملا قابل اجراست و در صورتی که به هارد آسیب دیگری وارد نشده باشد در صورت اجرای صحیح صد در صد جواب خواهد داد. تمام ابزار مورد نیاز در ایران قابل تهیه است. اجرای این روش نیاز به مقداری مهارت در الکترونیک و سخت افزار دارد.

کد:
The Solution for Seagate 7200.11 HDDs - MSFN Forum
شرح بیشتر :

این مشکل به این معنی است که نرم افزار داخلی هارد یا همان firmware به دلیل مشکلی که دارد در وضعیتی قرار می گیرد که امکان برقرار ارتباط به طور معمول با آن ممکن نیست و مادربرد یا اصلا هارد را شناسایی نمی کند(حالت اول) یا به طور اشتباه شناسایی می کند(حالت دوم).
برای برطرف کردن این حالت باید با firmware هارد به غیر از روش استاندارد (sata) است ارتباط برقرار کنید.

برای این کار باید از طریق درگاه سریال (serial port) یا usb کامپیوتر با ورودی ttl هارد (دو پین کنار جامپر مربوط به تنظیم سرعت انتقال اطلاعات) از طریق برنامه hyper terminal ارتباط برقرار کنید. برای این ارتباط شما نیاز به یک رابط (rs232 to ttl) یا (usb to ttl) دارید.

بعد از برقراری ارتباط با اجرای چند فرمان firmware را از این حالت خارج می کنید. بعد از این که هارد به حالت قبل باز گشت، شما می توانید هارد را به صورت استاندارد به رابط sata مادربرد متصل کنید و با دانلود کردن firmware جدید همون طور که در ابتدا گفته شد آن را آپدیت کنید.

برطرف کردن حالت 0mb از حالت دیگر که اصلا هارد شناسایی نمی شود راحت تر است اما ممکن است مقداری یا تمام اطلاعات هارد را از دست بدهد.

نکته آخر این که شرکت سی گیت تنها در آمریکا و کانادا سرویس بازیابی اطلاعات را به صاحبان این سری از هارد می دهد و در بقیه دنیا تنها سرویس گارانتی ارائه می شود. پس اگر هارد شما گارانتی دارد و اطلاعات آن برایتان اهمیت ندارد از گارانتی استفاده کنید. اما اگر نیاز به اطلاعات هاردتان دارید می توانید از این روش همه یا مقداری از اطلاعات را بازیابی کنید.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
پردازنده مجتمع گرافیکی اینتل Haswell چهارصد درصد قویتر از سندی بریج
haswell.jpg

در بخش دیگری از برنامه تیک تاک اینتل، در سال 2013 پردازنده های موسوم به Haswell وارد بازار خواهند شد. پردازنده های Haswell که اینتل امید بسیاری به آنها دارد، همانند دو نسل گذشته سندی بریج و ایوی بریج، از پردازنده گرافیکی مجتمع بهره می برد. اینتل با بهینه سازی در پردازنده گرافیکی مجتمع، موفق به افزایش کارایی آن تا 400 درصد نسبت به پردازنده های سندی بریج گردیده است. پیش از این iGPU تنها برای اتصال صفحه نمایش به پورت های تصویری مادربورد و نمایش تصویر استفاده می گردید و قابلیت آن برای اجرای بازی ها در حد بسیار پایینی بود. اما قدرت پردازشی iGPU وارد فاز جدیدی شده و بر اساس اطلاعاتی که اینتل منتشر کرده، باید در انتظار اجرای بازی ها با استفاده از پردازنده گرافیکی مجتمع بمانیم.

intel-s-haswell-gt3-igpu-to-be-at-least-400-better-than-sandy-bridge-graphics-3.jpg

ینتل زمانی که ارتقای قدرت پردازشی iGPU را در برنامه های کاری خود گنجاند، پردازنده های ارزان قیمت رقیب، قابلیت های به مراتب بالاتری در اختیار کاربران قرار می دادند و تمایل آنها برای خرید AMD APU بیشتر از پردازنده های سندی بریج و ایوی بریج می بود. AMD با عرضه پردازنده های Trinity قدرتی معادل کارت های گرافیکی 100 دلاری در اختیار کاربر قرار می داد و از این رو می توانستید با این صرفه جویی، قطعات بهتری برای سیستم خود تهیه کنید. البته در این مدت اینتل نیز بیکار نبوده و با ارائه نسخه جدید نرم افزار Virtu با همکاری LucidLogix، قابلیت استفاده همزمان کارت گرافیک مستقل و پردازنده گرافیکی مجتمع را نیز فراهم کرد. اما رایگان نبودن این نرم افزار سبب استقبال نه چندان مناسب کاربران گردید. اینتل در پردازنده های Haswell از 40 واحد اجرایی (تعداد 24 واحد بیشتر از ایوی بریج)، 160 واحد ALU (تعداد 96 واحد بیشتر از ایوی بریج) و 4 واحد بافتی (دو برابر ایوی بریج) استفاده می کند که نشان از قدرت بالای Haswell دارد. اما همچنان چند سوال در ذهن باقی می ماند که آیا اینتل می تواند رقیب دیرینه خود را شکست دهد؟ آیا AMD بیکار می نشیند و در محصولات آینده خود، قدرت پردازشی APU را ارتقا نمی دهد؟

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان
دیروز کامپیوترم خاموش بود
باند روشن بود (کریتیو 2.1)

یه هو به طرز وحشتناکی باند شروع به خر خر کرد
هنوز هم ادامه داره

حتی کابل رابط باند و کارت صدا را کلا از کامپیوتر جدا کردم ولی خر خر (حتی نصفه شب) ادامه داره (ولی کمتر)
من تهران هستم و به شدت 3 یا 4 روزه که نویز شدید روی ماهواره انداخته اند

آیا میتونه علت همین باشه؟

لطفا کمک کنید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نه عزيز احتمالا مشكل از خود باند هست كه مشكل پيدا كرده ببريد گارانتي

Hamed DC

Registered User
لایک‌ها
374
سلام دوستان
دیروز کامپیوترم خاموش بود
باند روشن بود (کریتیو 2.1)

یه هو به طرز وحشتناکی باند شروع به خر خر کرد
هنوز هم ادامه داره

حتی کابل رابط باند و کارت صدا را کلا از کامپیوتر جدا کردم ولی خر خر (حتی نصفه شب) ادامه داره (ولی کمتر)
من تهران هستم و به شدت 3 یا 4 روزه که نویز شدید روی ماهواره انداخته اند

آیا میتونه علت همین باشه؟

لطفا کمک کنید

سلام.
بلندگوها وقتی به برق وصل میشه، تولید صدا میکنه(بدون اتصال سوکت به کارت صدا) و یا وقتی که به کامپیوتر وصله؟؟؟
با دستگاه دیگه ای تست کردین؟؟؟
صدا در چه حالتی بیشتره؟؟؟

hamidreza_

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام و عرض خسته نباشید ... بنده به تازگی یک پاور گرین 535A مشکی فن بزرگ از یکی از دوستان بصورت پستی خریدم بعد از نصب متوجه شدم صدای فن بیش از حد زیاده انگار یک سشوار روشن کرده باشن !!! کاملاً مشخصه که سرعت فن خیلی بالاست ... سوال من از بروبچ تعمیرکار پاور اینه :

1- مگه فن اینگونه پاورهای گرون قیمت مدار تنظیم سرعت هوشمند نداره ؟؟؟ که در حالتی که خنکه سرعت رو پایین بیاره تا نویز کم شه ؟؟؟
2- اگه داره پس یعنی مال این پاور مشکل داره ؟؟؟
3- اگه نداره پس حتماً فن خرابه و باید تعویض شه ... درسته ؟؟؟ در این صورت چه فنی باید خریداری بشه و هزینه چقدره ؟؟؟

ممنون میشم اگه دقیقاً به سوالات در قالب 1پیغام خصوصی پاسخ بدید ... منتظرم
ارادتمند ... شاد باشید و خش.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام و عرض خسته نباشید ... بنده به تازگی یک پاور گرین 535A مشکی فن بزرگ از یکی از دوستان بصورت پستی خریدم بعد از نصب متوجه شدم صدای فن بیش از حد زیاده انگار یک سشوار روشن کرده باشن !!! کاملاً مشخصه که سرعت فن خیلی بالاست ... سوال من از بروبچ تعمیرکار پاور اینه :

1- مگه فن اینگونه پاورهای گرون قیمت مدار تنظیم سرعت هوشمند نداره ؟؟؟ که در حالتی که خنکه سرعت رو پایین بیاره تا نویز کم شه ؟؟؟
2- اگه داره پس یعنی مال این پاور مشکل داره ؟؟؟
3- اگه نداره پس حتماً فن خرابه و باید تعویض شه ... درسته ؟؟؟ در این صورت چه فنی باید خریداری بشه و هزینه چقدره ؟؟؟

ممنون میشم اگه دقیقاً به سوالات در قالب 1پیغام خصوصی پاسخ بدید ... منتظرم
ارادتمند ... شاد باشید و خش.

با عرض سلام من به ساختار داخلي پاور هاي گرين آشنايي كامل دارم . متاسفانه فن كنترلر پاور شما خراب شده بايد بفرستيد گارانتي گرين پيش مهندس عمراني تا براتون تعمير كننند . مشكل رو كامل توضيح دهيد اين ايراد تو اكثر 535 ها هست

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان قصد دارم حداقل 4 گیگی به رم اضاقه کنم
سیستم دسکتاپ هست ، رم های قبلی 1333 بودند و دوتادو گیگ به صورت دوال چنل.
برندشون هم ژل بود حالا این رمی که میخواهم بگیرم کینگستون هست و دوال چنل میخواهم استفاده کنم
یعنی در نهایت 4 اسلات رم دو گیگ روی مینبوردم پر میشه ( 8 گیگ )
آیا ظرفیت بیشتری ( مثلن 12 یا 16 گیگ ) پیشنهاد میشه؟؟
و اصلن از دوال چنل جدید که استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان قصد دارم حداقل 4 گیگی به رم اضاقه کنم
سیستم دسکتاپ هست ، رم های قبلی 1333 بودند و دوتادو گیگ به صورت دوال چنل.
برندشون هم ژل بود حالا این رمی که میخواهم بگیرم کینگستون هست و دوال چنل میخواهم استفاده کنم
یعنی در نهایت 4 اسلات رم دو گیگ روی مینبوردم پر میشه ( 8 گیگ )
آیا ظرفیت بیشتری ( مثلن 12 یا 16 گیگ ) پیشنهاد میشه؟؟
و اصلن از دوال چنل جدید که استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
بايد ببينيد مادربردتون چه مقدار رم پشتيباني ميكنه

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
سلام
من الان یه کارت شبکه بیسیم دارم که کانشکنی که میتونه بسازه computer-to-computer هست (ad-hoc) . و چند کامپیوتر اینجا هست که یکی از این ها به اینترنت وصله (از طریق مودم adsl با کابل شبکه) و اینترنت هم share هست الان روی این کانکشن ...
الان میخواستم بدونم من اگه بخوام اینترنت رو بدون نیاز به روشن نگه داشتن کامپیوتر داشته باشم و مهم تر از اون وقتی کامپیوتر روشن هست از بقیه دیوایس ها بتونم با ریموت دسکتاپ وارد کامپیوتر بشم راهی هست ؟ با access point یا همچین چیزی میشه این کارو کرد ؟
یعنی هم دسترسی به فایل های داخل کامپیوتر داشته باشم وقتی روشنه و هم به اینترنت ...

بالا