• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

saeedsensor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و تشکر
مدل مادربورد خودم P5KPL/1600 و سیستم دیگر MSI MS 7043 سیستم عامل نصب شده windows 7
منظورم حالت default بود
نه به safe mode دست رسی ندارم و سیستم اصلا یه boot سیستم عامل نمیره به هر دلیلی hard disk رو نمیشناسه و سعی میکنه تو شبکه یه hard disk پیدا کنه در صورتی که تو تنظیمات hard disk ، boot وجود داره

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام saeedsensor عزيز
1.gif

مدل مادربورد خودم P5KPL/1600 و سیستم دیگر MSI MS 7043 سیستم عامل نصب شده windows 7
. خب حالا كه مدل مادربورد را مشخص فرموديد ميشه گفت كه هر دو مادربورد داراي توانايي AHCI هستند. در BIOS مادربورد MSI به درون گزينه‌هايش به دنبال اين بگرديد كه گزينه‌اي به نام SATA Type يا IDE Controller آن روي IDE تنظيم شده يا روي AHCI ؟ سپس در مادربورد خود در BIOS به دنبال گزينه‌اي مشابه گشته و بايد نوع هردو يكي باشد!؟ اگر ابنچنين نبود بايد آن را روي همان حالت مادربورد MSI قرار دهيد. (يعني اگر MSI روي IDE بوده ASUS هم به همچنين و برعكسش!)

. اگر گزينه فوق را چك كرديد و مشكل از اين گزينه نبود (يعني هردو روي يك حالت بودند) در BIOS مادربورد ASUS خود در دجا ببينيد 1) آيا هاردديسك شما شناسايي شده و 2) در قسمت ترتيب بوت (معمولن به نام‌هاي Boot Sequence يا Boot Priority) وسايل مطمعن شويد هاردديسك شما به عنوان اولين وسيله انتخاب شده است.

. يك سوال، چرا همان موقع كه اين هاردديسك روي سيستم Asus بود رويش سيستم عامل نصب نكرديد و روي سيستم ديگري اينكار را كرديد؟

. اگر مشكل حل نشد لطفن برند و مدل هارديسكتان را هم بنويسيد ....

. موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/30
26.gif
103.gif

saeedsensor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام استاد گرامی
قسمت اول حرفاتون رو چک میکنم و خدمتتون اعلام میکنم
جواب سوالتون : روی اون سیستم DVD-R وجود نداشت به همین دلیل روی سیستم خودم گذاشتم و ویندوز نصب کردم بعد برای اون سیستم یک DVD-RW sata گرفتم ، اون سیستم DVD-RW رو نشناخته و تو BIOS چیزی به نام sata وجود نداره ، یکی از دوستان گفتن شاید مشکل از هارد باشه ، من هارد خودمم تست کردم باز هم با همین مشکل رو به رو شدم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام استاد گرامی
قسمت اول حرفاتون رو چک میکنم و خدمتتون اعلام میکنم
جواب سوالتون : روی اون سیستم DVD-R وجود نداشت به همین دلیل روی سیستم خودم گذاشتم و ویندوز نصب کردم بعد برای اون سیستم یک DVD-RW sata گرفتم ، اون سیستم DVD-RW رو نشناخته و تو BIOS چیزی به نام sata وجود نداره ، یکی از دوستان گفتن شاید مشکل از هارد باشه ، من هارد خودمم تست کردم باز هم با همین مشکل رو به رو شدم

تنها دلیلش رو ایجی مکس نازنین گفت . حالت کنترلر ساتا باید روی ide یا ata باشه . که هارد توسط ویندوز xp شناسایی بشه . تو 7 مشکلی نیست تو حالت AHCI هم کار میکنه

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام saeedsensor عزيز
1.gif

تو BIOS چیزی به نام sata وجود نداره ، یکی از دوستان گفتن شاید مشکل از هارد باشه ، من هارد خودمم تست کردم باز هم با همین مشکل رو به رو شدم
. توي سيستم Asus اين حالته پيش مياد!؟ آقا مادربورد همين سيستم فعلي شما اين هست ديگه: ASUS - Motherboards- ASUS P5KPL/1600
.
من الان دفترچه مادربورد شما را دنلود كردم .... با كمال تعجب ديدم كه گزينه AHCI توي بايوسش نداره !!! در حالي كه قبل از اون پست توي اينترنت يك سرچ زدم ببينم مادربورد شما داراي اين توانايي هست يا نه؟! و ديدم كه نوشته داره! ولي الان توي دفترچه چيزي ننوشته بود!؟ شايد هم هست ولي ديگه هميشه رو حالت AHCI هست!

. اما يك نكته فني و غير مرتبط با مشكل فعلي شما: مادربورد‌هاي Asus متاسفانه به شكل پيشفرض (Default) گزينه SMART Monitoring شون روشن است. اما اكثر مادربورد‌هاي MSI و Gigabyteها خاموش هستند. از منوي Main دورن BIOS :

attachment.php

تصوير 1

. به روي هاردديسك خود كه در قسمت Primary هست رفته و در درون آن گزينه فوق را از حالت Auto به Disable تغيير دهيد:

attachment.php
ت
تصوير 2

. با اينكار SMART هاردديسك و كنترلر روي مادربورد خاموش نمي‌شود و فقط اون برنامه خرابكار درون بايوس خاموش مي‌شود. (كلي تجربه خراب شدن هاردديسك به دليل روشن بودن اين گزينه داشتيم!! مطمعن باش!)

. اما براي رفع مشكل مشاهده DVD-RW خود در سيستم خودتان باز به همان BIOS و منوي Main برويد. در اينجا وارد گزينه IDE Configuration شويد. در صفحه جديد 3 گزينه داريد:

attachment.php

تصوير 3

. حالت پيشفرض گزينه IDE/ATA اينه كه Enhanced باشه. من فكر كنم با تغيير گزينه دوم يعني Enhanced mode Support on به S-ATA+P-ATA هم هاردديسك شما و هم درايو اپتيكال شما نمايش داده شود. اما قبلش بياييد چند تا نكته را مرور كنيم(قبلن نكات زير را در اين تاپيك كامل توضيح داده‌بودم):

1) مطمعن شويد كه كابل ديتاي هاردديسك را درست متصل نموده‌ايد. بهتر است اين كابل ‎80 Wire ‏(80 سيم - تصوير و توضيح درون لينك و تاپيك فوق) باشد. اين كابل 3 سر دارد كه دو سر نزديك هم هستند و سر سوم دور از آن دوتا هست. هميشه بايد اون سر دورتر به مادربورد بخوره. بعد چون شما يك هاردديسك و از نوع PATA داريد بايد آن را حتمن حتمن با تنظيم جامپرش روي حالت Master قرار دهيد. بعد حتمن حتمن بايد از بين آن دو سر باقي مانده، آن سر آخري را به پورت هارديسك خود بزنيد و نه سر وسطي! اين را كه چك كرديد برويد مرحله بعدي:

2) حتمن حتمن درايو Optical خود را به پورت SATA1 از روي مادربورد بزنيد. كابل SATA نبايد تا شدگي يا زاويه‌اي كمتر از 90 درجه داشته باشد!

3) اكنون سيستم را روشن و به BIOS و منوي Main برويد. (دوباره خاموش بودن SMART را براي هاردديسك خود را چك كنيد) آيا اكنون DVD-RW خود را در قسمت SATA1 مشاهده مي‌كنيد!؟ نه!؟ پس ادامه دهيد:

4) گزينه Main\IDE Configuration\ATA/IDE Configuration را روي حالت Compatible قرار دهيد و تغييرات را در BIOS ذخيره كرده و از بايوس خارج شويد تا سيستم ريستارت و باز وارد BIOS شويد. آيا اكنون درايو‌هاي خود را ميبينيد!؟ اگر نه ادامه دهيد:

5) گزينه Main\IDE Configuration\ATA/IDE Configuration را به حالت قبلي يعني Enhanced برگردانيد و اينبار گزينه Enhanced mode Support on را روي S-ATA+P-ATA قرار دهيد و تغييرات را در BIOS ذخيره كرده و از بايوس خارج شويد تا سيستم ريستارت و باز وارد BIOS شويد. آيا اكنون درايو‌هاي خود را ميبينيد!؟

. اگر باز هم نه يكبار كابل SATA را عوض كنيد و دوباره تست كنيد. آيا اين درايو روي سيستم MSI شناسايي مي‌شود؟ لطفن مدل و برند درايو DVD-RW خود را بنويسيد.

. منوي Boot از Bios هم بايد اوليش HDD باشه بعديش CD و سوميش ميشه Disable كنيد:

Clipboard05.gif
تصوير 4

به نقل از AMD.POWER :
حالت کنترلر ساتا باید روی ide یا ata باشه . که هارد توسط ویندوز xp شناسایی بشه . تو 7 مشکلی نیست تو حالت AHCI هم کار میکنه
. AMD.POWER جان ايشون 7 نصب كرده‌اند كه همانطور كه فرموديد اين سيستم عامل بر خلاف Xp مي‌تواند AHCI را مي‌شناسه ولي من هيچوقت ايني را كه الان عرض مي‌كنم تست نكرده‌ام: يادم نيست توي دفترچه مادربورد Asus بود يا در سايتي ديدم نوشته اگر شما Type را روي AHCI يا IDE گذاشتيد و پارتيشن را فرمت و سيستم عامل را نصب نموديد اگر حالت فوق را عوض كنيد بايد از نو سيستم عامل نصب كنيد! حالا من بر اساس اون نوشته كه يادم بود عرض كردم كه ايشون حتمن چك كنند Type هردو يكي باشه! كه احتمالن پيشفرض اين مادربورد Asusروي AHCI هست!! چون توي بايوسش گزينه تغيير نبود!؟ آره!؟!؟

. موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/30
26.gif
103.gif

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

dashshahab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میخواستم بپرسم که کابل serial ATA 3.0Gb/s signal cable با serial ATA 6.0Gb/s signal cable چه فرقی دارن یعنی چه جوری از شکل [FONT=&quot]ظاهریشون میشه نوعشون رو تشخیص داد؟[/FONT]

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام dashshahab عزيز
1.gif

. در ابتدا ورود شما را به فروم دوستداشتني PT و جمع دوستان تبريك عرض مي‌كنم، اميدوارم كه بيشتر از اين شما را در بين دوستان ببينيم و از اشتراك گذاري اطلاعت شما بيشتر بهره ببريم...

سلام میخواستم بپرسم که کابل serial ATA 3.0Gb/s signal cable با serial ATA 6.0Gb/s signal cable چه فرقی دارن یعنی چه جوری از شکل [FONT=&amp]ظاهریشون میشه نوعشون رو تشخیص داد؟[/FONT]
. بر اساس اطلاعت مختلفي كه در اين سايت Serial ATA International Organization قرار داده‌ شده است همانند اين فايل PDF: ‏http://www.serialata.org/documents/SATA-6-Gbs-The-Path-from-3gbs-to-6gbs.pdf يا اين تست در اين سايت عالي: Maximum PC | Is Your SATA Cable Slowing Down Your Data Transfers? Max PC Investigates و نتيجه گيري زير:

Let’s first say that when we started this, we were absolutely sure we’d see a difference. Afterall, moving to an authentic SATA 6Gb/s cable cleared up our problems the first time right? Wrong. As we worked our way through the first few cables, we began to realize that the SATA I/O did its work when it first put together the Serial ATA spec for cables. There is virtually no difference between a brand-new SATA 6Gb/s marked cable made this year and one produced nearly eight years ago as far as performance goes. Expensive cable, cheap cable; long cable, short cable—none of it seemingly made a real difference. If anything, the minor variances in performance can be attributed to variances in the benchmark or the SSD.​

. هيچ فرقي بين كابل‌هاي 8 سال پيش تا الان يا 20 سانتي و 1.5 متري و ... براي ساتا 2 و 3 نخواهد بود. فقط كيفيت ساخت آن خوب باشد ديگه هيچ تفاوتي بين آنها نيست.

. منبع تمامي لينك‌هاي فوق و اصل گفتگو در اينجا بوده است:

SATA 2 vs. SATA 3 cable - General-Homebuilt - Homebuilt-Systems

. موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/04
26.gif
103.gif

cntfet

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت اساتید گرامی
ی سوال کوچیک داشتم از خدمتتون
من ی سیستم قدیمی دارم که ی هارد 320 روشه. الان میخوام ی 2ترا اینترنال بگیرم. خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد. سیستمم میتونه ساپورت کنه؟
در ضمن بگم که (اگر اشتباه نکنم) چیپست مادربردم p31 شایدم g31! از ساتا هم پشتیبانی میکنه. هارد فعلیم همینجوری وصله
با تشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با عرض سلام خدمت اساتید گرامی
ی سوال کوچیک داشتم از خدمتتون
من ی سیستم قدیمی دارم که ی هارد 320 روشه. الان میخوام ی 2ترا اینترنال بگیرم. خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد. سیستمم میتونه ساپورت کنه؟
در ضمن بگم که (اگر اشتباه نکنم) چیپست مادربردم p31 شایدم g31! از ساتا هم پشتیبانی میکنه. هارد فعلیم همینجوری وصله
با تشکر[/QUOTE

بايوس رو اپ كنيد

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
دوستان پرينتر امروز تونرش رو بردم شارژ كردم
15 ت هم گرفت
ولي الان اومدم پرينت ميگيرم خيلي خيلي خيلي كمرنگ !
اصلا ديده نميشه !

چيكار كنم؟

hp p1102

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام babalak عزيز
1.gif

مشکل در گرفتن تصویر از کارت گرافیک
راستش یه مشکل عجیبی داره سیستمم!
تا حالا دیدین دی وی دی رام بیخود سعی کنه اجکت کنه؟حتی زمانی که دیسکی درونش نیست!
گرافیک 7300 رو سیستم بوده یبار تست کردم قشنگ تصویر داده الان هرکاری می کنم تصویر نمیده
حالا موندم واقعا واسه گرافیکه یا مشکل جای دیگه هستش!! فروشنده ادعا میکنه تمام قطعات سالمن و منم دفعه اول تست کردم هیچ مشکلی نداشت...گرمایی که درون کیس تولید میشه نسبت به دفعه اول 2-3 برابر بیشتر شده! که البته وقتی سی پی و فنش رو کامل تمیز کردم و مجددا خمیر زدم خیلی خیلی کم شده گرما و میتونم بگم از روز اولشم بهتره الان
کیس رو کامل باز کردم و خاک گیری کردم و دوباره قطعات رو جا زدم
جالبه وقتی رم ها رو جدا می کنم و سیستم رو روشن میکنم هنگام بوت اصلا هیچ بوقی نمیزنه!
اینم مشخصات کامل سیستم
مادربرد البترون ddr2 945 pl
سی پی یو اینتل 3.2
رم ddr2 1gig
هارد 80 ide
دي وي دي رام سامسونگ
پاور 230 ريل
گرافيک 256 مگ 7300

پاور 330 گرین هم گذاشتم بازم فرقی نکرد
ممنون میشم دوستان کمک کنن ببینم واقعا مشکل از کجاست!​

. آيا درايور كارت گرافيكتون را به روز كرده‌ايد؟

. آيا هنوز در درايو نوري‌، بي دليل باز يا بسته ميشه؟

. يك تست CPU Stress همانند آنچه در اين پست ذكر كرده‌ام انجام دهيد و با كنترل دماي CPU و Mobo و دور فن CPU، ببينيد آيا سيستم خنك كننده به خوبي عمل مي‌كند يا نه: http://forum.persiantools.com/2240174-post5.html

. لطفن مشخصات سيستم خود را بر اساس اين پست اينجا قرار دهيد تا دوستان ديگر بهتر بتوانند به شما كمك كنند: http://forum.persiantools.com/1845727-post9.html ممنونم...

. اگر هم درصدي! مشكوك به ويروس هستيد! مراحلي كه در پست يك اين تاپيك http://forum.persiantools.com/t172763.html نوشته شده است را انجام و نتايج گزارشات برنامه ها را در همانجا پست نماييد.

. موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/12
26.gif
103.gif

shahin935

Registered User
لایک‌ها
41
سلام من گرافیک msi gtx480 رفرنس دارم موقع بازی دماش تا 90 درجه میره این طبیعی ؟ اطفا راهنمایی کنید:wacko:

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
سلام babalak عزيز
1.gif

. آيا درايور كارت گرافيكتون را به روز كرده‌ايد؟

. آيا هنوز در درايو نوري‌، بي دليل باز يا بسته ميشه؟

. يك تست CPU Stress همانند آنچه در اين پست ذكر كرده‌ام انجام دهيد و با كنترل دماي CPU و Mobo و دور فن CPU، ببينيد آيا سيستم خنك كننده به خوبي عمل مي‌كند يا نه: http://forum.persiantools.com/2240174-post5.html

. لطفن مشخصات سيستم خود را بر اساس اين پست اينجا قرار دهيد تا دوستان ديگر بهتر بتوانند به شما كمك كنند: http://forum.persiantools.com/1845727-post9.html ممنونم...

. اگر هم درصدي! مشكوك به ويروس هستيد! مراحلي كه در پست يك اين تاپيك http://forum.persiantools.com/t172763.html نوشته شده است را انجام و نتايج گزارشات برنامه ها را در همانجا پست نماييد.

. موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/12
26.gif
103.gif
وای ممنون برادر چقدر باحوصله و دقیق راهنمایی کردین بنده رو :)
والا مشکل بنده اینه که اصلا از این سیستم هیچ گونه تصویری رو مونیتور ندارم!! یعنی فقط روشن میشه و من میفهمم روشن شده
رم رو جدا کردم سیستم بدون هیچ بوقی روشن شد،دیسک رو با هزار زحمت درآوردم از تو دهنش:D ولی بازم واسه خودش صدای اجکت میده ولی درب درایو بیرون نمیاد! فقط صدای اجکت کردن رو میده
همین دیگه متاسفانه قطعاتی یدکی هم ندارم که تست کنم ببینم کجاش شکل داره،پاور رو عوض کردم،خمیر سی پی یو رو هم عوض کردم و فنش رو دوباره جا زدم قشنگ ولی بازم همون شد...البته گرماش به مراتب کاهش پیدا کرد

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام من گرافیک msi gtx480 رفرنس دارم موقع بازی دماش تا 90 درجه میره این طبیعی ؟ اطفا راهنمایی کنید:wacko:

بله عزیز این مقدار دما برای این کارت طبیعی هست

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
وای ممنون برادر چقدر باحوصله و دقیق راهنمایی کردین بنده رو :)
والا مشکل بنده اینه که اصلا از این سیستم هیچ گونه تصویری رو مونیتور ندارم!! یعنی فقط روشن میشه و من میفهمم روشن شده
رم رو جدا کردم سیستم بدون هیچ بوقی روشن شد،دیسک رو با هزار زحمت درآوردم از تو دهنش:D ولی بازم واسه خودش صدای اجکت میده ولی درب درایو بیرون نمیاد! فقط صدای اجکت کردن رو میده
همین دیگه متاسفانه قطعاتی یدکی هم ندارم که تست کنم ببینم کجاش شکل داره،پاور رو عوض کردم،خمیر سی پی یو رو هم عوض کردم و فنش رو دوباره جا زدم قشنگ ولی بازم همون شد...البته گرماش به مراتب کاهش پیدا کرد

امکان داره بایوس مادربردتون پریده باشه
چند روز پیش یک سیستم اوردن واسم سیستم کامل روشن میشد هیچ بوقی هم نمیزد ولی تصویر نمیداد
تمام قطعات رو روی یک سیستم دیگه تست کردم هیچ مشکلی نداشتن
با تعویض مادربرد سیستم مشکلش حل شد و حالا تصویر میده

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام babalak عزيز
1.gif

... والا مشکل بنده اینه که اصلا از این سیستم هیچ گونه تصویری رو مونیتور ندارم!! یعنی فقط روشن میشه و من میفهمم روشن شده...
. آها! الان فهميدم!

. خب! اگه اينطوره شما كابل ديتا + برق همه درايو‌ها را جدا كنيد (هاردديسك و اپتيكال‌ها) هر نوع كارتي هم روي آن داريد جدا كنيد (كارت گرافيك و ...) همه ماژول‌هاي رم را هم خارج كنيد. پس فقط الان به مادربورد كابل‌هاي برق از پاور متصل هست و پروسسور روش قرار داره! الان سيستم را روشن كنيد و ببينيد آيا مادربورد بوق‌هاي اختار مربوط به نبود حافظه يا كارت گرافيك را مي‌زند يا نه!؟

. متاسفانه مادربورد شما يك برند كمتر ديده شده هست! اين مادر بورد شما هست ديگه؟ آره؟؟؟ حتمن در نوشته‌هاي بعدي خود مشخص كنيد كه آيا اين لينك، دقيقن مدل مادربورد شما است يا نه؟ و اگر نيست لينك به مدل دقيق آن را دز سايت سازنده در اينجا قرار دهيد.

. اگر در تست فوق شما هيچ بوقي را نشنيديد، به قول دوستمان perans0631 عزيز احتمال پاك شدن BIOS هست. البته اگر همچين سيستمي زير دست من بياد من به طور كامل مادربورد را هم باز مي‌كنم و خارج از كيس و فقط با پروسسور و كابل برق‌هاش تست مي‌كنم. گاهي به اين شكل سيستم روشن شده بوده!!!!! (حتا كابلهاي LED و .. كيس را هم جدا مي‌كنم و فقط اسپيكر كوچيك كيس را به آن ميزدم اگر كه خود مادربورد داراي Buzzer نباشه) از آنجا كه برند آن يك برند نا آشنا هست، نميدانم سيستم POST بايوس مادربورد شما به چه شكل به نبود حافظه و كارت گرافيك عكس‌العمل نشون ميده!؟ پس در چنين حالتي اگر صداي بوق را نميشنيدم ابتدا يكي از ماژول‌هاي حافظه را سر جايش قرار مي‌دادم و سپس سيستم را روشن مي‌كردم ببينم عكس العملش چيست!؟ بعد كارت گرافيك را روي آن مي‌گذاشتم و كابل مانيتور را به آن ميزدم و روشن مي‌كردم. در اين تست‌ها تا آمدن تصوير برروي مانيتور هيچ نيازي نيست كه بقيه قطعات را وصل كنيد و اساسن آنها در اين پروسه تست قطع باشند خيلي بهتر است..

. در كل اگر اين مادربورد داراي گارنتي است!؟ به گارنتي ارسالش كنيد. آنها برايتان يا تعويض مي‌كنند يا بايوسش را پرگرام مي‌كنند. اگر هم گارنتي نداره يا ... در بازار جاهايي كه بايوس هر مادربوردي (چه دسكتاپ چه لپتاپ) را برايتان پرگرام مي‌كنند پيدا ميشه! هزينه اين كار براي دسكتاپ حدود 10~40 تومان هست!! (ميزان هزينه بستگي به انصاف طرف داره!) (بايوس شما حتا اگر از نوع لحيم شده به مادربورد هم باشه هيچ مشكلي براي شخص پراگرامر نداره! اونها ميدونن چكارش كنن!)

. در اين ميان! تست يك كارت گرافيك و رم ديگه هم بد فكري نيست!

دیسک رو با هزار زحمت درآوردم از تو دهنش
biggrinsmiley.gif
ولی بازم واسه خودش صدای اجکت میده ولی درب درایو بیرون نمیاد! فقط صدای اجکت کردن رو میده
. در اكثر موارد اين مشكل را تعميركارها ميتونن براتون برطرف كنند! فقط اگر گارنتي داره اول گارنتي دوم اگه نداشت ببينيد هزينش چقدر ميشه (نبايد بيشتر از 5 تومان بشه! ديگه آخر دندونگردي 10 تومان) .

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/13
26.gif
103.gif

Last edited:

amirhosein_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام ،
میخوام برای کامپیوترم Ram بگیرم و لی نمیدونم برای خرید چه مواردی رو باید توجه کرد ، این قضیه باس ram چیه؟ لطفا توضیج بدین.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام amirhosein_007 عزيز
1.gif

میخوام برای کامپیوترم Ram بگیرم و لی نمیدونم برای خرید چه مواردی رو باید توجه کرد ، این قضیه باس ram چیه؟ لطفا توضیج بدین.
. قبلن در اين تاپيك http://forum.persiantools.com/t129388.html در سه پست مجزا از هم تمامي موارد مربوط به حافظه و انواع آن و روش انتخاب آن و ... را توضيح داده‌ام. اگر مطالعه نماييد حتمن اكثر سوالاتتان پاسخ داده ‌خواهد شد. اما اگر پس از مطالعه باز هم موردي بود بفرماييد تا دوستان و من پاسخ دهيم....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/13
26.gif
103.gif

بالا