• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

amirhosein_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوستان.
من در باز کردن dvd رایترم مشکل دارم. اونم از نوع اساسی!!!:blink:
من همهء راههای پیشنهادی تو اینترنت رو رفتم ولی این مشکلش فرق میکنه. وقتی dvd رایترمو از باکسش در میام بازم قادر به باز کردن نیستم.
یعنی بازهم با زدن دکمه eject از جاش باز نمیشه. البته باز میشه هااا ! اما فقط دو سه سانت. {مانند تصویر}
این دو تصویر مربوط به dvd رایتر منه.

خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنیـــد.:D

ببین حتما روی قاب پلاستیکی جلوی دی وی دی رایتر شما یه سوراخ کوچیک هست که این برای باز کردن درب دی وی دی رایتر بصورت دستی است. و باید بایک سوزن یا یک میله باریک را وارد اون سوراخ کنید و حداقل تا 3 الی 4 سانت به داخل فشار بدیش. با این کار درب به اندازه 1 الی 2 سایت باز میشه که شما باید بقیه خشاب قاب رو با دست بکشی بیرون. راستی این کار رو موقعی که رایتر به کامپیوتر متصله و روشن هست نباید انجام بدی.

amirhosein_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
آقا راستی ، من خودم هم به یه مشکل خوردم، دو روزه که صدای کامپیوترم مشکل پیدا کرده، مطمئن هستم که بلندگو هام سالمن، فیشی که به مادربورد میخوره همون جای قبلیشه، حتی ایکون بلندگو هم اون پائین نوار بار هست و حتی وقتی یه موزیکی رو پلی می کنم روی تب ولوم کنترل حالت اکولایزرش بالا و پائین میره . ولی صدا از بلندگو در نمیاد. خواهشن نگید صدای بلندگو رو زیاد کنم :)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
آقا راستی ، من خودم هم به یه مشکل خوردم، دو روزه که صدای کامپیوترم مشکل پیدا کرده، مطمئن هستم که بلندگو هام سالمن، فیشی که به مادربورد میخوره همون جای قبلیشه، حتی ایکون بلندگو هم اون پائین نوار بار هست و حتی وقتی یه موزیکی رو پلی می کنم روی تب ولوم کنترل حالت اکولایزرش بالا و پائین میره . ولی صدا از بلندگو در نمیاد. خواهشن نگید صدای بلندگو رو زیاد کنم :)

اگر ساند سيستم آنبرد REALTEK هست با اين برنامه پاكش كن
LINK

بعد از ريستارت آخرين نسخه درايور كارت صدا REALTEK رو دانلود كن . اگر مشكل باقي بود احتمال خرابي ساند آنبردتون هست اگر گارانتي داره ببر گارانتي اگر نداره يك ساند PCI بگير

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
LINK

بعد از ريستارت آخرين نسخه درايور كارت صدا REALTEK رو دانلود كن . اگر مشكل باقي بود احتمال خرابي ساند آنبردتون هست اگر گارانتي داره ببر گارانتي اگر نداره يك ساند PCI بگير

من هم وقتی درایور جدید ویندوز 7 رو نصب میکنم همینطوریه و صدا خرت خرت میکنه ، ولی درایوری که برای ویستا و روی دو وی دی خود لپ تاپ هست رو نصب میکنم درست میشه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

amirhosein_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
LINK

ممنون از راهنمایی تون ، درست شد. آخرین ورژن درایورش رو دانلود و نصب کردم مشکل برطرف شد.
واقعا مشکلش عجیب بود همه چی بصورت نرم افزاری ظاهرا درست کار میکرد ولی صدا نداشتم.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون از راهنمایی تون ، درست شد. آخرین ورژن درایورش رو دانلود و نصب کردم مشکل برطرف شد.
واقعا مشکلش عجیب بود همه چی بصورت نرم افزاری ظاهرا درست کار میکرد ولی صدا نداشتم.
خوشحالم كه مشكل برطرف شد
بروز رساني درايور ها يكي از بهترين راه حلهاي مشكلات هست .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

سیستم من مدتی هست که هنگ می کنه و نیاز به ریست داره و گاهی حتی با ریست هم سرعت لود انقدر پایین می آید که باز هم باید ریست بشه یا یک چیزی مثل رم یا هارد دیسک دوم از مادربورد خارج بشه :|

اول احساس کردم مشکل از هارد دوم سیستم هست و انواع برنامه های تست هارد دیسک رو گرفتم ولی به نتیجه ای نرسیدم .

ولی الان به رم رسیدم که شاید مشکل از اون باشه الان با سی یو زد 5 عکس از 4 رم خودم گرفتم و برایتان آپلود می کنم ( توضیحات : من اول یک رم داشتم که بعد از چند ماه به دو رم ارتقاء دادمش و چند وقت پیش هم دو تا رم دیگه گرفتم که فروشنده گفت با هم مچ هستند و دبل ( درست نوشتم ؟) رم هستند !

لطفا این عکس ها رو ببینید نمی دونم شاید اینها با هم سر ناسازگاری دارند !

000.jpg

002.jpg001.jpg

004.jpg003.jpg

و یک سوال دیگه از کجا می شه فهمید دو تا رم با هم دبل هستند ؟
و این که نحوه چینش رم ها فرقی نداره ؟

ممنون می شوم کمکم کنید:blush:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام j_2006_n جان
1.gif

. قبلن در 3 پست مجزا (تقريبن) تمامي موارد مربوط به حافظه كامپيوتر را در اين تاپيك توضيح داده‌ام: http://forum.persiantools.com/t129388.html لطفن به پست دوم كه فهرست آن تاپيك است نگاه بفرماييد و پستي كه ممكنه پاسخ سوالات شما در آن باشد را مطالعه نماييد.

. اما به شكل خلاصه عرض كنم:
و یک سوال دیگه از کجا می شه فهمید دو تا رم با هم دبل هستند ؟
و این که نحوه چینش رم ها فرقی نداره ؟
. همين برنامه CPU-z در تصوير ابتدايي كه از آن گذاشت‌ايد، Double Channel بودن رم‌هايتان را با نوشتن عبارت Dual نشان داده است.
. در مورد سوال دوم، پاسخ آن كاملن بر مي‌گردد به دفترچه مادربورد شما و نحوه كانفيگي كه در آنجا توضيح داده شده است (در همان تاپيكي كه لينك داده‌آم توضيحات كامل موجود است) و اينكه چه نوع حافظه‌هايي پشتيباني مي‌شوند و مثلن اينكه آيا بايد Double Side يا Single Side چيپ (آيسي) باشند و ....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/03/13
26.gif
103.gif

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
ببخشید اگه جاش اینجا نبود..........

من برا لپتاپ یه SSD گرفتم ... چطوری میتونم اطلاعات کامل HDD فعلی رو به این SSD انتقال بدم ... ( پارتیشن مخفی + پارتیشن اصلی )

البته همراه SSD نرم افزار اینکارو داره ( آکرونیس ) ولی باید SSD رو ا بکس وصل کنم به USB لپتاپ که من باکس ندارم راه دیگه ای وجود نداره؟

pafj1989

Registered User
لایک‌ها
7
من کارت گرفیکم قدیمیه و الان بد از اینکه لودینگِ ویندوز اکسپی تموم می‌شه دیگه صفحه سیاه می‌شه، فک کنم مشکل از کارت گرافیک باشه! مدلش گیگابایت هست، کسی‌ آدرس نمایندگی گیگابایت رو داره؟ ببرم نشون بدم شاید قابل تعمیر باشه!؟

ممنون

aramus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان یه مشکل دارم
مشکل اینه که مثلا موقع بازی کردن یا فیلم دیدن یا حتی بعضی موقع ها هیچکاری هم که نمیکنم اینطوری میشه که صفحه اولش یه مقدار رنگ قاطی میکنه و بعد کلا هنگ میکنه و اسپیکر ها هم صدای غیــــــــــــــــــــژ ممتد میدن ( والا نمیتونم توصیف کنم صداش رو ولی یه صدای میمونه و قطع نمیشه ) و دیگه هیچی کار نمیکنه و باید از کیس ریستارت کنم
چون رنگ قاطی میکرد حدس زدم گرافیک باشه ، عوض کردم درست شد

حالا میخوام ببینم قابل تعمیر هست اگر بله جایی رو سراغ دارید ؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام دوستان یه مشکل دارم
مشکل اینه که مثلا موقع بازی کردن یا فیلم دیدن یا حتی بعضی موقع ها هیچکاری هم که نمیکنم اینطوری میشه که صفحه اولش یه مقدار رنگ قاطی میکنه و بعد کلا هنگ میکنه و اسپیکر ها هم صدای غیــــــــــــــــــــژ ممتد میدن ( والا نمیتونم توصیف کنم صداش رو ولی یه صدای میمونه و قطع نمیشه ) و دیگه هیچی کار نمیکنه و باید از کیس ریستارت کنم
چون رنگ قاطی میکرد حدس زدم گرافیک باشه ، عوض کردم درست شد

حالا میخوام ببینم قابل تعمیر هست اگر بله جایی رو سراغ دارید ؟
سلام
به پي تي خوش اومديد :)
كارت گرافيكتون مدلش چيه !
اگه مشكل سخت افزاري و چيپستي نداشته باشه شايد مشكل خنك كنندگي يا حتي مشكل نرم افزاري كه شايد با ي آپديت حل بشه داشته باشه و ...كه در اين صورت بايد تك تك بررسي بشه

fariddelaram

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. من یک هارد 500 و یک هارد یک ترا روی سیستمم دارم میخوام یک هارد دوترا هم اضافه بکنم . این کار مشکلی ایجاد نمیکنه؟ منظورم اینه که تعداد و حجم هارد محدودیت داره یا نه؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام. من یک هارد 500 و یک هارد یک ترا روی سیستمم دارم میخوام یک هارد دوترا هم اضافه بکنم . این کار مشکلی ایجاد نمیکنه؟ منظورم اینه که تعداد و حجم هارد محدودیت داره یا نه؟
سلام
محدوديت نداره و مشكلي نداره :)

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
آیا پس از تعویض cpu نیاز به نصب مجدد ویندوز هست؟
چون ویندوز بالا میاد ولی برنامه ها وسط اجرا دونت سند میدن

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام خدمت اساتید.
من یه ویندوز (SUPER WINDOWS XP SP3) نصب کردم و همراهش به صورت اتوماتیک برنامه های :
DirectX - ISSCRIPT- MICROSOFT XML6.0 - VISUAL C++2005 - VISUAL C++ 2008 - VISUAL C++ 2010 - NETFRAME WORK 1.1 - NET FRAME WORK 2.0 SP2 - NET FRAME WORK 3.0 SP 2 - - NET FRAME WORK 3.5 SP 1 - SUNJAVA RUNTIME 7.0 - WINDOWS INSTALLER 4.5
به صورت اتوماتیک نصب میشن.و وقتی بازی کالاف 4 رو بازی میکنم کمی گیر میزنه و روون اجرا نمیکنه.سی پی یو دوال کور 2 گیگ هست. رم 2 گیگ دی دی ار2- گرافیک 512 مگ 8400
ایا مشکل از سی پی یو هست؟
ایا مشکل از تعداد این برنامه هایی که بالا نوشتم هست و سرعت سیستم رو میاره پایین؟
در ضمن این بازی به سی پی یو 1.8 دوال کور نیاز دارد.
متشکرم.

darklords2009

Registered User
لایک‌ها
84
سلام بچه ها

من کیس green x7 دارم و با یه مشکلی مواجه شدم.

در قسمت front panel کیس دو تا درگاه usb3 هست که انتهای کابل اون به یه اتصال میرسه که من تا حالا ندیدم و روی مادربرد خودم نتونستم اسلاتی براش پیدا کنم که بهش بخوره.اینم عکسش:

دوستان لطف کنن بگن من چجوری میتونم اینو تبدیل کنم و ازش استفاده کنم و ایا تبدیلی براش هست که من بتونم تهیه کنم؟

ممنون و موفق باشید.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام
آیا پس از تعویض cpu نیاز به نصب مجدد ویندوز هست؟
چون ویندوز بالا میاد ولی برنامه ها وسط اجرا دونت سند میدن

دونت سند فکر نکنم به سی پی یو کارداشته باشه ولی حالا یه تعویش بکن و لی رم رو من عوض کردم و ارتقا دادم نیازی به تعویض ویندوز نیست.حالا سی پی یو رو نمیدونم.

myum

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
فن cpu من مشکل رو داره ، یعنی بعد از چند دقیقه فن cpu و تمامی فن های دیگه pc از کار می افته و سیستم حدودا 5 دقیقه بعد خاموش میشه !
نمی دونم مشکل از کجاست !
کسی راه حلی سراغ داره ؟

مدل cpu :
AMD.phenome II x550 x2

بالا