• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
Intel Core™ 2 Duo E7500 2.93GHz 3MB 1066 انتخاب خوبيه ولي روي برد شما E6700 بهتره . در ضمن قبل از تعويض پردازنده بايوس رو به روز كن .

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
هارد یکی از دوستام بدسکتور داره به نظر شما از چه نرمافزاری برای تعمیر موقت استفاده کنم کسی تاحالا با این نرمافزار کار کرده HDD Regenerator

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هارد یکی از دوستام بدسکتور داره به نظر شما از چه نرمافزاری برای تعمیر موقت استفاده کنم کسی تاحالا با این نرمافزار کار کرده HDD Regenerator
برنامه hddregenerator خوبيه ولي حدود 20 تا 30 ساعت زمان ميبره

wrestlemania21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به هم خوردن تایم دی وی دی رایتر پایونیر به علت دستکاری خودم
الان وقتی کلید درایو میزنم تا سینی که توش دی وی دی میزارم بره تو سریع میره تو و اپتیک لنز میاد بالا و اپتیک لنز که باید پایین بمونه میاد بالا میخوره به سینی که مخصوص گذاشتن دی وی دی و کلن هر نو دیسک هست و میخوره به اپتیک زیر کامل پایین نمیمونه تا سینی بره تو حالا چطور من میتونم اپتیک لنزو پایین نگه دارم و سینیرو که توش دی وی دی هستو کامل بدم تو درایو بره تو. مشکل من اپتیک لنزه تا سینیو حل میدم بره تو اپتیک میاد بالا میخورن بهم در حالت خاموش یا به صورت روشن وقتی کلید درایو میزنم این مشکل هست و این تصادف پیش میاد که یهو برای اسیب ندیدن درایو سریع سیستمو خاموش میکنم لطفا راه حلی بهم نشون بدید وقتی دی وی دی با سیدی رفت تواون موقع اپتیک بیاد بالا و دیسکو بخونه خواهش میکنم.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
به هم خوردن تایم دی وی دی رایتر پایونیر به علت دستکاری خودم
الان وقتی کلید درایو میزنم تا سینی که توش دی وی دی میزارم بره تو سریع میره تو و اپتیک لنز میاد بالا و اپتیک لنز که باید پایین بمونه میاد بالا میخوره به سینی که مخصوص گذاشتن دی وی دی و کلن هر نو دیسک هست و میخوره به اپتیک زیر کامل پایین نمیمونه تا سینی بره تو حالا چطور من میتونم اپتیک لنزو پایین نگه دارم و سینیرو که توش دی وی دی هستو کامل بدم تو درایو بره تو. مشکل من اپتیک لنزه تا سینیو حل میدم بره تو اپتیک میاد بالا میخورن بهم در حالت خاموش یا به صورت روشن وقتی کلید درایو میزنم این مشکل هست و این تصادف پیش میاد که یهو برای اسیب ندیدن درایو سریع سیستمو خاموش میکنم لطفا راه حلی بهم نشون بدید وقتی دی وی دی با سیدی رفت تواون موقع اپتیک بیاد بالا و دیسکو بخونه خواهش میکنم.

اگر تهراني ببر سرير كالا يك تعمير كار حرفه اي اپتيكال درايو داره برات رديفش ميكنه .

gharche

Registered User
لایک‌ها
24
در مورد نوشته قبلی باید بگم که شما Tray درایو را جابجا بستید ( همون سینی که اپتیک روش بسته میشه ) اون باید درست جا بیفته تا اپتیک درست و بجا عمل کنه.
اگر گیر کردی من در خدمتم
یا حق

gharche

Registered User
لایک‌ها
24

از نرم افزار Low Level Format که در اکثر سی دی های تولز وجود داره استفاده کنید. زمانش هم بستگی به ظرفیت هاردتون داره

gharche

Registered User
لایک‌ها
24

از نرم افزار Low Level Format که در اکثر سی دی های تولز وجود داره استفاده کنید. زمانش هم بستگی به ظرفیت هاردتون داره

gharche

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام دوستان یک سوال داشتم

توی انتخاب cpu با یک نوع فرکانس :
Cache بالاتر بیشتر مهم هست یا FSB بالاتر ؟ (کدوم توی سرعت سیستم بیشتر تاثیر میزاره؟)
مثال:

Intel Core™ 2 Extreme X6800 2.93GHz 4MB 1066 FA
(Run at FSB 800 MHz)

Intel Core™ 2 Duo E7500 2.93GHz 3MB 1066 N/A

یا

Intel Core™ 2 Duo E7300 2.66GHz 3MB 1066 N/A

IIntel Core™ 2 Duo E6700 2.66GHz 4MB 1066 FA
(Run at FSB 800 MHz)

در ضمن با مادربرد
more_arrow2.gif
GA-945PLM-S2 (rev. 2.1) برای استفاده از یکی از cpu های بالا میشه از اورکلاک استفاده کرد و به fsb 1066 برسیم یا همش حرفه کسی با این مین تونسه به 1066 برسه ؟
ممنون

با اورکلاک کردن می تونید به سرعت های بالاتر هم برسید اما برای این سخت افزار شما اگر از رم مناسب هم استفاده کنید می تونید بدون اورکلاک کردن هم به سرعت 1066 هم برسید

gharche

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
یه مشکلی واسه سیستم من پیش اومده
دکمه پاور رو که میزنیم فن cpu هی روشن خاموش میشه
یعنی 2 ثانیه میچرخه و بعد خاموش میشه دوباره...مثل یه تابع سینوسی:دی
الان به نظرتون مشکل از مادر برده؟؟
آخه فن و پاور رو هم که عوض کردیم بر طرف نشد
مرسی

دوست عزیز احتمالا مادربرد شما گیگابایت هستش و متاسفانه این یکی از مشکلات خاص گیگابایت است. هیچ چیزی را تعویض نکن و مادربردت را بفرست گارانتی.

اگر هم گارانتیش تموم شده پ.خ بدید تا بگم چیکار کنید.

gharche

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوستان کارت گرافیکم سوخته و میخوام ببرم پیش تعمیرکار ولی نمیدونم کجا ببرم ؟ گارانتیش هم فارس هستش که میگن شرکت جمع کرده رفته تلفن هم جواب نمیده . میخوام آدرس یه تعمیرکار بدید که کارش خوب باشه

اگر هنوز براش فکری نکردید پ.خ بدید تا بگم چه باید بکنید. ( مدیونی فکر کنی که می خوام بگم من برات تعمیرش میکنم. )

gharche

Registered User
لایک‌ها
24
من یه مادر برد دارم که تصویر نمیده هیچ سیگنالی نداره نه رم میشناسه نه سی پی یو چکار باید بکنم

اگر هنوز براش فکری نکردید پ.خ بدید تا بگم چه باید بکنید. ( مدیونی فکر کنی که می خوام بگم من برات تعمیرش میکنم. )

gharche

Registered User
لایک‌ها
24
سلام بچه ها

من کیس green x7 دارم و با یه مشکلی مواجه شدم.

در قسمت front panel کیس دو تا درگاه usb3 هست که انتهای کابل اون به یه اتصال میرسه که من تا حالا ندیدم و روی مادربرد خودم نتونستم اسلاتی براش پیدا کنم که بهش بخوره.اینم عکسش:

دوستان لطف کنن بگن من چجوری میتونم اینو تبدیل کنم و ازش استفاده کنم و ایا تبدیلی براش هست که من بتونم تهیه کنم؟

ممنون و موفق باشید.

دوست عزیز این پورت برای بعضی از مادربرد هاست و ممکنه خیای از آنها این را نداشته باشن.

اما در مورد تبدیل باید بگم که نیازی نیست . این پورت در اصل 2 تا پورت USB هستن که به هم چسبیدن. 5 پین سمت راست یک پورت و 5 پین سمت چپ یک پورت دیگه است.

خودت هم می تونی براش تبدیل درست کنی.

باز هم اگر سوالی داشتی من در خدمتم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شما ميتوني از يك كارت USB 3 استفاده كنيد

sh_fx6100

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما دوستان و خسته نباشید. من میخواستم بپرسم آیا میشه باوس کارت گرافیکم رو آپدیت کنم؟ نه بخاطر آنلاک. بخاطر اینکه فقط ببینم میشه و اگه می شه چطوری؟
مدل 2x5870 xfx

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842

alialcapone

Registered User
لایک‌ها
14
مال سیستم منم اینه که
به احتمال 99در 100 از کارت گرافیک باشه 1در 100 از سوکت vga